2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Program süper oldu çok teşekkürler bilgi için :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy yavrum demkki eline daha gguzel kasiniyo bizim Ahmed daha şimdiden öyle. Neyse gülüm kendi elini memesinden iyidir:))

bugun migrostan oyuncaklar aldik Mete'ye %50indirim var ya.cok kalabalikti ama somurmusler resmen pelus kurbaga zurafa muzikli isikli org en guzelleri. aklnzda olsn fiyatlar yari yariya

Canım benim oğlumda çook hareketli 8 kilo şuan..
Ben dogdugundan beri yanlız yıkıyorum ailem yokk desem yeri hele kocaa o hiç yok
Bende alıştım artık hep tedirgin yıkıyodum bu yöntemle hem üşütmüyorum hemde kulağına su kaçmıyor.
Banyo süngerleri varya ondan aldım ona yatırıyorum kendi kuvetininn içine birde bizim kuvete düşerse diye önlem alıyorum vücudu sudan yüksekte kalıyor kafasını yattıgı yerde sabunluyorum sonra arkasına dogru su dküyorum yüzüne gelmiyor sonra kaldırıp sırtını kafasının arkasını yıkıyorum..

Bugün Ali yine düştü kızlar şu ergo babyden parka gittikk dönerken geri takıyodum bel kemerini takarken küçcük aradan düştü çimene toprak yumuşaktı korktu ağladı bişey olmadı şükür onca milletin arasında kimse yardımcı olmadı 1 adam geldi sadece yanıma genç boynuna kafasına baktı yerden kaldırtmadı bişeyi yok korma üzülme dedi.Our böyle şeyler yanlız çıkma minicik bebekle dışarı zor olur dedi.Başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra neden ben bu kadar yanlızım benmi hatalıyım acaba Ali babasını tanımıyor bile 1,2 kez gördü 3 aydır ondada ağladı dudaklarını büzüp kaçıyor..Pöfff çok kötü birgün bugün Alime birşey olmdı şükür ama Rabbim korudu.. Bu kadar şeyi yaşıyorum Rabbime duam evladımla sınamasn inşallah..

Son düzenleme:

olur canım öyle şeyler, şükür birşey olmamış, üzülme. Ege'nin başına bi kaza getirmedim daha şükür. ama ufacık bebekler bunlar. yeğenim bu kadarlıkken, annem bebek arabasında bağlamasına rağmen kaymış sıkışmıştı arabanın bi yerlerine. o an korkuyor, üzülüyor insan ama sonralar gülünüyor ona. Şuan yeğenim Irmak 8 yaşında, annem anlatıyor ''ay ırmak bebek arabasında kaydırmışım sıkışmıssın viyak viyak ağlamıştın'' diye. Irmak bile gülüyor şuanda :)))

hiç canını sıkma, olur böyle şeyler... eee babalara gelince hepsi böyle merak etme. onlar bizim gibi değiller. ve ne kadar uğraşılsa uğraşılsın bebişler için de anneler daha özel :)))

Geçmiş olsun canım ya... Bunlar olacak düşe kalka büyüyorlar:) üzme kendini...

Canim cok uzuldim ya esinle sorunun old okumuştum yanlış hatırlamıyorsam Psikolga falan beraber gidelim desen doguman sonrami boyle oldu ilk cocukmu bizde ilk cocuk ve ciddi bir mesafe herkese var yani üzülme kendini allaha birak dogru yolu sana en dogru gösteren rabbim insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun migrostan oyuncaklar aldik Mete'ye %50indirim var ya.cok kalabalikti ama somurmusler resmen pelus kurbaga zurafa muzikli isikli org en guzelleri. aklnzda olsn fiyatlar yari yariya

Hehe dün benim eşim de gitti aldı birtakım şeyler... Özellikle masal kitaplarını çok sevdim:))

Canım dün doktor kontrolünde allerji doktorumuz bize de ferrum verdi... Bize şu şekilde kullan dedi.. Önce bir damla yüzüne sür ve kızarıklık oluşuyor mu bak dedi... Yoksa ilk 2 gün 1 damla.. 3. Ve 4. Günler 2 damla .. Sonra 4 damla şeklinde ver dedi... En fazla da bizim için 4 damla verdi... Şayet bu sırada ilk günden itibaren döküntü, kusma, ishal, mukuslanma ve kakada kan olursa derhal kes ve haber ver demişti... Bugün ben ilk kez 1 damla verdim.. Şimdilik birşeyi yok...

Ayyy canim ya uzulme demeyecegim istemem uzulmeni ama.uzulmeyede engel olunmuyor. Bu yaşananlar değilde en çok enyayakin inşa kimlerden destek gorememek koyuyor insana. Bazen bu kocalar hanimlarinin yüklerini hafifletmek yerine sirtlarinda bi kambur olabiliyor. Bizimkide ilk bebek ve bende nerdeyse hemen hemen her gün agliyorum. Esim oglumla iyi kotu ilgileniyor ama ben umurunda değilim bu konuda çok.bencil davraniyor...neyse asil mesele ben değilim.sizsinz şuanda. Allah iki cihan saadeti huzuru versin sanirim şuanda ihtiyacimiz olan tek şey huzur. Çok optum canim senide tontis ali beyi de:))

Kızlar 4. Ay aşılarından sonra da 1-2 gün banyo yasak mı?

hayır 4. ay aşılarında banyo yasak değil. ama ben yine de aşı olduğu gün yıkamadım. 4. ay aşıları 2. ayda yapılanların aynısı. ama 2. ayda verem olduğu için yasaktı. ve 2. ayda ateş olmamasına rağmen 4. ay aşısında Ege ateşlendi. ben de minoset şurup verdim, ılık suyla sildim vücudunu, sonra biraz rahatlayıp uyudu. gece problem çıkmadı ama her kontrol ettiğimde ateşi yüksekti. ateşini mutlaka takip et.

Teşekkür ederim bilgi için.. Bir hafta ertelemeli olarak yarın olucaz. Off bizimde 2. Ay olmamıştı ama bu aydan korkuyorum. Sağol canım..

Büyüyecekler Öle böyle ama gözümden sakınırken nasıl böyle büyük hatalar yapıyorum çok yorgunum bitkinim Ali dogdugundan beri yanlızım ve huysuz bir bebeğim var dinlnemiyorum uyuyamıyorum yemek bile yemedğim oluyor.Halsiz düşüyorum beynim algılamıyor artık sanırım..
Birşey olmadı şükür ama ya boynu kırılsaydı off düşünmesi bile kötü.
Geçmiş olsun canım ya... Bunlar olacak düşe kalka büyüyorlar:) üzme kendini...
Mira öyle evet yukardada yazdıgım gibi büyük bir zararda gelebilirdi off çocugumu kendi elimde sakat yapıcaktım az kalsın..Allahım evlat büyütmrk ne de zormuş.
Evet canım sorunlarımız var malesef çocugumda etkileniyor zaten geleceği için kaygı duyuyorum kıyamıyorum böyle birşey oluncada çok aşırı etkileniyorum..

Yaşananlar da etkiliyor Hasene cim ya kocam umrumda değil hayatımın en büyük hatası bugün parka gittiğimde onada içerledim herkes eşiyle gelmiş çocuklarıyla oynuyorlar.Ben resmen tek başıma bir hayat mucadelesinin içindeyim.Derler ya inasanın hayatı evlendikten sonra başlarmış benimde öyle.Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah evladım sıkıntı çekmesin kıyamıyorum hiiçç başım çatlıyor şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…