2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende cok ozendim anneler ekledi bebislerinin resimlerini bende eklemek istedim :) iste benim can senligim gozumun nuru Oguz Kaan'im :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah Allah uzun ömürler versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 saat yürüyüşe çıktık sahilde yürüdük geldiik. Çok iyi geldi aşırı gergindim (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi aksamlar arkadaslar Nasılsıniz bebisler nasıl..bişey sorucam tekrar sizlere buzluktan çıkan süt çözündükten sonra ne kadar sürede tüketilmeli..bugun fazla çıkardım kaldı çözülmüş şekilde..

çok güldüm yaaa iyi fikirmiş ama

1 saat yürüyüşe çıktık sahilde yürüdük geldiik. Çok iyi geldi aşırı gergindim (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi yapmışsın gizem kızada iyi gelmiştir.ben sana bana gel diyorum evim ormana sıfır oksijen iyi gelir rahatlarsınız.haftaya toplanın gelin kızlar terasta çay keyfi yapalım.tuğba gülay ve bana yakın olanlar temiz hava iyi gelir bebişlerehem biraz deşarj olursunuz

canım yanlış anlama ama bu emzik çok da önemli bişeymi yaa.benimki alışmadı ve artık umursamıyorum her istediğinde emziriyorum..

canım yanlış anlama ama bu emzik çok da önemli bişeymi yaa.benimki alışmadı ve artık umursamıyorum her istediğinde emziriyorum..

Ege'nin emme refleksi çok yoğundu. Beni aralıksız 6 saat falan emdiği anlar oldu, o yüzden alıştırmak zorundaydım. Yoksa ağladıkça falan sussun diye değil yani. Şuanda da mesela beni emmiyor, ama mama hazırlanırken veriyorum ağzına sakin sakin bekliyor... tamamen emme ihtiyacına yönelik alıştırdım. Aslında hiç istemiyordum emziğe alışmasını ama işte mecbur kalınca verdim ((

bi de şu var mesela kız kardeşim de emziğe alıştırmadı o da aynen her istediğinde emzirdi ve sonra da memeyi çok zor bıraktırdı. meme bırakma evresinde de emzik gerekicek...

Son düzenleme:

benimki de ilk hafta beni emmedi biberon verdik.o yüzden biberona savaş açmıştım.bir de emzikle savaşmak istemedim.bi kaç kez denedim diliyle itince üstelemedim bende. benimki de uzun süre emiyordu ama en fazla 1 ssat yani.maşşalh seninkine.

yok yok benimki ilk haftalar beni çok emdi ama malesef şuan tık yok ((
valla emziren anneler kıymetini bilsin, mama çok zor((

yok yok benimki ilk haftalar beni çok emdi ama malesef şuan tık yok ((
valla emziren anneler kıymetini bilsin, mama çok zor((

tam tersini yaşamışız. bende her mama yapışımda babası mama yedirirken ağlıyordum. ben bebeğime yetemiyorum diye. o yüzden mama yediren anneleri çok iyi anlıyorum.Allah a şükür şu ana emziriyorum .inşallah böyle de devam eder.
Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin canım.

Ah benim nazlı prensesim amma naz yapıyor üzüyor annesini.
Gizem inşallah geçicek bu günler eşinde söylediğine pişman olmuştur eminim.
o da üzülüyor benim bile içim gidiyor kuzuya..
Bunaldıkça at kendini dışarı gitmişsin ohh huzur çok rahatlatıyor deniz.
İnşallah iştahı açılır yemek yetiştiremiyorum diye dertlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…