2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hiçbişeyi yok ama kilo alımı tabiki 0 çok üzgünüm çok. Smilac high enerjy sütüne başlattı dr inş içer bıktım artık bu konudan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başla akşama kde kıçım yer görmüyor yatağa girdiğim an uyuyorum :26:
Aşırı yorulma bazı insanlar uykuya geçemezmiş
Belki öyle bir durum vardr canı

merhaba bence de düşündüğün gibi yap. bende haziran da sünnet yaptırıcam sünnet.büyük oğlumdan tecrübeme dayanarak uyutma ve orda uyumasını sağla çünkü birkaç kişi ve farkli bir ortam bebekleri tedirgin eder.ben uyutmadım büyük oğlumu sünnet olurken o da 4 aylıktı.hastanede emzirip uyuttum zaten uykusuzluktan iyice sersemlemişti.uyuyunca sünneti oldu elini kolunu zorla tutanda olmadı çocuğum ağlamadı da tam bitmeye yakın uyandı sesli ve ışıklı oyuncaklarla ağlamasını engelledik.yani uyuması sorunsuz bir sünnet geçirmesini sağladı.darısı miniğime ve sünnet olcak diğer bebişlere.

Başla akşama kde kıçım yer görmüyor yatağa girdiğim an uyuyorum :26:
Aşırı yorulma bazı insanlar uykuya geçemezmiş
Belki öyle bir durum vardr canı

bilmiyorum cnm ya çok yorgun oluyorum tabii mete uyusa da ben de uyusam diyorum yatıyorum uyuyamıyorum çok sinir bozucu.papatya mı içsem hangi çayı içsem

Gizemcim seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcınız olsun,yemeyen çocuk çok zor etrafımda var birkaç tane okula başladılar hala yemiyorlar.anneleri çok üzülüyo ama ne yapsalar yemiyolar iki üç kaşık oda kırk taklayla.benim bekarken baktığım bi kız vardı ben bi tabak yemeği yedirirdim annesinden bi lokma yemezdi şimdi büyüdü hala yemiyo doğru düzgün.ben çok yerim oda beni görüp iştaha geliyordu galibaannesi hep diyette

Seni emiyosa belki toktur gizem? Bu ayda bebekler tokluklarini anliyolarmis benden iyi bilirsin sen belki o yüzden yemen istemiyordur. Önceden ahmedi her saat emzirirdm simdi 3 saat bile emzirmedigim oluyor versemde istemiyo yalanciktan sliyo agzina yüzüme bakip guluyo. Belki sütun sandigundan daha tok tutuyodur benim sutumun rengi beyaz bi sarilik yok. Hatta bezen nerdeyse suya sut katilmiş gibi:))

Bu arada bu babalarin bogazini sikip camdan asagi atasim var! La hödük kaç zamandır karini tanimadinmi da boyle abuk subuk şeyler soyluyosun ayricada madem biz anneler iyi bakamiyoruz bu babalarin yuzundendir!!! Hanim azcik bana ver birazda ben deneyeyim hanim sen dinlen diyen olmuş mu bizim zor zamanlarimizda destek olup sirtimizi sivazlayan olmusmu? Bizimle ilgilenmeyin sonrada sen yapamiyosun sen edemiyisun!!!! Bu ne cüret ya !!! Kaynana gibi anca car car çene. Tenekeden durma ya bi ise yara yardimci ol ya bana yük yapma. Hayret bisi!!! Biz bu zamana kdr zaten tek basimiza ayakta kalmisiz size ihtiyacimiz yokki sirtimizdaki yükü hafifletn biraz kocalar bunun için var sirtimiza cikipta Deh Deh yapmanin alemi yok!!! begenmiyosan al iki gun gecirde gor hanyayi konyayi!! Yürrrrüüü taş arabasi!!!!!

Ay gizem valla kusura bakma snin koca vesilesiyle ben benimkini de aradan cikardim kirici olduysam kusura bakma sinirler benimde tepemde. İki gubdur sinava giriyorun uykusuz uykusuz paraz gunu gece cocuga bakmadi bile uyuz etti beni yorgunum bikkinim bu gece saat 3 yatakta salladim ahmedi uyuttum uyudugu 20 dk zaten uyumasam bile sirtimi dinlendireyim dedim ahmedi yavasca ayagimdan indirdim oldugu yerde biraktim esime azicik kayarmisin bende buraya gireyim dedim. Esimin bacagi ile sipanin minderi arasina tek bacagim zor giriyo. Ne dese begenirsin" yuru git!"dedi bana sok oldum ya bu ne insafsizlik bu ne dusuncesiklik bu adam niye boyle oldu nasil bu kadar gaddarlasti ben anlamiyorum ya!!! Bende ben butun gece cocuk bakiyirum sen uyu diye aglatmamaya calisiyim senin dusuncene bak dedim cimcikledim bunu kilini bile kipirdatmadi ya.

Sinav zamani boyle oluyorum bende. Uykusuzluğa artik o kdr alistimki uykusuzluktan korkmuyorum. Kendini bi şekilde rahatlar zihnini boşalt tatlim. Sitresiniin sebebi neyse onu çöz. Bak Ahmed uyuyo 15 dk ben yatiyorum yanina uyuraam uyurum diyorum rüya bile görüyorum valla sanki saatlerdir uyuyo gibi oluyorum.

yok cnm ben hayatta öyle uyuyamam hani tv karşısında uyuyakalırlar ya hiç ben uyuyamam öyle çok özeniyorum ama insan gerçekten 5-10ndk uyusa bile çok uyumuş gbi oluyo

gizem hanım sizin bebiş ne kadarlık?? başlamışsınız ek gıdaya? Ege 4 aylık, sadece mama yiyor, ama doktorumuz ek gıda için erken olduğunu söyledi, bağırsak gelişimi 4. ay sonuna kadar devam ediyor dedi. 5. ay kontrolünde geçebileceğimiz ek gıdalara karar verecek muayeneye göre.

