bebişler ve anneleri nasıllarya babalar tartışıp duruyoruz yine.Bana göre aramızdaki soğukluk ona göre yorgunluk takmıyorum artık.
Ya kızlar gece uyuyamıyorum ben dalamıyorum uykuya kaşıntı tutyor stres yapıyorum dönüp duruyorum.Benim gibi olan var mı
Merhaba arkadaşlar
Oğlum 11 aralık doğumlu, yarın inşallah sünnet yaptıracağız, lokal anestezi ile..
Acaba uykusunu almış bir şekilde mi götürsem, ya da uykusuz gitse de uyuşturucu iğneden sonra uykuya mi dalsa? Zaten o kısım uyuşuk olacak, Sünnet esnasında da piş piş yapıp uyarmasına mani olabiliriz belki diye düşündüm?
Başla akşama kde kıçım yer görmüyor yatağa girdiğim an uyuyorum :26:
Aşırı yorulma bazı insanlar uykuya geçemezmiş
Belki öyle bir durum vardr canı
Hiçbişeyi yok ama kilo alımı tabiki 0 çok üzgünüm çok. Smilac high enerjy sütüne başlattı dr inş içer bıktım artık bu konudan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni emiyosa belki toktur gizem? Bu ayda bebekler tokluklarini anliyolarmis benden iyi bilirsin sen belki o yüzden yemen istemiyordur. Önceden ahmedi her saat emzirirdm simdi 3 saat bile emzirmedigim oluyor versemde istemiyo yalanciktan sliyo agzina yüzüme bakip guluyo. Belki sütun sandigundan daha tok tutuyodur benim sutumun rengi beyaz bi sarilik yok. Hatta bezen nerdeyse suya sut katilmiş gibi:))Allah benim sabrımı sınıyo sanırım. 3 gündür aç yemiyo ne muhallebi ne meyve ne çorba ne biberondan mama. çok yoruldum eşimle hep kavga ediyoruz bu yüzden. Ben yediremiyoşum yesin diye parka bile gidip orda denedik. Yok yemiyo psikolojim bozuldu artık
bebişler ve anneleri nasıllarya babalar tartışıp duruyoruz yine.Bana göre aramızdaki soğukluk ona göre yorgunluk takmıyorum artık.
Ya kızlar gece uyuyamıyorum ben dalamıyorum uykuya kaşıntı tutyor stres yapıyorum dönüp duruyorum.Benim gibi olan var mı
Seni emiyosa belki toktur gizem? Bu ayda bebekler tokluklarini anliyolarmis benden iyi bilirsin sen belki o yüzden yemen istemiyordur. Önceden ahmedi her saat emzirirdm simdi 3 saat bile emzirmedigim oluyor versemde istemiyo yalanciktan sliyo agzina yüzüme bakip guluyo. Belki sütun sandigundan daha tok tutuyodur benim sutumun rengi beyaz bi sarilik yok. Hatta bezen nerdeyse suya sut katilmiş gibi:))
Bu arada bu babalarin bogazini sikip camdan asagi atasim var! La hödük kaç zamandır karini tanimadinmi da boyle abuk subuk şeyler soyluyosun ayricada madem biz anneler iyi bakamiyoruz bu babalarin yuzundendir!!! Hanim azcik bana ver birazda ben deneyeyim hanim sen dinlen diyen olmuş mu bizim zor zamanlarimizda destek olup sirtimizi sivazlayan olmusmu? Bizimle ilgilenmeyin sonrada sen yapamiyosun sen edemiyisun!!!! Bu ne cüret ya !!! Kaynana gibi anca car car çene. Tenekeden durma ya bi ise yara yardimci ol ya bana yük yapma. Hayret bisi!!! Biz bu zamana kdr zaten tek basimiza ayakta kalmisiz size ihtiyacimiz yokki sirtimizdaki yükü hafifletn biraz kocalar bunun için var sirtimiza cikipta Deh Deh yapmanin alemi yok!!! begenmiyosan al iki gun gecirde gor hanyayi konyayi!! Yürrrrüüü taş arabasi!!!!!
Ay gizem valla kusura bakma snin koca vesilesiyle ben benimkini de aradan cikardim kirici olduysam kusura bakma sinirler benimde tepemde. İki gubdur sinava giriyorun uykusuz uykusuz paraz gunu gece cocuga bakmadi bile uyuz etti beni yorgunum bikkinim bu gece saat 3 yatakta salladim ahmedi uyuttum uyudugu 20 dk zaten uyumasam bile sirtimi dinlendireyim dedim ahmedi yavasca ayagimdan indirdim oldugu yerde biraktim esime azicik kayarmisin bende buraya gireyim dedim. Esimin bacagi ile sipanin minderi arasina tek bacagim zor giriyo. Ne dese begenirsin" yuru git!"dedi bana sok oldum ya bu ne insafsizlik bu ne dusuncesiklik bu adam niye boyle oldu nasil bu kadar gaddarlasti ben anlamiyorum ya!!! Bende ben butun gece cocuk bakiyirum sen uyu diye aglatmamaya calisiyim senin dusuncene bak dedim cimcikledim bunu kilini bile kipirdatmadi ya.
