Teşekkür ederim.muzlu pirinçli var ama milupanın daha denemedim. Artık 2 saatte bi ne yiyosa ne istiyosa onu yediricem.corba yemiyosa alışmasını bekleme gibi bi lüksüm yokçok mutsuzumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım birazdan dışarı çıkcam diş için olan o jelin adı neydi?
not etmemişim bi kenara
ayy yerim o bdığıııı çok tatlı sukunet maşallah allah nazarlardan korusun
tatlı kuzucum benim
geçmiş olsun canımgünaydınnn herkesee uzun cepten zaman olmuştu girmeyelii cep telefonundan takip ediyordum ama yazamıyordum öncelikle herekese çokkkk geçmiş olsunnnn çok zor zamanlar atlatanlar oldu allahım birdaha hastalık yüzü göstermesin kızım 4,5 aylık oldu geçen hafta 4. ay aşısını yaptırdık 2 gün boyunca ateşlendi yavrummm 7,660 gr olmuşuz 67 cm boyumuz maşallah boncuk gözlüm büyüyor 4. ay kontrolümüzde herşey normaldi doktor rutin kontrolünde herşey yolunda dedi bacağımız da da sorun yok allaha şükür kırt kırt ses geliyordu bu ay geçmiş tek bi sorunumuz var bende ilk defa duyum vajinasında yapışma olmuş dedi krem verdi 15 gün onu kullanıcaz kız annleri sizdede böle bişi varmı çok korktum eğer açılma olmaz sacerrahi müdahele yapılacak dedi olmazsa kendi kadın doğum doktoruna götürcem siz böle bişi duydunuzmu off allahımmm inş açılırhttp://www.kadinlarkulubu.com/image...nlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
aşı her bebekte ateş yapmıyor canımKızlar 4.ay aşısı nı yaptırmamış olanlar varsa aşıya gitmeden bir saat önce ateş düşürücü verip gitsinler aşı sonrası ateş çıkmasını önlüyor. Bende haftaya gidicem aşıya umarım ateş siz geçiririz
tşkler canımBen dencol u tevsiye edebilirim bitkisel icerikli
sağol tatlımamin canım allah bütün yavrularımızı nazardan korusun benimkini de beraber
dencol jel
evet kasinmaktan kipkirmizi oldu gozlerinin uzeride dahil en son bu kalmisti bilmiyoruz zarari olurmu ama yinede kestik alerji hic bilmezdim bu denli kotu bise oldugunu rabbim kotulerinden korusun ama zormus canim bir suru sey cekiyor suan ozelikle tatlilari
Sevilayım sadece gaz olduğuna eminmisin canm bir doktora götrdünmü🙏
Evet çok ama 24 saatte uyuduğu tek uyku 8saat sabah 3saat uyuyor genelde sonra uyaniyi iki saat uyanik kaliyo öğleden önce bi daha uyuyo sonra uyaniyo iki uç saat uyanik kalip bi daha uyuyo sonra aksam üzeri 6.30-7.00 civari bidaha uyuyo o kdr başkauyku yok sabah 6ya kdr.
Benin ooglum böyle olmadan önce gece 2-3civarinda uyuyordu bende bunu erkene çekmek için 7-8den sonra yatirmayim dedim. İste ne olduysa o zaman oldu. Artik sabah 6dan önce uyumuyor. Ben yaptim yani benim suçum Çocuğumun boyle olmasi.
Gece boyu uyumayan bir bebegi gunduz uyutmadan hic bir kuvvet tutamaz. Ben yapamam heleki ahmedi canm. Cabucak katildigi icin dr cok aglatmayin uyku egitimi veremezsiniz zaten dedi. Bu herseyi dahada kotu yapar gunduz uykularini kisa tutmaya calisin1.30 saatlik iki uyksu olsun dedi. Ama ahmed zaten onkdr uyumuyoki.surekli uyanip tekrar uykuya daliyo.
Onerin için tesekkur ederim tatlim artik saldim bi tek gece cayini deneyecegim inş o kdr bide şu su terapisi gibi olan banyoyu ama önce esinle anlasmam lazim
Ozman canm bioga die bir ilaç var onu kullanmanı tavsiye ederim ama pahalı bir ilaçhayır cnm ya götürmedim daha. ne biliyim sürekli götüüyorm en ufak bişe de. eşim kızıyo artık . en son 2 nisan da gitmiştik. herşeyde götürme hastaneden hastalık kapacak diyo bi yandan öyle ama . bi yandan da bilirsin anne yüreği korkuyo insan ,aman hasta olmasın diye.
