Oglum zaten 1 aydir hareketli erken basladi donmeye calisiyo kalkmaya calisiyo eli ayaklari devamli hareketli butun gittigim doktorlar fazla fazla deyip duruyor hatta bi tanesi az emzir bile dedi napim yani cocuk aglasinmi acliktan SIk emzirdigim icin kilolarim gidiyor ama biraz daha hizli gitse hic fena olmaz bide bnde hamilelikten once pko vardi asiri tuylenme yapmisti bende simdi butun tuylerim dokuldu biri bana. A vitamini eksikliginden dokuluyo demisti dogru olabilirmi acaba
Bizimde kusmamiz cok gece cok cok nadir asiri emerse amagunduz cok artik mama onluklwri kullanuyorum onlarun uzerine mendil koyuyorum agzindan akitiyo oyle fiskirtmiyo ama cok ya kiyafet degistirmekten sıkıldı yavrum doktor normal diyo ama.evin heryeri onun kusmasiyla batti ne zaman duzelir bilemedim.kilo alimi iyi gecen ay az almis ama genel kilosu iyi dedi hemsiremiz sadece emiyo
maşallah doğum kilosuda iyiymiş korkmayın kızlar ya benim oğlum 5 kilo doğmuştu 6 aylıkken 14 kiloyduEvet anne sutu obezite yapmaz diye duymustum ben ama doktorlar gelisim takvimine bakip fazla fazla diyip duruyor dogum kilosu 3890
Dogdugundan beri hergun oglen 12de yikiyorum 2 saat yatiyo bide aksam doymuyo mu die sqgdigim sutu veriyorum ve 125 cc iciyo. Fazla mi veriyorum ??
Evet anne sutu obezite yapmaz diye duymustum ben ama doktorlar gelisim takvimine bakip fazla fazla diyip duruyor dogum kilosu 3890
senin sadece tüylerin dökülmüş dua et benim saçlarım yarı yarıya gitti
kalçalarımdaki saçları geçen hafta sütyen hizasına kadar kestirdim
ama oğlumdada aynısı olmuştu zamanla düzeliyor saçlar o yüzden rahatım tabi inşallah senin tüyler gelmez geri
ben bütün tahlillerimi yaptırdım herbişey eksik
vitamin verdi doktor kullanıyorum ama çok unutuyorum
herşeyi yediğim için sütün kalitesi iyiymiş
fındık ceviz fıstık meyve sebze et balık ne bulursam yiyorum ekmeği az yemeye çalışıyorum bidetatlıdan uzak durmayaaa en çokta o zorluyor bir tatlı canavarı olarak
banada az emzir diyor doktorumuzolduuuu
aynı haldeyiz gel bacım sen buraya
ne mendil ne önlük dayanıyor artık altı muşambalı önlük takıyorum üstünede senin gibi mendil koyuyorum en azından üstünü daha az değiştiriyorum
eskiden fışkırıtyordu artık sızıntı şeklinde
bize doktorumuz bir şurup verdi geçen ay hemen kesti kusmalarını hiç kusmadı amaaa hiçte susmadı
3 gün sonra bıraktım kusmaya devam ettide rahatladık en iyisi beklemek doktorların dediği gibi fazla emiyorlar fazlaları çıkıyor
maşallah doğum kilosuda iyiymiş korkmayın kızlar ya benim oğlum 5 kilo doğmuştu 6 aylıkken 14 kiloyduyürümeye başladığında eser kalmadı halada normal kilodadır hiç kilolu olmadı ondan sonra ama iştahı hep yerinde maşallah
Saclari yazmayi unutmusum artik evde yerlerden sac toplamaktan gina geldi bende belima kadar olan saclarimi kestirdim mecbur bende elime geceni yiyorum esim her aksam bi poset cikolatayla geliyo mslesef elime geceni yiyoruM bana aile hekimi az emzir dedi ama pek tinmadim hayirlisi insallah saglikli olsunlarda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet evdeki saçları toplasak peruk olur yani
haklısın sağlıklı olsunlar yeter rabbim herşeyin sabrınıda çözümünüde veriyor hamd olsun
banyoda falan saçlar elinde kalırsa kokrkma hepsi geri geliyor
mrb canım ben kasım annesiyim bir ay önce aynı şeyi benim kızım da yapıyodu önce uyutup sonra emziriyordum sakın zorlama uyutup emzir zamanla düzeliyo
Ayy ben çıldırıcam bu yüzden. Banyoda, sonrasında tararken tomar tomar saçım gidiyorayrıca evi de hergün süpürüyorum sırf saçlar yüzünden. Heryerden ama heryerden benim saçım çıkıyor ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz dün kont. gittik kuzumun sağlığı yerinde çok şükür bebeğim 6750gr olmuş boyu 61 cm olmuş 600 gr almış kilo alımı gayet güzel dedi emmeme olayını söyledim bu aylarda rededebilir dedi adet gördünmü dedi bende evet dedim adet görünce stün tadı değişiyor ve bebekler emmek şstemeyebilir dedi dedim 2 saat olmuş emmeyeli verince basıyo çığlığı zar zor uyuyor dedim oda bana 4-5 saat emmeyebilir atık büyüdüler eskisi gibi sık emmezler dedi birde gece uykusu için kaşık mama ve banyo önerdi 3 gün boyunca banyo yaptırcam 80ml suya 1çorba kaşığı pirinç unu pişip çok az ılıdıktan sonrada şimdilik numune mama verdi onu ekleyecem yarım ölçü ve o şekilde yedirip yatıracam yiyebildiği kadarını yesin yemediğini bırak dedi elme suyuna başlıyoruz 2 gün boyunca 3-4 çay kaşığı elmanın suyu sonraki 2 günde tanesiyle 2-3 kaşık elma ve suyu sonraki 2 gündede sadece püresini verebilirmişiz ve 2 haftanın sonunda 1 elmayı bile yiyebilirmişiz yoğurt kesinlikle yasak bu ay başlamayacaz önümüzdeki ay başlayacaz dedi birde 1 ay boyunca pirinç unlu mama tavsiye etti 1 aydan sonra kavonoz mama ve tahıllı mamayı önerdi bilginize arkadaşlar bizden şimdilik bu kadar
