- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
evet merkez sistem kalirifer...deminden beri ayca agliyorduuu ne yaocami bilmdim gezdiriyorm agliyor meme veriyorum agliyorr..
meger uykusu varmis.
halbki yn uyanmisti...ondan anlamadim...
sagoln kizlar gcmis olsun dilekleriniz icinn..
denizz hic unuturmuyummm
daha nutmadigim seylerde var yne aysnl lgili
esiylee cnsellik anlaminda tam bir uyum icndeydiii...onuda nutmadimm...
ne sansli adam demistim..ben biraz zorlaniyodum hamilliktede da ordn dkkatmi cekmisti....
cnm ben d bugn doktora gittim aslında sütüm yeterli ama kızım daha az emmeye başladı zorla emziriyorum resmendoktor da az emerse sütün azalabilir die bi bitki ilacı tableti yazdı bana ama ismini şu an yazamıyorum eşimde reçete. istersen yazarım gelince. bir de canan karatay emziren annelere bira mayası tableti kullanmayı öneriyor onu da kullanrm azalırsa. kızlar nolur dua edin kızım emmeyi bırakmasın
canım benim hoşbulduk çok özledim hepinizi ama depresyondaydım valla kayınvalide stresi derken yavrumla ilgilenemedim boşanmanın eşiğinden döndük eşimle sütümde kesiliyo tabi çok kötü günler geçirdim ya hiç emmiyo nerdeyse 1 aydır sütümüde sağıyorum damla damla az bişey geliyo biberonun dibi dolmuyo deniycem herşeyi inş tekrar gelir sütüm 3.5 aylık ama sağarak belki 6 aya kadar verebilirim otorup ağlayasım var valla kızım bunu hiç haketmedi yaşadıklarım yüzünden ihmal ettiğim için kendimede kızıyorum kimseyi takmamalıydım onunla ilgilenmeliydim sadece sütümde gitmezdi belki valla denizcim Allah yardımcım olur inş
Canım çok zor günler geçirmişsin kanser tedavisi maddi manevi yıpratır Ancak şimdi ne güzel bir bebeğiniz var eşin şu anda sana batar bu çok normal çünkü sen gece gündüz bbekle uğraşırken o biraz daha rahattr (bizde de durum aynen bu adam uyudukça uyuz oluyorum) bide hormonların etkisi tabi,sinirlendikçe eski güzel günleriniZi hatırla birde ailesine filan kafayı takma sen ailesiyle değil eşinle mutlu olmaya bak yuva kolay kurulmuyor hepimiz me fedakarlıklar yapıp buralara geldik.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eczanelerde bulunur cnm solgarın veya gnc ninkini alabilirsin.bugün eşim eczaneye sormuş yokmuş ama depodan yarın getiririz demişler ben kullanıcam kızım az emmeye başladı sütüm azalmasınn inş işe yararBira mayası tableti nereden bulabiliriz canım
cnm yatak odanızdaki kaloriferi kısabilirsin kapıyı da açık bıraksan? ben öyle yapıyorum artık .benim kızım da aynı sebepten hastalanmıştı 1 ay önce. bol bol emzir atlatırlar inş kolaycakizlar ayca nin burn u akiyodu dunden beri biraz oncede o kada r kustuku sumuksu bir yapida..balgamli degil seffaf... burnunun akintisi mi acaba:44:???????
cagan da 38.5 ates kulak iltihabi lmys antibiyotoge basliyoruzzz..
ikiside hastaa.. kor olasi kaloriferi o kadar yakiyolar ki
gec terden oluyoruzz.. sabaha sonuyor usuyoruzzz...
bugun cagann dogum gunnu yapcaktik okulda hayal ldu.. b hafta gondrrmem artik
cnm kendini suçlama sen onun için en iyisini istersin her zman olur mu öyle şeycanım benim hoşbulduk çok özledim hepinizi ama depresyondaydım valla kayınvalide stresi derken yavrumla ilgilenemedim boşanmanın eşiğinden döndük eşimle sütümde kesiliyo tabi çok kötü günler geçirdim ya hiç emmiyo nerdeyse 1 aydır sütümüde sağıyorum damla damla az bişey geliyo biberonun dibi dolmuyo deniycem herşeyi inş tekrar gelir sütüm 3.5 aylık ama sağarak belki 6 aya kadar verebilirim otorup ağlayasım var valla kızım bunu hiç haketmedi yaşadıklarım yüzünden ihmal ettiğim için kendimede kızıyorum kimseyi takmamalıydım onunla ilgilenmeliydim sadece sütümde gitmezdi belki valla denizcim Allah yardımcım olur inş
Evet yelizcim zor gunlerdi. Ama yasadigimiz surecin olumlu seylerini de çok gordum. Dedigin gibi bir sürü fedakarlıklarla geldik bu gunlere. Benim heyheyler gecti baya. Alsancaga gittik gezdik muzik açtık sesli sesli hem dinledik hem söyledik. Yine de Rabbim saglik versin ona da evladima da yuvama da bişey olmasin. Biz bu guzel gunlerin diyetini coktan odedik insallah. Kizin ateşi de bitti hamd olsun. Aile konusunda epey bi gözden kaybolmaya karar verdik. Allahim nasil biliyorsa öyle yapsin ama bu yaptıklari da yerde kalsin istemiyorum. Esim aradiklari zaman acma diyo, ararlarsa acmam dedim
.
Kizlar merhaba. Bir iki soru sormak istiyorum.
1) dort mumara beze gecen varmi? Gecmediyseniz Yaklaşık kac kiloda gecmeyi dusunuyorsunuz?
2) bebeginizin saclarini kestirdinizmi hic ya da tras ettirdinizmi? Ettirmek sart mi?
3) kiz bebekleri olanlar kulaklarini ne zaman deldirmeyi dusunuyorlar? 5. Ayda cokmu erken olur kulagina kupe batarmi?
4) ates olcer kullanicilari varsa hangisini onerirsiniz?
5) sütunu sagan varaa neyle hangi marka tavsiye edilir?
1) dort mumara beze gecen varmi? Gecmediyseniz Yaklaşık kac kiloda gecmeyi dusunuyorsunuz?
2) bebeginizin saclarini kestirdinizmi hic ya da tras ettirdinizmi? Ettirmek sart mi?
3) kiz bebekleri olanlar kulaklarini ne zaman deldirmeyi dusunuyorlar? 5. Ayda cokmu erken olur kulagina kupe batarmi?
Slm kızlar bende aralık annesim kızım 19 aralıkta doğdu çok güzel bir duygu birokadarda meşkaati ilkkez anne oldum ama herkes çok iysin bu konuda diyor gurulanıyorum😃herkesin evladını allah bağışlasınn
Benim kızım da 19 aralıkta doğdu :) benim de ilk bebiş yalnızım ailem zaten başka şehirde kv burda ama ayda 1 kez bile uğramaz.. tek başıma olmama rağmen üstesinden geliyorum.. seninde dediğin gibi annelik öyle güzel bi duygu ki.herşeyini severek yapıyorsun :) Allah uzun ömür versin bebişlerimize.. sağlıkla büyütürüz inşallah :)
Amin canm zaten umrumdada değil aman gelemesin herşeye burnunu sokar bide uğraşamm valla😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?