Canımmm kıyamammm😢boşver sen o patavatsı komşuyu😃herkes aklı verir kendi kullanamaz zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım herkes harika çocuk yetitrimiş bide başkalarına karıyor
Günaydınnnn
Tubacım ;
Sonunda atlattın mevlüdü.
Rabbim guzel ömürler versin yakışıklı oğlumuza.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsınnn
En cok kurabiyelere sevindim.
Tastamam bir Mevlüt olmuş kalbin temizmiş canım
Günaydınnnn
Canım bişeyemi canın sıkıldıki kafaya taktın uyuyamadın yoksa çokmu yorgundun ben cok yorgun oluncada uyuyaman bide eger birine cok kirilmissam gece bile uyandigimda aklima gelir bende okadar yorgun kalkiyorumki sabahlari sanki hic uyumamis dinlenmemisim
[I[/I]
Sanada günaydın minik kuş Allahım esirgesin seni ve tüm bebişleri
bende oğluşumun resmini koymak istiyorum ama kızlar aralarında kavga eder diye koymuyorum
Ama bu çok tatlı bi günaydın olduuu :) maşallah canım
kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım hoşgelmişlerr ben kopuğum pek takıp edemiyorum uzun zamandır. topikçe bebeklerimiz pek tatlı aralık bebeklerine maşallah gerçi biz kasım bebeğiyiz ama hiç bakmıyorum nedense oraya buraya bakıyorum .
bu arada ben 76 ile doğuma gtmiştim 5 ay olacak nrdeyse ben hala 73 kıloyum napıcam bılmıyoruum çok kötü görünüyorum regl olmadım hep sıkıntılıyom menapozlu gibi çok ter basıyo sıcak sıkıntıya gelemiyorum bu kışı askılı kıyafetlerle çorapsız bir şeklde geçirdim gece üzerimi bile örtmeden şişmanlıktan mı bu kadar terliyorum acaba. saçlarımda acayip dökülüyor zayıflama çalışmalarına başlasam diyorum ama sezaryn olduum napğabilirim tabiii önce boğazımı kesmem gerekecek homini grtlak yıyorum
kızcağızımda iyi allaha şükür büyüyor uyku eğitimi vericem erken yatması için 12den önce uyumuyor bu da benım ela denızım
Eki Görüntüle 1067991 .
Böööö :))
Ben de koydum kuzumu dayanamadım :)
kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım hoşgelmişlerr ben kopuğum pek takıp edemiyorum uzun zamandır. topikçe bebeklerimiz pek tatlı aralık bebeklerine maşallah gerçi biz kasım bebeğiyiz ama hiç bakmıyorum nedense oraya buraya bakıyorum .
bu arada ben 76 ile doğuma gtmiştim 5 ay olacak nrdeyse ben hala 73 kıloyum napıcam bılmıyoruum çok kötü görünüyorum regl olmadım hep sıkıntılıyom menapozlu gibi çok ter basıyo sıcak sıkıntıya gelemiyorum bu kışı askılı kıyafetlerle çorapsız bir şeklde geçirdim gece üzerimi bile örtmeden şişmanlıktan mı bu kadar terliyorum acaba. saçlarımda acayip dökülüyor zayıflama çalışmalarına başlasam diyorum ama sezaryn olduum napğabilirim tabiii önce boğazımı kesmem gerekecek homini grtlak yıyorum
kızcağızımda iyi allaha şükür büyüyor uyku eğitimi vericem erken yatması için 12den önce uyumuyor bu da benım ela denızım
kizlarrrEki Görüntüle 1067991 .
Böööö :))
Ben de koydum kuzumu dayanamadım :)
melekcim bende dedign gbi kisa kollularla gecirdimmm.
asiri terlm bendede var. kilodandda olabilir tabi...ama sut verdigimiz icin metabolizmamiz ck calisiyor.ndannn
bnde regl olmadim
bir de emzirenler zayıflar diyorlar ya nerdeeeee???
Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?