2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canm cok gcmis olsun ali ye...esin evde kalmiyor mu ki..
biliyorim sorunlariniz vardi hatirliyorum..velhasil yanninzda degil mi bu adam.
bide gec gelen bit mutluluktu sanirsam alicik..

cok snirleniyorum boyle kocalara ya. sen ne kadar ozverilisin bir goruyoruz burda...tek senn mi bu cocuk

geçiyor geçiyor :)))

tesekkur ederim canm yoksa gimisti caaaaanimmmmm pijama takimmim
p

Canım Allah yardımcın olsun.. Eşini de affına sığınarak söylüyorum Allah ıslah etsin...

bugun migrostan oyuncaklar aldik Mete'ye %50indirim var ya.cok kalabalikti ama somurmusler resmen pelus kurbaga zurafa muzikli isikli org en guzelleri. aklnzda olsn fiyatlar yari yariya
Gerçekten miiiii
Ayy yaa bilseydim giderdim burnumın dibi yaaa çok üzüldüm şimdi kendi adımaa
Sizin adınıza da sevindim güzel günlerde kullanın inşallah
Yarın da devam eder mi acaba
Kıyamam yavruma yaaa
Olsun annesi büyüdü onlar artııııkkk bundan sonra bitmicek düşmeleri kalkmalarıı
Yalnızım diye düşünmeee(evladınlasın artı. Onun için yaşıyorsunn
Amin hiç birimizi evladımızla sınamasın Rabbim...
Kızlar 4. Ay aşılarından sonra da 1-2 gün banyo yasak mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yoo hayır banyo yasağı yok.
Bende var mı diye düşündüm arayıp sordum yok dedi hemşire hanım. Ateş olacak diye korkma
Aras da da oldu ama burda çoğu bebekte olması ateş canımcım

Saol canim, inatlasma devam gerci ben inattan degilde bir saglik probleminden ememedigini dusunuyorum bir suru doktora gittim hic bi cozum bulamadim inatlasmalar genelde 1,2 hafta olmadi bir ay suruyormus benim 2 bucuk aydir boyle ben senin kadar bekletmiyorum 2 saatte bir biraz ayagimda sallayip meme aliyorum, zaten uyanikken imkansiz almiyor, cok sıkıldim bu durumdan biberonla da almiyor benimki onda agliyor bunu emzirme derdine hic bir yere cikmiyorum, bende hamilemiyim acaba dedim test yaptim gecenlerde cok sukur oyle biseyde yok ki benim yengem hamileyken emzirmisti, benim bebek emmedigi gibi uyumuyorda, gunduz hic uyku yok sadece emerken, gecede 4 de 5 de aciyor gozlerini uyutamiyorum cok yorgunum

Allah yardimcin olsun canim, cokta gecmis olsun, insallah sıkintili gunleri cabuk atlatirsin..

tesejkur ederum cnm indirim 23nisana kdr cnm yrn git bi bak ostersen

Son düzenleme:

Sağolasın canım inşallah olmaz..

Mira seni seviyorum desem:)) demekki biz demir ilacı kullanamayacağız

Mira seni seviyorum desem:)) demekki biz demir ilacı kullanamayacağız

canm belki degildir iyice baktinmi
bende oyle zannettim bugun..iyice nceledim de degilfi...ama coook benziyordu...nsallah degildir seninde degildir.

b arada yarin dr a goturcem laranjit oldu benm tahminime gore.
seside kisildi ayca nin. oksurukkkk var... evimiz cok kuru. bide kalorife yaniyo aksamlariii..heryerimiz kuruyorr...anasni satimmm

Canım kandı rengi açık kırmızıydı, koyu değildi, seninki nasıldı esra

Hehe utandım ayol valla onu bilemiyorum ya( ama kullanılması da gerekir... Off offf...

Yarın alerji doktoruna gideceğim zaten canım sorarım bende. Grrçekten of offff bizim işimiz çok zor mira bizim kaka hala sümüksü yeşil doktorum sadece süt ve yumurta diyeti veriyor, kakanın rengine takılma diyor, belki başka birşeye alerjisi var bilemedim gitti vallaaaaaa

Vayy beş herkes uyuyo demek maşallah barekallah hic bozulmasin kurulu düzeniniz insallah

Yuzyilin istisna bebegi bende hic korkmayin

Vayy beş herkes uyuyo demek maşallah barekallah hic bozulmasin kurulu düzeniniz insallah

Yuzyilin istisna bebegi bende hic korkmayin

Tuğbiş bebeklerde demir eksikliği ve b 12 eksikliği uykuya dalma problemleri yapıyormuş? Bizimkilerde var mı ki baktırsak mı

Tuğbiş bebeklerde demir eksikliği ve b 12 eksikliği uykuya dalma problemleri yapıyormuş? Bizimkilerde var mı ki baktırsak mı

Hala salliyorum ayagimda ya... Ben Dr a söyledim ya az uyuduğunu ama saati ni saymamistim diyemedim... Demire basladik zatii b12 yi bilmiyorum Dr a gidince danis mak lazim ben sorarim. Ama bana bakmistr buni ngibi geldi. Bisi demedi bize. Uykusuzluktab goremiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…