2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Tubaaaa hadi gözün aydın darısı tembel benim başıma
Sünnet mevlütüde duruo ohhhh
Sankş Arası anlatıyorsun
O da eline ne verirsem vereyim ellerini götğrüyo ağzına
Salyalar desen halilarda yerlerde
Günde en az 5-6üst değiştiriyorum kusma ve salyada:)
Önlük çok takamıyorum boynu hemen alerji oluyo tam bir tipiz:)
bir de emzirenler zayıflar diyorlar ya nerdeeeee???

Hehhh ağzın bal yesin aynı soruyı bende devamlı sorup duruyprum
82 yle doğuma girdim doğum yaptığım gün 73 düm
Hala 69 um. Ben biraz vermişim ama döt dönek fenaaa

Allah kabul etsin mevludu su siralar yaptiramayacagim oglum huysuz kalabalikta daha da huysuzlasiyor zor olacak hic cesaret edemiyorum artik disi cikinca dis asiyla birlikte yaparim hem buyumus olur
Amin canim saolasin. Evet bencede madem huysuzlasiyyor. Benim oğlununda ne zaman uslu durup nenzamannhuysuzlanacagi hic belli olmuyor ama ben akika kurbani kestirecegim için çok beklemek istemedim öylede böylede huysuz bu çocuk Allah canini sağetsin. UUç ay sonra uslanacagi belli mi ki dedim yaptim valla.
Evet akil veren çok olur sen boşver milleti. Ben çok iyi bilirim bi saat,40 dk uyumayi. İşkence gibi uyumaliyim sitresinden uyuyamiyordum bende. Aha uyanacak stresi beni mahvediyordu.

Öyle durumlarda uyuyan eşimin nefes alis verişini dinler taklit etmeye calisirdim bide uyanirsa uyansin bu zamana kdr nasil tek basima uyuttum nasil uykusuz kaldimsa yine uyuturum alla alla diyerek demirden korksaydik trene binmezdik metodunu uyguladim:)) artik daha rahat uyuyorum :))

Saolasin canim. Ya seninde bebegin sakin BJ bebek değil bide annen calisiyor o seni çok zorlar. Benim annem calismiyi anne gel anne git valla o yapti sanki mevlidi:))

Kiz ahmedde oyle ne bulursa agzina. Dun yasli teyzelerden biri ahmede para vermis eline tutturmus. Ahmedde hoooop agzina!!! Ablam diyo zor engel oldum aldim cocugun elinden. Hemen dezenfekte ettik cocugu:)) hic dusunemiyomu bu insanlar ya yuh!

Heee essela sabah aklima geldi yoruma cvp verirken unutmustum ismimi agir geldi acaba demistin :)) ya bende düşündüm ama öyleymiş gibi hissedemedim. Sanki ismini tasiyabiliyir. Allah ömrünü hayirlarla doldursun hayir insanlarla karailastirsin. ben hasta oldum oglum olmadi hastanelerdeb pacamizi siyiramadik surkli su tahlil boyle bu boyle diye tetik ustundeydik ama ikincilerinde ve zamanla iyi oldugu anlasildi. Ve hamile olsigum gunden beri nasipli bi bebek:))) Allah tum bebeklere hayirli nasipler versin ins canm

Sağolasın canım evet mavi....

Teşekkür ederiz:))

Hehe sağol canım bütün bebekler tatlı ki:)

Miracımmm
Bu nası bi güzellik ve tatlılık yaaa
Gerçi Aralık bebeklerimizin hepsi cok tatlı cok guzelll
Ben görünce içim gidiyo

Amaaaa kıZlarımız tam prenses yauuuu

cook gexms olsun sorunsuz atltrsnz insallh

Allh kabul etsin bende istyrm cok gozmde buys yakinda yprm ama tavsiyen var mi cnm

