2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Onu bende unutamıyorummmm

Bira mayası tableti nereden bulabiliriz canım

Canim okudum beni biri anlatmis sanki takmamaliydim diyosun ama elinde olan birsey degil bende sagiyorum ama senin ki gibi bende bosanmanin esigine geldim hic gunahi olmayan yavrum haketmemsti ben yaradana biraktim cocugum ve benim hakkimi koymasin

Evet yelizcim zor gunlerdi. Ama yasadigimiz surecin olumlu seylerini de çok gordum. Dedigin gibi bir sürü fedakarlıklarla geldik bu gunlere. Benim heyheyler gecti baya. Alsancaga gittik gezdik muzik açtık sesli sesli hem dinledik hem söyledik. Yine de Rabbim saglik versin ona da evladima da yuvama da bişey olmasin. Biz bu guzel gunlerin diyetini coktan odedik insallah. Kizin ateşi de bitti hamd olsun. Aile konusunda epey bi gözden kaybolmaya karar verdik. Allahim nasil biliyorsa öyle yapsin ama bu yaptıklari da yerde kalsin istemiyorum. Esim aradiklari zaman acma diyo, ararlarsa acmam dedim
.

Bira mayası tableti nereden bulabiliriz canım
eczanelerde bulunur cnm solgarın veya gnc ninkini alabilirsin.bugün eşim eczaneye sormuş yokmuş ama depodan yarın getiririz demişler ben kullanıcam kızım az emmeye başladı sütüm azalmasınn inş işe yarar

cnm yatak odanızdaki kaloriferi kısabilirsin kapıyı da açık bıraksan? ben öyle yapıyorum artık .benim kızım da aynı sebepten hastalanmıştı 1 ay önce. bol bol emzir atlatırlar inş kolayca

cnm kendini suçlama sen onun için en iyisini istersin her zman olur mu öyle şey sütün de artar biraz çabayla. bira mayası tableti kullan cnm bence bol su iç sürekli sağ artcğna inan.

Kizlar merhaba. Bir iki soru sormak istiyorum.
1) dort mumara beze gecen varmi? Gecmediyseniz Yaklaşık kac kiloda gecmeyi dusunuyorsunuz?
2) bebeginizin saclarini kestirdinizmi hic ya da tras ettirdinizmi? Ettirmek sart mi?
3) kiz bebekleri olanlar kulaklarini ne zaman deldirmeyi dusunuyorlar? 5. Ayda cokmu erken olur kulagina kupe batarmi?
4) ates olcer kullanicilari varsa hangisini onerirsiniz?
5) sütunu sagan varaa neyle hangi marka tavsiye edilir?

Canım yaptıkları yerde kalmaz emin ol allah büyüktür sen kin gütme insanın elinde değil biliyorum ama allahlarından bulsunlar de, şimdi kıskançlık yapıyorlardır eminim çünkü bebeğin oldu, bebek olunca nedennse hep bi çekememezlik yapıyorlR, sen kulaklarını tıka mutluluğuna bak eşini de seviyorsun işinde var allaha şükür herkesin arayıp da bulamadığı şeyler bunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1-daha üçteyiz dörde geçmemiz iki üç haftamızı alır gibi
2-bebeğimin saçlarını kestirmeyi düşünmüyorum traş ettirince kötüıkıyor dediler
3-kulak deldirmeye kıyamam:)
4-bendekinin markasını bilmiyorum ama ben sağlıkçıyım en iyisi ve doğrusu dijitaller değilde diğer ucuz olanlar okumayı biliyorsan en sağlıklısı bence o ama bendeki dijital kolaya kaçtım:)
5- bende lansinoh ve ameda nın çiftli elektriklileri var ikiside aynı sağıyor lansinoh acıtıyor çok ses çıkarıyr daha ucuz ameda sessiz hiç acıtmıyor biraz daha pahalı, sanki lansinohun pompa gücü fazla gibi geldi ama hemen hemen aynılar, ameda daha pratik parçaları daha az yıkarken kolay oluyor:)

Ama bugün bi arkadaşım el pompasıyla benden daha dfazla çıkardığını söyledi çıkardığım sütü küçümsedi biraz dört ay için iki göğüsten az çıkıyor dedi sütün iyiyse el pompası bile alsan olur

1) hala 3teyiz ama kilosu 8e dayandı nerdeyse 3 haftaya fln geçerim gibi
2) kesmedim düşünmüyorum da ztn bebeklik saçlarını döküyor iyice kel kaldı yenileri çıkıyor kesilcek kadar saç yokk
3) oğlum var ama bence erken 1 yaşa doğru iyidir sanki kendi fikrim :)
4) benim ki weweell memnunum uzaktan dokundurmadan ölçüyorsun sıkıntı olmuyor çocuk huysuzlanmıyor.
5) ben çalıştığım için sağıyorum elektrikli çiftli lansinoh benim bi sorun yaşamadım hız ayarı var ayarlayınca canım yanmıyor, ama sesli çalışıyor biraz.. ama pratik olsun diyorsan doktorum aventin el pompasını önermişti hem acıtmıyor hem pratik demişti kendi de onu kullanıyordu.

1) biz hala 3 numara kullanıyoruz gerçi bizim kilomuz da düşük sanırsam 4 numara 9 kg dan başlıyor daha bizim 4 e geçmemize var yani:)
2) benim kızım kel doğdu zaten:) iki tutam saçı anca çıktı o yüzden kesmem traş da ettirmem:)
3) bence erken canım... Bizim kolunda künyesi vardı doktorumuz bu yaş grubuna takıyı önermiyorum çıkarın dedi... Hele bir de kulak deldirmeyi hiç önermezler heralde...
4) ben braun kulaktan ölçen termometresini kullanıyorum memnunum...
5) ben lansinoh kullanıyorum çiftli elektrikli... Memnunum iyi çekiyor...

Benim kızım da 19 aralıkta doğdu :) benim de ilk bebiş yalnızım ailem zaten başka şehirde kv burda ama ayda 1 kez bile uğramaz.. tek başıma olmama rağmen üstesinden geliyorum.. seninde dediğin gibi annelik öyle güzel bi duygu ki.herşeyini severek yapıyorsun :) Allah uzun ömür versin bebişlerimize.. sağlıkla büyütürüz inşallah :)

Sevgili arkadaşlarım bugünlerde takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Bix ogluşumla kötü bir gun gecirfik Allah beterinden korusun ogludumu uyutmak icin üclü koltuga koydum yatak odadina battaniye almaya gittim bir çığlık gelfi kostum yavtum yerdeydi düsmüs kuzum çok aglamadi ama ben cok korktum biraz takip ettim biseyi yoktu uyuttum koltuk engindi ondan az cani acidi heralde aman kızlar yavrular artık büyüdü dönmeye baslafilar dikkat edelim bana ders oldu önlemimi almadan asla bırakmam

Amin canm zaten umrumdada değil aman gelemesin herşeye burnunu sokar bide uğraşamm valla😃

Canım ben huggies 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadar kullanılabiliyor benimki daha 6,5 kilo hala çok iyi oluyor 1 ay daha kullanıp öyle 4e geçmeyi düşünüyorum

Bebeğimin sacını kestirmedimzaten kestirilecek saçta yok :) daha kısalar

Kulağını 6. aydan sonra deldirmeyi düşünüyorum kuzumun :)

Ateş ölcerim iki tane bir civalı birde dijital var canım basit birşey kullanıyorum...

Sütümü sağmadım hiç makinemde yok bilmiyorum ona cevap veremiyecem ama kullananlar plihpsin varmış onu öneriyolardı cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…