2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydınnn herkesee uzun cepten zaman olmuştu girmeyelii cep telefonundan takip ediyordum ama yazamıyordum öncelikle herekese çokkkk geçmiş olsunnnn çok zor zamanlar atlatanlar oldu allahım birdaha hastalık yüzü göstermesin kızım 4,5 aylık oldu geçen hafta 4. ay aşısını yaptırdık 2 gün boyunca ateşlendi yavrummm 7,660 gr olmuşuz 67 cm boyumuz maşallah boncuk gözlüm büyüyor 4. ay kontrolümüzde herşey normaldi doktor rutin kontrolünde herşey yolunda dedi bacağımız da da sorun yok allaha şükür kırt kırt ses geliyordu bu ay geçmiş tek bi sorunumuz var bende ilk defa duyum vajinasında yapışma olmuş dedi krem verdi 15 gün onu kullanıcaz kız annleri sizdede böle bişi varmı çok korktum eğer açılma olmaz sacerrahi müdahele yapılacak dedi olmazsa kendi kadın doğum doktoruna götürcem siz böle bişi duydunuzmu off allahımmm inş açılır http://www.kadinlarkulubu.com/image...nlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif

Hesene gündüz için 8 saat çok değil mi bölük börçükte olsa ? Ben senin yeride olsam gündüz hiç uyutmam ni şekilde . Akşam da sıcak bi banyo sonra uyuturum. Bir kaç gün bunu böule tekrarlarım. Tabi zor olur ilk günlet ama ikiniz içinde en iyisi. En azıdan o bölük börçük 8 saatlik uyku geceye kayar en olmadı :)) gündüz bi şekilde oyalanıyor ama gece zor be canım ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar açıkçası banada erken geldi , başlamadım , mantık olarak dşününce hakkaten sadece anne sütüyle kilo boy oranı ortalama içerisinde , yok yere cocugun minicik bünyesine yüklenmeye gerek yok , doktorada sordum erken değilmi şu an sütüm var , bunlara başlamam cokmu gerekli dedim , bunların çocuğa zararı olmaz yavaş yavaş kaşığada alışmış olur dedi ama her zaman dediğim gibi onlar önerir , uygulama bize düşüyor içim elvermiyor bu kadar küçük çocuğa bunları vermeye benimde , sütüm yettiği müddetçe 6. aya kadar hiçbişey vermemeyi düşünüyorum bende . allah korusun bu sefer alışamazda gelişimi yavaşlarsa üzülürüm

anam sayfalari oku oku oku biri iyigeceler yazmis hoppala daha geceyi mi okuyrm dedim biraktim gozum dondu okumktan

kızlar ya sizinkilerde televizyona dikkat kesiliyor mu ben izletmemek için elimden geleni yapıyorum oda izlemek için elinden geleni yapıyor ve benle resmen izlemek için kavga ediyorr

hemde nasik tv arkasinda kalsin geri geri bakmyaa clsyr

kizlar benim ellerim uyusuyr son zmnlarda mesela su an sirt ustu yatp iki elimle telfonu ttyrm sol elim uyustu cokfena uzerine yatmadgm halde niye olabilir

günayın canım ben duydum kızımın vajinasına baktım anormallik varmı diye kızı olan bir arkadaşım daha var ona sordum ikisininki farklıydı içime kurt düştü araştırırken vajına yapışmasını okudum bayağı bir araştırdım kortızonlu kremle açılıyormuş cerrahi müahle dediklerıde basit bişey sanırım canım doktorun elle yaptığı birsey lütfen kokma yavruna krem işe yarar inşlallh bidaha da olmaz bu arada ben doktora sordum baktı normal vajınası dedi. allah beterinden korusun tatlımm bebeğine sağlık sıhhat versn

Canım soya sütü inşallah işe yarar diyecektim ama sanırsam ona da tepki vermiş(( üzüldüm şimdi... Sen hep diyetini sütten yana açıyorsun değil mi?? Ben süte hiç bulaşmadım çok korkuyorum... Keçi peyniri denedim sadece onda da kskamız kanlanmıştı yine( bir de yumurta sarısı denedim çok şükür onu tüketebiliyorum... Dediğin gibi tüm dünyamız bebeklerimiz oldu:)

MiraKar nerden aklına geldi hamur şimdi sütü çeker kızların kalkıp yaparlar valla sütüm kesülür diye :))))

Ya hamur benim değil ay şimdi unuttumbir arkadaşın aklına geldi kek benim aklıma gelmişti:))) ayrıca unutulcak gibi değil ki:))) herkes arka arkaya foto paylaşmıştı:)))

Hehe maşallah kuzuya:)))
Benim kız da tüm parmakları sokmanın gayretinde:))) hatta birgün becerdi de foto çekemedim şaşkınlıktan:)))

Haha iyi fikir aslında ama Aysuna ihtiyaç var dediğin gibi:)))

Sağol canım amin

Böyle mi:)))
Duru da yapıyor aynısını cano bilmem ki napıcas[/QUOTE]

Haha Azra'm da yapıyor böyle dudağını büzerek ağlıyor biz kopuyoruz o öyle yapınca:))) küçükken ağlasa da baksak diye bekliyorduk pek ağlayan bir bebek değildi:))
Duru da burda uzaylı görmüş masum köylü gibi:))) ben Azraya öyle diyorum:)))

yalnız değilsiniz kızlar ben de 1.59

54:

Rekor benim heralde ( ne rekor ne rekor)
1.56

Canım acaba allerjiden kaynaklı karın ağrısı falan mı oluyor?? Huzursuzluğunun bir sebebi vardır gibi geliyor...

