Bugün bizim de 4. Ay kontrolümüz vardı...bu ay 800 g alabilmiş neyseki... Bu kadar çileye rağmen en azından kilo alımı iyi oldu ona çok sevindim:) bir de aşılarımızı olduk... Off ne ağladı ne ağladı... İp gibi süzüldü yaşlar gözlerindenek gıdaya şimdilik geçmeyeceğim zaten allerji doktorumuza gitmeden geçmem... Bizde durumlar böyle...
Bugün bizim de 4. Ay kontrolümüz vardı...bu ay 800 g alabilmiş neyseki... Bu kadar çileye rağmen en azından kilo alımı iyi oldu ona çok sevindim:) bir de aşılarımızı olduk... Off ne ağladı ne ağladı... İp gibi süzüldü yaşlar gözlerindenek gıdaya şimdilik geçmeyeceğim zaten allerji doktorumuza gitmeden geçmem... Bizde durumlar böyle...
Mira ek gıdaya geçerken hsberleşelim ben tedirginim bu ek gıda olayından destek oluruz birbirimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
siz haberdar olun bizde sizi takip ederek haberdar oluruz
Mira ek gıdaya geçerken hsberleşelim ben tedirginim bu ek gıda olayından destek oluruz birbirimize
siz haberdar olun bizde sizi takip ederek haberdar oluruz
Tabiki tatlım bizim bebeklerde inek sütü alerjisi var ondan özellikle mira ya söyledim bizim işimiz biraz daha zor olacak
Tamam canım ben haftaya allerji doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.. Paylaşırım mutlaka..
Buradan söylerim canım ancak bizim bebelerde allerji var sizden daha farklı olabilir bu sürecimiz ama bazı noktalarda fikir verebilir tabi... Bu arada kilo alımı iyiyse ve hatta üstündeyse hiç girme ek gıda işine boşver:) bak benim kızım kilo olarak aydaşlarına göre geri olduğu halde ben geçmemek istiyorum içten içe:)
Merhaba guzel anneler sizlere birsey danismak istiyorum esim eve eliptik bisiklet aldi oglum sadece anne sutu aliyor spor yapmamda bi sakinca varmi internetten arastirdim emziren anneler asiri spor yaptiklarinda laktik asit cogalip sut bozulmasina yol aciyomus gunde iki defa 20 er dakika yapsam bi sakincasi olurmu bide 5 gun sonra 4 aylik oluyoruz ve oglum suan 9 500 gram bu cok fazla degilmicevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bizde öyle işte
Bitti geçti anlık birşeydi demek dedik ama yok. ...
Dün başladı bu sabah 4:30 a kadar sürdü
Elimizden birşey gelmemesi berbat birşey. Çaresizlik berbat..
Şu an iyiyiz ama akşamları okuyor hep. Yani 3kere oldu 3üde akşam ve durup dururken maalesef....
Evet cnm biliyorum bunları hatta daha detayını. O kdr araştırdım ki
Ama inan durduk yere yapıo
Misafirlikteydik hatta herkes şoke oldı bi anda ne oldu ki ya diye
Diğer 2sefet de durduk yere oldu
Sanarsın birileri korkutuyı....
Canımsınız. Allah razı olsun
Cerrahpaşada ki prof da bişi demedi videoları falan da izledi
Tekrar eeg dedi 3haZirana randevu verdi eeg için
Bekliyoruz. Devamlı tetikteyiz..
Saat 9da başlado atak hala devam ediyo
Uyuyo ama uylusunda bile devaö ediyo
Her kasılmasınd eşimden de benden de yaş geliyo gözümüzden
16 gündür hiç olmamıştı. Tekrar niye başlado bilmiyorum
İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Ömrümden ömür gitti gücüm bitti
Ya teşhis doğruysa..........
Allahım hepsini korusun.
Sabaha kdr başında beklicem. Nefesi gidiyo çünkü
Aklına gelen dua edebilir mi Arasım için....
Merhaba guzel anneler sizlere birsey danismak istiyorum esim eve eliptik bisiklet aldi oglum sadece anne sutu aliyor spor yapmamda bi sakinca varmi internetten arastirdim emziren anneler asiri spor yaptiklarinda laktik asit cogalip sut bozulmasina yol aciyomus gunde iki defa 20 er dakika yapsam bi sakincasi olurmu bide 5 gun sonra 4 aylik oluyoruz ve oglum suan 9 500 gram bu cok fazla degilmicevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben dünyanın en güzel evlatlarına sahibim tıpkı bütün anneler gibi
benim güzel kızım
oyy maşallahhhh diyim önceaccık fazla sanki ama bişey olmaz hareketlenmeye başlayınca eritir o kiloları sadece anne sütüyle besleniyorsa hiç sorun olmaz tabi doktorunuza sormanız gerek öncelikle
bende sporu doktorumuza sordum abartmadıkça sorun olmaz dedi ben henüz başlayamadım misafirlerden vakit bulupta
benim kızımda 3 aylık kontrolünde 7 kiloydu şimdi 8 falandır diye düşünüyorum
inşallah sizin meleklerin alerjileri o zaman kadar geçer :26: hem size hem onlara zor maşallah size valla
ah ahh inan anlayamıyorum kendimi
belkide çok kusan bir bebek olduğu için biran önce katı gıdalara geçmek istiyorum
gerçi artık geceleri emdiğinde kusmuyor gündüzleride biraz azalma var gibi
kusan bebekle uğraşmakta zor oluyor sürekli üst değiştirme halindeyiz
neyse sizin verdikleriniz daha özenli olacağından bir kenara not alırız
Eğer sadece anne sütü alıyorsa bu tip bebeklerde obeziteden bahsedilmez diye duymuştum... Doğum kilosu ne kadardı? Maşallah da diyim bu arada
Oy maşallah kuzuu
Evet anne sutu obezite yapmaz diye duymustum ben ama doktorlar gelisim takvimine bakip fazla fazla diyip duruyor dogum kilosu 3890
maşallah yavruna. bebekler 4. ayında doğum kılolarının 2 katına ulaşmalıymış senınkı çok güzel kılo almış sadece anne sütü alıyormuş demekkı sütün çok besleyıcı maşallah çocuğuda rejıme sokacak halın yok ya anne sütü alan bebekte obezite olmaz zaten bu aydan sonra hareketlendıkce az kılo alacak emzirmeye devam
Ya bizde öyle işte
Bitti geçti anlık birşeydi demek dedik ama yok. ...
Dün başladı bu sabah 4:30 a kadar sürdü
Elimizden birşey gelmemesi berbat birşey. Çaresizlik berbat..
Şu an iyiyiz ama akşamları okuyor hep. Yani 3kere oldu 3üde akşam ve durup dururken maalesef....
Evet cnm biliyorum bunları hatta daha detayını. O kdr araştırdım ki
Ama inan durduk yere yapıo
Misafirlikteydik hatta herkes şoke oldı bi anda ne oldu ki ya diye
Diğer 2sefet de durduk yere oldu
Sanarsın birileri korkutuyı....
Canımsınız. Allah razı olsun
Cerrahpaşada ki prof da bişi demedi videoları falan da izledi
Tekrar eeg dedi 3haZirana randevu verdi eeg için
Bekliyoruz. Devamlı tetikteyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?