canlar yavrular ciddi bi sorunum var CİNSELLİK!!!
Sİz ne alemdesiniz bu konuda ya doğurdum resmen hayatım karardı normal mi acaba daha toparlanmaya vakit mi lazım normal doğum tecrubesi yaşaaayn lar söleyin vallahi korkuyorum kocam yanaşınca:18: can yanması stres tad tuz yok nolcak böle sağolsun Allah razı olsun elinden geleni yapıyo ama yokkk
Valla canim bende normal doğum yaptim biraz tahribatli oldu benimksii dikiş çoktu disardan bakiyorum kukum küçülmüş resmen dikişten söylemesi ayiptir. Biz daha o işlere baslayamadik hala. Oğlumun aksm gece uykusu yok olsa da diken üstünde süreli uyaniyo bizde mevzusu bile gecmiyo hala buda çok ciddi bi sikinti. Yardimci olamadim kusura bakma... Kaç denemenizi oldu bilmiyorum ama zamana ihtiyaç vardır belki
canım kolikmi bilmioyrum ama her akşam aynı saatlerde inlemeye ağlamaya başlaması kolik mi acaba dedirtti, doktora götürelim diyorum eşime, biz doktora gidene kadar bu çocuk gazını çıkarır rahatlar diyor 2-3 saat kıvranıyor yavrum:44:Cano yaaa
Canım arkadaşım
Kolik olduğundan emin misin. Ayrıca o damlalar koliğe iyi gelmio ki
Koliğe hiç birşey iyi gelmio arabayla gezme hariç bana göre
Bizde çok çektik ilk aylar. Aman daha büyük bi derdi olmasın da kuzunun. KIyamam
kesinlikle söyleme, senin için rahat etsinde onlar oğlunun bezindekini yesinlerewet cnm bende anlamadım . kv bana diyo ki çiğ yumurta güçlenirirmiş kemiklerini ben babasına hep verdim görüyosun aslan gibi kocan var diyo bana. onunla ne alakası varsa . sürekli bebişim için çok zayıf diyo oğlum dördüncü ayını doldurdu 7 kiloydu bi kaç gün önce boyu da 68 cm doktor boyu uzun diye zayıf görünüyo kilosu iyi maşallah diyoama ben kv ya da başkasına bunları söyleyemiyorm kilosunu da söylemiyorm nazar değiyo kuzuma
bu bebeklerde "ohh" ünlemini kullanmamak lazımmış onu anladım, anında ohh "un off oluyoraynı benim oğlum da böyle oldu üçüdoldurduk gayet iyidi ohh geçti dedik bi hafta sonrA YİNE BAŞLADI ŞİMDİ DÖRDÜ DOLDURDUK YİNE HAFİFLEDİ GİBİ BAKLIM NE OLCAK hava değişimin den mi böyle oluyo ki acaba ya
Yani her saat tutyorsa öyledir sanırımcanım kolikmi bilmioyrum ama her akşam aynı saatlerde inlemeye ağlamaya başlaması kolik mi acaba dedirtti, doktora götürelim diyorum eşime, biz doktora gidene kadar bu çocuk gazını çıkarır rahatlar diyor 2-3 saat kıvranıyor yavrum
Sİz ne alemdesiniz bu konuda ya doğurdum resmen hayatım karardı normal mi acaba daha toparlanmaya vakit mi lazım normal doğum tecrubesi yaşaaayn lar söleyin vallahi korkuyorum kocam yanaşınca:18: can yanması stres tad tuz yok nolcak böle sağolsun Allah razı olsun elinden geleni yapıyo ama yokkk
ben kabızlık yapmaz sanıyodum yani püresi değil suyu olduğu için internette baya bi araştırdım bi doktor kabızlık yaptığını yazmış bende artık vermiyorm elma suyu yerine armut suyu olabilir diyo bakalım şimdilik pek bişe denemek istemiyorm aslında . yatmadan tahıllı kaşık maması yediriyorm ama bi kaç kaşık yiyo sadece kaşıkla yedirmek çok zor oluyo hep emmek isti8888&
C yo ağlıyo . sen mama mı anne sütü mü veriyosun ?
