2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

senin sadece tüylerin dökülmüş dua et benim saçlarım yarı yarıya gitti
kalçalarımdaki saçları geçen hafta sütyen hizasına kadar kestirdim
ama oğlumdada aynısı olmuştu zamanla düzeliyor saçlar o yüzden rahatım tabi inşallah senin tüyler gelmez geri
ben bütün tahlillerimi yaptırdım herbişey eksik
vitamin verdi doktor kullanıyorum ama çok unutuyorum
herşeyi yediğim için sütün kalitesi iyiymiş
fındık ceviz fıstık meyve sebze et balık ne bulursam yiyorum ekmeği az yemeye çalışıyorum bide tatlıdan uzak durmayaaa en çokta o zorluyor bir tatlı canavarı olarak
banada az emzir diyor doktorumuz olduuuu

aynı haldeyiz gel bacım sen buraya
ne mendil ne önlük dayanıyor artık altı muşambalı önlük takıyorum üstünede senin gibi mendil koyuyorum en azından üstünü daha az değiştiriyorum
eskiden fışkırıtyordu artık sızıntı şeklinde
bize doktorumuz bir şurup verdi geçen ay hemen kesti kusmalarını hiç kusmadı amaaa hiçte susmadı
3 gün sonra bıraktım kusmaya devam ettide rahatladık en iyisi beklemek doktorların dediği gibi fazla emiyorlar fazlaları çıkıyor
Evet anne sutu obezite yapmaz diye duymustum ben ama doktorlar gelisim takvimine bakip fazla fazla diyip duruyor dogum kilosu 3890
maşallah doğum kilosuda iyiymiş korkmayın kızlar ya benim oğlum 5 kilo doğmuştu 6 aylıkken 14 kiloydu yürümeye başladığında eser kalmadı halada normal kilodadır hiç kilolu olmadı ondan sonra ama iştahı hep yerinde maşallah

Buda benim maviş kuzum DENİZ BERK 10 aralık dogumlu teyzeleri

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogdugundan beri hergun oglen 12de yikiyorum 2 saat yatiyo bide aksam doymuyo mu die sqgdigim sutu veriyorum ve 125 cc iciyo. Fazla mi veriyorum ??

Canm valla banamı yzıosn başkasınamı anlamadım eğer alıntılarsan dah iyi ankaşabilir yardmcı olabilirim sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet anne sutu obezite yapmaz diye duymustum ben ama doktorlar gelisim takvimine bakip fazla fazla diyip duruyor dogum kilosu 3890

Doğum kilosu da bayağı iyiymiş ama... Bence normal canım ama doktor değilim tabi:) anne süründen bir zarar geleceğini sanmıyorum.. Mama alıyor olsaydı evet rejime sokulabilirdi...

Eki Görüntüle 1065127

Oyy mavişşş maşallah sana

Saclari yazmayi unutmusum artik evde yerlerden sac toplamaktan gina geldi bende belima kadar olan saclarimi kestirdim mecbur bende elime geceni yiyorum esim her aksam bi poset cikolatayla geliyo mslesef elime geceni yiyoruM bana aile hekimi az emzir dedi ama pek tinmadim hayirlisi insallah saglikli olsunlarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet evdeki saçları toplasak peruk olur yani
haklısın sağlıklı olsunlar yeter rabbim herşeyin sabrınıda çözümünüde veriyor hamd olsun
banyoda falan saçlar elinde kalırsa kokrkma hepsi geri geliyor

Ayy ben çıldırıcam bu yüzden. Banyoda, sonrasında tararken tomar tomar saçım gidiyor ayrıca evi de hergün süpürüyorum sırf saçlar yüzünden. Heryerden ama heryerden benim saçım çıkıyor ;(

kıyamam ama bende aynı haldeyim ben kestirdim baya hafifledim
normalde kuaförümdeki kızlar saçlarımdan dert yanarlardı gittim abla ne olmuş saçlarına böyle senin dediler hasta falan sandılar allah korusun
dedim nazarınız değdi arkamdan konuşuyormuşsunuz bu kadının gelmesini hiç istemiyoruz 3 kafalık saç var diyormuşsunuz dedim nasıl bakıyorlar
gerçekten diyorlarmış
çaresi yok ya ben neler denemiştim oğlumda doktor doktor gezmiştim şimdi rahatım saçlar bile yeniliyor kendini diyorum
eşarp takailirsin :44: ben takamıyorum beceremiyorum
topuz yapıyorum tepede etrafınada bone takıyorum mecburen yoksa
gelen gidenin tabağında çıkacak diye ödüm kopuyor
sağlık olsun kökü bizde der yola devam ederiz kızımın canı sağolsunn
hoş onunda dökülüyor anne kız keltoş olucaz

Biz dün kont. gittik kuzumun sağlığı yerinde çok şükür bebeğim 6750gr olmuş boyu 61 cm olmuş 600 gr almış kilo alımı gayet güzel dedi emmeme olayını söyledim bu aylarda rededebilir dedi adet gördünmü dedi bende evet dedim adet görünce stün tadı değişiyor ve bebekler emmek şstemeyebilir dedi dedim 2 saat olmuş emmeyeli verince basıyo çığlığı zar zor uyuyor dedim oda bana 4-5 saat emmeyebilir atık büyüdüler eskisi gibi sık emmezler dedi birde gece uykusu için kaşık mama ve banyo önerdi 3 gün boyunca banyo yaptırcam 80ml suya 1çorba kaşığı pirinç unu pişip çok az ılıdıktan sonrada şimdilik numune mama verdi onu ekleyecem yarım ölçü ve o şekilde yedirip yatıracam yiyebildiği kadarını yesin yemediğini bırak dedi elme suyuna başlıyoruz 2 gün boyunca 3-4 çay kaşığı elmanın suyu sonraki 2 günde tanesiyle 2-3 kaşık elma ve suyu sonraki 2 gündede sadece püresini verebilirmişiz ve 2 haftanın sonunda 1 elmayı bile yiyebilirmişiz yoğurt kesinlikle yasak bu ay başlamayacaz önümüzdeki ay başlayacaz dedi birde 1 ay boyunca pirinç unlu mama tavsiye etti 1 aydan sonra kavonoz mama ve tahıllı mamayı önerdi bilginize arkadaşlar bizden şimdilik bu kadar

