tatlım ya kıyamam ona valla pek bilmiyorum ek gıdaya geçince aile hekımlığınden verilen listede yazıyor 6. ayda pekmez diye sonuçta ek gudayada yavaştan geçtiniz zarar gelmez canım bal gibi değil pekmez alerjı yapmaz yanlış da olmasın kendi fikrim elbet bilenler çıkar
bilmiyorumkı canım yazmıyrmu değerlerin arasında bende kendım söylüycem herşeye bakılsın diye
Kızlar eylül mama yemiyo ek gıda almıyo tek sevdiği şey muhallebi onuda bütün gün veremem haliyle. Mamasına 1 cay kaşıgı pekmez kattım enjektörle ağlaya ağlaya yedirdim. Pekmez katmamın bi sakıncası varmıdır acaba? Kilo kaybediyo çok üZülüyorum. Bütün gün aç ve çok mutlu şaka gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gizemcim hazir meyve puresi organik sutlac filan denedin mi aylarina uygun olanlarindan belki alir.muzlu olanlari tatlidir cocuklar sever gibime geliyor ama belli olmaz tabi.
Ya kizlar bu demir damlasini herkese baska soylemisler kimi 7 damla kimi 8 kimi 5 diyor.kafam karisti bizim ebe icine 4 damla yazmis.markaya gore mi degisiyor anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off hakikaten şaka gibi.. Benim kızımda mama yemiyo biberon almıyo hatta bende sana soracaktım bi gelişme varmı diye çünkü 2 hafta snr işe başlıcam bunun stresini yaşıyorum. Eylül emmeyi tamamen bıraktı mı prki ? Pekmez eğer doğalsa yani şekersiz köy pekmezi falansa bi zararı olacağını düşünmüyorum.
Kızlar eylül mama yemiyo ek gıda almıyo tek sevdiği şey muhallebi onuda bütün gün veremem haliyle. Mamasına 1 cay kaşıgı pekmez kattım enjektörle ağlaya ağlaya yedirdim. Pekmez katmamın bi sakıncası varmıdır acaba? Kilo kaybediyo çok üZülüyorum. Bütün gün aç ve çok mutlu şaka gibi
Pekmezin hiç zararı yol aksine faydası çok var ben kızıma 3.aydan itibaren her gün aç karnına muhakkak birçah kaşığı beriorm hem doktormuzda önermişti hakik pekmez ise zarar göremessin iştahsızlığı döem dönem olut bebeklerin birde bunu deneyebilirsin sevebilir tabak yda biberonla veriliyor ama bence biberon daha iyi çnki baya sıvı olduğu için kaşıkla zor oluyor.Bide kendi tutmayı seviyorsa biberonu ona tutrmaya çalış ozman başarma duygusubile yemeğe gayret ediyor.Eğitim gördüğümde hocalarımız anlatıyordu.
Eki Görüntüle 1071869
Yok canım aklı fikri meme işte sürekli emmek istiyo sütüm var kilo aldırmıyo ama hiç 😕
Çok zor çok
günaydın kızlar , 7 yasındaki kuzenimiz su an su çiçeği çıkarıyor :26: benimki 4 aylık , doktorumuzu aradık , çıkarmadan önce 3 gün , çıkardıktan sonraki en asagı 10 gün biraraya gelmemesi gerekiyormuş , cok endişeliyim , geçerse eger daha aşımız bağışıklığımız bile yok 12. ayda ilk doz aşısı yapılıyormuş , inşallah geçmez
Dokuntu oncesinde hic temas halinde oldunuzmu
Malesef benim oglum asisiz ken su cicegi cikardi insalla sizde ayni durumla karsi karsiya kalmazsiniz
Hesene gündüz için 8 saat çok değil mi bölük börçükte olsa ? Ben senin yeride olsam gündüz hiç uyutmam ni şekilde . Akşam da sıcak bi banyo sonra uyuturum. Bir kaç gün bunu böule tekrarlarım. Tabi zor olur ilk günlet ama ikiniz içinde en iyisi. En azıdan o bölük börçük 8 saatlik uyku geceye kayar en olmadı :)) gündüz bi şekilde oyalanıyor ama gece zor be canım ya
O zaman özür dileyerek ve yanlis anlamazsan sunu demek istiyorum sna canim:26: sana rahatlik batmis ondan uyuyamiyosun
Allah cocuklarinin düzenini bozmasin senide onlardadaha iyi etsin. Biliyorum zor bi hayatin var muhtemelen bbireyleritaktin kkafana ben laf olsun diye dedim öyle ciddi düşündüğümden değil canim kalbini kirmamisimdir iins.
Benimki yanimda fosur fosur uyuyo anam gick oluyorum...