olsun cnm yazıp ilgilenmem bile yetr
valahi 40 çıktıktan sora başladık ufak ufak dr. um fazlada uzatma dedi vajinal jel verdi kuruluk için ayrıca hassasiyet için fitil ya ilk zamanlara göre iyiyim ama tadı tuzu kalmadı bu işin
maşallah eşin bayağı anlayışlıymış
Merhaba rabbim sifa versin hakkinda hayirlisi olsun durumun cok farkli ne desek bos bence eger senin ve bebegin icin riskliyse bu durumda hamile kalmak tek cozum kurtaj gunah ama senin zaten bir bebegin var ona lazimsin iyi bir doktora danis ve ona guven hakkinda hayirlisi olsunmerhaba bayanlar.. 2013 nisan ayından beri sizi takip ediyorum. bazen gülüyorum bazen üzülüyorum bazen dua ediyorum. ama iş yoğunluğumdan üye olup cvp yazamadım. şimdi sizin dalarınıza ve fikrinize ihtiyacım var. bende 2013 aralık annesiyim çok şükür 16 aralıkta Allahımın izniyle bir kız bebeğim oldu. hamileliğim boyunda çektiğim şiddetli sancıların sebebi doğumdan 20 gün sonra anlaşıldı 12 cm boyutunda dermoid kist. acil ameliyat olmam gerektiği yumurtalığın alınma ihtimalinin olduğu ve daha kötüsü kistin patlaması durumunda zehirlenmeye kadar varacak felaketlerden bahsedildi. ama bebeğim küçük olduğu için ameliyat olmayı kabul etmedim. nihayet artık dört ayını bitirmek üzere olduğundan hastaneye gidip gün almak istedim. ancak tekrar hamile olduğumu öğrendim. daha hiç regl olmadan ve emzirirken ayrıca dikkat ettiğim halde. önce yıkıldım ama Mevlama sığındım artık eşimin kürtaj ısrarlarına ragmen asla düşünmem böyle bişeyi. ama dermoid kist çok şiddetli sancılara neden oluyor ve patlamasından bebeğe zarar vermesinden korkuyorum dr. dördüncü aydan sonra ameliyat olabilirsin dedi ama bana mantıklı gelmiyor napmalıyım fikrinize ihtiyacım var. ameliyat bebeği etkilermi? olmamak nekadar mantıklı??
Canım nolur sakin ol artık yorgunluktan hepimizin hali perişan kimse seni anlayamaz eşin bile emin ol, yorgunlukların üstüne birde bebek hasta olunca tuz bibrr oluyor ama güçlü olmalısın, boşver anasını babasını ne hallleri varsa görsünler sen bebeğine iyi bakabilmek için enerjini toplayıp pozitif olmalısın sonuçta bebeğin sana muhtaç ne babasına nede başkalarına sadece sana muhtaç onu düşünüp sakin ol. Eminim hiç destek olmamışlardır sana hatta köstek olmuşlardır zor zamanlarında ama boşver dediğim gibi ne halleri varsa görsünler kul görmese allah görüyor zaten allahlarından bulurlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım banyoyu bir akşam deneme her akşam dene uyumasa da her akşam aynı düzeni sağla ona sonunda anlayacaktır o linkten ben de zor bulmuştum istersen bu siteyi okuYa elif o uyku rutinini oluşturduk biz ama hicfaydasi olmadi aksine ne zaman uykusu gegelse ve ben uyutmak için bisiler yapsam ağlamaya inatlasmaya başladı o yüzden gece uykumiz boyle kaydi ya. Bende artik hic uyutmaya calismiyirum gece oturuyoruz konuşuyoruz oynuyoruz miziklaninca meme veriyorum yada gezdiriyorum susuyo. Hee böylede dinlenmedigim için sütüm olmuyor oda ayri mesele. Siteye baktim ama ana sayfaya nasil gidiliyor bulamadim. Benim baxi temel bilgileri bilmem gerekiyor saniyorumki. Mesela sabah kaça kdr uyumali saat kactan sonra uyursa öğle uykusu sayilir? İkindi uykusu saat maçtan sonraya kayarsa gece uykusundan çalar bunlari cozemiyorum. Saat 6ya kdr uyumadigi için ondan sonra bazen 12 te kdr uyuyo günde uç kere gündüz uykusu yapiyo saat aksam 7-8 gibi bazen uyumak istiyor uyutuncada bazen çok uyuyo arada emdikteb sonra. E buda gece uykusundan caliyi muhtemelen. Uyutmamayu denedim az uyutmayi denedm sonuç alamadm yine uyumadi yine uyumadi. Banyo yaptirmakta ise yaramadi. Hic bilmiyorum moralsizim uğraşarak yormak istemiyorum artik çocuğu. Psikolojisini bozu cam güvenini sarsicam diye endişe ediyorum. Bu sert gittiğimizde unutmazaam Dr a soracagim
