Bu bebek senin oğlun mu??? Maşallahhhh
Hehe belki bir kızın olur öyle deme Allah nasip ederse:)) olmadı evet gelinlerinizi sevin:))) (bir kız annesi olarak:)))
O kdr yorgunumki iki saat uyuyabildim ancak. Ahmedde uyanmadan sürekli agliyo sallanmak istiyor salliyorum daliyor. Koyuyorum 5-15dk sonra uyaniyor. Gerçekten çok umutsuzum çok...
günayın canım ben duydum kızımın vajinasına baktım anormallik varmı diye kızı olan bir arkadaşım daha var ona sordum ikisininki farklıydı içime kurt düştü araştırırken vajına yapışmasını okudum bayağı bir araştırdım kortızonlu kremle açılıyormuş cerrahi müahle dediklerıde basit bişey sanırım canım doktorun elle yaptığı birsey lütfen kokma yavruna krem işe yarar inşlallh bidaha da olmaz bu arada ben doktora sordum baktı normal vajınası dedi. allah beterinden korusun tatlımm bebeğine sağlık sıhhat versn
yok benim değil o bir siteden alıntı.ben yükleyemedim foto.
yok 3.çocuk düşünmüyorum.yine rabbim bilir ama.zor bir doğumdu 2. birde yalnzım tek başına çocuk büyütmek zor hele birde ikiside küçük olunca.esim hep yardm eder sağolsun ama düşünmüyoz artık.
Bütün aralık bebişleri çok güzel maşallah ya.. Melek onlar. Bizde dün kontrole gittik bu ay 600 gr almış sağlık ocağındaki hemşire çok kötü bi tavırla hmmm çok a almış annesi sütün yetmiyo dedi. Hayır çok takan biri olsam olan sütüm de gidicek tavır o kadındaki.Bende drumuz sadece anne sütüyle besleniyosa 500 gr üstünde alması yeterlidir görüşünde dedim. Ben bu sağlık çalışanları arasındaki çelişkiyi anlamıyprum e kabul edemiyorum. Bu ay işr başlıcaö biberon almadığı için ve kaşıkla da çok doyurucu olacak kadar süt içemeyeceği için mecburen kaşık mamasıyla takviye edeceğim diyorum kaşık maması ne diyor.. Gülermisin ağlar mısın. Neyse hafif bi gribi olduğu için aşı olmadık şuruba başladık..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynılar bizimkiler ya:) emziğim ben bildiğin. Allah yardımcımız olsun başka dert vermesin, neyse sen çalışmıyorsun bildiğim kadarıyla öyle böyle emzirirsin en azından.. Kilo almaya da başlar en kısa zamanda inşallah..
Kızlar 4.ay aşısı nı yaptırmamış olanlar varsa aşıya gitmeden bir saat önce ateş düşürücü verip gitsinler aşı sonrası ateş çıkmasını önlüyor. Bende haftaya gidicem aşıya umarım ateş siz geçiririz
sağol tatlım
Ay allahim o ellerini yesin ben de onu yerim masallah kuzuya ya
Slmmm kızlar hepinizin bebekleri çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasin..sizleri hep takip ettm hamileyken ama hic yazamamistim..oğlu olanlara bi sorum olacaktı ben bugün devlet hast gidip sünnet için konuşup gün alayım ddim ama genel anastezi yapıyolarmis ama genel istemiyorum lokal yaptiran var mi herhangi bi sorun yaşadınız mi??
