benim kızım yabancı gördü mü o an tepki vermio biraz geçince çığlık çığlığa ağlıyo.ortam değişikliği falan oldu mu canım? bi şeyi yoktur inşallahKızlar benim kızım 3-4 gündür sanki bir yerini kıvırıyormusun gibi ağlıyor susturamıyoruz ya meme de susuyor oda olmadı üstünü çıkarıyoruz yada ayajta hoplatıyoruz anca öyle zor bela susuyor sizce neyi var da böyle ağlıyor kuzum :44:
Sağol Denizim ya onunla birlikte bende çekiyorum.İnşallah büyüdüklerinde kıymet bilen hayırlı evlatlar olurlar kuzum.Aral ve Kaan zor çocuklar.Allah acıları nı göstermesin.Akıllı ve yaramazlar.Sürekli hastalar.Yemek yedirmezsek yemezler.
Kaan bir de 1,25 derece hipermetrop olduğunu öğrendik geçen hafta gözlük takıyor içim Kıyıldı üzüntüden Deniz bir güçlü bir kadınım içimde kopar fırtınalarım ama bir ağlayasım var ki göz yaşımda boğulurum çok doluyum
Bu günlerde geçecek herkes diyor zor diye ben yaşıyorum Allaha Şükür sağlıklı çocuklarım var Allaha Şükür Sağlıklıyım ve onlara bakacak gücüm var bu günler de geçer Denizim.
benim kızım yabancı gördü mü o an tepki vermio biraz geçince çığlık çığlığa ağlıyo.ortam değişikliği falan oldu mu canım? bi şeyi yoktur inşallah
Asya bizde de öyle bir durum varKızlar benim kızım 3-4 gündür sanki bir yerini kıvırıyormusun gibi ağlıyor susturamıyoruz ya meme de susuyor oda olmadı üstünü çıkarıyoruz yada ayajta hoplatıyoruz anca öyle zor bela susuyor sizce neyi var da böyle ağlıyor kuzum :44:
Bana hamişken dr um kan ilacımı c vitaminiyle almam gerektiğini söylemişti
Hatta buraya da yazmıştım
Sebebi daha iyi emilim gerçekleşmesiymiş. Vucud daha iyi tutarmılş
Bebeklere de o mantıkla olabilir bence
Ya şeker reçel çay... Bunlar çok gerekli mi ki bebeğe
Böbreklere zarar vermesin? Sen2 çocuk büyütmüşsün gerçi ama çok erken geldi bana:44:
Ayy bizde yaptı ateş hemde 39,2
Şimdikş aklım olsa acile giderdim. Fitil atıp düşmesini bekledik
Cahillik başa bela:)) siz ondan iyi yırtmışsınızzz
Maşallah sana gene iyi yetişiosun ben kendimde o emerjiyi hiiiiçççç görmüyotum
Potansiyel 0. Nedir bu bitkinlik anlamadım
Ortam değişikliği oldu kuzumda benimki alışkın pek yabancı bilmez ama bilmiyorum ya dışarıdayken gülüyor eğleniyor sorun sıkıntı yok eve gelince de öyle uyuyor uykudan çığlık çığlığa uyanıyor gözünü dahi açmıyor susmuyor anca meme de susuyor ve hiç uyanmadan geri sızıyor kuzum benim
Asya bizde de öyle bir durum var
Gece daha sık uyaniyor ve nasil içli agliyor anlatamam
Geçicidir inş...
Allahim tüm bebislerimizi dertten kederden hastalıktan kazalardan nazarlardan korusun...
Aminn
Esra ve Aysun çok geçmiş olsun ayça ve kaan en kisa zanda iyilesirler inşallah... Allah acil şifalar versin
Biz sabah yola cikiyoruz ankaraya kvlere
Eşim 2 gün yillik izinden aldi 23nisani bagliyoruz pazara
Ama bebisimle o yol nazil geçer bilmiyorum
Bizde araba yok görümcem ve oğluyla onların arabasiyla gitces dolayisiyla oto koltuğu da yok!
İnşallah zor bir yolculuk olmaz
Orda da kv mevlut yapacak cuma günü...
Bende haberler böyle...
Bugün nooldu biliyomusunNazar değmiş olabilir yavrularınıza.iyice bi okutun uyurken dua okuyun üfleyin yüzüne.