cnm benim kızım da 550 g almıştı 3. ayda .şok olmuştum ama sağlık ocağındaki ebe kilosu atına göre oldukça iyi sütüm yetmiyor falan diye düşünme emzirmeye devam et kilo alımı gittikçe azalabilir o kendini aç bırakmaz merak etme falan dedi.beni rahatlatmaya çalıştı açıkçası. senin hemşire de gerçekten sinir bozmak için uğraşmış resmen. ben o şokla istemese de daha sık emzirmeye çalıştım ve 14 gün sonra tarttırdım 400 g almış . keyfine bırakmamak lazım demek ki. senin bebiş de hiç de az almamış benceBütün aralık bebişleri çok güzel maşallah ya.. Melek onlar. Bizde dün kontrole gittik bu ay 600 gr almış sağlık ocağındaki hemşire çok kötü bi tavırla hmmm çok a almış annesi sütün yetmiyo dedi. Hayır çok takan biri olsam olan sütüm de gidicek tavır o kadındaki.Bende drumuz sadece anne sütüyle besleniyosa 500 gr üstünde alması yeterlidir görüşünde dedim. Ben bu sağlık çalışanları arasındaki çelişkiyi anlamıyprum e kabul edemiyorum. Bu ay işr başlıcaö biberon almadığı için ve kaşıkla da çok doyurucu olacak kadar süt içemeyeceği için mecburen kaşık mamasıyla takviye edeceğim diyorum kaşık maması ne diyor.. Gülermisin ağlar mısın. Neyse hafif bi gribi olduğu için aşı olmadık şuruba başladık..
Kızlar 4.ay aşısı nı yaptırmamış olanlar varsa aşıya gitmeden bir saat önce ateş düşürücü verip gitsinler aşı sonrası ateş çıkmasını önlüyor. Bende haftaya gidicem aşıya umarım ateş siz geçiririz
İnş canım çok teşekkürler😕
Canm Pazartesi su çiçeğini çıkardı temas gecen hafta ortası salı günü basından öpmüştü , korkum o yönde , kuluçka evresinde bulaşıyormuş , yavrun kaç aylıklken çıkardı , gecmiş olsun, zor oldumu atlatmak
meyve sebze emziği deneyebilirsiniz.
nasıl bir hızla akıyo sayfalar ..fazla yazamasam da okuyorum ama bugun yetişemedim ..HIZINIZA..ŞÖYLE BİR GEÇMİŞİ GEZİP GELEM. BEN BİRDE FOTO YÜKLEYEMEDİM SAYFA SÜREKLİ HATA VERİYOR BOYUTU BÜYÜK GELİYOR SANRIM..
GUZULARınıza bAYILDIM ÖZELLİKLE KIZLARA benim hiç kızım olmayacak çok istemiştim ama nasip gelinleri bağrımıza basacaz artık:)
meyve sebze emziği deneyebilirsiniz.
Doktorumuz aşıya gitmeden evvel ilaç vermeyinki aşı etki etsin vücut ojunla savaşşin dedi ilac vererek aşınin etkisini azaltirsin dedi hem ateş yapacak diye birşey yok belki yapmaz bence bebegine boşuna ilac verme arkadasim benide yanlis anlama fikrimi söyledim:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
deme ya senin bebekte benimki gibi inat galiba
hem de öyle çok ki, teşhis koyup reçeteyi yazıyolar hemen
sağolasın canım, hayırlısıyla tam olarak çıksa biraz rahatlardı yavrum
bize de ferrum verdiler, doktor anneden gelen demir en fazla 3-4 ay depolanıyor bebeğin vücudunda, sonrası için takviye lazım dedi, daha başlamadım ben de kabızdan korkuyorum bakalım nolucak
onlar ayrı bir sinir konusu zaten ama onlara cevabını verebiliyordum, yaşlı olunca bişiy diyemedim
emziremediğim için laf sokmaları yetmez gibi bir de neden mama veriyorsun diye eleştirenler vardı,
neymiş onun da sütü olmasaymış mama vereceğine pirinç suyu verirmiş, yemek suyu verirmiş, süt sulandırır verirmiş
terbiyesiz, neden insanın yarasına basmayı marifet zanneder bizim insanımız hiç anlamıyorum
emziren annenin belki birkaç kez göğsü acır ama emziremeyen annenin her mama verişinde yüreği acır
maşallah ayçaya, ateşi çıkmaz inşallah
burdayım güloo :)
yorgunluk, bıkkınlık, üzüntü, stres herşey mevcut bende son günlerde,
kız sinirimi zıplatıp duruyo, oğlan durmadan ağlıyor kucaktan inmiyor, koca derslere boğulmuş çıkamıyor, ev almış başını gidiyor,
depresyona gircem ama ona bile vakit bulamıyorum
maşallah kuzuma minnak doğdu ama annesi onu dobiş etmeyi başardı 4 ayda 4 kilo aldı paşam
ben kızımda hiç diş sıkıntısı yaşamadık desem yeridir, en fazla 2 gün mızıldanır 3. gün diş patlardı ama oğlan öyle değil belli ki baya zorlanıyor yavrum
bende vermek istemiyorum vermemeye de kararlıydım ama doktorumuza da çok güveniyorum,
çok gerekmedikçe ilaç yazmayan bir doktor, o ver diyorsa verilmesi gerekiyordur mutlaka, o yüzden vericem
Eki Görüntüle 1071515
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?