Gunaydınnnnnnn
Gözümden uyku akıyor.
Allah bebişlereee uyumayan annelere sabır versin
Umarım şuan uyuyosunuzdurrr(
Ayyy boyle şeylere en son kizacak insanlardan biriyim topikte:)) niden kizayimki bi insan bunun nefesine kizabilirki:)) sakin öyle düşünme bi daha asil o zaman kizarim:))))
Gündüz sabah saat 6dan gece 12 te kdr 8saat fln uyuyo iste 24 saatte toplam 8 saat ve civarinda uyuyo. Bgn uykusu çok bölündü devam edebilmesi için itekledim sürekli:)) yani gece uykusu gündüze mi.kaydi sorusunun cvbi bence hayir hic öyle uzun güzel bi uykusu olmuyoki. Bi saat uyuyosa 3-4 saat uyanik gece zaten ful uyanik gece uykusu yok çocukta
Kiz ben kacirdim ne anlatmis ne dedi şeb dinledinmi canim??
maşallah kızına da sanadacanım erken değilmi bu yukarıda yazdıkların için ya??? 4. aydan sonra tattırın derken ben 1-2 çay kaşığı gibi algılıyorum seninki baya ek gıdaya geçirmiş anne sütü verirken. tv de hastanelerde boşunamı bağırıyorlar 6 ay sadece anne sütü diye???? ankaradaydın sanırım sende? hangi hastaneye götürüyorsun? ayrıca kalcadan yapılan aşılara çok üzüldüm, bacaktan niye yapmadılarki? bide keşke keçi sütünden yoğurdu sorsaydın? o daha kalsiyumlu ve anne sütüne yakınya, gerçi ben 2 hafta sonra gideceğim kontrole ve aşılara ozaman sorar yazarım buraya. aklımdayken şunu da söyleyeyim bir arkadaşım dün 5 aylık bebeğinden bahsetti demir ilacını 4. ayda başlarken sana söylendiği gibi 7 damla şeklinde vermiş ve çocuk kabız olmuş, oysaki yavaş yavaş artırmak gerekiyormuş bunu da bir öğren istersen
Ayy yuh diyeceğim kusura bakma da... Geçmiş olsun canım bebeğine birşey olacağını sanmıyorum ben...
Öncelikle maşallah Denizeama naçizane görüşüm... Kilosunun boyunun sadece anne sütüyle beslenen bir bebek için gayet iyi olduğu yönünde... Nedendoktorun ek gıdaya geçirttirdi? Memeyi reddetmeye mi başladı... Yeni tatlara alışması ve ileride sıkıntıçekilmemesi için tatlarına baktırılabilir ama sizinki bayağı bir fazla bence... İlk 6 ay için alabiliyorsa sadece anne sütü alsın bence... Bir de çilek ve kivi dışındaki meyveler demiş doktorun ancak benim bildiğim portakal ve mandalina gibi asitli meyveler de ilk etapta bebeklere verilmiyor... Allerji riskinden ötürü bir araştır derim...
