2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ayy cnm sana teyzeler soyluyo bana gencler bile soyluyo. Emziremedigim icin bakamiyosn diyolar cok uzuluyorm((

Yuhh ya gerçekten bunu diyebiliyorlarmi hayret valla nasıl insan bar hemde kimene nasıl bi küstahlık anlayamıyorum

ewet cnm söylüyolar. bazen bi yere çıkmak istemiyorm bu yüzden. geçen de yazmıştım burda . bi kuaföre gitmiştim bebişim acıktı yemek yedirirken kuaför sahibi bana göğüslerin acır diye mi emzirmiyosun dedi. çok zoruma gitti. getir biz bakarız felan dedi bi daha o kuaföre adım atmam.

cnm rezeneyle kimyonu ne kadar içiriyosun? kaç cc ya da kaç kaşık?

toz değil cnm tane kimyon. ya geçmiş olsun . sorma bizdede sürekli oluyo bu kabızlık. bi arkadaşım kuru inciri kaynat bi tatlı kaşığı ver dedi denedim . kayısı ya kaynattım denedim . rezeneyle kimyonu ayrı ayrı veriyodm da karıştırın yazmışlar onu da denicem. ama rezene de kimyon da tane olcak .

Tamm canm alıcam ilk fırstta hemen kayısı ve incir benim kızımda işe yaramadı valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tşkler canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben gelitirim burdan yazmak zoruma gidiyor

cnm beni faceden ekler misin ? bi kaç kişiyi ekleyip gurubu kurcam adım sevilay mahir onur . barış akarsu nun resmi var. başka guruba gelmek isteyen olursa ekleyin. bekleriz . yanlış anlamayın ben sadece güzel bi arkadaş gurubu oluşturmak için böyle bi teklifte bulundum.

yuh ya hemen cikip gitseydin lafini da soyleyip carpsaydin kapiyi

kizlar s. ocagindan geldik
evde hep tartigmda nce kiyafetle en fazla 6500 gelen ayca fazladan uzerinde tulumu vardi 6800 geldi.sasirdi.
eminmisniz dedim.. digital tarti degildi elle ayarlamali olandan. simdi uyuyor lmazssa bidaha evde tarticam...
61 cm olmus biyu.
5 damla demur damlasi verdi 1 yasina kadar.

asida agladi kuzum kucaga alnca sistu. simdi sizdi ...
ins ates lmaz..

bugun cagan in d. gunnu yaptik okulda. pasta v pizza yapmistim.
eglendi cocuklar..
atabilirsem foto atarim...
bizden boyle
smdi heryer heryerde evi toplicammm

yuh ya hemen cikip gitseydin lafini da soyleyip carpsaydin kapiyi
bosver boyle dusuncesizlere takma kafani cnm

nice yillar cagana:)
mete de sglikocaginda fazla ckiyo hep bizmkindede elle ayarlmali var kendi dr umuzda dha az cikiyo

ben de kizdimi acaba dmstm ama sonra tahmn ettm yorgun oldugunu.

peki yeliz ve senn bebis gece o kdr uyaniklar gunduz nasillar uyuyorlar mi
Ayyy boyle şeylere en son kizacak insanlardan biriyim topikte:)) niden kizayimki bi insan bunun nefesine kizabilirki:)) sakin öyle düşünme bi daha asil o zaman kizarim:))))

Gündüz sabah saat 6dan gece 12 te kdr 8saat fln uyuyo iste 24 saatte toplam 8 saat ve civarinda uyuyo. Bgn uykusu çok bölündü devam edebilmesi için itekledim sürekli:)) yani gece uykusu gündüze mi.kaydi sorusunun cvbi bence hayir hic öyle uzun güzel bi uykusu olmuyoki. Bi saat uyuyosa 3-4 saat uyanik gece zaten ful uyanik gece uykusu yok çocukta
kızlar kanaltürkte derya baykalı açın birazdan uzman konuşcakmış uykuyla çocuklarla ilgili

Kiz ben kacirdim ne anlatmis ne dedi şeb dinledinmi canim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…