2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Boyu kilosu cok iyi masaallah disiniz hayirli olsun

Bebisin sadece anne sutuyle besleniyorsa demir onemli demir kandaki oksijen miktarini arttiriyor ve bebeklerin beyin gelisimleri bu aylarda hizlsndigi icin onemli

ek gidaya baslayinca insallah diyete baslarim kocisimde benle basliycak baskul ailesine donduk biz kilo aliyoru cocugum almiyor hatta geceleri 2 saate bir uyaniyor sanirim doymuyor kalkiyor,siz ek gidaya basladinizmi canim?
geceleri mama versen belki daha iyi uyur denemissindir mutlaka biz ek gidaya yavastan basladik 3 hafta oluyor pirinc unu muhallebi yiyor elma suyu veriyorum sebze corbasini sevmedi patates havucu iyice haslayip catalla ezip mamasini karistiriyorum onu sevdi ek gidaya baslayinca iyi kilo aldi insallah boyle devam eder

Bebisin sadece anne sutuyle besleniyorsa demir onemli demir kandaki oksijen miktarini arttiriyor ve bebeklerin beyin gelisimleri bu aylarda hizlsndigi icin onemli

Valla günde zoraki çok derin uykusu sırasında 60 cc anca yiyor mamayı...doktorumuza mail attım şimdi... Bilgilendirme için teşekkür ederim canım:))

ewet cnm aynen anlattığın gibi işte sanki etinden et koparıyolar o kadar çok ağlıyo. gazdan olduğunu fark ettim ben . çünkü biraz hareket ettirince gaz çıkarıyo. bi de yan yatırınca hafifliyo ağlaması..

Valla günde zoraki çok derin uykusu sırasında 60 cc anca yiyor mamayı...doktorumuza mail attım şimdi... Bilgilendirme için teşekkür ederim canım:))

canim bende demir kullanmiyorum dr soylemedide devit kullaniyorum sadece drdan cevap gelince benimlede paylasirmisin canim

canim bende demir kullanmiyorum dr soylemedide devit kullaniyorum sadece drdan cevap gelince benimlede paylasirmisin canim

Aynen biz de sadece devit kullanıyoruz... Ben şimdi rutin kontrolleri için götürdüğüm doktorumuza sordum yine iletirim cevabı esas allerji doktoruna cumartesi gideceğiz ona da mutlaka soracağım onu da iletirim...

mrb benimde ilk hamileliğimden kalma çatlaklarım oldu.doğumdan sonraki bir yıl yani çatlaklarınızın kırmızı halindeyken kullanacağınız urunlerin daha faydalı old. ve çatlak görünümünü azallttığını malesef çatlaklarım beyazlaşnca i öğrendim.beyazlaması daha da kötü.o yüzden araştırın ve kırmızılıklar geçmeden çatlak probleminizi hafifletin.

Bence hücre yenileyici kremler işe yarayabilir.mesela çok iyi bir salyangoz kremi.bende çatlak olsa onu kullanırdım.salyangoz salgısı onarım yapıyo.lila kutu da bi sürü marka var bi mail atın sorun işe yararmı diye.

ayy kilolar konusulmus. bende 53.5 la hamil kaldim 61.5 il gittim.. sonrasinda 55 kiloya dustum smdi 55.5 ve 56 arasnda gidip geliyorum..
yediklerme dikka etmeye calisiyorummm fayda etmiyor vn icnde tikilip kaldigimiz icn olmuyor bence...

bende bugn yas pasta ve pizza hazirladimm. pizzayi pisirmedim tepsiyle dolaba koydum. cagan tuna nn dogum gunnu yapcaz yarin okulda...
ohh kuzum cok heycanli.
kot gomlek ve bordo pantolon aldim. bide kareli. mavi bordo papyon takcazz...nasil olcak ilk defa veli oluyorumm...:)))beende gidecemmm kameraya alcamm...

Kızlar ya yaklaşık 1,5 aydır kabız kızım ilaçlar va hiçbişi geçirmedi armut suyu,zeytinyağıda fayda etmedi başka bi bilgisi olan varmı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…