ayy ne güzel anlatmışsın
ben adet olmadım demek olunca benim kızın isteksizliği iyice artacak :26: yandık
şimdilik iyi emiyor ama ara ara emzirene kadar kan ter içinde kalıyorum eşim ses çıkarıyor ben hoplatıyorum o bakına bakına emiyor
sanada kan ilacı verdiler mi :44:

Sagol canim butun bebisler yakisikli prensler guzel prensesler
Evet Allah acilarini yasatmasin göstermesin:))
Maşallah ona :)))

Saolasin teyzesi bütün bebislere maşallah hepsi birbirinden tatil:))
Geçmiş olsun canim çok aglamis Yavrucuk çok üzüldüm neyseki Ahmed yasin çok aglamadi ama ben ayakli altini giydirip hemen kucagima aldim sakinleşti saolsun panik yaptirmadi bana:)) kilo alimida iyiymis maşallah barekallah Ahmed de 700gr almis sasirdim bu ayda bebeklerin 500gr alması gerekiyomus.

hadi gemos olsun iyi bari kilo alimi iyiyyse. asida cok agladi mi
Asi vurulurken çok aglamadi saolasin:) birinciyi vururken anlamadi nerdeyse sonunda biraz agladi. İkinci de de agladi ama kucagima aldim sustu hemen. Saolasin canim Allah olacaklara yardim etsin
maşallahhh
bende oturtuyorum 2-3 günden beri gerçi gerek kalmıyor kendini kaldırıyor istersen oturtma
bende sorayım kontrolde bakalım bize ne diyecek
inşallah aşıyıda sorunsuz atlatırsınız

Ben tam oturtmuyorum aslında ama kendisi kafayi kaldiriyo ikina ikina oturuyo:)) dr elinden bi tuttu bizimki dunden razi bunteklifi kabul etmeye:)) ben yinede cok oturtmamaya calisiyorum ya. İns canim ates yapsa simdiye kdr yaparmiydo bilmiyorum asi vurulalo bes saatten fazla oldu. Ama simdilik atesi yok gibi bende cok cullamiyorum ki tetikler metikler belki diye belkide sacmaliyorum bilemedim:))

Cok sevindim canim maşallah barekallah. Bize Dr umuz ek gidaya sicak bakmadigini söyledi bende ara ara değişik şeyler veriyorum ama düzenli yada doyuracak kdr değil bakalim öteki ay Allah nasip ederse nasil olacak...

Canım ben hacettepedeyim ankaraya getirmek isterseniz burda prof randevusu alabilirim size evimde her zaman misafir ederim belki burdan bi çare buluruz

Cnm benim yaa ne iyisin
Benimde teyzemler ablamlar batıkentte
Kardelendeler
Özeline msj attım bakarsın cnm
ben dünyanın en güzel evlatlarına sahibim tıpkı bütün anneler gibi
benim güzel kızım
Kurban olsunlar vereneee maşalllah karamell bu hiç 4aylık gibi durmuo kızzz
Tosuncuk maşallah sübhanallah
Yok cnm sıçrama değil bu. Geçende anlatmıştım da. Kasılma oğluyo ağlama esnası ve ağlama bitince. Sonra uyuyunca da devaö ediyo uykuda maalesef
Sıçramalar var ama onu çok takmıyorum
Fakat bizim sıçramalarımozın bu durunla alakası var
Gene söylüyorım her sıçrama tabi ki bu hastalık değil asla sakın kimse panik olmasın
Bizim sıcrama dışında aıkıntımız daha büyül
anılııımmm dua edıyorum oğluna allahım şifasını versin inşallah sağlıklıdır korktuğunuz gibi değildir allah evladınızı sağlıkla size bağışlasın canım
Amin cnm arkadaşım amin...
Ne zamandırr yazcam yazcam sana yazamadım aklımdasın ama kuzum

Anilcim geçmiş olsun bişey ilgimi çekti dün arasin ateşi var demiştin acaba ateşmi tetikliyo olabilirmi yada aşıdan olabilirmi?

Yok cnm o önceki gündü
Ayroca geçen 2sefer olduğunda ateşi flan yoktu
Durduk yere yani. Öyle ilginç ki
Hep sebep arıyorum bende sizin gibi ama bulamıyoruz yok
Şundan mı bundan mı ondan mı diye de. Maalesef
Dikkatin için teşekkürler gerçekten ama ne yaZık ki değil
Gene de söyletim ama dr a

Anilcigim ins.arasimiz iyidir.korktugun bisey cikmaz umarim.dualarim seninle bu arada hasta olan tum bebislere allah sifa versin.
Kizlar masallah tum bebisler birbirinden tatli ve artist.allah hepsini nazarlardan saklasin.
Bizde ayin 15 de 5.ayimiz bitiyor ek gidaya basladim zaten mama yiyodu yogurt hazir milipanin meyve puresini verdim ayrica ev tarhanasida az yaptim yedi kizim istahla masallah simdilik bi sorunla karsilasmadik.
Bu da benim kizim alya su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397310753603.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $1397310807322.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…