2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar size birşey anlatmak istiyorum bir sitede okumuştum ama şuan o sitenin linkini bulamıyorum ya ama bulunca ekleyecem muhakkak şimdi o sitede anlatılanları özet geçeyim size bebekler 4. ayla birlikte farklı bir döneme giriyormuş ve huysuzlanmaları başlıyormuş. Ve artık eskisi kadar uyumazlarmış uyku düzenlerinin olması gerekirmiş ve günde artık max 15 saat uyurlarmış bir de gece 10dan sonra sabaha kadar arada uyansalar bile 10 saate yakın uyurlarmış ve gündüzde akşam 10 kadar bölük pörçük 5 saat uyurlarmış artık oyun oynamak isterlermiş kalkmak isterlermiş sürekli yatmak istemezlermi farklı ortam farklı şeyler isterlermiş.

Bende 1 haftadır uykusunun düzene girmesi için bazı şeyler yapıyorum ve arada huzursuzluk yapsa da uykusu düzene girmeye başladı gibi

Ben gece ve gündüz farkı olulşması için bazı şeyler yapıyorum. Benim kızım huzursuzluk yapsada gece üçten sabah 11e kadar uyuyor ta iki aralarda uyanıyor 11den sonra öğlen 2ye 3e kadar uyumuyor o uyanınca ılık su hazırlıyorum içine çok az 1 damla kadar dalin koyuyorum ve tülbentle elini yüzünü vücudunu iyice siliyorum ve kuruluyorum üstünü değiştiriyorum ve evşin içine geziyoruz opnunla konuşara kahvaltı hazırlıyorum çayı falan koyuyorum ve taşınabilir yatağımızı mutfağa getiriyorum içine koyuyorum ve onu hem sallıyorum hem kahvaltımı yapıyorum kahvaltıdan sonra yatağımızla oturma odasına geçiyorum oyular oynuyoruz emdiriyorum 2 saat falan yatıyor işimi yapıyorum o sırada o uyanınca yine oynuyoruz ve sonra emdirip yatırıyorum öuyle gece 12 ye kadar vakit geçiyor. Gece olunca yatak odasına geçiyorum ve lambayı kapatıp gece lambasını yakıyorum yine ılık suyla elini yüzünü siliyorum ve üstünü değiştirip emdirip uyutmaya çabalıyorum huzursuzluk yapsada o odadan çıkarmıyorum ve lambayıda açmıyorum böyleleikle huysuzluk yaparak bitap düşüyor ve gece 3e doğru yatıyor son çare ve sanki artık gece gündüz kavramı oluştu uykusu az da olsa düzen girdi gibii birde gece muhakkak ninni açarak uyutmaya özen gösteriyorum Tamam huzursuzluk huysuzluk yine yapıyor ama en azından eskisi g,b, değiliz sizde deneyin isterseniz canlarımmm

Tatlım tavuk et,i pekmez bunlar arttırıyor

Pekmezi sabah bir tavada margarini erit içine pekmez koyup bşrazcık daha kaynasın sonra ekmekle ya biz buna yağlı ballı diyoruz gün içerinde pekmez şerbeti iç 2-3 bardak ben genelde gece içiyorum ve sabaha kadar sütüm oluyor ve akşam tavuk yemeyi yanına yeşillik salatası yap tatlım ve gün içinde bol su kesinlikle sütünün arttığını göreceksin tatlım :)

cnm ben d bugn doktora gittim aslında sütüm yeterli ama kızım daha az emmeye başladı zorla emziriyorum resmen doktor da az emerse sütün azalabilir die bi bitki ilacı tableti yazdı bana ama ismini şu an yazamıyorum eşimde reçete. istersen yazarım gelince. bir de canan karatay emziren annelere bira mayası tableti kullanmayı öneriyor onu da kullanrm azalırsa. kızlar nolur dua edin kızım emmeyi bırakmasın

Allah korusun kuzum benim umarım azalmaz sütün umarım kuzun bırakmaz emmeyi bende çok korkuyorum bırakırsa diye inş. kuzucuklarımız en az 6 ay emerde içimiz rahat eder

Canım bende hurma çok işe yaramıştı... Ama en önemlisi belki takip etmişindir durumumu biliyorsundur... Allerjiden dolayı çok ağır bir diyet yapıyorum beslenmem çok sıkıntılı ama Allaha şükürler olsun sütüm hiç azalmadı hatta arttı... Sebebi de çok basit SU!

banada söyle cnm zaten emmedi hiç 40 ından sonra ama emsin istiyorum Allah yardım eder inş

kerem memeyi resmen reddediyor ..!
bugun aral da okula gıtmedı cok sonra goturdum cıcek ekeceklermıs onun ıcın gıttı kafası kalkmıyordu cocugun
oksurugu ztn hıc bıtmıyor bırde burnuda mübarek vanası açık kalmış musluk gıbı..
bırde tutturdu sıvrısınekden korkuyorum okul yolunda krız gecırdı resmen..
ısıracaklar dıye odu patlıyor bır arkadaşı korkutmuş bnm saf oğlanda ınanmışş delırıyor ağlamakta ıcı cıktı gıdene dek..
neyse ogretmenı ıle konuştum korkutan arkadaşı ıle konuşmuş vs.. ama hala cok korkuyor
Kerem de meme verınce ağlıyor delı gıbı .. çıldırdım resmen aldım attım arabasına bahçeye ındık
kızı olan bır arkadaşım var kerem arabasında uyudu bızde pusetler onumuzde dolana dolana sohbet ettıkk
ne kdr ıyı geldı bır bılsenız..
aç aç uyudu..
aral korkudan ınmedı yanımıza babaanneyle balkondan bakıp ıcerı kaçtı
eşim geldi aralı aldı pazara gıttıler bende keremı yukarı çıkardım sımdı uykuda memeyı verdım aldı cok cok cok emdı kuzummm