Sinav zamani boyle oluyorum bende. Uykusuzluğa artik o kdr alistimki uykusuzluktan korkmuyorum. Kendini bi şekilde rahatlar zihnini boşalt tatlim. Sitresiniin sebebi neyse onu çöz. Bak Ahmed uyuyo 15 dk ben yatiyorum yanina uyuraam uyurum diyorum rüya bile görüyorum valla sanki saatlerdir uyuyo gibi oluyorum.
Allah benim sabrımı sınıyo sanırım. 3 gündür aç yemiyo ne muhallebi ne meyve ne çorba ne biberondan mama. çok yoruldum eşimle hep kavga ediyoruz bu yüzden. Ben yediremiyoşum yesin diye parka bile gidip orda denedik. Yok yemiyo psikolojim bozuldu artık
gizem hanım sizin bebiş ne kadarlık?? başlamışsınız ek gıdaya? Ege 4 aylık, sadece mama yiyor, ama doktorumuz ek gıda için erken olduğunu söyledi, bağırsak gelişimi 4. ay sonuna kadar devam ediyor dedi. 5. ay kontrolünde geçebileceğimiz ek gıdalara karar verecek muayeneye göre.
2 aralık doğumlu. Mama yedirebilseydik geçmezdik bizde 😕
gizem bi kac soru sorabiliriyim ona gore birseyler soylemek isterim
-bebegin emzik aliyormu
-herseyi denedim olmuyor yazmissin kasigi agzina goturdugunde ciglik cigliga aglayip kendini kasiyomu
-yemek yedirmedigin zaman durumu nasil sakin mi
-ve kizin ne kadar zamandir bu durumda
4 gündür emzik alıyo.
Evet kasıyo ağlıyo ağzını açmıyo.
Yemediği zaman gayet mutlu uyuyo uyanıyo aç oldugunu bildiğim halde.
Eylül sürekli böyle 3 aydır nerdeyse. Mama yemiyodu ağlata ağlata yediriyodum enjektörle ek gıdada rahat ederiz dedik başladık 2 gün güzel yedi şimdi yine yemiyo.
Çok teşekkürler
Aşıdan geldik cuma günü Dr boyunu 62cm olarak ölçtü bugün hemşire 65cm hangisi doğru şimdi...,
Mirakar dün alıntıladığım msjlarım çıkmamış cvp yazmadım sanma :)))) sen undan kurabiye veya kek yapınca kabartma tozu kurabiyede de soda kullanıyormusun ve ne kadar soda kullanıyorsun?
Ben hep yiyorum cnmEmziren daha dogrusu emzirmek icin benim gibi cebellesen hatunlar nesfit yiyebiliyormuyuzz cocuga sikinti yaratmasin ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah o işe yarar da iştahı açılır EylüşünHiçbişeyi yok ama kilo alımı tabiki 0 çok üzgünüm çok. Smilac high enerjy sütüne başlattı dr inş içer bıktım artık bu konudan.
gizem bi kac soru sorabiliriyim ona gore birseyler soylemek isterim
-bebegin emzik aliyormu
-herseyi denedim olmuyor yazmissin kasigi agzina goturdugunde ciglik cigliga aglayip kendini kasiyomu
-yemek yedirmedigin zaman durumu nasil sakin mi
-ve kizin ne kadar zamandir bu durumda
Ben hep yiyorum cnm
Hatta sütle yiyorum ama soğul değil ılık sütle yoksa gaz oluo bende hemen:))
İnşallah o işe yarar da iştahı açılır Eylüşün
Nazlı kuzu annesine maz yapıo
Ayrıca anne kadar kimse düşünemez evladının bakımını iyiliğini
Eşinin de sinirleri bozulduğundan yapmıştır bence
Çünkü bilinçli biri sende biliyorsun kuzum. Vurdumduymaz değil.
İnsanın sinirlerini çok rahat bpzabiliyorlar ama. Sabır gerek bize peygamber sabrı
bencede 1 ogun mama ver. hic dusunme bile..
bide bisey socm ogretmnlerde sut izni vamiki.
cagnda bana vermmislerdi zaten yarm gun bizim ismiz diye.
cok gicik bir idaremiz var zaten raporlari bile nceliyolar dogrumu diye..
sen kullaniyomuydun
esracımm bugün çokkk mutluyum.kadın doğumcumun yanına gittim bugün ve tam 30 gün heyet verdi gerekirse bu bitince uzatırız dedi.:)zil takıp oynayasım var.bu seneyi kapattım yani.seneye de Allah kerim..darısı başına canım inşalla sağ salim büyütürüz bebişlermizi.
Ben kullanıyorum kabartma tozunu sıkıntı çekmedim hiç... Sodayı da 1 şişe koyuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?