2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Cnm allah sana sabir versin sen uykusuz kaldikca ben cok uzuluyorum.ben bi gun uykusuz kalsam cok sinirlu oluyorum.allah sana dayanma gucu bebeginede bol uyku versin
Cnm duvardan duvara bi cingene salincagi kurup oyle uyutmayi denesen bir de ip baglarsin uyudugun yerdn sallarsin belku uyur.gerci sen herseyi denedin ama iste belki diyoruz belki tutar

Slmmm kızlar hepinizin bebekleri çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasin..sizleri hep takip ettm hamileyken ama hic yazamamistim..oğlu olanlara bi sorum olacaktı ben bugün devlet hast gidip sünnet için konuşup gün alayım ddim ama genel anastezi yapıyolarmis ama genel istemiyorum lokal yaptiran var mi herhangi bi sorun yaşadınız mi??

Hehe belki bir kızın olur öyle deme Allah nasip ederse:)) olmadı evet gelinlerinizi sevin:))) (bir kız annesi olarak:)))

yok 3.çocuk düşünmüyorum.yine rabbim bilir ama.zor bir doğumdu 2. birde yalnzım tek başına çocuk büyütmek zor hele birde ikiside küçük olunca.esim hep yardm eder sağolsun ama düşünmüyoz artık.

O kdr yorgunumki iki saat uyuyabildim ancak. Ahmedde uyanmadan sürekli agliyo sallanmak istiyor salliyorum daliyor. Koyuyorum 5-15dk sonra uyaniyor. Gerçekten çok umutsuzum çok...

cnm arkdasin biri yazmisti Hatrlmyrm ama Allahin isimlerinden uyumYn bbk icin soylenileni varmis denedinmi

Cnm bunu bende ilk defa duydum bir kiz annesi olarakda merak ettim.bu vajina yapismasi nasil bisey belirtileri varmi bakinca biz anlaysbilirmiyiz.bebekte huzursuzluk yapiyormu.bildiklerini anlatabilirsen cok sevinirim

yok benim değil o bir siteden alıntı.ben yükleyemedim foto.

Ya ben de diyorum mama sandalyesinde oturuyor büyük bir bebek bu:))

Hımmm zor tabi iki evladın varmış ama kısmet tabi belli olmaz:)))

bana da 500 gr - 1 kg arası normal bu ayda dediler sağlık ocağından
birinin dediği ötekini tutmuyor

ben de emziğim ben de, hatta şu anda emziklik görevimi icra ediyorum, emerken uyudu ne emmeyi bırakıyor ne yutkunuyor boş boş emiyor, çekince de uyanıp ağlıyor

bizim aile hekimi ateş 38,5 olmadan ateş düşürücü verme dedi canım yine de sen bilirsin

sen de sağol canım

Ay allahim o ellerini yesin ben de onu yerim masallah kuzuya ya

ye teyzesi, hiç itiraz etmiyo benim paşam yemelere, koklamalara, yabancılaması da yok henüz, kıkır kıkır gülüyor sevildiğini anlayınca

Bir sürü alıntı yaptı. Hepsi gitti sinir oldum yaaaaaa

Hatırladıklarımı yaZayımmm

MİRAKAR ve SUKUNET ne kdr güzeller yaaa pamuk gibiler ve maşallah kocaman duruyorlar yaaa
Hepsini rabbim korusun
Bende Arasa diş kaşıyı veriyorum hiç dikkatini çekmio hep o eller girecek ağızaaa kompleee:))

ASYAMCA senle ölçülerimiz ayn:) bende 174 boy 68 kilo falanım. Ama çok çok fazlam yok gibi. Bence sende de yoktur güven kendine:)

O mayalı hanur işinide yanlış hatırlamıosan ya AYSUN açmıştı başımıza ya da MTA:)) alçak köfteler midemize oturmuştu topik olarak ye ye ye:)))

GİZOMNMM gel bacım gel Hidosuz olmaz o baş tacımızz onu da getir tabii:)))uyuyan çocuğu uyandırmasın da yeter ki ama gelsin:)) muahh:)

YELİZCİM bizde huysuZluk değil de aşılar ateş yaptı 39,2 ye kdr çıktı ama bebekten bebeğe değişiyor sende bilirsin ki. Belki kızında farklı tepki göstermiştir. Ayrıca onuno bantını yerim yer yer yerrrrrr. Hem Ankarada ki buluşmaya ben de davetliyim konuşmuştuk küserim hee:)