Kizinin boyu kilosu cok iyi masallahcay kasigiyla birseyler tattirabilirsin degisiklik olur ama cay bardagi olcusu icin ve yogurt icin bence erken dr neden erkenden liste vermis anlamadim benim oglumun boyu uzun ama kilosu normalin altinda 67 cm. 5895 gr. o yuzden ek gidaya erken basliyoruz
kızlar ya sizinkilerde televizyona dikkat kesiliyor mu ben izletmemek için elimden geleni yapıyorum oda izlemek için elinden geleni yapıyor ve benle resmen izlemek için kavga ediyorr
günaydınnn herkesee uzun cepten zaman olmuştu girmeyelii cep telefonundan takip ediyordum ama yazamıyordum öncelikle herekese çokkkk geçmiş olsunnnn çok zor zamanlar atlatanlar oldu allahım birdaha hastalık yüzü göstermesin kızım 4,5 aylık oldu geçen hafta 4. ay aşısını yaptırdık 2 gün boyunca ateşlendi yavrummm 7,660 gr olmuşuz 67 cm boyumuz maşallah boncuk gözlüm büyüyor 4. ay kontrolümüzde herşey normaldi doktor rutin kontrolünde herşey yolunda dedi bacağımız da da sorun yok allaha şükür kırt kırt ses geliyordu bu ay geçmiş tek bi sorunumuz var bende ilk defa duyum vajinasında yapışma olmuş dedi krem verdi 15 gün onu kullanıcaz kız annleri sizdede böle bişi varmı çok korktum eğer açılma olmaz sacerrahi müdahele yapılacak dedi olmazsa kendi kadın doğum doktoruna götürcem siz böle bişi duydunuzmu off allahımmm inş açılırhttp://www.kadinlarkulubu.com/image...nlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
tesekkur ederiz teyzeleri kelde guzel :)kizlar simdi toplananlara biz eksigiz demistim yukari okunca farkettim arkadas olanlar toplanmis ya ben zaten yurt disindayim kendimi kotu hisettim (aciklama yapma gereksini mi hisettim)alerjimiz eskiden cok daha iyi bu gun soya sutu deniyorum bakalim indsallah tepki vermez butun hayatim kizim oldu burda sadece onunla konusuyorum onunla yasiyorum.ona kitap okuyorum cok hosuna gidiyor resimlerine bakmasi gelisimi icin onemliymis size kitaplarin resmini gostermek isterim ama nasil yuklandigini bilmiyorum
MiraKar nerden aklına geldi hamur şimdi sütü çeker kızların kalkıp yaparlar valla sütüm kesülür diye :))))
hahaah hamur kızartmaları, kek tarifleri, mantı günü, gizonun kfcleri
biara çayımızı kahvemizi kekimizi alıp aynı anda toplaşalım burdaaaaaa acık biz de buluşma havasına girelim
bebelerin fotoları da çekip aysuna atalım o ortaya karışık bişeyler yapar
tatlım yaaaa çok haklısın inşallah en kıza zamanda atlatırsınz
yalnız değilsiniz kızlar ben de 1.59
54:
Geceli gündüzlü 8 ay eder canım, dün memede uyuyor dedim bu gün onu da yapmıyor derdini çözemiyorum elim kolum bağlı eşimi gönderiyorum yanımdan çünkü ona sataşıp kavga çıkarıyorum bari o uyusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim bizim uzun zamandir alerjimiz var savas veriyoruz sut diyetleri filan bu gun bi sut icip denim acaba soya sutunede mi alerjimiz var mi diye dusunmustum varmis malesef inanilmaz karin agrisi yapti minnagimda yazik uyuyo ama basini o korumaliklara carpiyor donuyor mirmir sesler cikariyor suan resmen inliyor cocugum uyanamiyorda bende elim karninda bekliyorum sutun atilimini sen her gece boylemisin
Mirakar bebeğin çok tatlı kırkbir kere maşallah.....
günaydınnn herkesee uzun cepten zaman olmuştu girmeyelii cep telefonundan takip ediyordum ama yazamıyordum öncelikle herekese çokkkk geçmiş olsunnnn çok zor zamanlar atlatanlar oldu allahım birdaha hastalık yüzü göstermesin kızım 4,5 aylık oldu geçen hafta 4. ay aşısını yaptırdık 2 gün boyunca ateşlendi yavrummm 7,660 gr olmuşuz 67 cm boyumuz maşallah boncuk gözlüm büyüyor 4. ay kontrolümüzde herşey normaldi doktor rutin kontrolünde herşey yolunda dedi bacağımız da da sorun yok allaha şükür kırt kırt ses geliyordu bu ay geçmiş tek bi sorunumuz var bende ilk defa duyum vajinasında yapışma olmuş dedi krem verdi 15 gün onu kullanıcaz kız annleri sizdede böle bişi varmı çok korktum eğer açılma olmaz sacerrahi müdahele yapılacak dedi olmazsa kendi kadın doğum doktoruna götürcem siz böle bişi duydunuzmu off allahımmm inş açılırhttp://www.kadinlarkulubu.com/image...nlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