Valla güzelim davetli sayisi çok önemli onu iyi ayarlayin.bana 50kisi olur dedi k.v dem gelmedi o kdr kisi bi buçuk tepsi baklava aldirmistim mesela artti hep. Kopuk tabak almistim az kişi gelince ayip olur gelin tabaklarına kiyamamis derler diye porselen servis verdim. Bide oturma duzenini guzel ayarlamani tavsiye ederim sandalyeyi cok koymktan ziyade yere kalinca bisiler millet yere hem daha rahat oturuyir hemde daha cok yer kapliyo sandalye. Bide bi kac tane yasin cuzu bulundur bende iki Kuran 1cuz vardi kv.deden geldi ama millet cuzlerini getirmemis sikinti oldu biraz. Ben kasik catal metal kullandim plastik hem sevmiyorum hemde yamuluyo mevlutten once Allahtan ayarlamisyim cunku az kisi gelince porselen tabaga donduk olmazdi:)) setimdekileri fln cikarttim yikamis kurulamistim. Bi kac tane tulbent ayatla istersen bana gelenlerin ihtiyaci yoktu ama sen bulundur. Bide Kuran kim okuyacak bu cok cok cok onemli. Mahreç egitimini almis olmasi onemli yani bu bogazdan cikan harfleri,peltek harfleri iygulamasi onemli. Neden derden Kuranin manasi degisiyo o harfleri yapmadikca Mesela Allah rahmet etti diyecegine Allah tiras etti oluyo:)):benim hafiz ablam.okumustu. sende hoca ayarlarken duyup dinledigin bi hoca ayarla bence. Nacizane tavsiyelerim bunlar. Umarim yanlis birsey dememisimdir:))

saol cnm cok guzel anlatmussin lazim olacak bunlar

kızlar maşallah bebeklerinize Allah nazardan hastalıktan saklasın tüm yavruları...
kızım 4 ayını dolduracak yalnız kalmak istemiyor bağırıyor sürekli hiçbir işimi yapamıyorum, sanırım direnmeme rağmen puset alsam iyi olacak, bebek arabasını almıştık daha önce malesef, şuana kadar portbebe kullanıyorduk taşımak için artık sığmıyor zaten çok ağlıyor koyar koymaz portbebeye, puset alacağım ama marka önerilerinizi bekliyorum, zaten 2-3 ay kullanacak sanırım çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum baby2go biraz daha uygun kullanan varmı? pusette nelere dikkat etmeliyim önerileriniz gerçekten çok önemli benim için canlar

ben üç ay sütümü sağarak verdim oğluşuma. sonrasında yetmedi, doğuma 64 kilo ile gitmiştim şimdi oğlum dört buçuk aylık olmak üzere 54 kiloyum aammaaaaaa alttan bi göbek durmuş ne yapsam gitmiyo . daha spora başlayamadım da. belki spor yapınca gider. yani sezeryan doğum yapanlar görüyosunuz 10 kg gitti benden ama göbek hala var. ben oğluma 5 aylık hamişken böyleydi göbeğim

cnm ne isticeksin bence alma . zatn 4 aylık olmuş maşallah bebişin . 0-6 ay onlar. ben kraft ın kini aalmıştım hiç kullanmadım nerdeyse . sadece arabaya bindirdiyim zaman içine koyuyorm başka şekil olmuyo ağır oluyo taşıyamıyorm. sen bilirsin tabi.

slm kızlar çok alıntı yapamadım ama tuğbacım mevlütünüz hayırlı olsun darısı başıma
bu arada bebişleriniz bal ballll yerim hepiciğini hakkaten hepsimi tatlı olur hiçmi çirkini olmaz şaşatım valla maşallah hepsine

maşallah elayada
uyku eğitimi dedin beni çağırdın sanki
bende ona uğraşıyorum şu yatır kaldır yöntemi varya onu deniyoruz maşallah diyim gerisini yazmıyım sen anla ne zaman iyi bişeyler yazsam tanıyamıyorum kızı nazarımmı değiyor nedir
cnm ben bişey keşfettim çok yardımı oluyor sende elaya uygun bişeyler bulursun
benim kızım ben süpürge yaparken ana kucağında izlemeye bayılır ama uyumazdı hiç
bu gün ben süpürge yaparken onu öptüm kokladım kulağına fısıldadım ee yapıcaz büyücezzz falan filan işte ben burdayım dedim başladım yattığı odayı süpürmeye ağzında emziği beni izliyordu işim bitti ama bizim kız uyanık :44: bilgisayarda abisi indirmişti süpürge sesi doğduğunda kullanıyorduk ama sonraları işe yaramıyordu neyse onu açtım ama hala elimde süpürge gözleri gidiyordu sonra uyudu sesi hafiflettim bir buçuk saat sonunda sesi kapadım istediği zaman uyansın diye
sanırım beni odada görmek istediğinden süpürge elimdeyken sesi seviyor sadece ses olursa imkanı yok işe yaramıyor
buna benzer şeyler eğitimi kolaylaştırabilir

