Guzellik masaallah sana gozleri renkli galiba
oyy ben bunu yerim cok seker bebişin masallahh canım
miraaa cok tatli ama biuuuu
Günaydınnnn
Tubaaaa hadi gözün aydın darısı tembel benim başımaKizlar mevlutumuz oldu bitti çok şükür. Ama bende bittim. Ahmed huysuzluk yaptı ama asi ateş yapmadi şimdiye kdr. Annemler ortaligi toplayıp gittiler. 50 olmasa da 35-40 vardik galiba.
Oğluna Mevlud şekeri yapamadim diye içime dert olmuştu bgn arkadasim yapmis getirmiş sürpriz oldu babada:)) çok sevindim oğlumun nasibi varmış:) citcit body li mavili pembeli kurabiyelerden yapmis paketlemis saolasin resim eklicektim ama prof makine ile çekildi onlarda daha yüklenmesi müsait vakitte eklicem inş.
Daha hic okuyamadim sayfaları bu gece okur yazarim muhtemelen:)) .haftaya da sinavlar var offf://
Sankş Arası anlatıyorsunay insallah canlarim buyume atagi olsun gelisim olarak geriden geliyoruz cok sevindim bugun daha hevesle tasirimkaucuk zurafa aldim cok istemiyor oynamiyor onunla elini emmek daha cekici geldi.bezini cok siki baglamiyorum altina yaptigi vakit hepsi sirtindaydi simdi salyalarida islatiyor uzerine onluk takmiyorum alerjimizden olayi surtup rahatsiz ediyor diye dusunun bendeki camasir bollugunu gunluk en az 4 kere uzerini degistiriyorum:26:cevaplar icin tesekkur ederim kizlar insallah bebeklerimizin inci disleride hemencecik cikar
bir de emzirenler zayıflar diyorlar ya nerdeeeee???
Amin canim saolasin. Evet bencede madem huysuzlasiyyor. Benim oğlununda ne zaman uslu durup nenzamannhuysuzlanacagi hic belli olmuyor ama ben akika kurbani kestirecegim için çok beklemek istemedim öylede böylede huysuz bu çocuk Allah canini sağetsin. UUç ay sonra uslanacagi belli mi ki dedim yaptim valla.Allah kabul etsin mevludu su siralar yaptiramayacagim oglum huysuz kalabalikta daha da huysuzlasiyor zor olacak hic cesaret edemiyorum artik disi cikinca dis asiyla birlikte yaparim hem buyumus olur
Evet akil veren çok olur sen boşver milleti. Ben çok iyi bilirim bi saat,40 dk uyumayi. İşkence gibi uyumaliyim sitresinden uyuyamiyordum bende. Aha uyanacak stresi beni mahvediyordu.Canım yalnız değilsin bizimki uyuyor ama 40 dakika da bir uyanıyor tam düzeldi diyorum bozuluyor uukuları, ruh ve sinir hastalıklarına yatırın beni artıksabah yedide kalkıp işe gideceğim. Üst kat komşu gelip bana saçmasapan akıllar vrrir, hep duyuyorum çocuğu iki yaşında kalkıp da bakmıyo kadın ya çocuk ağlayıp ağlayıp kendi kendine sususuo. Akıl vermeye gelince herkes profesör kesiliyo, yok abartma yok sakin ol, ben 4 aydır iki saatlik kesintisiz uyku yüzü görmedim, hep bi saat kırk dakika
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tubaaaa hadi gözün aydın darısı tembel benim başıma
Sünnet mevlütüde duruo ohhhh
Sankş Arası anlatıyorsun
O da eline ne verirsem vereyim ellerini götğrüyo ağzına
Salyalar desen halilarda yerlerde
Günde en az 5-6üst değiştiriyorum kusma ve salyada:)
Önlük çok takamıyorum boynu hemen alerji oluyo tam bir tipiz:)
Hehhh ağzın bal yesin aynı soruyı bende devamlı sorup duruyprum
82 yle doğuma girdim doğum yaptığım gün 73 düm
Hala 69 um. Ben biraz vermişim ama döt dönek fenaaa
ayyynen canikom hep gezmek istiyo ve oyle bi ciglik tutturdu ki kafa kalmadi bende! Cok kiziyorum o sebepsiz cigliklarina ama ona da kiyip sarsamiyorum.. maalesef sakinlestirme cabalarim beni cok yoruyo!! Biz de de sululardan bi ddiş kasiyici var ama çok tutamiyo yavrum tutuyor da dişini istediği gibi kasiyamiyo ve sinirleniyo
Ayni anda yazmisiz canoo
Tşk ederiz darisi sizin bebislere
Ya o arkadaşa gel bir günlüğüne sen bak kolik bebeye diyeydin
Sağolasın canım evet mavi....