2 aralık doğumlu. Mama yedirebilseydik geçmezdik bizde 😕

2 aralık doğumlu. Mama yedirebilseydik geçmezdik bizde 😕

gizem bi kac soru sorabiliriyim ona gore birseyler soylemek isterim

-bebegin emzik aliyormu
-herseyi denedim olmuyor yazmissin kasigi agzina goturdugunde ciglik cigliga aglayip kendini kasiyomu
-yemek yedirmedigin zaman durumu nasil sakin mi
-ve kizin ne kadar zamandir bu durumda

4 gündür emzik alıyo.
Evet kasıyo ağlıyo ağzını açmıyo.
Yemediği zaman gayet mutlu uyuyo uyanıyo aç oldugunu bildiğim halde.
Eylül sürekli böyle 3 aydır nerdeyse. Mama yemiyodu ağlata ağlata yediriyodum enjektörle ek gıdada rahat ederiz dedik başladık 2 gün güzel yedi şimdi yine yemiyo.

Çok teşekkürler

benim bi yakinimda ayni senin gibiydi bebegi emzik aliyor ama kasigi agzina degdirdigi an parantez gibi bukuluyor kasiyordu ve basiyodu cigligi denemedigimiz mama corba muhallebi pirinc unu vs. kalmadi butun biberonlari denedi yok yok annesini sadece geceleri uyurken emiyodu oda kalmamisti birsey yedirmeye kalktigimizda ciglik cigliga gozunden tonla yas geliyodu ama yemek yedirmedigimiz zaman guluyordu gayet mutluydu ne doktorlara goturduk hic biri yok birseyi deyip geri gonderiyodu cocuga uzuldugumuz kadar annesine de cok uzuluyorduk bebegi yemediginde oturup onla birlikte agliyodu en son bi doktora goturduk bu cocugun kulaginda iltihap var nasil farketmemis diger doktorlar anlamadim iltihap bogazina vurmus yutkunmaya calisirken kulaklari acidigi icin yemiyor dedi antibiyotik verdi gercekten de cocuk 1 hafta sonra yemeye basladi ve 2 haftada 1 kiloya yakin aldi tabiki insallah birseyi yoktur ama nacizane fikrim eger bu aralar kontrolu varsa doktora sormani tavsiye ederim cocuk simdi gayet iyi cok sukur insallah eylulde iyi olur kisa zamanda Rabbim sifa versin

Aşıdan geldik cuma günü Dr boyunu 62cm olarak ölçtü bugün hemşire 65cm hangisi doğru şimdi...,

Mirakar dün alıntıladığım msjlarım çıkmamış cvp yazmadım sanma :)))) sen undan kurabiye veya kek yapınca kabartma tozu kurabiyede de soda kullanıyormusun ve ne kadar soda kullanıyorsun?

Ben kullanıyorum kabartma tozunu sıkıntı çekmedim hiç... Sodayı da 1 şişe koyuyorum...

Emziren daha dogrusu emzirmek icin benim gibi cebellesen hatunlar nesfit yiyebiliyormuyuzz cocuga sikinti yaratmasin ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hep yiyorum cnm
Hatta sütle yiyorum ama soğul değil ılık sütle yoksa gaz oluo bende hemen:))
İnşallah o işe yarar da iştahı açılır Eylüşün
Nazlı kuzu annesine maz yapıo

Ayrıca anne kadar kimse düşünemez evladının bakımını iyiliğini
Eşinin de sinirleri bozulduğundan yapmıştır bence
Çünkü bilinçli biri sende biliyorsun kuzum. Vurdumduymaz değil.
İnsanın sinirlerini çok rahat bpzabiliyorlar ama. Sabır gerek bize peygamber sabrı

fotoyu ekleyebildim mi bilemiyorum. Ben Ege'ye emziği bantlayarak alıştırdım. İlk haftalarında emme refleksinden dolayı saatlerce memeye yapışıp kalıyordu. annem hastahanede bebeklere emziği böyle tutturduklarını söyleyerek emziği çocuğa bantladı. ancak uyurken vs asla böyle bırakmamak lazım. emziği bantlayarak gözünün önünde yarım saat falan emmesini gözlemle. yalnız bırakma, ilk başta tükürüğüyle falan emmeyi ayarlayamayabilir. günde 3-4 kere yarım saat böyle yap. 2-3 gün uğraşırsın, sonra emzik alışkanlığı olur. bi de biz Ege'ye bikaç çeşit emzik denedik, sadece 1 tipi emiyor. bebişinin rahat edeceği emzik çeşidini bul ve bu yöntemi uygula, çok rahat edersin...

Doktoru aradim kimseden ses gelmeyince hicbise olmaz dedi.
Anil saka gibi mayo aldim icinden hediye nesfit cikti.o bedene o lazim dedi resmen adamlar

Bende cok ozendim anneler ekledi bebislerinin resimlerini bende eklemek istedim :) iste benim can senligim gozumun nuru Oguz Kaan'im :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…