Ayy evet deniz çok iyi fikir yastigi düşünüyordum evdeki anakucagini da düşünüyorum ama çok yer tutar arkada yalniz olmicam neyse yastik çarşaf çok mantikliBalım oto koltuğu yok ise ve birileri daha bar diyorsun
Muhtemelen Selim i kucağına alacaksın
Sana bıyuk bi yastık Alman'ı öneririm
Üzerine çarşaf katlayıp koy Selim i ona yatır kucağında
Başka türlü cocukta rahatsız olur sende
Az buz yol değil Cnm terlemesini flnda engeller rahat eder
Asya bizde de öyle bir durum var
Gece daha sık uyaniyor ve nasil içli agliyor anlatamam
Geçicidir inş...
Allahim tüm bebislerimizi dertten kederden hastalıktan kazalardan nazarlardan korusun...
Aminn
Evet evet aynıı!
Nazar değmiş olabilir yavrularınıza.iyice bi okutun uyurken dua okuyun üfleyin yüzüne.
Asyamca tamam işte benim kızda ne zaman dışarı çıksak o gece aynı olurdu.milletin nazarı değiyo işte.bol bol oku dışarıdayken eve geldiğinizde.
Esra ve Aysun çok geçmiş olsun ayça ve kaan en kisa zanda iyilesirler inşallah... Allah acil şifalar versin
Biz sabah yola cikiyoruz ankaraya kvlere
Eşim 2 gün yillik izinden aldi 23nisani bagliyoruz pazara
Ama bebisimle o yol nazil geçer bilmiyorum
Bizde araba yok görümcem ve oğluyla onların arabasiyla gitces dolayisiyla oto koltuğu da yok!
İnşallah zor bir yolculuk olmaz
Orda da kv mevlut yapacak cuma günü...
Bende haberler böyle...
hevesim kirildi iyice uyku egitimi sifir yeme icme yok ne verirsem ne yersem alerjisi var ne yapicam bilmiyorum.uyuyan bebekleri okudukca ne kadar beceriksiz bir anne oldugumu bir kere daha farkettim.kucagimda uyuyor 2 saate bir kalkiyoruz emziriyorum kucagimda tekrar yatiriyorum yarim saatimi aliyor altina yapmadiysa tabi altini temizlerken uyaniyor tamamen 1 saat uyutmaya calisirken acikiyor ve tekrar uyaniyor bu dongu sabaha kadar devam ediyor ve 7 kalkiyoruz yemek temizlik gun icinde yarim saatlik uykularinda halletmeye calisiyorum oldugu kadar onun odasini camasir odasi yaptim.logusayken girmemistim depresyona ama sanirim simdi vakti
Allah yardımcın olsun canım benim annelik gerçekten zormuş emek isteyen birşeymiş herşeyden fedakarlık etmek zorundayız işten evden eşimizden ve kendimizden...
alt yazi gecti sinirm bozuldu ayrtrisni bilmiyrm foxta alt yazi gcti
yok canım kötü bişey olarak söylemedim. yanlış anlaşılmasın. takdir ettim sadece. gerçekten çok zor bir iş. herkes hakkıyla yapamaz. çok zor ve gerçekten takdir edilmesi gereken bir durum. tabiiki de allah kimseye çocuklarının acısını göstermesin, kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Hepsi sağlıklı ve mutlu çocuklar olsun inşallah. sana da helal olsun canım, sen de takdir edilmesi gereken anneler kategorisindesin 3 çocukla :)))
Benim normal doğum olmasına rağmen 4gün sonra geldi sütüm tey teyyy
Evettt çok korkuyorum ateştennnn
Allah korsun neler duyuyorummmm ama fitil atmıştık düşmezse götürürüz dedik
Bilemedik işte. Bir dahakine götürürüz canooo
Herkes kendine göre kötü şeyler yaşadı Allah beterini vermesin kimselereee
Hasta olmasalarrrr olmuo mu o gezegeni bulan adamlar bunun gibi hayırlı bişi bulsa
Ya da olduklarında hemem geçseeeer
Ne zor büyüyorlar. İnş dediğin gibi ilerde kıymet bilen evlatlar olırlar Rabbim acılarını göstermesin
hevesim kirildi iyice uyku egitimi sifir yeme icme yok ne verirsem ne yersem alerjisi var ne yapicam bilmiyorum.uyuyan bebekleri okudukca ne kadar beceriksiz bir anne oldugumu bir kere daha farkettim.kucagimda uyuyor 2 saate bir kalkiyoruz emziriyorum kucagimda tekrar yatiriyorum yarim saatimi aliyor altina yapmadiysa tabi altini temizlerken uyaniyor tamamen 1 saat uyutmaya calisirken acikiyor ve tekrar uyaniyor bu dongu sabaha kadar devam ediyor ve 7 kalkiyoruz yemek temizlik gun icinde yarim saatlik uykularinda halletmeye calisiyorum oldugu kadar onun odasini camasir odasi yaptim.logusayken girmemistim depresyona ama sanirim simdi vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?