2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gobekler gercekten vahim 20 kilo alarak gittim doguma 4 kilo fazlam kaldi ama gobek vahim dikisin uzerinden kotu gozujuyor yazin napcam bilmiyorum mekik cekiyorum toparlariz insallah

ya ben fazla aldım galiba. ben hamile olduğıumu öğrendiğim de 49.5 kiloydum . hamileliğin 4. ayında 43 tüm sonra doğuma kadar 64 oldum her tarafım çatır çatır çatladı hala kıpkırmızılar beyazlaşmıyolar

Catlaklari hic sorma turkiye haritasi gibi gobusum basenler benimkilerde kirmizi :18:

arkadaşlar bi sorum olcak... öncelikle anlatıyım. ben dün bebişimin banyosunu yaptırıyodum eşimle. yıkanmayı çok seviyo ağlamıyo. ama bznyosu bitiyo havlusuna yatırıyorum ,kurularken ağlamaya başladı. ne yapsam susmuyo giydirdim üstünü . bi kaç hareket yaptırdım gaz çıkarmay başladı. her banyo sonrası böyle oluyo . yıkadığım zman gaz topluyo. uyutuyorm on beş yirmi dk sonra gaz sancısı tutuyo uyanıyo. sizin ki ler böyle mi? odada soğuk değildi yani 24 derece . yoksa soğuk mu? ama bi ara 27 dereceydi yine aynı şey oldu . anlamadım.

Oh masallah ben d dogm oncesi kiloma dondm gobek d kalmadi allahtan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaaaaaaay gazdanmı ağlıyor bunlar??? benim kızım da banyo yaparken ağlamıyor ama havluya koyar koymaz etinden et koparıyormuş gibi ağlıyor bebek yağı falan süremiyorum nasıl giydirdiğimi bile anlamıyorum kan ter içinde kalıyorum ama gaz çıkarmak aklıma gelmedi, hemen memeye tutuyorum üzerini giydirince ozaman sakinleşiyor ancak biz banyo yaptırırken çift ufo yakıyorduk biz şıpır şıpır terliyorduk artık havalar ısınınca tek ufo, evin normal ısısı 24 bizim zaten ufoyu da yakınca dahada sıcak oluyordur eminim

Sanırım 57 kg ım şuan. Amaaa göbek var
Ve basen :/:26:
Kot aldım yeni 28 beden
Bende bu iki cocuk varken eririmdee ya göbek kalırsa
En gıcık oldugum şey heryer ince pörtrtrt orda göbek cok saçma
Bari ger yerde bi et olsun o zmn daha ii duruyo inanın

kilolari okuyunca ne kadar kiloluymusum dedim ben 66 kiloyum kizlar inanmiyorum kendime diyet yapiyorum alerjiden dolayi ama hic 1 kilo vermiyorum surekli karbonhdrat yiyorum ondan sanirim

Ben spinal oldum 20 kilo aldim hamileligimde ne yediysem ictiysem bana yaramis oglum 2500 gr dogdu

ek gidaya baslayinca insallah diyete baslarim kocisimde benle basliycak baskul ailesine donduk biz kilo aliyoru cocugum almiyor hatta geceleri 2 saate bir uyaniyor sanirim doymuyor kalkiyor,siz ek gidaya basladinizmi canim?

kilolari okuyunca ne kadar kiloluymusum dedim ben 66 kiloyum kizlar inanmiyorum kendime diyet yapiyorum alerjiden dolayi ama hic 1 kilo vermiyorum surekli karbonhdrat yiyorum ondan sanirim

Canım bende alerjiden solayı diyetteyim gerçekten bu diyet kilo aldırıuor kahvaltıda yumurta peynir olmayınca. Yoğurt filan yemeyince insan kilo alıyor ben 52 kiloyla hamile kaldım doğumdan bi hafta sonra 54 kiloydum şimdi ise kilo aldım 59 kiloyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar canlarım,
epeyden beri düzenli girip takip edemedim neler oldu son zamanlarda pek haberim yok,
önce bizdeki durumu yazayım paşam izin verirse geçmişi okumaya çalışıcam

bugün 4 aylık aşımız için sağlık ocağına gittik, aşıdan önce, 2 tane dünya güzeli hemşirenin kucağında dolanırken cilvelendik, gülücükler atıp durduk,
sonra o hain iğneler çıkıp geldi, aşı olurken kıyameti kopardık, susamadık bir türlü, yarım saat kadar susup susup tekrar ağladık, en son ağlamaktan yorgun düşüp annenin omuzunda sızdık. Boyumuz 66 cm kilomuz 7200 gr olmuş. Aşıdan sonra aile hekimimize uğradık birikmiş sorularımız için, demir damlasını vermeyi düşünmediğimi söyledim, 1 yaşına kadar mutlaka vermelisin dedi, damlayı gün içine dağıtsam 2 şer damla versem olur mu dedim olmaz tek seferde verilmeli dedi, devitle aynı öğünde verme dedi, devit sabah demir akşam verilmesini öneriyoruz dedi.

bu arada dişimiz çıkıyor, geçen hafta çok huzursuzdu, sürekli ağlıyor gün içinde toplam yarım saat anca uyuyordu ve emmeyi reddediyordu, ilk defa sırtına kadar taşan kakalar yaptı huzursuzluk sırasında, ben büyüme atağı diye düşünüyordum acaba diş mi yok canım değildir derken dişetlerinin beyazladığını gördüm, parmağımla dokunduğumda bir diş parmağıma battı, bugün doktora sordum doğruladı dişi çıkıyor dedi, erken değil mi diye sordum 4 ay-14 ay arası çıkabilir erken çıkması değil geç çıkması problem olduğunu düşündürür dedi, dencol jel verdi çok ağrısı olduğunda sürmem için

ateşimiz çıkmadı henüz (inşallah çıkmaz da) ama hala huysuzuz, annenin kucağından inmiyoruz, şimdilik bizden bu kadar geçmişi okuyabilirsek tekrar görüşürüz

Maşallah bebişine.. Benim kız da bayağı ağladı aşıda... Yeni dişiniz hayırlı olsun.. Bakalım Selim mi önce çıkaracak yoksa senin bebeğin mi:) yaa bu demir ilacı iyiden iyiye kafama takıldı... Benim doktor vermedi bize hiç Bahsetmedi ben de aşı sırasında ağladı onu teskin etmeye çalışırken aklımdan uçmuş

Aynen ben de 52 ile hamile kaldım eve geldim bir hafta içinde 54 kiloydum şimdi 55'im...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…