Cnm bunu bende ilk defa duydum bir kiz annesi olarakda merak ettim.bu vajina yapismasi nasil bisey belirtileri varmi bakinca biz anlaysbilirmiyiz.bebekte huzursuzluk yapiyormu.bildiklerini anlatabilirsen cok sevinirim
cnm benim kızım da 550 g almıştı 3. ayda .şok olmuştum ama sağlık ocağındaki ebe kilosu atına göre oldukça iyi sütüm yetmiyor falan diye düşünme emzirmeye devam et kilo alımı gittikçe azalabilir o kendini aç bırakmaz merak etme falan dedi.beni rahatlatmaya çalıştı açıkçası. senin hemşire de gerçekten sinir bozmak için uğraşmış resmen. ben o şokla istemese de daha sık emzirmeye çalıştım ve 14 gün sonra tarttırdım 400 g almış . keyfine bırakmamak lazım demek ki. senin bebiş de hiç de az almamış bence
Canm bende daha erken yapticktim ama babası istemedi..böbrek genişlemesi var ve de darlık varmış pipide..ama eşim ikna olmadı bi türlü :-( ama bende lokal düşünüyordm bakalım araştıraym ki genel istemiyorm lokal daha iyi olur..6aydan önce genel yapmıyorlar diye biliyorım
Biz 2aylıkken sünnet ettirdin lokal yapıldı 10 dk da gerçekleşti ameliyat 3günde iyileşti ne acı ne ağrı g birşey olmadı
Çok memnun kaldım ve iyi ki yaptırmışım atlattık. Sende iyice araştır bence. Genel yapan hiç duymadım 6.aya kadar
Esselaaaa 57 ii mi diyosun şimdi
Ay nasıl moral oldu bana
Kurtulcammm göbekten de inşallah
Yalnız bugün Gülay bizi gıcık etti
Kadın plates hocası gibi geldi
Dövüyorduk az kalagıcık nolcak
İncecik belll hiç doğurmamış sanki
Hatırladıklarımı yaZayımmm
MİRAKAR ve SUKUNET ne kdr güzeller yaaa pamuk gibiler ve maşallah kocaman duruyorlar yaaa
Hepsini rabbim korusun
Bende Arasa diş kaşıyı veriyorum hiç dikkatini çekmio hep o eller girecek ağızaaa kompleee:))
Valla uyku ayetini denemistim ama isimi denemedim. Bgn biraz deneyim dedim ama 10-15 tane çekip nenniye geçtim oğlum aglayinca. Şifa niyetine hala hem ayeti hem ismi okuyrum cnmcnm arkdasin biri yazmisti Hatrlmyrm ama Allahin isimlerinden uyumYn bbk icin soylenileni varmis denedinmi
Cnm allah sana sabir versin sen uykusuz kaldikca ben cok uzuluyorum.ben bi gun uykusuz kalsam cok sinirlu oluyorum.allah sana dayanma gucu bebeginede bol uyku versin
Cnm duvardan duvara bi cingene salincagi kurup oyle uyutmayi denesen bir de ip baglarsin uyudugun yerdn sallarsin belku uyur.gerci sen herseyi denedin ama iste belki diyoruz belki tutar
Valla uyku ayetini denemistim ama isimi denemedim. Bgn biraz deneyim dedim ama 10-15 tane çekip nenniye geçtim oğlum aglayinca. Şifa niyetine hala hem ayeti hem ismi okuyrum cnm
Amin canim saolasin. O salincagi uygulamalı denemedim ama kolikken çaresiz kalip çarşafla sallamistik. İlk salladigimizda sakinleştirir ama ikincisi kâr etmemişti uçuncu denemenizde çileden cikmisti o yüzden düşünmüyorum canim.ben galiba artik gectim kendimden sonbahar yapragi gibi ordan oraya savruluyorum. ://
Anıl'cım Sukunetin oğluşunu bilemem ama benim Azramın kocamanlığı tamamen fotoğraf hilesi:))) yoksa kendisi hala 6 kg
Off evet ya alıyor iki evirip çeviriyor ağzına gözüne burnuna sokmaya çalışıyor kaşıyıcıyı sonra atıyor ellere girişiyor:)))
Bir sürü alıntı yaptı. Hepsi gitti sinir oldum yaaaaaa
Hatırladıklarımı yaZayımmm
MİRAKAR ve SUKUNET ne kdr güzeller yaaa pamuk gibiler ve maşallah kocaman duruyorlar yaaa
Hepsini rabbim korusun
Bende Arasa diş kaşıyı veriyorum hiç dikkatini çekmio hep o eller girecek ağızaaa kompleee:))
ASYAMCA senle ölçülerimiz ayn:) bende 174 boy 68 kilo falanım. Ama çok çok fazlam yok gibi. Bence sende de yoktur güven kendine:)
O mayalı hanur işinide yanlış hatırlamıosan ya AYSUN açmıştı başımıza ya da MTA:)) alçak köfteler midemize oturmuştu topik olarak ye ye ye:)))
GİZOMNMM gel bacım gel Hidosuz olmaz o baş tacımızz onu da getir tabii:)))uyuyan çocuğu uyandırmasın da yeter ki ama gelsin:)) muahh:)
YELİZCİM bizde huysuZluk değil de aşılar ateş yaptı 39,2 ye kdr çıktı ama bebekten bebeğe değişiyor sende bilirsin ki. Belki kızında farklı tepki göstermiştir. Ayrıca onuno bantını yerim yer yer yerrrrrr. Hem Ankarada ki buluşmaya ben de davetliyim konuşmuştuk küserim hee:)
Başka hatırladığım yok ama olursa yaZarım gıcık oldum gitti tüm alıntışar pofff:/
[
http://sormabulmadunyasi.blogspot.com/2010/09/vajinal-yapsklk-nedir-nasl-tedavi.html tatlım şu linki okumanı tavsiye ederım bayağı açıklayıcı anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?