2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
benim kızım yabancı gördü mü o an tepki vermio biraz geçince çığlık çığlığa ağlıyo.ortam değişikliği falan oldu mu canım? bi şeyi yoktur inşallah

Leylaslan
canım size de geçmiş olsun neden guatrdan şüphelendi acaba sörf kabizliktan mi:26:
İnşallah temiz cikar sonuçlar
Kizlar tüm hasta bebislere allah acil şifalar versin
Kıyamam.... minik bedenleri hic hasta olmadan büyüseler keske

Canım bnm yaaa
Bir gözlük dersin dışardan bakınca ama bizim için öyle değil
Seni o kdr iyi anlıyorum ki
Kaan I'n geçici olur inşallah bı durumu
Yoksa boyle takıp ilerde lazeri mi olacak ?
Tüm bu engamelerin arasında ben en çok ezgiyi mrk ediyorum

Sen cok gençsin güzelim
3 cocugu kattın önüne evet zor.. Cok hemde.! bunu yaşayan bilir
Ama 3-5 sene sonra ardına baktığında buyuk bir gurur duyacaksın
Büyüyüp genç ve guzel anaları ile dolaşıp nir cok şey paylaşa bilecekler
Cok daha rahat olacaksın iyi ki doğurmuşsun bu kuzuları
Millet ne derse desin kıskanıyorlardır

Bende üçü yapıcam bunun hunilisi gibi olcam

benim kızım yabancı gördü mü o an tepki vermio biraz geçince çığlık çığlığa ağlıyo.ortam değişikliği falan oldu mu canım? bi şeyi yoktur inşallah

Ortam değişikliği oldu kuzumda benimki alışkın pek yabancı bilmez ama bilmiyorum ya dışarıdayken gülüyor eğleniyor sorun sıkıntı yok eve gelince de öyle uyuyor uykudan çığlık çığlığa uyanıyor gözünü dahi açmıyor susmuyor anca meme de susuyor ve hiç uyanmadan geri sızıyor kuzum benim

Asya bizde de öyle bir durum var
Gece daha sık uyaniyor ve nasil içli agliyor anlatamam
Geçicidir inş...
Allahim tüm bebislerimizi dertten kederden hastalıktan kazalardan nazarlardan korusun...
Aminn

Kız veriyoruz dediysek çay kaşığıyla hergün farklı bişeykızım her şeyi yiyo onada böyle yapmıştım hiç sorun yaşamadım şimdi 3 yaşında.ha ondan öncede 2 sene yatılı bebek baktım.çocugun her istediğini yapmıcan onu yemem bunu yemem derse aç bırakacan eninde sonunda senin verdiğini yer.anne babasının yanında bile ben yok dersem yoktu onlar herşeyi bana bıraktılardıne versem yerdi yani.canım benim kendi yavrum gibiydi:-(

Evet evet aynıı!

Geçicidir inş...
Allahim tüm bebislerimizi dertten kederden hastalıktan kazalardan nazarlardan korusun...
Aminn

Nazar değmiş olabilir yavrularınıza.iyice bi okutun uyurken dua okuyun üfleyin yüzüne.

Balım oto koltuğu yok ise ve birileri daha bar diyorsun
Muhtemelen Selim i kucağına alacaksın
Sana bıyuk bi yastık Alman'ı öneririm
Üzerine çarşaf katlayıp koy Selim i ona yatır kucağında
Başka türlü cocukta rahatsız olur sende
Az buz yol değil Cnm terlemesini flnda engeller rahat eder

Asyamca tamam işte benim kızda ne zaman dışarı çıksak o gece aynı olurdu.milletin nazarı değiyo işte.bol bol oku dışarıdayken eve geldiğinizde.

Nazar değmiş olabilir yavrularınıza.iyice bi okutun uyurken dua okuyun üfleyin yüzüne.
Bugün nooldu biliyomusun
Sabah arkadasim yazdi watsuptan
Rüyamda seni gördüm nazar ayetini okuyordun kurandan dedi...Bebeğine oku dedi
Kalabalık biyeremi gittiniz yada gitceksiniz dedi
Allahim hepsini korusun bebislerimizin...