kızlar açıkçası banada erken geldi , başlamadım , mantık olarak dşününce hakkaten sadece anne sütüyle kilo boy oranı ortalama içerisinde , yok yere cocugun minicik bünyesine yüklenmeye gerek yok , doktorada sordum erken değilmi şu an sütüm var , bunlara başlamam cokmu gerekli dedim , bunların çocuğa zararı olmaz yavaş yavaş kaşığada alışmış olur dedi ama her zaman dediğim gibi onlar önerir , uygulama bize düşüyor içim elvermiyor bu kadar küçük çocuğa bunları vermeye benimde , sütüm yettiği müddetçe 6. aya kadar hiçbişey vermemeyi düşünüyorum bende . allah korusun bu sefer alışamazda gelişimi yavaşlarsa üzülürüm
anam sayfalari oku oku oku biri iyigeceler yazmis hoppala daha geceyi mi okuyrm dedim biraktim gozum dondu okumktan
hemde nasik tv arkasinda kalsin geri geri bakmyaa clsyr
kizlar benim ellerim uyusuyr son zmnlarda mesela su an sirt ustu yatp iki elimle telfonu ttyrm sol elim uyustu cokfena uzerine yatmadgm halde niye olabilir
Allahumme ya Hakemu suya okunamayacak değil mi? "Vecealna nevmekum subata" ayetini okuyorum ama çok tesirini göremedim. Dua eden agizda çok önemli tabi belki o yüzdendir:)) saolasin canim gece gece senide mesgul ettik
günaydın kızlar , 7 yasındaki kuzenimiz su an su çiçeği çıkarıyor :26: benimki 4 aylık , doktorumuzu aradık , çıkarmadan önce 3 gün , çıkardıktan sonraki en asagı 10 gün biraraya gelmemesi gerekiyormuş , cok endişeliyim , geçerse eger daha aşımız bağışıklığımız bile yok 12. ayda ilk doz aşısı yapılıyormuş , inşallah geçmez
canım güaydın b12 ne kan değerlerıne falan baktır emziriyoruz malum depolar zayıf bende baktırıcam ağrılarım oluyo
günayın canım ben duydum kızımın vajinasına baktım anormallik varmı diye kızı olan bir arkadaşım daha var ona sordum ikisininki farklıydı içime kurt düştü araştırırken vajına yapışmasını okudum bayağı bir araştırdım kortızonlu kremle açılıyormuş cerrahi müahle dediklerıde basit bişey sanırım canım doktorun elle yaptığı birsey lütfen kokma yavruna krem işe yarar inşlallh bidaha da olmaz bu arada ben doktora sordum baktı normal vajınası dedi. allah beterinden korusun tatlımm bebeğine sağlık sıhhat versn
tatlım ya kıyamam ona valla pek bilmiyorum ek gıdaya geçince aile hekımlığınden verilen listede yazıyor 6. ayda pekmez diye sonuçta ek gudayada yavaştan geçtiniz zarar gelmez canım bal gibi değil pekmez alerjı yapmaz yanlış da olmasın kendi fikrim elbet bilenler çıkarKızlar eylül mama yemiyo ek gıda almıyo tek sevdiği şey muhallebi onuda bütün gün veremem haliyle. Mamasına 1 cay kaşıgı pekmez kattım enjektörle ağlaya ağlaya yedirdim. Pekmez katmamın bi sakıncası varmıdır acaba? Kilo kaybediyo çok üZülüyorum. Bütün gün aç ve çok mutlu şaka gibi
subat sonunda kan tahlluli yptrmistim ama b12 ye ayrca mi bakilyo
icinde seker oldugu icin zararli olabilir ama yemiyisa da yapacak bisey yok...Kızlar eylül mama yemiyo ek gıda almıyo tek sevdiği şey muhallebi onuda bütün gün veremem haliyle. Mamasına 1 cay kaşıgı pekmez kattım enjektörle ağlaya ağlaya yedirdim. Pekmez katmamın bi sakıncası varmıdır acaba? Kilo kaybediyo çok üZülüyorum. Bütün gün aç ve çok mutlu şaka gibi
günaydin canim insallah gecmemistir yavruna yaklastirma bundan sonra bari cocugu daha onceden cocuk geldimi size. kucagina falan aldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?