Bak Yeliz emzirdim güzelce ayagima aldim uzun uğraşlar sonucunda uyutmayi basardim. Derin uykuya geçsin diye tam 20 dk daha bekledim hic kipirdamadi ay dedim iyi çok güzel uyuyo aldim koydum yanima. Patates cuvali gibi yigildi daha mutlu oldum iyi uyuyacaz en sonunda diye. Gittim ikinlokma bisiler yedim su içtim WC girdim geldim yatağa girdim tam yattim uyandi. Simdi yine ayagimda napsam bilemiyorum
Gunaydınnnnnnn
Gözümden uyku akıyor.
Allah bebişlereee uyumayan annelere sabır versin
Umarım şuan uyuyosunuzdurrr(
günaydınnn herkesee uzun cepten zaman olmuştu girmeyelii cep telefonundan takip ediyordum ama yazamıyordum öncelikle herekese çokkkk geçmiş olsunnnn çok zor zamanlar atlatanlar oldu allahım birdaha hastalık yüzü göstermesin kızım 4,5 aylık oldu geçen hafta 4. ay aşısını yaptırdık 2 gün boyunca ateşlendi yavrummm 7,660 gr olmuşuz 67 cm boyumuz maşallah boncuk gözlüm büyüyor 4. ay kontrolümüzde herşey normaldi doktor rutin kontrolünde herşey yolunda dedi bacağımız da da sorun yok allaha şükür kırt kırt ses geliyordu bu ay geçmiş tek bi sorunumuz var bende ilk defa duyum vajinasında yapışma olmuş dedi krem verdi 15 gün onu kullanıcaz kız annleri sizdede böle bişi varmı çok korktum eğer açılma olmaz sacerrahi müdahele yapılacak dedi olmazsa kendi kadın doğum doktoruna götürcem siz böle bişi duydunuzmu off allahımmm inş açılırhttp://www.kadinlarkulubu.com/image...nlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
kızlar açıkçası banada erken geldi , başlamadım , mantık olarak dşününce hakkaten sadece anne sütüyle kilo boy oranı ortalama içerisinde , yok yere cocugun minicik bünyesine yüklenmeye gerek yok , doktorada sordum erken değilmi şu an sütüm var , bunlara başlamam cokmu gerekli dedim , bunların çocuğa zararı olmaz yavaş yavaş kaşığada alışmış olur dedi ama her zaman dediğim gibi onlar önerir , uygulama bize düşüyor içim elvermiyor bu kadar küçük çocuğa bunları vermeye benimde , sütüm yettiği müddetçe 6. aya kadar hiçbişey vermemeyi düşünüyorum bende . allah korusun bu sefer alışamazda gelişimi yavaşlarsa üzülürüm
benim bebişim canım
ben çocuk doktoruna götürmüyorum canım, aile hekimimiz çok iyi, sağlık ocağına aşıya götürdüğümde aile hekimimize de uğruyorum
Denemedim canım sütlaç.ama hazır şeftali elma vs denedim. Yedi onu.ama ben cam rendede yapınca evde yapılanı yemiyo.hazırda içime çok sinmiyo . Ama şu saatten sonra seçme şansım kalmadı neyi nasıl yiyosa öyle vericem kilo kaybı var çünkü. Yapcak bişeym yok
Teşekkür ederim.muzlu pirinçli var ama milupanın daha denemedim. Artık 2 saatte bi ne yiyosa ne istiyosa onu yediricem.corba yemiyosa alışmasını bekleme gibi bi lüksüm yokçok mutsuzumm
Kızlar 4.ay aşısı nı yaptırmamış olanlar varsa aşıya gitmeden bir saat önce ateş düşürücü verip gitsinler aşı sonrası ateş çıkmasını önlüyor. Bende haftaya gidicem aşıya umarım ateş siz geçiririz
günaydın kızlar , 7 yasındaki kuzenimiz su an su çiçeği çıkarıyor :26: benimki 4 aylık , doktorumuzu aradık , çıkarmadan önce 3 gün , çıkardıktan sonraki en asagı 10 gün biraraya gelmemesi gerekiyormuş , cok endişeliyim , geçerse eger daha aşımız bağışıklığımız bile yok 12. ayda ilk doz aşısı yapılıyormuş , inşallah geçmez
Canm Pazartesi su çiçeğini çıkardı temas gecen hafta ortası salı günü basından öpmüştü , korkum o yönde , kuluçka evresinde bulaşıyormuş , yavrun kaç aylıklken çıkardı , gecmiş olsun, zor oldumu atlatmak
Aynılar bizimkiler ya:) emziğim ben bildiğin. Allah yardımcımız olsun başka dert vermesin, neyse sen çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla öyle böyle emzirirsin en azından.. Kilo almaya da başlar en kısa zamanda inşallah..
canım birazdan dışarı çıkcam diş için olan o jelin adı neydi?
not etmemişim bi kenara
ayy yerim o bdığıııı çok tatlı sukunet maşallah allah nazarlardan korusun
tatlı kuzucum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?