Cnm bence vermez ama allerjik mi değik mi ona bakmak lzm
Mesela biz asla parfüm sıkamıyoruz
Evde bi odayı öamaşır ütü odası yaptık deterjan kokusu mahvediyo
SOnuçta senşnde ağzı açık diye koku ciğerlerine yapışacak hali yok o kdr takıntı yapma bence:))
Annelik işte ne yapalım di mi
Canım çok zor günler geçirmişsin kanser tedavisi maddi manevi yıpratır Ancak şimdi ne güzel bir bebeğiniz var eşin şu anda sana batar bu çok normal çünkü sen gece gündüz bbekle uğraşırken o biraz daha rahattr (bizde de durum aynen bu adam uyudukça uyuz oluyorum) bide hormonların etkisi tabi,sinirlendikçe eski güzel günleriniZi hatırla birde ailesine filan kafayı takma sen ailesiyle değil eşinle mutlu olmaya bak yuva kolay kurulmuyor hepimiz me fedakarlıklar yapıp buralara geldik.Ay yeliiiz ne guzel cevaplamissin oyle
Sanki aramızda yasiyor gbisin. Kiz nerdesin sen oturup dertlessek senle :) haklisin kizlikla yapilan hareketler sonra fena cikiyor. Diyorum ya söylenecek okadar çok şey var ki. Biliyormusun benim esim bir de kanser tedavisi geçirdi. Benim bagiracak trip atacak kimsem bile yok. Aman strese girmesin diye kendi kendimi yedim bitirdim ;((((
merhaba bayanlar.. 2013 nisan ayından beri sizi takip ediyorum. bazen gülüyorum bazen üzülüyorum bazen dua ediyorum. ama iş yoğunluğumdan üye olup cvp yazamadım. şimdi sizin dalarınıza ve fikrinize ihtiyacım var. bende 2013 aralık annesiyim çok şükür 16 aralıkta Allahımın izniyle bir kız bebeğim oldu. hamileliğim boyunda çektiğim şiddetli sancıların sebebi doğumdan 20 gün sonra anlaşıldı 12 cm boyutunda dermoid kist. acil ameliyat olmam gerektiği yumurtalığın alınma ihtimalinin olduğu ve daha kötüsü kistin patlaması durumunda zehirlenmeye kadar varacak felaketlerden bahsedildi. ama bebeğim küçük olduğu için ameliyat olmayı kabul etmedim. nihayet artık dört ayını bitirmek üzere olduğundan hastaneye gidip gün almak istedim. ancak tekrar hamile olduğumu öğrendim. daha hiç regl olmadan ve emzirirken ayrıca dikkat ettiğim halde. önce yıkıldım ama Mevlama sığındım artık eşimin kürtaj ısrarlarına ragmen asla düşünmem böyle bişeyi. ama dermoid kist çok şiddetli sancılara neden oluyor ve patlamasından bebeğe zarar vermesinden korkuyorum dr. dördüncü aydan sonra ameliyat olabilirsin dedi ama bana mantıklı gelmiyor napmalıyım fikrinize ihtiyacım var. ameliyat bebeği etkilermi? olmamak nekadar mantıklı??
kızlar ne oluyor anlamıyorum 3,5 aylık oldum kızım kolik sancılarına tutuldu sanki, saat 8 -9 giibi başlıyor akşamları 11-12 gibi zar zor uyutuyorum, emmek istemiyor, sürekli inliyor, bağırıyor, gaz damlasına rağmen rahatlamıyor çok çaresizim başına böyle bir durum gelen varmı
yok cnm çok sukur alerjık değil zaten aklıma gelınce zararı olurmu olmazmı dıye hemen kaldırdım odadan oyle yoğun bı kokusuda olsa bızde fark ederdık heralde hıc koku olmuyordu odada o yuzden deterjanda kalmıs bızımle aynı yerde uzun bı süre.
haklısın annelık cok baska bışeyyyyy aklım cıkıyor bısey olucak dıye Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah.
Amin canım amin
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Sakınan göze çöp batar derler ya çok da pimpirikli olmamak lazım.
Zamanla alışcaz sanırım rahat olmaya. Her geçen gün daha çok tecrübe kazanıyoruz
O yüzdn diyorlar ya 2. Çocuk daha rahat oluuo diye. Acemilik gidiyormuş
Sende benim gibi olmussun milk maker diye bir damla var onu dene istersen benim sutumu bir o arttiriyordukızlar kızım 3.5 aylık oldu ve ben onu sadece 40 gün emzirebildim sütüm stresten sıkıntıdan iice kesildi sonra artırmaya çalışıyorum ama biberonunun dibini doldurmuyo ne yapıcam ben bildiğiniz şeyleri yazın ne olur yardım edin en azından biraz artsa sütüm 6 ay emse başka bişey istemem((((( 14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?