Bende cok ozendim anneler ekledi bebislerinin resimlerini bende eklemek istedim :) iste benim can senligim gozumun nuru Oguz Kaan'im :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallahçok tatlııı:)
Bende cok ozendim anneler ekledi bebislerinin resimlerini bende eklemek istedim :) iste benim can senligim gozumun nuru Oguz Kaan'im :)
Maşallah Allah uzun ömürler versin
esracımm bugün çokkk mutluyum.kadın doğumcumun yanına gittim bugün ve tam 30 gün heyet verdi gerekirse bu bitince uzatırız dedi.:)zil takıp oynayasım var.bu seneyi kapattım yani.seneye de Allah kerim..darısı başına canım inşalla sağ salim büyütürüz bebişlermizi.
oh ne guzel ben dusnyrm ne ypcm cuma bitiyo rapor 25 gun oluyo
fotoyu ekleyebildim mi bilemiyorum. Ben Ege'ye emziği bantlayarak alıştırdım. İlk haftalarında emme refleksinden dolayı saatlerce memeye yapışıp kalıyordu. annem hastahanede bebeklere emziği böyle tutturduklarını söyleyerek emziği çocuğa bantladı. ancak uyurken vs asla böyle bırakmamak lazım. emziği bantlayarak gözünün önünde yarım saat falan emmesini gözlemle. yalnız bırakma, ilk başta tükürüğüyle falan emmeyi ayarlayamayabilir. günde 3-4 kere yarım saat böyle yap. 2-3 gün uğraşırsın, sonra emzik alışkanlığı olur. bi de biz Ege'ye bikaç çeşit emzik denedik, sadece 1 tipi emiyor. bebişinin rahat edeceği emzik çeşidini bul ve bu yöntemi uygula, çok rahat edersin...Eki Görüntüle 1080596
1 saat yürüyüşe çıktık sahilde yürüdük geldiik. Çok iyi geldi aşırı gergindim(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güldüm yaaa iyi fikirmiş ama
oh ne guzel ben dusnyrm ne ypcm cuma bitiyo rapor 25 gun oluyo
valla canım bugün müdürümün yanına gittim 30 gün kullandım napcaz şimdi diye.o da heyet alamıyormusun falan diye sordu.senin hatırın yoksa eymenin hatırı var yazık çocuğa dedi.yerime de ücretli var zaten.ben de o gazla kendi kadın doğumcumun yanına gittim.müdürmün söylediklerini söyledim.o da sağolsun 30 gün verdi.ben böyle alanlara nasıl alıyorlar falan diye şaşırıyordum ama onlardan birioldum:)canım sende bi dene şansını.
fotoyu ekleyebildim mi bilemiyorum. Ben Ege'ye emziği bantlayarak alıştırdım. İlk haftalarında emme refleksinden dolayı saatlerce memeye yapışıp kalıyordu. annem hastahanede bebeklere emziği böyle tutturduklarını söyleyerek emziği çocuğa bantladı. ancak uyurken vs asla böyle bırakmamak lazım. emziği bantlayarak gözünün önünde yarım saat falan emmesini gözlemle. yalnız bırakma, ilk başta tükürüğüyle falan emmeyi ayarlayamayabilir. günde 3-4 kere yarım saat böyle yap. 2-3 gün uğraşırsın, sonra emzik alışkanlığı olur. bi de biz Ege'ye bikaç çeşit emzik denedik, sadece 1 tipi emiyor. bebişinin rahat edeceği emzik çeşidini bul ve bu yöntemi uygula, çok rahat edersin...Eki Görüntüle 1080596
canım yanlış anlama ama bu emzik çok da önemli bişeymi yaa.benimki alışmadı ve artık umursamıyorum her istediğinde emziriyorum..
Ege'nin emme refleksi çok yoğundu. Beni aralıksız 6 saat falan emdiği anlar oldu, o yüzden alıştırmak zorundaydım. Yoksa ağladıkça falan sussun diye değil yani. Şuanda da mesela beni emmiyor, ama mama hazırlanırken veriyorum ağzına sakin sakin bekliyor... tamamen emme ihtiyacına yönelik alıştırdım. Aslında hiç istemiyordum emziğe alışmasını ama işte mecbur kalınca verdim((
bi de şu var mesela kız kardeşim de emziğe alıştırmadı o da aynen her istediğinde emzirdi ve sonra da memeyi çok zor bıraktırdı. meme bırakma evresinde de emzik gerekicek...
benimki de ilk hafta beni emmedi biberon verdik.o yüzden biberona savaş açmıştım.bir de emzikle savaşmak istemedim.bi kaç kez denedim diliyle itince üstelemedim bende. benimki de uzun süre emiyordu ama en fazla 1 ssat yani.maşşalh seninkine.
yok yok benimki ilk haftalar beni çok emdi ama malesef şuan tık yok((
valla emziren anneler kıymetini bilsin, mama çok zor((
valla canım bugün müdürümün yanına gittim 30 gün kullandım napcaz şimdi diye.o da heyet alamıyormusun falan diye sordu.senin hatırın yoksa eymenin hatırı var yazık çocuğa dedi.yerime de ücretli var zaten.ben de o gazla kendi kadın doğumcumun yanına gittim.müdürmün söylediklerini söyledim.o da sağolsun 30 gün verdi.ben böyle alanlara nasıl alıyorlar falan diye şaşırıyordum ama onlardan birioldum:)canım sende bi dene şansını.
ben ozelde dogm yaptim orda da heyet yok cnm.ama kadin dogumcum saolsun 10-10 verdi o var suan iste.
4 gündür emzik alıyo.
Evet kasıyo ağlıyo ağzını açmıyo.
Yemediği zaman gayet mutlu uyuyo uyanıyo aç oldugunu bildiğim halde.
Eylül sürekli böyle 3 aydır nerdeyse. Mama yemiyodu ağlata ağlata yediriyodum enjektörle ek gıdada rahat ederiz dedik başladık 2 gün güzel yedi şimdi yine yemiyo.
Çok teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben ozelde dogm yaptim orda da heyet yok cnm.ama kadin dogumcum saolsun 10-10 verdi o var suan iste.
bende aile hekımınden aldım 10 10 günlük 40 gün haftaya bitiyor ücretsiz izin alıcam 4 ay 10 aylık olacak kızım bakıcımızı da şimdiden ayarladık umarım yamuk yapmaz bakıcı teyze beklerim yazı boş geçiririm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?