Ayy evet deniz çok iyi fikir yastigi düşünüyordum evdeki anakucagini da düşünüyorum ama çok yer tutar arkada yalniz olmicam neyse yastik çarşaf çok mantikli

Geçicidir inş...
Aminn

Evet evet aynıı!

Asyamca tamam işte benim kızda ne zaman dışarı çıksak o gece aynı olurdu.milletin nazarı değiyo işte.bol bol oku dışarıdayken eve geldiğinizde.

Bol bol okuyorum canım benim Hatta dün anneme gittim oda okudu kadın esneye esneye bir hal oldu direk bi bayan nazarı değmiş kıza dedi ve 2 gündür de bir bayan arkadaşla görüşmüştük onun kucağında gülüyor eğleniyordu ama demek nazarı değmiş bugün biraz daha iyiydi huysuzluğu yoktu

Allahım bebeklerimizi nazarlardan korusun

hevesim kirildi iyice uyku egitimi sifir yeme icme yok ne verirsem ne yersem alerjisi var ne yapicam bilmiyorum.uyuyan bebekleri okudukca ne kadar beceriksiz bir anne oldugumu bir kere daha farkettim.kucagimda uyuyor 2 saate bir kalkiyoruz emziriyorum kucagimda tekrar yatiriyorum yarim saatimi aliyor altina yapmadiysa tabi altini temizlerken uyaniyor tamamen 1 saat uyutmaya calisirken acikiyor ve tekrar uyaniyor bu dongu sabaha kadar devam ediyor ve 7 kalkiyoruz yemek temizlik gun icinde yarim saatlik uykularinda halletmeye calisiyorum oldugu kadar onun odasini camasir odasi yaptim.logusayken girmemistim depresyona ama sanirim simdi vakti

Canım benim bebişin sırtına havlu gibi birşey koy canımcım sık sık değiştirrsin canım benim senin için rahat olur kuzucum

Allah yardımcın olsun canım benim annelik gerçekten zormuş emek isteyen birşeymiş herşeyden fedakarlık etmek zorundayız işten evden eşimizden ve kendimizden...

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım benim annelik gerçekten zormuş emek isteyen birşeymiş herşeyden fedakarlık etmek zorundayız işten evden eşimizden ve kendimizden...

evet cok zormus ozelliklede hic yardim edenin yoksa ama beni yorgunluk uykusuzluk yipratmiyor kizimin durumu allah dermansiz dert vermesin ben uyumasam da olur geciyor gunler bi sekilde yemek temizlik cok yapmiyorum

alt yazi gecti sinirm bozuldu ayrtrisni bilmiyrm foxta alt yazi gcti

Ben izledim çok endişe vericiydi aşılar şimdi nasıl vurdurucam korkuyorum off offf Türkiye'de bir düzen bir adelet yokki imkanım olsa terkeder başka bir ülkeye giderdim..Ne mama yedirebiliyoruz ne biz sebze meyve yiycek tüketebiliyoruz nede bu caydırıcı cezlar olmadıgından çocuklarımızı dışarı çıkarabilioruz Pedefoliler fellik fellk geziyooo,yediğimiz herşey zehir ya paran varsa herşeye hakkın var sinirlerim bozuldu..

Sağol cnm
Iyi niyetinden şüphem yok hiç olurmu öyle şey.Ben yanlış anlamam rahat ol sen; )

Amin kuzum.
Allah insanı en çok sevdiğiyle imtihan edermiş.Allah kaldıramayacağımız imtihanlar vermesin bizlere amin.

Canım benim yaa, bak daha doktorumla yeni konuştum, bebek alerjik olduğu için uyumuyor tatlım, bağırsak problemleri yüzünden. Bizim bebebklerimiz biraz zor büyüyyecek ama sonra bi sıkıntımız kalmayacak inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…