Teşekkür ederiz:))
Hehe sağol canım bütün bebekler tatlı ki:)
cook gexms olsun sorunsuz atltrsnz insallh
Allh kabul etsin bende istyrm cok gozmde buys yakinda yprm ama tavsiyen var mi cnm
Valla güzelim davetli sayisi çok önemli onu iyi ayarlayin.bana 50kisi olur dedi k.v dem gelmedi o kdr kisi bi buçuk tepsi baklava aldirmistim mesela artti hep. Kopuk tabak almistim az kişi gelince ayip olur gelin tabaklarına kiyamamis derler diye porselen servis verdim. Bide oturma duzenini guzel ayarlamani tavsiye ederim sandalyeyi cok koymktan ziyade yere kalinca bisiler millet yere hem daha rahat oturuyir hemde daha cok yer kapliyo sandalye. Bide bi kac tane yasin cuzu bulundur bende iki Kuran 1cuz vardi kv.deden geldi ama millet cuzlerini getirmemis sikinti oldu biraz. Ben kasik catal metal kullandim plastik hem sevmiyorum hemde yamuluyo mevlutten once Allahtan ayarlamisyim cunku az kisi gelince porselen tabaga donduk olmazdi:)) setimdekileri fln cikarttim yikamis kurulamistim. Bi kac tane tulbent ayatla istersen bana gelenlerin ihtiyaci yoktu ama sen bulundur. Bide Kuran kim okuyacak bu cok cok cok onemli. Mahreç egitimini almis olmasi onemli yani bu bogazdan cikan harfleri,peltek harfleri iygulamasi onemli. Neden derden Kuranin manasi degisiyo o harfleri yapmadikca Mesela Allah rahmet etti diyecegine Allah tiras etti oluyo:)):benim hafiz ablam.okumustu. sende hoca ayarlarken duyup dinledigin bi hoca ayarla bence. Nacizane tavsiyelerim bunlar. Umarim yanlis birsey dememisimdir:))
Aynen canim ayni sekilde benimde kilolar duruyor.deniz anasina donmus durumdayim allah sonumuzu hayir etsin.
Sac dokulmem benim de had safhada sordum ebeye onun onune gecemezsin.beslenmene dikkat et meyve sebzeyi ihmal etme dedi.az daha dikkat edersem akrep nalan olacagim diyecektim zor tuuttum kendimi.
Asimizi olduk bizde utku inancim yikti ortaligi katila katila agladi kac dk yavrum(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar maşallah bebeklerinize Allah nazardan hastalıktan saklasın tüm yavruları...
kızım 4 ayını dolduracak yalnız kalmak istemiyor bağırıyor sürekli hiçbir işimi yapamıyorum, sanırım direnmeme rağmen puset alsam iyi olacak, bebek arabasını almıştık daha önce malesef, şuana kadar portbebe kullanıyorduk taşımak için artık sığmıyor zaten çok ağlıyor koyar koymaz portbebeye, puset alacağım ama marka önerilerinizi bekliyorum, zaten 2-3 ay kullanacak sanırım çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum baby2go biraz daha uygun kullanan varmı? pusette nelere dikkat etmeliyim önerileriniz gerçekten çok önemli benim için canlar
kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım hoşgelmişlerr ben kopuğum pek takıp edemiyorum uzun zamandır. topikçe bebeklerimiz pek tatlı aralık bebeklerine maşallah gerçi biz kasım bebeğiyiz ama hiç bakmıyorum nedense oraya buraya bakıyorum .
