2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Valla canim bende normal doğum yaptim biraz tahribatli oldu benimksii dikiş çoktu disardan bakiyorum kukum küçülmüş resmen dikişten söylemesi ayiptir. Biz daha o işlere baslayamadik hala. Oğlumun aksm gece uykusu yok olsa da diken üstünde süreli uyaniyo bizde mevzusu bile gecmiyo hala buda çok ciddi bi sikinti. Yardimci olamadim kusura bakma... Kaç denemenizi oldu bilmiyorum ama zamana ihtiyaç vardır belki

olsun cnm yazıp ilgilenmem bile yetr

valahi 40 çıktıktan sora başladık ufak ufak dr. um fazlada uzatma dedi vajinal jel verdi kuruluk için ayrıca hassasiyet için fitil ya ilk zamanlara göre iyiyim ama tadı tuzu kalmadı bu işin
maşallah eşin bayağı anlayışlıymış

canım kolikmi bilmioyrum ama her akşam aynı saatlerde inlemeye ağlamaya başlaması kolik mi acaba dedirtti, doktora götürelim diyorum eşime, biz doktora gidene kadar bu çocuk gazını çıkarır rahatlar diyor 2-3 saat kıvranıyor yavrum:44:
kesinlikle söyleme, senin için rahat etsinde onlar oğlunun bezindekini yesinler zayıf olması kriter değil ama işte anlayana!!! madem çiğ yumurta kemikleri güçlendiriyormuş kendi bolca yesin belki beyin kaslarını da güçlendirir
bu bebeklerde "ohh" ünlemini kullanmamak lazımmış onu anladım, anında ohh "un off oluyor

Yani her saat tutyorsa öyledir sanırım
Dr larda zaten kolayına kaçıo gazdır dio bitio
İnş biter bi an önce yaaaa. Tam geçmişti nerden başladı tekrar pofff:44:

ilkte hiç gerginliğim yoktu..
keremde cok korktumm cokkk.. ama yavaş yavaş başladık bızde. esım bu konuda cok hassas davrandı. bırde on sevısmeyı uzun tutun cano
artık daha rahatım düzene gırdı bızımkı oyle..
kı bılıyorsun cok zor bır doğum yaşamıştım..
sende yavaş ol ve o an kendını ver stres yapma..
mik mik oldu da acıyo dımı..bacım :44:

Ben ikisini bir veriyorum tatlım sütüö yetmiyor daha doğrusu uzun emmiyor hemen kendini geri atıyor birde çalıştığım için mama da veriyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benimde normal doğum ama sezaryanda bile aynı sıkıntı varmış hormonlarla alakalı yani ağrılı oluyormuş tabi isteksizlik de. Çok normal zamanla düzelecekmiş doktorların verdiği lubrikan jeller faydalı olabilir ecAneden alabilirsiniz tabi insan utanıyor almaya

Anlayisli olsa yorgunluğunu uykusuzlugmu anlar gözü görüyor çocuk uyumuyoki. Vak saat 3 te sallamaya basladim 20 dk sonra uyudu 4 e 20 vardi uyandı yazik degilmi bu çocuğasimdi

Merhaba rabbim sifa versin hakkinda hayirlisi olsun durumun cok farkli ne desek bos bence eger senin ve bebegin icin riskliyse bu durumda hamile kalmak tek cozum kurtaj gunah ama senin zaten bir bebegin var ona lazimsin iyi bir doktora danis ve ona guven hakkinda hayirlisi olsun

Ay yeliiiz ne guzel cevaplamissin oyle
Sanki aramızda yasiyor gbisin. Kiz nerdesin sen oturup dertlessek senle :) haklisin kizlikla yapilan hareketler sonra fena cikiyor. Diyorum ya söylenecek okadar çok şey var ki. Biliyormusun benim esim bir de kanser tedavisi geçirdi. Benim bagiracak trip atacak kimsem bile yok. Aman strese girmesin diye kendi kendimi yedim bitirdim ;((((

