kızlar kızım 3.5 aylık oldu ve ben onu sadece 40 gün emzirebildim sütüm stresten sıkıntıdan iice kesildi sonra artırmaya çalışıyorum ama biberonunun dibini doldurmuyo ne yapıcam ben bildiğiniz şeyleri yazın ne olur yardım edin en azından biraz artsa sütüm 6 ay emse başka bişey istemem((((( 14:
cnm ben d bugn doktora gittim aslında sütüm yeterli ama kızım daha az emmeye başladı zorla emziriyorum resmenkızlar kızım 3.5 aylık oldu ve ben onu sadece 40 gün emzirebildim sütüm stresten sıkıntıdan iice kesildi sonra artırmaya çalışıyorum ama biberonunun dibini doldurmuyo ne yapıcam ben bildiğiniz şeyleri yazın ne olur yardım edin en azından biraz artsa sütüm 6 ay emse başka bişey istemem((((( 14:
cnm ben d bugn doktora gittim aslında sütüm yeterli ama kızım daha az emmeye başladı zorla emziriyorum resmendoktor da az emerse sütün azalabilir die bi bitki ilacı tableti yazdı bana ama ismini şu an yazamıyorum eşimde reçete. istersen yazarım gelince. bir de canan karatay emziren annelere bira mayası tableti kullanmayı öneriyor onu da kullanrm azalırsa. kızlar nolur dua edin kızım emmeyi bırakmasın
kızlar kızım 3.5 aylık oldu ve ben onu sadece 40 gün emzirebildim sütüm stresten sıkıntıdan iice kesildi sonra artırmaya çalışıyorum ama biberonunun dibini doldurmuyo ne yapıcam ben bildiğiniz şeyleri yazın ne olur yardım edin en azından biraz artsa sütüm 6 ay emse başka bişey istemem((((( 14:
cnm ben d bugn doktora gittim aslında sütüm yeterli ama kızım daha az emmeye başladı zorla emziriyorum resmendoktor da az emerse sütün azalabilir die bi bitki ilacı tableti yazdı bana ama ismini şu an yazamıyorum eşimde reçete. istersen yazarım gelince. bir de canan karatay emziren annelere bira mayası tableti kullanmayı öneriyor onu da kullanrm azalırsa. kızlar nolur dua edin kızım emmeyi bırakmasın
Canım bende hurma çok işe yaramıştı... Ama en önemlisi belki takip etmişindir durumumu biliyorsundur... Allerjiden dolayı çok ağır bir diyet yapıyorum beslenmem çok sıkıntılı ama Allaha şükürler olsun sütüm hiç azalmadı hatta arttı... Sebebi de çok basit SU!
banada söyle cnm zaten emmedi hiç 40 ından sonra ama emsin istiyorum Allah yardım eder inş
kızlar sükûnet arkadaşımızdan haberı olan var mı ??
baya mrk edıyorum onu .. en son ne zmn yazdı cok takıpte edemiyorum kı
ama ne zmn gelsem bır yazısını gorurdum cımdı hıc goremıyorum:44:
tubişim hoş geldin bitanem..
tahin helvası dıyorlar
hurma
bol bol su su su...
herseye rağmen gıdecekse gıdıyor stres yapma ıyıce gıdıyor ..
cok nazlı bu memeler anacımm
kizlar ayca nin burn u akiyodu dunden beri biraz oncede o kada r kustuku sumuksu bir yapida..balgamli degil seffaf... burnunun akintisi mi acaba:44:???????
cagan da 38.5 ates kulak iltihabi lmys antibiyotoge basliyoruzzz..
ikiside hastaa.. kor olasi kaloriferi o kadar yakiyolar ki
gec terden oluyoruzz.. sabaha sonuyor usuyoruzzz...
bugun cagann dogum gunnu yapcaktik okulda hayal ldu.. b hafta gondrrmem artik
laktamax süt arttırıcı tabletmiş canım ismi.eczanede bulamamış eşim getircklermiş bekliorumbanada söyle cnm zaten emmedi hiç 40 ından sonra ama emsin istiyorum Allah yardım eder inş
Allah korusun kuzum benim umarım azalmaz sütün umarım kuzun bırakmaz emmeyi bende çok korkuyorum bırakırsa diye inş. kuzucuklarımız en az 6 ay emerde içimiz rahat eder
laktamax süt arttırıcı tabletmiş canım ismi.eczanede bulamamış eşim getircklermiş bekliorum
kerem memeyi resmen reddediyor ..!
bugun aral da okula gıtmedı cok sonra goturdum cıcek ekeceklermıs onun ıcın gıttı kafası kalkmıyordu cocugun
oksurugu ztn hıc bıtmıyor bırde burnuda mübarek vanası açık kalmış musluk gıbı..
bırde tutturdu sıvrısınekden korkuyorum okul yolunda krız gecırdı resmen..