Evet Allah acilarini yasatmasin göstermesin:))Sagol canim butun bebisler yakisikli prensler guzel prensesler
Saolasin teyzesi bütün bebislere maşallah hepsi birbirinden tatil:))Maşallah ona :)))
Geçmiş olsun canim çok aglamis Yavrucuk çok üzüldüm neyseki Ahmed yasin çok aglamadi ama ben ayakli altini giydirip hemen kucagima aldim sakinleşti saolsun panik yaptirmadi bana:)) kilo alimida iyiymis maşallah barekallah Ahmed de 700gr almis sasirdim bu ayda bebeklerin 500gr alması gerekiyomus.Bugün bizim de 4. Ay kontrolümüz vardı...bu ay 800 g alabilmiş neyseki... Bu kadar çileye rağmen en azından kilo alımı iyi oldu ona çok sevindim:) bir de aşılarımızı olduk... Off ne ağladı ne ağladı... İp gibi süzüldü yaşlar gözlerindenek gıdaya şimdilik geçmeyeceğim zaten allerji doktorumuza gitmeden geçmem... Bizde durumlar böyle...
Asi vurulurken çok aglamadi saolasin:) birinciyi vururken anlamadi nerdeyse sonunda biraz agladi. İkinci de de agladi ama kucagima aldim sustu hemen. Saolasin canim Allah olacaklara yardim etsinhadi gemos olsun iyi bari kilo alimi iyiyyse. asida cok agladi mi
maşallahhh
bende oturtuyorum 2-3 günden beri gerçi gerek kalmıyor kendini kaldırıyor istersen oturtma
bende sorayım kontrolde bakalım bize ne diyecek
inşallah aşıyıda sorunsuz atlatırsınız
Biz dün kont. gittik kuzumun sağlığı yerinde çok şükür bebeğim 6750gr olmuş boyu 61 cm olmuş 600 gr almış kilo alımı gayet güzel dedi emmeme olayını söyledim bu aylarda rededebilir dedi adet gördünmü dedi bende evet dedim adet görünce stün tadı değişiyor ve bebekler emmek şstemeyebilir dedi dedim 2 saat olmuş emmeyeli verince basıyo çığlığı zar zor uyuyor dedim oda bana 4-5 saat emmeyebilir atık büyüdüler eskisi gibi sık emmezler dedi birde gece uykusu için kaşık mama ve banyo önerdi 3 gün boyunca banyo yaptırcam 80ml suya 1çorba kaşığı pirinç unu pişip çok az ılıdıktan sonrada şimdilik numune mama verdi onu ekleyecem yarım ölçü ve o şekilde yedirip yatıracam yiyebildiği kadarını yesin yemediğini bırak dedi elme suyuna başlıyoruz 2 gün boyunca 3-4 çay kaşığı elmanın suyu sonraki 2 günde tanesiyle 2-3 kaşık elma ve suyu sonraki 2 gündede sadece püresini verebilirmişiz ve 2 haftanın sonunda 1 elmayı bile yiyebilirmişiz yoğurt kesinlikle yasak bu ay başlamayacaz önümüzdeki ay başlayacaz dedi birde 1 ay boyunca pirinç unlu mama tavsiye etti 1 aydan sonra kavonoz mama ve tahıllı mamayı önerdi bilginize arkadaşlar bizden şimdilik bu kadar
Cnm benim yaa ne iyisinCanım ben hacettepedeyim ankaraya getirmek isterseniz burda prof randevusu alabilirim size evimde her zaman misafir ederim belki burdan bi çare buluruz
Kurban olsunlar vereneee maşalllah karamell bu hiç 4aylık gibi durmuo kızzzben dünyanın en güzel evlatlarına sahibim tıpkı bütün anneler gibi
benim güzel kızım
Yok cnm sıçrama değil bu. Geçende anlatmıştım da. Kasılma oğluyo ağlama esnası ve ağlama bitince. Sonra uyuyunca da devaö ediyo uykuda maalesefGeçmiş olsun yeniden uyanikken mi sicradi yoksa uykudayken mi uyku sicranalari hatta uykudaki çoğu hareket normal kabul ediliyormuş önceden de yazmistim uyku myoklosu gibi biseydi ismi gelişiminde sorun yoksa ki yoktur sorun yoktur içini ferah tut allah hepimizin ve bebeklerimizin yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin cnm arkadaşım amin...anılııımmm dua edıyorum oğluna allahım şifasını versin inşallah sağlıklıdır korktuğunuz gibi değildir allah evladınızı sağlıkla size bağışlasın canım
Anilcim geçmiş olsun bişey ilgimi çekti dün arasin ateşi var demiştin acaba ateşmi tetikliyo olabilirmi yada aşıdan olabilirmi?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?