- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Bugün Ali yine düştü kızlar şu ergo babydenparka gittikk dönerken geri takıyodum bel kemerini takarken küçcük aradan düştü çimene toprak yumuşaktı korktu ağladı bişey olmadı şükür onca milletin arasında kimse yardımcı olmadı 1 adam \geldi sadece yanıma genç boynuna kafasına baktı yerden kaldırtmadı bişeyi yok korma üzülme dedi.Our böyle şeyler yanlız çıkma minicik bebekle dışarı zor olur dedi.Başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra neden ben bu kadar yanlızım benmi hatalıyım acaba Ali babasını tanımıyor bile 1,2 kez gördü 3 aydır ondada ağladı dudaklarını büzüp kaçıyor..Pöfff çok kötü birgün bugün Alime birşey olmdı şükür ama Rabbim korudu.. Bu kadar şeyi yaşıyorum Rabbime duam evladımla sınamasn inşallah..
geçiyor geçiyor :)))
Büyüyecekler Öle böyle ama gözümden sakınırken nasıl böyle büyük hatalar yapıyorumçok yorgunum bitkinim Ali dogdugundan beri yanlızım ve huysuz bir bebeğim var dinlnemiyorum uyuyamıyorum yemek bile yemedğim oluyor.Halsiz düşüyorum beynim algılamıyor artık sanırım..
Birşey olmadı şükür ama ya boynu kırılsaydı off düşünmesi bile kötü.
Mira öyle evet yukardada yazdıgım gibi büyük bir zararda gelebilirdi off çocugumu kendi elimde sakat yapıcaktım az kalsın..Allahım evlat büyütmrk ne de zormuş.
Evet canım sorunlarımız var malesef çocugumda etkileniyor zaten geleceği için kaygı duyuyorum kıyamıyorum böyle birşey oluncada çok aşırı etkileniyorum..
Yaşananlar da etkiliyor Hasene cim ya kocam umrumda değil hayatımın en büyük hatası bugün parka gittiğimde onada içerledim herkes eşiyle gelmiş çocuklarıyla oynuyorlar.Ben resmen tek başıma bir hayat mucadelesinin içindeyim.Derler ya inasanın hayatı evlendikten sonra başlarmış benimde öyle.Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah evladım sıkıntı çekmesin kıyamıyorum hiiçç başım çatlıyor şuan..
Gerçekten miiiiibugun migrostan oyuncaklar aldik Mete'ye %50indirim var ya.cok kalabalikti ama somurmusler resmen pelus kurbaga zurafa muzikli isikli org en guzelleri. aklnzda olsn fiyatlar yari yariya
Kıyamam yavruma yaaaBugün Ali yine düştü kızlar şu ergo babydenparka gittikk dönerken geri takıyodum bel kemerini takarken küçcük aradan düştü çimene toprak yumuşaktı korktu ağladı bişey olmadı şükür onca milletin arasında kimse yardımcı olmadı 1 adam geldi sadece yanıma genç boynuna kafasına baktı yerden kaldırtmadı bişeyi yok korma üzülme dedi.Our böyle şeyler yanlız çıkma minicik bebekle dışarı zor olur dedi.Başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra neden ben bu kadar yanlızım benmi hatalıyım acaba Ali babasını tanımıyor bile 1,2 kez gördü 3 aydır ondada ağladı dudaklarını büzüp kaçıyor..Pöfff çok kötü birgün bugün Alime birşey olmdı şükür ama Rabbim korudu.. Bu kadar şeyi yaşıyorum Rabbime duam evladımla sınamasn inşallah..
Yoo hayır banyo yasağı yok.Kızlar 4. Ay aşılarından sonra da 1-2 gün banyo yasak mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım senin kuzuya da maşallah
hepsi çok tatlı bebelerimizin allah nazarlardan korusun
nasıl gidiyo canım hala inatlaşıyo mu memeyle?
bizimki had safhada! yine de beterin beteri vardır çok şükür (korkuyorum valla artık bişeylerden şikayet etmeye)
ama uyanıkken yok emmiyo!
dün 6 saat emmedi sabah 5 buçuktan 11buçuğa kadar
çok üzülüyorum
dün gece ''yoksa hamilemiyim de sütün tadı değiştidiye düşünmeye başladım
Bugün Ali yine düştü kızlar şu ergo babydenparka gittikk dönerken geri takıyodum bel kemerini takarken küçcük aradan düştü çimene toprak yumuşaktı korktu ağladı bişey olmadı şükür onca milletin arasında kimse yardımcı olmadı 1 adam geldi sadece yanıma genç boynuna kafasına baktı yerden kaldırtmadı bişeyi yok korma üzülme dedi.Our böyle şeyler yanlız çıkma minicik bebekle dışarı zor olur dedi.Başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra neden ben bu kadar yanlızım benmi hatalıyım acaba Ali babasını tanımıyor bile 1,2 kez gördü 3 aydır ondada ağladı dudaklarını büzüp kaçıyor..Pöfff çok kötü birgün bugün Alime birşey olmdı şükür ama Rabbim korudu.. Bu kadar şeyi yaşıyorum Rabbime duam evladımla sınamasn inşallah..