ısıracaklar dıye odu patlıyor bır arkadaşı korkutmuş bnm saf oğlanda ınanmışş delırıyor ağlamakta ıcı cıktı gıdene dek..
neyse ogretmenı ıle konuştum korkutan arkadaşı ıle konuşmuş vs.. ama hala cok korkuyor
Kerem de meme verınce ağlıyor delı gıbı .. çıldırdım resmen aldım attım arabasına bahçeye ındık
kızı olan bır arkadaşım var kerem arabasında uyudu bızde pusetler onumuzde dolana dolana sohbet ettıkk
ne kdr ıyı geldı bır bılsenız..
aç aç uyudu..
aral korkudan ınmedı yanımıza babaanneyle balkondan bakıp ıcerı kaçtı
eşim geldi aralı aldı pazara gıttıler bende keremı yukarı çıkardım sımdı uykuda memeyı verdım aldı cok cok cok emdı kuzummm
ay naparım ben böyle ıyıce gıtcek sutum :26::26:
bırde Aral ın korkuları cok daraldım bugun ztn.. unlarda tuz bıber oldu bahçe ıyı geldı
ımkanı olana bunalana sıkılana canınızı sıkanları unutmaya bırebır dışarı cıkın 15 dk bıle olsa hava alın
bebeklerımızde güneşten yararlansın
Kızlar ben hala adet olmadım korku sardı beni hamilemiyim acaba kızımok zor olmuştu yıllarca uğraşmıştım şimdi şansıma kazayla olmasın asla aldırmam da evlatsızlık ne demek çok iyi tattım ancak olursa ne yaparım çalışıyorum bide
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebegım gecmıs olsunnnn
sızınde mi merkezi sistem...
Aycanın kusması devam ederse dr gıdın derım hayatım.. kusma olaı benı hep tedırgın etmıstır cunku
ama kesın mıdesını usutttu bı sıcak bı soğuk olunca ıste al sana hastalık kapısının anahtarı..
canım geçmiş olsun Çağan'a .Sana da Allah güç kuvvat versin iki çocukla hemde biri hasta bi halde..
doğum günü de kutlu olsun hastalığı geçince kutlar arkadaşlarıyla çocuklar çok mutlu oluyorlar arkadaşlarıyla kutlama yaptıklarında.Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.hem ona hemde minik kardeşine:)
Cano yaaa
Sana yazamadım bi türlğ bebek:)))
Haberler iyi anlaşılan ama böyle blog mlog paylaşma bırda nazar değer baciko)
Biz tek çocukla uğraşamıyorumz tütütütüüt sanaaaaaaa muahhh
Sıkı takipçinim artık hehe:)
Pesssss!!! Di di mi!!!
Bu ne cahillik. Hiç tahammğlüm yok böyle tiplere
Tecrğbede bi yere kadar arkadaş. Herşey eskisi gibi değil artık yaaaa
Canım arkadaşım
Kolik olduğundan emin misin. Ayrıca o damlalar koliğe iyi gelmio ki
Koliğe hiç birşey iyi gelmio arabayla gezme hariç bana göre
Bizde çok çektik ilk aylar. Aman daha büyük bi derdi olmasın da kuzunun. KIyamam
Anaaammmm esraaa
Geçmil olsun balım yaaa
Su mu kaçtı soğuk mu aldı niye oldu acep((
Cnm benim acı çekmiyordur inşallaaaaaahhhh(
l zorundasın(
Bizi de haberdar et:26:
sagoln kizlar gcmis olsun dilekleriniz icinn..bende baktım guzelımmm.. harika olmuşşş oncelıkle o mılfoyden kırohasanı yapıcam..
bnmde ıkı oğlum var ama bılıon komus kızları evden cıkmiiiiii verırım ellerine yesınler
esroşşşş koptum yaa :)))
nerden aklına geldı k v si :)) valla burda oyle seyler paylasttık kı hıc bırı unutulmuyor dımı..
ben şahsen unutmadığım bır cok sey var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?