2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba arkadaşlar
Oğlum 11 aralık doğumlu, yarın inşallah sünnet yaptıracağız, lokal anestezi ile..
Acaba uykusunu almış bir şekilde mi götürsem, ya da uykusuz gitse de uyuşturucu iğneden sonra uykuya mi dalsa? Zaten o kısım uyuşuk olacak, Sünnet esnasında da piş piş yapıp uyarmasına mani olabiliriz belki diye düşündüm?

Ben de tracy hogg un .uyku eğitimi metodunu uyguluyorum 10 gündür, anlattiklarin o yöntemle paralel uygulamalar. Oğlumun uyku saatleri daha düzenli beşiğinde uyuyor ama tek sorun gündüz uykularinin kısasürmesi. 30 dakika uyuyor genelde, halbuki 1,5 saat uyuması gerekiyormus bir uykunun..
Inşallah büyüdükçe oturur
Sizde gündüz uykuları nasıl?

Günaydın
Herkese iyi haftalar
Biz aşı olduk bugün ilkinde cok az ikincisinde cok ağladı
Bende onunla beraber tabi.
Bi bi hafta geç oluyoruz aşıları ikinci aşımızda ist a gitmiştik orda da yaptırmamıştık
O yüzden aksamıştı
Ama artK yavaş yavaş bi kaç gun geriye çekiliyor. Her ay

Gülayımm aradım ama müsait değildsin sanırım
Şuan nasıl Ali.
Mrk ediyoruz sizi Cnm

hic onemli degil canm.
uyusturuc igneyle uykuya dalmadi bizmki.
once igne vurdu igneden sonra agladi emzirdim 15 dk bekledik.
sunnete alndi...orda kesim isnde cok agladi.acidanmi yoksazorla yatirdk ndan m bilmiyorum.
ben ayakllarndan tuttum.
esmde kollarindan.
ama yonumu baska tarafa cevirdim.
b kere baktim sadec kan gornc geri cevirdim kafami.
snra agri kesici icin fitil verdi.
4 saat sonra bunu koy dedi.
gercekten 4. saatte birden aglayarak uyndi..hemn fitili verdim 10 dk agladi.sonra tekrar uyudu.
bi ilac vermisti sakinlestirici uyku yapici.
o gun o ilacla gce uyuyarak gcidi cok da iyi oldu.
bsonraki gun hic agladi.
sadec z. yagi le pansman yaptikkk..

gunaydinnnn canmmm.
gecmis olsn ins. sorunsuz atlatirsinix.
bende saat 2 y randev aldim
laranjit oldu sanirimm.yani benm teshisim..bakalm dr n dicek..
ck oksuruyor sesi kisik bide...

Allah benim sabrımı sınıyo sanırım. 3 gündür aç yemiyo ne muhallebi ne meyve ne çorba ne biberondan mama. çok yoruldum eşimle hep kavga ediyoruz bu yüzden. Ben yediremiyoşum yesin diye parka bile gidip orda denedik. Yok yemiyo psikolojim bozuldu artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu eslerde cok oluyor artik. gelsin kendi yedirsin.
cocuk ymiyorsa biz napalim canm..

aaa...

hadi bozma moralin gizoss..
seftaliyi genelde sever cocuklar.
seftalili bisey denedin mi..

bu eslerde cok oluyor artik. gelsin kendi yedirsin.
cocuk ymiyorsa biz napalim canm..

aaa...

hadi bozma moralin gizoss..
seftaliyi genelde sever cocuklar.
seftalili bisey denedin mi..

Denemediğim meyve corba muhallebi çeşidi kalmadı canım. Ana yemeklere gecicez heralde bundan sonraki aşama o.
Canımdan bezdim ama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebişler ve anneleri nasıllar ya babalar tartışıp duruyoruz yine.Bana göre aramızdaki soğukluk ona göre yorgunluktakmıyorum artık.

Ya kızlar gece uyuyamıyorum ben dalamıyorum uykuya kaşıntı tutyor stres yapıyorum dönüp duruyorum.Benim gibi olan var mı

Emziren daha dogrusu emzirmek icin benim gibi cebellesen hatunlar nesfit yiyebiliyormuyuzz cocuga sikinti yaratmasin ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gizem sukretki seni emiyor gecen ayda 500 gram almisti bildigim kadariyla azda degil zaten, gayet iyi benimki zorla uykuda emiyor cok zorla ama 600 gram aldi bosver ek gida almiyorsa sen emzirmeye devam et, benimki hala mama almiyor meme zorla birde yine grip oldu tum istahi kacti 1 gibi doktora gitcez insallah hemen atlatir.. Eslerin hepsi ayni hersey iyiyken sorun yok, bir seyler ters gidince, en kotu beceriksiz sen oluyorsun

Biz kocamla ilk evliyken çocuklar yokken sürekli kavga ediyorduk.şimdi neredeyse hiç kavga etmiyoruz zaten ikimiz içinde aşk evliliği değildiikimizde iyi bi insan olduğumuz için evlendik hatta kaçarakben evde baskın karakterim o benim dediklerimi yapıyo bende o ne derse yapıyorum hiç kavga etmiyoruz.küsme huyum yoktur.çocuklar da sakin bi ortamda büyüdüğünden onlarda sakin.kızım acıktım diyene kadar yemek vermiyorum hiç yemek sorunu yaşamadım.oğlumda acıkıp ağlayana kadar emzirmiyorum mama vermiyorum.çok güzel yiyo çok şükür.çocukların üstüne pek düşmeyin o zaman herşey dahada yoluna girer.akşam 10 sabah 9 uyuyo şimdi ikiside.tabi bazı çocuklar sınırların dışında hiperaktif olabilir onlara bişey diyemem.

Hay Allah yaa... Eşin de gereksiz yere sana yüklenmesin... Eylülün en çok beslenmesini isteyecek kişi sensindir... Babasından bile çok... Erkekler biraz öyle... Lafa gelince konuşurlar yeri geldi mi yererler adamı da.. Ama icraata gelince yanına bile yaklaşamazlar... Doktorun bir önerisi var mı canım?

Ege sabah 7-7.30 arası uyanıyor. sonra 9.30-10.00 arası uyuyor, 12 gibi uyanıyor, sonra bütün gün uyanık.. akşamları da 20.00-20.30 gibi uyuyor.

Gizem arı mama yedir biberon o olmadı kaşık oda olmadı şırıngayla çek az azsık yedir bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…