Gerçekten miiiii
Ayy yaa bilseydim giderdim burnumın dibi yaaa çok üzüldüm şimdi kendi adımaa
Sizin adınıza da sevindim güzel günlerde kullanın inşallah
Yarın da devam eder mi acaba
Kıyamam yavruma yaaa
Olsun annesi büyüdü onlar artııııkkk bundan sonra bitmicek düşmeleri kalkmalarıı
Yalnızım diye düşünmeee(evladınlasın artı. Onun için yaşıyorsunn
Amin hiç birimizi evladımızla sınamasın Rabbim...
Yoo hayır banyo yasağı yok.
Bende var mı diye düşündüm arayıp sordum yok dedi hemşire hanım. Ateş olacak diye korkma
Aras da da oldu ama burda çoğu bebekte olması ateş canımcım
Gerçekten miiiii
Ayy yaa bilseydim giderdim burnumın dibi yaaa çok üzüldüm şimdi kendi adımaa
Sizin adınıza da sevindim güzel günlerde kullanın inşallah
Yarın da devam eder mi acaba
Kıyamam yavruma yaaa
Olsun annesi büyüdü onlar artııııkkk bundan sonra bitmicek düşmeleri kalkmalarıı
Yalnızım diye düşünmeee(evladınlasın artı. Onun için yaşıyorsunn
Amin hiç birimizi evladımızla sınamasın Rabbim...
Yoo hayır banyo yasağı yok.
Bende var mı diye düşündüm arayıp sordum yok dedi hemşire hanım. Ateş olacak diye korkma
Aras da da oldu ama burda çoğu bebekte olması ateş canımcım
Hehe dün benim eşim de gitti aldı birtakım şeyler... Özellikle masal kitaplarını çok sevdim:))
Mira seni seviyorum desem:))) demekki ben kullanamayacağım demir ilacı
Canım dün doktor kontrolünde allerji doktorumuz bize de ferrum verdi... Bize şu şekilde kullan dedi.. Önce bir damla yüzüne sür ve kızarıklık oluşuyor mu bak dedi... Yoksa ilk 2 gün 1 damla.. 3. Ve 4. Günler 2 damla .. Sonra 4 damla şeklinde ver dedi... En fazla da bizim için 4 damla verdi... Şayet bu sırada ilk günden itibaren döküntü, kusma, ishal, mukuslanma ve kakada kan olursa derhal kes ve haber ver demişti... Bugün ben ilk kez 1 damla verdim.. Şimdilik birşeyi yok...
Hehe dün benim eşim de gitti aldı birtakım şeyler... Özellikle masal kitaplarını çok sevdim:))
Canım dün doktor kontrolünde allerji doktorumuz bize de ferrum verdi... Bize şu şekilde kullan dedi.. Önce bir damla yüzüne sür ve kızarıklık oluşuyor mu bak dedi... Yoksa ilk 2 gün 1 damla.. 3. Ve 4. Günler 2 damla .. Sonra 4 damla şeklinde ver dedi... En fazla da bizim için 4 damla verdi... Şayet bu sırada ilk günden itibaren döküntü, kusma, ishal, mukuslanma ve kakada kan olursa derhal kes ve haber ver demişti... Bugün ben ilk kez 1 damla verdim.. Şimdilik birşeyi yok...
canm belki degildir iyice baktinmiMira seni seviyorum desem:)) demekki biz demir ilacı kullanamayacağız
canm belki degildir iyice baktinmi
bende oyle zannettim bugun..iyice nceledim de degilfi...ama coook benziyordu...nsallah degildir seninde degildir.
b arada yarin dr a goturcem laranjit oldu benm tahminime gore.
seside kisildi ayca nin. oksurukkkk var... evimiz cok kuru. bide kalorife yaniyo aksamlariii..heryerimiz kuruyorr...anasni satimmm
Kızlar 4. Ay aşılarından sonra da 1-2 gün banyo yasak mı?
Mira seni seviyorum desem:)) demekki biz demir ilacı kullanamayacağız
Hehe utandım ayolvalla onu bilemiyorum ya ( ama kullanılması da gerekir... Off offf...
Vayy beş herkes uyuyo demek maşallah barekallah hic bozulmasin kurulu düzeniniz insallah
Yuzyilin istisna bebegi bende hic korkmayin
Vayy beş herkes uyuyo demek maşallah barekallah hic bozulmasin kurulu düzeniniz insallah
Yuzyilin istisna bebegi bende hic korkmayin
Tuğbiş bebeklerde demir eksikliği ve b 12 eksikliği uykuya dalma problemleri yapıyormuş? Bizimkilerde var mı ki baktırsak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?