2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Emerken uyuyo zaten o aradada poposunada vuruyorum yataga koyunca tekrar kalkiyo doymuyo mu acaba ? Cunku kalktiginda tekrar emziriyorum

Mira ek gıdaya geçerken hsberleşelim ben tedirginim bu ek gıda olayından destek oluruz birbirimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah size de
ek gıdaya sütümüz yettiğince geçmemek en iyisi ama ben niye bu kadar aceleciyim onu bir anlayabilsem :44:
sütüm yeriyor kilo alımı olması gerekenden fazla gidiyor ee sorun bende sanırım

Dogdugundan beri hergun oglen 12de yikiyorum 2 saat yatiyo bide aksam doymuyo mu die sqgdigim sutu veriyorum ve 125 cc iciyo. Fazla mi veriyorum ??

Mira ek gıdaya geçerken hsberleşelim ben tedirginim bu ek gıda olayından destek oluruz birbirimize

Tamam canım ben haftaya allerji doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.. Paylaşırım mutlaka..

siz haberdar olun bizde sizi takip ederek haberdar oluruz

Buradan söylerim canım ancak bizim bebelerde allerji var sizden daha farklı olabilir bu sürecimiz ama bazı noktalarda fikir verebilir tabi... Bu arada kilo alımı iyiyse ve hatta üstündeyse hiç girme ek gıda işine boşver:) bak benim kızım kilo olarak aydaşlarına göre geri olduğu halde ben geçmemek istiyorum içten içe:)

Tabiki tatlım bizim bebeklerde inek sütü alerjisi var ondan özellikle mira ya söyledim bizim işimiz biraz daha zor olacak

inşallah sizin meleklerin alerjileri o zaman kadar geçer :26: hem size hem onlara zor maşallah size valla

ah ahh inan anlayamıyorum kendimi
belkide çok kusan bir bebek olduğu için biran önce katı gıdalara geçmek istiyorum
gerçi artık geceleri emdiğinde kusmuyor gündüzleride biraz azalma var gibi
kusan bebekle uğraşmakta zor oluyor sürekli üst değiştirme halindeyiz
neyse sizin verdikleriniz daha özenli olacağından bir kenara not alırız

Merhaba guzel anneler sizlere birsey danismak istiyorum esim eve eliptik bisiklet aldi oglum sadece anne sutu aliyor spor yapmamda bi sakinca varmi internetten arastirdim emziren anneler asiri spor yaptiklarinda laktik asit cogalip sut bozulmasina yol aciyomus gunde iki defa 20 er dakika yapsam bi sakincasi olurmu bide 5 gun sonra 4 aylik oluyoruz ve oglum suan 9 500 gram bu cok fazla degilmi cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben dünyanın en güzel evlatlarına sahibim tıpkı bütün anneler gibi
benim güzel kızım

Eklentiler

• $CAM00259-002.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $CAM00250-001.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 37

oyy maşallahhhh diyim önce accık fazla sanki ama bişey olmaz hareketlenmeye başlayınca eritir o kiloları sadece anne sütüyle besleniyorsa hiç sorun olmaz tabi doktorunuza sormanız gerek öncelikle
bende sporu doktorumuza sordum abartmadıkça sorun olmaz dedi ben henüz başlayamadım misafirlerden vakit bulupta
benim kızımda 3 aylık kontrolünde 7 kiloydu şimdi 8 falandır diye düşünüyorum

Geçmiş olsun yeniden uyanikken mi sicradi yoksa uykudayken mi uyku sicranalari hatta uykudaki çoğu hareket normal kabul ediliyormuş önceden de yazmistim uyku myoklosu gibi biseydi ismi gelişiminde sorun yoksa ki yoktur sorun yoktur içini ferah tut allah hepimizin ve bebeklerimizin yardimcisi olsun

anılııımmm dua edıyorum oğluna allahım şifasını versin inşallah sağlıklıdır korktuğunuz gibi değildir allah evladınızı sağlıkla size bağışlasın canım

Eğer sadece anne sütü alıyorsa bu tip bebeklerde obeziteden bahsedilmez diye duymuştum... Doğum kilosu ne kadardı? Maşallah da diyim bu arada

ben dünyanın en güzel evlatlarına sahibim tıpkı bütün anneler gibi
benim güzel kızım

Oy maşallah kuzuu

Oglum zaten 1 aydir hareketli erken basladi donmeye calisiyo kalkmaya calisiyo eli ayaklari devamli hareketli butun gittigim doktorlar fazla fazla deyip duruyor hatta bi tanesi az emzir bile dedi napim yani cocuk aglasinmi acliktan SIk emzirdigim icin kilolarim gidiyor ama biraz daha hizli gitse hic fena olmaz bide bnde hamilelikten once pko vardi asiri tuylenme yapmisti bende simdi butun tuylerim dokuldu biri bana. A vitamini eksikliginden dokuluyo demisti dogru olabilirmi acaba

Bizimde kusmamiz cok gece cok cok nadir asiri emerse amagunduz cok artik mama onluklwri kullanuyorum onlarun uzerine mendil koyuyorum agzindan akitiyo oyle fiskirtmiyo ama cok ya kiyafet degistirmekten sıkıldı yavrum doktor normal diyo ama.evin heryeri onun kusmasiyla batti ne zaman duzelir bilemedim.kilo alimi iyi gecen ay az almis ama genel kilosu iyi dedi hemsiremiz sadece emiyo

Eğer sadece anne sütü alıyorsa bu tip bebeklerde obeziteden bahsedilmez diye duymuştum... Doğum kilosu ne kadardı? Maşallah da diyim bu arada

Oy maşallah kuzuu

Evet anne sutu obezite yapmaz diye duymustum ben ama doktorlar gelisim takvimine bakip fazla fazla diyip duruyor dogum kilosu 3890

Evet anne sutu obezite yapmaz diye duymustum ben ama doktorlar gelisim takvimine bakip fazla fazla diyip duruyor dogum kilosu 3890

maşallah yavruna. bebekler 4. ayında doğum kılolarının 2 katına ulaşmalıymış senınkı çok güzel kılo almış sadece anne sütü alıyormuş demekkı sütün çok besleyıcı maşallah çocuğuda rejıme sokacak halın yok ya anne sütü alan bebekte obezite olmaz zaten bu aydan sonra hareketlendıkce az kılo alacak emzirmeye devam

Aynen bende devam ediyorum ki zaten oglum meme tiryakisi :) gerci kucagida cok seviyo iki dakika gezdirsem kollarim kopuyo ama olsun artik yapacak birsey yok annem sagolsun kucaga alistirdi :S

Anilcim geçmiş olsun bişey ilgimi çekti dün arasin ateşi var demiştin acaba ateşmi tetikliyo olabilirmi yada aşıdan olabilirmi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…