bu arada ben 76 ile doğuma gtmiştim 5 ay olacak nrdeyse ben hala 73 kıloyum napıcam bılmıyoruum çok kötü görünüyorum regl olmadım hep sıkıntılıyom menapozlu gibi çok ter basıyo sıcak sıkıntıya gelemiyorum bu kışı askılı kıyafetlerle çorapsız bir şeklde geçirdim gece üzerimi bile örtmeden şişmanlıktan mı bu kadar terliyorum acaba. saçlarımda acayip dökülüyor zayıflama çalışmalarına başlasam diyorum ama sezaryn olduum napğabilirim tabiii önce boğazımı kesmem gerekecek homini grtlak yıyorum
kızcağızımda iyi allaha şükür büyüyor uyku eğitimi vericem erken yatması için 12den önce uyumuyor bu da benım ela denızım
canım bende aslında istemiyorum ama babaannemiz para verdi alalım diye illaki alacağız yani hem Allah nasip eder de 2. bebeğim olursa o kullanır diye düşündüm geçen bir arkadaşın pusete koydum durdu baya onda o yüzden alsam söyle bir iki ay rahat ederim diyorum yinede çok sağol, buarada benim göbeğin eriyeceğine dair hayal bile kurmuyorumcnm ne isticeksin bence alma . zatn 4 aylık olmuş maşallah bebişin . 0-6 ay onlar. ben kraft ın kini aalmıştım hiç kullanmadım nerdeyse . sadece arabaya bindirdiyim zaman içine koyuyorm başka şekil olmuyo ağır oluyo taşıyamıyorm. sen bilirsin tabi.
canım bende aslında istemiyorum ama babaannemiz para verdi alalım diye illaki alacağız yani hem Allah nasip eder de 2. bebeğim olursa o kullanır diye düşündüm geçen bir arkadaşın pusete koydum durdu baya onda o yüzden alsam söyle bir iki ay rahat ederim diyorum yinede çok sağol, buarada benim göbeğin eriyeceğine dair hayal bile kurmuyorum
masallah cok cok ama cok tatlisin sen yuzunde hic bise kalmamis 41 kere masallah cok sevdim seni tanistigimiza memnun oldum
Saolasin canim. Ya seninde bebegin sakin BJ bebek değil bide annen calisiyor o seni çok zorlar. Benim annem calismiyi anne gel anne git valla o yapti sanki mevlidi:))
Kiz ahmedde oyle ne bulursa agzina. Dun yasli teyzelerden biri ahmede para vermis eline tutturmus. Ahmedde hoooop agzina!!! Ablam diyo zor engel oldum aldim cocugun elinden. Hemen dezenfekte ettik cocugu:)) hic dusunemiyomu bu insanlar ya yuh!
Miracımmm
Bu nası bi güzellik ve tatlılık yaaa
Gerçi Aralık bebeklerimizin hepsi cok tatlı cok guzelll
Ben görünce içim gidiyo
Amaaaa kıZlarımız tam prenses yauuuu
ben üç ay sütümü sağarak verdim oğluşuma. sonrasında yetmedi, doğuma 64 kilo ile gitmiştim şimdi oğlum dört buçuk aylık olmak üzere 54 kiloyum aammaaaaaa alttan bi göbek durmuş ne yapsam gitmiyo . daha spora başlayamadım da. belki spor yapınca gider. yani sezeryan doğum yapanlar görüyosunuz 10 kg gitti benden ama göbek hala var. ben oğluma 5 aylık hamişken böyleydi göbeğim
Saolasin canim. Ya seninde bebegin sakin BJ bebek değil bide annen calisiyor o seni çok zorlar. Benim annem calismiyi anne gel anne git valla o yapti sanki mevlidi:))
Kiz ahmedde oyle ne bulursa agzina. Dun yasli teyzelerden biri ahmede para vermis eline tutturmus. Ahmedde hoooop agzina!!! Ablam diyo zor engel oldum aldim cocugun elinden. Hemen dezenfekte ettik cocugu:)) hic dusunemiyomu bu insanlar ya yuh!
Hehe o da çok memnun olduğunu söylüyor:))
Bu arada çok şükür yüzünde tek tük çok az kırmızılık oluyor ara ara...
Para mı yuh hakikatten ya ne anlar paradan çocuk???
Hem mikrop yuvası hem de tehlikeli... Çocuklara dikkat etmek gerektiği kadar teyzelere de etmek lazım demekki
Hehe sağol canım oğlanlarımz da karizmatik ve yakışıklı:)
Aynı ben
Hamile kaldığım kilodan 3 kilo fazlam var kassam şu lanet diyet (!) bitse onu da veririm ama göbeğim hiç bi zaman eskisi gibi olmayacak gibi... Resmen karın oluştu bende(
Bazıları gerçekten hiç çocul büyütmemişcesine bilinçsizce hareket ediyorlar
Bir şey desek vah 4aylık anne bize akıl verio diolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?