kilo konusuna gelince 74 ile doğuma gittim şuanda 60 kiloyum 5 kilo daha versem iyi olacak
ama emzirirken zor çümkü hergün yarım kilo şerbetli tatlı yemeye devam ediyorum arada tamam diyorum yemicem ama yok olmuyor
yinede iyi verdim diye düşünüyorum sağlık olsun

saçlar zaten harap durumda allahtan kestirdimde rahatladım biraz ama hala evde heryer saç oluyor sürekli toplama halindeyim günde iki kere süpürge açıyorum yatarken evin dağınık pis olmasına dayanamıyorum akşam yemeğinden sonra bir posta daha süpürüyorum en azından gece saçsız kalıyor

canım bende aslında istemiyorum ama babaannemiz para verdi alalım diye illaki alacağız yani hem Allah nasip eder de 2. bebeğim olursa o kullanır diye düşündüm geçen bir arkadaşın pusete koydum durdu baya onda o yüzden alsam söyle bir iki ay rahat ederim diyorum yinede çok sağol, buarada benim göbeğin eriyeceğine dair hayal bile kurmuyorum

bende hiç hayalini kurmuyorm cnm kaldı öyle. evet ikinci bebeiş için olabilir . gereksiz bişe almaman için söyledim ben .bak ben oğluşuma chicco nun mama sandalyesini aldım arkaya hafif açılıyo o mutfakta duruyo oğlumu içine yatırıyorm işlerimi rahatça yapıyorm iyi ki almışım. ama pusetten çok pişmanım kraft olduğu için. geçenlerde bi yerde kanz gördüm ççok hoşuma gitti keşke doğumdan önce görseymişim

masallah cok cok ama cok tatlisin sen yuzunde hic bise kalmamis 41 kere masallah cok sevdim seni tanistigimiza memnun oldum

Hehe o da çok memnun olduğunu söylüyor:))

Bu arada çok şükür yüzünde tek tük çok az kırmızılık oluyor ara ara...

Para mı yuh hakikatten ya ne anlar paradan çocuk???
Hem mikrop yuvası hem de tehlikeli... Çocuklara dikkat etmek gerektiği kadar teyzelere de etmek lazım demekki

Miracımmm
Bu nası bi güzellik ve tatlılık yaaa
Gerçi Aralık bebeklerimizin hepsi cok tatlı cok guzelll
Ben görünce içim gidiyo

Amaaaa kıZlarımız tam prenses yauuuu

Hehe sağol canım oğlanlarımz da karizmatik ve yakışıklı:)

Aynı ben
Hamile kaldığım kilodan 3 kilo fazlam var kassam şu lanet diyet (!) bitse onu da veririm ama göbeğim hiç bi zaman eskisi gibi olmayacak gibi... Resmen karın oluştu bende(

Bazıları gerçekten hiç çocul büyütmemişcesine bilinçsizce hareket ediyorlar
Bir şey desek vah 4aylık anne bize akıl verio diolarrr

arkadaşlar ben EN GÜZEL ANNELER diye bi facebook açıyorm orda grup kurmak istiyorm gelmek ister misiniz?

bence de gitmicek bu göbişler

Bazıları gerçekten hiç çocul büyütmemişcesine bilinçsizce hareket ediyorlar
Bir şey desek vah 4aylık anne bize akıl verio diolarrr

aynen cnm ya mesela benim babaannem şunu yap der . yok olmaz derim . ben on çocuk büyüttüm benden daha iyi mi bilcen der hep. sinir oluyorm bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…