Yavrum benim yaaa offff offff...( nasıl savaş veriyor o da((

Mirakar bebeğin çok tatlı kırkbir kere maşallah.....

Sağol canımm her bebek çok tatlı hiç çirkinini görmedim şimdiye kadar:))

Canım geçmiş olsun duymadım ben her aylık muayenwde doktor bakıyordu niye bakıyor acab diye düşünmüştüm bundan dolayıymış heralde... Allah sağlık versin biran önce size de...

Belki sadece tadımlık olarak tatları bilsin diye ufak ufak verilebilir ama öğün şeklinde senin durumunda verilmesi için erken geldi bana... Bakalım bizim ne olacak herkese gerekmiyorsa geçmeyin diyip duruyorum ama bu haftasonu doktorumuz belki bize de başlatacak...

canım güaydın b12 ne kan değerlerıne falan baktır emziriyoruz malum depolar zayıf bende baktırıcam ağrılarım oluyo

günaydın kızlar , 7 yasındaki kuzenimiz su an su çiçeği çıkarıyor :26: benimki 4 aylık , doktorumuzu aradık , çıkarmadan önce 3 gün , çıkardıktan sonraki en asagı 10 gün biraraya gelmemesi gerekiyormuş , cok endişeliyim , geçerse eger daha aşımız bağışıklığımız bile yok 12. ayda ilk doz aşısı yapılıyormuş , inşallah geçmez

Allahumme ya Hakemu suya okunamayacak değil mi? "Vecealna nevmekum subata" ayetini okuyorum ama çok tesirini göremedim. Dua eden agizda çok önemli tabi belki o yüzdendir:)) saolasin canim gece gece senide mesgul ettik

canim gunaydin gec oldu ama kusura bakma ben cikinca yazmissin insallah uyumustur oglusun Allahumme ya hakemu suya okunmuyor uyuturken veya normalde aklina geldikce oku ufle cocuga istedigin kadar

Kızlar eylül mama yemiyo ek gıda almıyo tek sevdiği şey muhallebi onuda bütün gün veremem haliyle. Mamasına 1 cay kaşıgı pekmez kattım enjektörle ağlaya ağlaya yedirdim. Pekmez katmamın bi sakıncası varmıdır acaba? Kilo kaybediyo çok üZülüyorum. Bütün gün aç ve çok mutlu şaka gibi

günaydin canim insallah gecmemistir yavruna yaklastirma bundan sonra bari cocugu daha onceden cocuk geldimi size. kucagina falan aldimi

canlarım hepinize günaydııııııııın!!! dün giremedim geçmişe bakıyordum eylül , ali kerem, ahmed in resimlerini gördüm, bir yavru daha var ama çıkaramadım o kimin, aaaaaaaaay çok kıskandım yaaaaaaa bukadar güzellik birarada olamaz böyle birşeyyy! sukunet buarada kendi kızıma şaşırıyordum tek elini ağzına sokmaya çalışınca mert i görünce şükrettim maşallah bütün yavru kuşlaraaaa

Amin inş kremle açulır ilk defa duydum bende bu ay olmuş önceki aylarda açıp bakıyordu bendr sanıyordum ki pişik varmı diye falan bakıyo diye hiç aklıma gelmedi allahım yaa inş geçerde müdahale gerek kalmaz ayın 25 inde kontrole gidicez tekrar :---(

tatlım ya kıyamam ona valla pek bilmiyorum ek gıdaya geçince aile hekımlığınden verilen listede yazıyor 6. ayda pekmez diye sonuçta ek gudayada yavaştan geçtiniz zarar gelmez canım bal gibi değil pekmez alerjı yapmaz yanlış da olmasın kendi fikrim elbet bilenler çıkar
subat sonunda kan tahlluli yptrmistim ama b12 ye ayrca mi bakilyo

bilmiyorumkı canım yazmıyrmu değerlerin arasında bende kendım söylüycem herşeye bakılsın diye

icinde seker oldugu icin zararli olabilir ama yemiyisa da yapacak bisey yok...

günaydin canim insallah gecmemistir yavruna yaklastirma bundan sonra bari cocugu daha onceden cocuk geldimi size. kucagina falan aldimi

Cumartesi geldi canm ama bebeğim uyuyordu pazarda yine uyurken gördü Pazartesi de rahatsızlandı , umarım geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…