ne kusuru cnm yani soyle yptm iyu oldu ya da ypmsydm dha iyydi dyblcgn bisey var mi doye sorayim dedim
bu arada "dakika kurbani"" da yeni ckti galiba :)Allah kabul etsin
Tubacim inan hwrgun bakiyorum acaba bugun de ben uyudum diye yazacakmisin diye inan cok uzuluyorum bildiğim kadarıyla esinlede sorunu n var hic demiyomu bir saat idare ederim dinlen diye
Sen nasil yapiyorsun uykusuzluktan bu kadar seyi ben uyumasam hemen basim agriyor seni dusunemiyorum bile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tuba bende burdayım çoğu zaman telden girdiğim için yazamıyorum genelde okuyorum ama bir elimde kız bır elimde tel yazamıyorum.tek değilsin canımm..
iyi geceler bacılaaar oğluşumu akşam bici bici yaptirdim yarim saaat uyudu ondan sonra yok şimdi ayagimda salliyorum òöyle bakiyor güya banyo yapinca iyi uyurdu haniiii
Ayyy ayni kaderi paylasiyruz. Sendemi anam... UZuldum bak simdi tek OLAYdm daha iyiydi
Ben burdayim kizlar siz gidin yarin nöbeti devralirim
Ahmeddr öyle banyo yapinca az uyuyo yaa. Yikamayimi bilmiyoruz nedir anlamadim ben her:)) benim bile banyo yapinca uykum geliyo bu çocuğun geliyo:) uyku rutinine banyoyu eklesemmi eklemesemmi bilemedim:))iyi geceler bacılaaar oğluşumu akşam bici bici yaptirdim yarim saaat uyudu ondan sonra yok şimdi ayagimda salliyorum òöyle bakiyor güya banyo yapinca iyi uyurdu haniiii
senay telde kk açınca taa hamilelik donemınden kalma bır sayfa çıkıyo ilk olarak ordada senın yazın var miğde bulantısından falan bahsetmiştin taa yazın her açıçta telden ilk o sayfa çıkıyo bende hep senı anıyorum...biizm kız banyodan sonra asla uyumuyo o yuzden ben banyoyu hıc sevmiyorum...
ah tuba ah bız bır ara ıyı olduk gıbı bu sıra yıne delirdik..bu sırada kuranı okutmuşsunuz alalh kabul etsin..mevlütte benım moralımı çok bozmuşlardı kırkında okuttuk bız..hiç durmadı çocuğum 1dkka bile uyumamıştı..yok bu çocukta hastalık var..yok akdeniz ateşi vardır falan fılan.herkes gıdınce bagıra bagıra ben ağlamıştım çocugumda bir hastalık mı var dıye..ne ıgrenç gundu..
senay telde kk açınca taa hamilelik donemınden kalma bır sayfa çıkıyo ilk olarak ordada senın yazın var miğde bulantısından falan bahsetmiştin taa yazın her açıçta telden ilk o sayfa çıkıyo bende hep senı anıyorum...biizm kız banyodan sonra asla uyumuyo o yuzden ben banyoyu hıc sevmiyorum...
ah tuba ah bız bır ara ıyı olduk gıbı bu sıra yıne delirdik..bu sırada kuranı okutmuşsunuz alalh kabul etsin..mevlütte benım moralımı çok bozmuşlardı kırkında okuttuk bız..hiç durmadı çocuğum 1dkka bile uyumamıştı..yok bu çocukta hastalık var..yok akdeniz ateşi vardır falan fılan.herkes gıdınce bagıra bagıra ben ağlamıştım çocugumda bir hastalık mı var dıye..ne ıgrenç gundu..
Tuğbaaaa tatlım biz ggece nöbetinden ne zaman kurtulcaz acaba(( imdaaaaattttt kesintisiz iki saat uyku istiyorummmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İki saat uyuşan sana 5dk gibi gelir artik anam hic iki saat sanmazsinki... Ben annem deyken uyumustum annem.iki saat oldu diyince inanamadim sanki uykuya tam daldim Ahmed uyandi. Bünye çok yorgun olunca anlamiyorsun. Esim biz yokken cuma gece saat 12de yatmis cumartesi ikindi vakti 4 te uyanmis hic uyanmadan. İnanamadim diyo.. Onun yerinde olmayu cok isterim:///
İki saat uyuşan sana 5dk gibi gelir artik anam hic iki saat sanmazsinki... Ben annem deyken uyumustum annem.iki saat oldu diyince inanamadim sanki uykuya tam daldim Ahmed uyandi. Bünye çok yorgun olunca anlamiyorsun. Esim biz yokken cuma gece saat 12de yatmis cumartesi ikindi vakti 4 te uyanmis hic uyanmadan. İnanamadim diyo.. Onun yerinde olmayu cok isterim:///
Ahmetle nehirin derdi ne acaba okutsak mı bunları :)
Kızlar ya yaklaşık 1,5 aydır kabız kızım ilaçlar va hiçbişi geçirmedi armut suyu,zeytinyağıda fayda etmedi başka bi bilgisi olan varmı acaba?
Valla ben muska bile yazdirdim anam kâr etmedi:)) senin esin yardimci oluyomu sana?
Valla sağolsun olmak istiyo ama beceremiuor, gündüzleri tutar ama geceleri bizimkine sallama bile kar etmiyor illa memede uyuyacak,işin ilginç tarafı gündüzde emZiremiyorum memeyi istemiyo kafasını çeviriyor,çk ilginç bi kız valla
Canım benimki uyuyor ama kısa sür sonra uyanıyor gaz sanırım derdi, seninkinin derdi be acaba yVrum benim, ama sana bişe deyim akıllı bbebekler uyumazmış:)
Bebimkide uyusa Lisa sure sonra uyuniyo genelde. Ama asil mesele uyumuyo. Bgn gözlerini oluşturmaktan kipkirmizi etti agladi agladi ayagima aldim eee eee soyluyo bi süre sonra basliyo ağlamaya nese nenniyi degistiriuorum susuyo bi süre sonra kendisi soyluyo eee eee sonra basliyo ağlamaya tam bir saat ayagimda sallamaya ugrastim sonra pes ettim... Valla sebep ne bilmiyorum zeki olsun ama uyusunda olmaz böyle gece uykusu çok saglikli
Saolasin canm. Ya su işi yapicam biraz tutarmisin diyince tutuyo sağolsun ama biraz tutta uyuyayim dinleneyim dediğimde hemen getiriyor al durmuyor acikti uykusu geldi vs o zannediyoki. O yokken ben hep yatiyorum uyuyorum...
Valla her yerim agriyo ama kimin umurunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?