2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bebeklerde iştahsızlık sorunu dönem dönem olur üzülme yaklaşık 2 ile 4 saat arası beslenirler eğer zorlarsan ilerde hiçbişi yemeyen bir çock olur.Kardeşimn oğlu 2,5yaşında bebekken oda öyle yapardı dönem dönem zorla herşeyi yedirmeye çalştı desim yapma dinletemedik şuan 2 ,5 yaşnda 11 kilo ve sadece aptamil süt cici bebeden başka birlokma yemior dktrda bebeken eğer zorla herşeyi yedirmeye çalıştıysanız bundan dolayı yapıyor dedi 😢oyüzden zorlma üzülüosn annesin hepimiz öyle ama ilerde çözümü olmayab biyere aürüklenir allah korusun eylül😔unutma hiçbir canlı kendini aç bırakmaz sadece sabır😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım birazdan dışarı çıkcam diş için olan o jelin adı neydi?
not etmemişim bi kenara

ayy yerim o bdığıııı çok tatlı sukunet maşallah allah nazarlardan korusun
tatlı kuzucum benim

amin canım allah bütün yavrularımızı nazardan korusun benimkini de beraber
dencol jel

geçmiş olsun canım
inşallah boşuna korkmuşum dedirtcek basit bir işlemdir

aşı her bebekte ateş yapmıyor canım
yükselmeden verilmemeli bence de
bebeğe boşu boşuna kimyasal yüklemek te zararsız olmasa gerek....

Ben dencol u tevsiye edebilirim bitkisel icerikli
tşkler canım

amin canım allah bütün yavrularımızı nazardan korusun benimkini de beraber
dencol jel
sağol tatlım

Ay valla sen öyle saçini kestik falan dedinya gece sabaha kadar ruyamda oglumun saçini kesmeye calisiyorlardi onlarla ugrastim durdum pöff

Sevilayım sadece gaz olduğuna eminmisin canm bir doktora götrdünmü🙏

hayır cnm ya götürmedim daha. ne biliyim sürekli götüüyorm en ufak bişe de. eşim kızıyo artık . en son 2 nisan da gitmiştik. herşeyde götürme hastaneden hastalık kapacak diyo bi yandan öyle ama . bi yandan da bilirsin anne yüreği korkuyo insan ,aman hasta olmasın diye.

Haklısın, işte herkes ni öneride bulunuyor ama çocuğunu en iyi tanıyan sensin tabi.. Ne yapıp ne yapılmayacağını bilirsin. Ama ne yapalım senin ve ahmed in uykusuzluğu bize dert oldu vallahi:) allah yardımcın olsun ya çok zor..

Ozman canm bioga die bir ilaç var onu kullanmanı tavsiye ederim ama pahalı bir ilaç

cnm benim kızım da 550 g almıştı 3. ayda .şok olmuştum ama sağlık ocağındaki ebe kilosu atına göre oldukça iyi sütüm yetmiyor falan diye düşünme emzirmeye devam et kilo alımı gittikçe azalabilir o kendini aç bırakmaz merak etme falan dedi.beni rahatlatmaya çalıştı açıkçası. senin hemşire de gerçekten sinir bozmak için uğraşmış resmen. ben o şokla istemese de daha sık emzirmeye çalıştım ve 14 gün sonra tarttırdım 400 g almış . keyfine bırakmamak lazım demek ki. senin bebiş de hiç de az almamış bence

Doktorumuz aşıya gitmeden evvel ilaç vermeyinki aşı etki etsin vücut ojunla savaşşin dedi ilac vererek aşınin etkisini azaltirsin dedi hem ateş yapacak diye birşey yok belki yapmaz bence bebegine boşuna ilac verme arkadasim benide yanlis anlama fikrimi söyledim:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl bir hızla akıyo sayfalar ..fazla yazamasam da okuyorum ama bugun yetişemedim ..HIZINIZA..ŞÖYLE BİR GEÇMİŞİ GEZİP GELEM. BEN BİRDE FOTO YÜKLEYEMEDİM SAYFA SÜREKLİ HATA VERİYOR BOYUTU BÜYÜK GELİYOR SANRIM..
GUZULARınıza bAYILDIM ÖZELLİKLE KIZLARA benim hiç kızım olmayacak çok istemiştim ama nasip gelinleri bağrımıza basacaz artık:)

Son düzenleme:

her çocuk çıkarmayabilir bende karşı komşuma birakmıştım bebeği çocuklarının ikiside çıkardı arka arkaya küçüğün kuluçka döneminde bırakmışım çok korktum ama bişey olmadı.ben okul öncesi öğretmeniyim sınıfta bile bazı çocuklar çıkarırken bazılarına bulaşmadığı çok olmuştur. birde anne sütü korur derler..bizde öyle oldu çok şükür umarım sizde de olur.

Hehe belki bir kızın olur öyle deme Allah nasip ederse:)) olmadı evet gelinlerinizi sevin:))) (bir kız annesi olarak:)))

Bizimki ve bir kaç arkadaşımın ki de ver ki ateşlenmesin dedi :s hepsi farklı söylüyor ozaman :/ ben bir kac arkadaşım ın doktorları da söyleyince uygulamış tim

Ay allahim o ellerini yesin ben de onu yerim masallah kuzuya ya

Slmm rica etsem denenmiş pirinç unlu mama tarifi verebilir misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…