ay naparım ben böyle ıyıce gıtcek sutum :26::26:
bırde Aral ın korkuları cok daraldım bugun ztn.. unlarda tuz bıber oldu bahçe ıyı geldı
ımkanı olana bunalana sıkılana canınızı sıkanları unutmaya bırebır dışarı cıkın 15 dk bıle olsa hava alın
bebeklerımızde güneşten yararlansın

suyu bol bol içicem emmiyo ama en azından sağarak veririm bari sütümü napayım geldiği yere kadar 6 ay alsa hiç yoktan iidir

banada söyle cnm zaten emmedi hiç 40 ından sonra ama emsin istiyorum Allah yardım eder inş

tubişim hoş geldin bitanem..
tahin helvası dıyorlar
hurma
bol bol su su su...

herseye rağmen gıdecekse gıdıyor stres yapma ıyıce gıdıyor ..
cok nazlı bu memeler anacımm

kızlar sükûnet arkadaşımızdan haberı olan var mı ??
baya mrk edıyorum onu .. en son ne zmn yazdı cok takıpte edemiyorum kı
ama ne zmn gelsem bır yazısını gorurdum cımdı hıc goremıyorum:44:

kizlar ayca nin burn u akiyodu dunden beri biraz oncede o kada r kustuku sumuksu bir yapida..balgamli degil seffaf... burnunun akintisi mi acaba:44:???????

cagan da 38.5 ates kulak iltihabi lmys antibiyotoge basliyoruzzz..
ikiside hastaa.. kor olasi kaloriferi o kadar yakiyolar ki
gec terden oluyoruzz.. sabaha sonuyor usuyoruzzz...

bugun cagann dogum gunnu yapcaktik okulda hayal ldu.. b hafta gondrrmem artik

Son düzenleme:
tubişim hoş geldin bitanem..
tahin helvası dıyorlar
hurma
bol bol su su su...

herseye rağmen gıdecekse gıdıyor stres yapma ıyıce gıdıyor ..
cok nazlı bu memeler anacımm

canım benim hoşbulduk çok özledim hepinizi ama depresyondaydım valla kayınvalide stresi derken yavrumla ilgilenemedim boşanmanın eşiğinden döndük eşimle sütümde kesiliyo tabi çok kötü günler geçirdim ya hiç emmiyo nerdeyse 1 aydır sütümüde sağıyorum damla damla az bişey geliyo biberonun dibi dolmuyo deniycem herşeyi inş tekrar gelir sütüm 3.5 aylık ama sağarak belki 6 aya kadar verebilirim otorup ağlayasım var valla kızım bunu hiç haketmedi yaşadıklarım yüzünden ihmal ettiğim için kendimede kızıyorum kimseyi takmamalıydım onunla ilgilenmeliydim sadece sütümde gitmezdi belki valla denizcim Allah yardımcım olur inş

Kızlar ben hala adet olmadım korku sardı beni hamilemiyim acaba kızımok zor olmuştu yıllarca uğraşmıştım şimdi şansıma kazayla olmasın asla aldırmam da evlatsızlık ne demek çok iyi tattım ancak olursa ne yaparım çalışıyorum bide

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebegım gecmıs olsunnnn
sızınde mi merkezi sistem...
Aycanın kusması devam ederse dr gıdın derım hayatım.. kusma olaı benı hep tedırgın etmıstır cunku
ama kesın mıdesını usutttu bı sıcak bı soğuk olunca ıste al sana hastalık kapısının anahtarı..

Allah korusun kuzum benim umarım azalmaz sütün umarım kuzun bırakmaz emmeyi bende çok korkuyorum bırakırsa diye inş. kuzucuklarımız en az 6 ay emerde içimiz rahat eder

inşallah emerler bol bol cnm teşekkür ederimm. süt arttırıcı tabletin adı laktamax mış bu arada bitkisel bi tablet

Zor bir gün olmuş canım... İnşallah Aral korkusunu yener Kerem de sütünü içer:)

Canım ben de henüz adet olmadım... Bazılarında bu süre uzun olabiliyormuş.. Tabi dikkat etmek lazım tedbiri elden bırakmamak lazım:)

evet merkez sistem kalirifer...deminden beri ayca agliyorduuu ne yaocami bilmdim gezdiriyorm agliyor meme veriyorum agliyorr..
meger uykusu varmis.
halbki yn uyanmisti...ondan anlamadim...

sagoln kizlar gcmis olsun dilekleriniz icinn..

denizz hic unuturmuyummm
daha nutmadigim seylerde var yne aysnl lgili

esiylee cnsellik anlaminda tam bir uyum icndeydiii...onuda nutmadimm...
ne sansli adam demistim..ben biraz zorlaniyodum hamilliktede da ordn dkkatmi cekmisti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…