Canım banyoyu bir akşam deneme her akşam dene uyumasa da her akşam aynı düzeni sağla ona sonunda anlayacaktır o linkten ben de zor bulmuştum istersen bu siteyi oku

http://www.slingomom.com/coluk-cocuk/uyku/uyku-egitimi-yontemleri-1-ferber-hogg-ve-west/

yok cnm çok sukur alerjık değil zaten aklıma gelınce zararı olurmu olmazmı dıye hemen kaldırdım odadan oyle yoğun bı kokusuda olsa bızde fark ederdık heralde hıc koku olmuyordu odada o yuzden deterjanda kalmıs bızımle aynı yerde uzun bı süre.

haklısın annelık cok baska bışeyyyyy aklım cıkıyor bısey olucak dıye Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah.

Canım çok zor günler geçirmişsin kanser tedavisi maddi manevi yıpratır Ancak şimdi ne güzel bir bebeğiniz var eşin şu anda sana batar bu çok normal çünkü sen gece gündüz bbekle uğraşırken o biraz daha rahattr (bizde de durum aynen bu adam uyudukça uyuz oluyorum) bide hormonların etkisi tabi,sinirlendikçe eski güzel günleriniZi hatırla birde ailesine filan kafayı takma sen ailesiyle değil eşinle mutlu olmaya bak yuva kolay kurulmuyor hepimiz me fedakarlıklar yapıp buralara geldik.

Canım benim ya geçmiş olsun kuzum benim sonuçta biz birşey diyemeyiz bu konu hakkında ama iyice bir araştır bebeklerin ve kendin için en doğru olanı yapmalısın canım dr eğer bir tehlike yok diyorsa ameliyatı düşünmelisin çünkü o kistin patlaması hem sana hem karnındaki bebeğe zarar verir Kendine çok dikkat etmen gerekir 4 aylık bebeğin var tatlım yaa ALLAH YARDIMCIN OLSUN umarım hiç bi sıkıntı olaz 2 bebeğinle sağlıklı mutlu bir hayat geçirirsin kuzum benim

Canım benim çok normal yaşadıkların sonuça bir doğum yaptın ve o doğumla bazı şeyler değişti ağrıması çok normal doğumla birlikte normalde yapsan sezeryanda yapsan tatlım rahim ağzı daralıyor ve doğumdan sonra susuz kalıyor buda çok canını acıtıyor bunları yenmekte bizim elimizde bende öyleydim artık eşim yaklaştıkça fena oluyordum ağlıyordum ama zamanla geçti onuda kendimi kasmadım ve eşime göre değil kendime göre pozisyon aldım ve zamanla ağrılar geçti canım benim bunu eşinle konuşarakta halledebilirsin balımm bu konuda konuşmakta rahatlatıyor

Canım o kolil değil büyüme sancısı bebeklerde büyüme hormonu salgılanorken huzursuzluk yaparmış özellikle 3. Ve 6. Haftalarda ve 3. Ve 6. Ayda
Belirli saatlerde olan huzursuzluk bunu gösteriyor internette okumuştum
Yemiyor içmiyor hiçbişeyden mutlu olmuyor belli bir saatten sonra geçiyor

Amin canım amin
Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Sakınan göze çöp batar derler ya çok da pimpirikli olmamak lazım.
Zamanla alışcaz sanırım rahat olmaya. Her geçen gün daha çok tecrübe kazanıyoruz
O yüzdn diyorlar ya 2. Çocuk daha rahat oluuo diye. Acemilik gidiyormuş

evet yasamadan öğrenilmiyor.sanıım oyle 2. bebekte daha tecrubelı olacağız rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı kazasız belasız bebeklerimizi büyütmeyi nasıp etsin inşallah (aminn)

kızlar kızım 3.5 aylık oldu ve ben onu sadece 40 gün emzirebildim sütüm stresten sıkıntıdan iice kesildi sonra artırmaya çalışıyorum ama biberonunun dibini doldurmuyo ne yapıcam ben bildiğiniz şeyleri yazın ne olur yardım edin en azından biraz artsa sütüm 6 ay emse başka bişey istemem (((((14:

Sende benim gibi olmussun milk maker diye bir damla var onu dene istersen benim sutumu bir o arttiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…