Başka hatırladığım yok ama olursa yaZarım gıcık oldum gitti tüm alıntışar pofff:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6aydan önce genel yapmıyorlar diye biliyorım
Biz 2aylıkken sünnet ettirdin lokal yapıldı 10 dk da gerçekleşti ameliyat 3günde iyileşti ne acı ne ağrı g birşey olmadı
Çok memnun kaldım ve iyi ki yaptırmışım atlattık. Sende iyice araştır bence. Genel yapan hiç duymadım 6.aya kadar

Bence de az değil. Evet çok almamış ama az da değil yani..ortalamayı yakalıyosak sorun yok bence:)

Canm bende daha erken yapticktim ama babası istemedi..böbrek genişlemesi var ve de darlık varmış pipide..ama eşim ikna olmadı bi türlü :-( ama bende lokal düşünüyordm bakalım araştıraym ki genel istemiyorm lokal daha iyi olur..

Ahaha yanlız ciddi ciddi korktum bir ara dayak yiycem diye
Sizlerde yakında verirsiniz kilocukları inşallah..
Çok özledim anacım sizi ayy zaman hiçç yetmedi yavvvv keşke bir resim çekileydik bakar bakar hasret giderirdik

Anıl'cım Sukunetin oğluşunu bilemem ama benim Azramın kocamanlığı tamamen fotoğraf hilesi:))) yoksa kendisi hala 6 kg

Off evet ya alıyor iki evirip çeviriyor ağzına gözüne burnuna sokmaya çalışıyor kaşıyıcıyı sonra atıyor ellere girişiyor:)))

cnm arkdasin biri yazmisti Hatrlmyrm ama Allahin isimlerinden uyumYn bbk icin soylenileni varmis denedinmi
Valla uyku ayetini denemistim ama isimi denemedim. Bgn biraz deneyim dedim ama 10-15 tane çekip nenniye geçtim oğlum aglayinca. Şifa niyetine hala hem ayeti hem ismi okuyrum cnm

Amin canim saolasin. O salincagi uygulamalı denemedim ama kolikken çaresiz kalip çarşafla sallamistik. İlk salladigimizda sakinleştirir ama ikincisi kâr etmemişti uçuncu denemenizde çileden cikmisti o yüzden düşünmüyorum canim.ben galiba artik gectim kendimden sonbahar yapragi gibi ordan oraya savruluyorum. ://

Canım yedi uyurlar ashabı keyf varya onların isimlerini yazmıştı ben kursa giderken hoca yuvarlak şekilde ortayada kıtmır yazmıştı ağlayan bebeğin üzerine koydugunuzda susar ve uyur demişti bilmiyorum faydalımıdır denemedim..Sınav olacağı zaman yazıp türbanın altına koyuyordu :)

benimki de öyle çok da kocaman değil bence :44: kocaman mı yoksa bilemedim
2 aylıkken her gören maşallah tosun olmuş bu diyordu ama o tombik yanaklar boğum boğum kollar yok artık daha zayıf görünüyor eskisinden
benim paşada kaşıyıcıyı ağzına öyle bir sokuyor ki midesi bulanıyor sonunda onu atıp ellerini sokuyor
bir de emziği kaşıyıcı olarak kullanmaya bayılıyor ah bir de ağzında tutmayı başarabilse
emziği emmek yerine çiğniyor ağzından düşünce mızıldanıyor yeniden vermezsem kıyamet kopuyor
ben azranın fotoğrafını gördüm mü hatırlayamadım ya :44: kaçıncı sayfalardaydı çok mu geride kaldı,
arada bi 100 sayfa kadar okuyamadım, acaba oralarda mıydı :44:

amin canım Allah ömürlerini uzun, bahtlarını açık etsin tüm yavruların
bende de öyle oldu defalarca, bir sürü alıntı yapıyorum, çocuklardan fırsat buldukça satır satır yazıyorum sonra siliniveriyor sinir oluyorum
mayalı hamur işini mta çıkarmıştı diye hatırlıyorum ben, benim de canım nasıl çekmişti, yasak olduğu için yiyememiştim, zaten yataktan da kalkamıyordum aklımda kalmıştı günlerce

Hipp organik bebe bisküvisi muz pekmez ezip hepsini yedirebilirmişim.cici bebr kesinlikle kullanmicakmışım.eylüle her yol serbestmiş onun dışında ne istiyosa onu yicekmiş :)) drla konuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…