Bir uyumayanda burda var ustelik grip oldu bebegimöluyorum, yorgunluk ve uykusuzluktan yine bu sabah 6 ya dogru esime verdim uyudum bu bile iyi geldi simdi uyandi, benimde kaynanam sagolsun dun bana yardima gelmis saat 5 de bir saat sonra zaten esim geldi, birde yakiniz hic ilgilenmiyor :/ iyice sogudum kadindan birde midesi bozulmus aksam yemek yemeyip tam uyurken yemek hazirlartti, gidicem eve dedi burda kaldi hic gerek yokken.. Kaynanasindan dert yananlara gicik olurdum ama tam onlardan oldum uzuluyorum bu halimd bebegiminde su burnu bir acilsa rahat edicek cok kotu hali
Bir uyumayanda burda var ustelik grip oldu bebegimöluyorum, yorgunluk ve uykusuzluktan yine bu sabah 6 ya dogru esime verdim uyudum bu bile iyi geldi simdi uyandi, benimde kaynanam sagolsun dun bana yardima gelmis saat 5 de bir saat sonra zaten esim geldi, birde yakiniz hic ilgilenmiyor :/ iyice sogudum kadindan birde midesi bozulmus aksam yemek yemeyip tam uyurken yemek hazirlartti, gidicem eve dedi burda kaldi hic gerek yokken.. Kaynanasindan dert yananlara gicik olurdum ama tam onlardan oldum uzuluyorum bu halimd bebegiminde su burnu bir acilsa rahat edicek cok kotu hali
hevesim kirildi iyice uyku egitimi sifir yeme icme yok ne verirsem ne yersem alerjisi var ne yapicam bilmiyorum.uyuyan bebekleri okudukca ne kadar beceriksiz bir anne oldugumu bir kere daha farkettim.kucagimda uyuyor 2 saate bir kalkiyoruz emziriyorum kucagimda tekrar yatiriyorum yarim saatimi aliyor altina yapmadiysa tabi altini temizlerken uyaniyor tamamen 1 saat uyutmaya calisirken acikiyor ve tekrar uyaniyor bu dongu sabaha kadar devam ediyor ve 7 kalkiyoruz yemek temizlik gun icinde yarim saatlik uykularinda halletmeye calisiyorum oldugu kadar onun odasini camasir odasi yaptim.logusayken girmemistim depresyona ama sanirim simdi vakti
Uyumayan allerjisi olan hasta olan bebeklerin annelerine rabbim güç kuvvet ver.amin
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin gerisi hepsi geçer.sıkmayın canınızı rabbim sevdiği kulların önüne zorluklar çıkarırmış isyan etmeyip sabretsin ki cennetini kazansın.
Ben popomda sinekler uçuşarak uyuyom iki çocukla maşallahbenim sonum vahim desene
Canım benim yaa, bak daha doktorumla yeni konuştum, bebek alerjik olduğu için uyumuyor tatlım, bağırsak problemleri yüzünden. Bizim bebebklerimiz biraz zor büyüyyecek ama sonra bi sıkıntımız kalmayacak inşallah.
canim bizim alerjimiz yeni degil 1 aylikken farketmistim hala diyetteyim ve henuz neyin tetikledigini bulamadim.normal oluyoruz bir kac gun baska bir yiyecek denedigimde basa donuyoruz bu cok uzucu .sadece anne sutu aliyor o yuzden geceleri cok sik acikiyor yeterli gelmiyor artik sanirim onun icin cok sik uyaniyoruz.ayruca canim bebegin kivraniyor uyumuyor ise diyetini katilastir pirinc yiyorsan birak dene gun icerisinde yediklerini kivraniyormu bak aklina gelemeyecek bir cok seye alerjisi olabiliyor tavuk yiyebilirsiniz diyor mesela bende alerjisi oldugu ortaya cikti capraz alerji oludugunu bulduk.ekmegin iceriginde sut peynir vs kullanilmadigindan emin ol dene canim .sizede cok gecmis olsun zor bir surec.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyumayan allerjisi olan hasta olan bebeklerin annelerine rabbim güç kuvvet ver.amin
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin gerisi hepsi geçer.sıkmayın canınızı rabbim sevdiği kulların önüne zorluklar çıkarırmış isyan etmeyip sabretsin ki cennetini kazansın.
aminnn
Canım durumun zor çok zor hem yeme içme hem de uyku bskımından zor... Ancak bence gece altını değiştirme... Yani kakasını çok fena yaptıysa neyse ama çiş yaptıysa sadece değiştirme... Ben değiştirmiyorum meme emip direkt tekrar yatırıyorum...böylece sabaha kadar uyuyor...
cis degistirmiyorum canim cok fazla artik onceden cok degistiriyordum simdilerde kaka yapinca masallah bezdenmidir benim baglama seklinden midir bilmiyorum bezin orta bolumu bos sirta cikiyor direkcamasir yikamaktan utulemeye firsat kalmadan giydiriyorum
Esra ve Aysun çok geçmiş olsun ayça ve kaan en kisa zanda iyilesirler inşallah... Allah acil şifalar versin
Biz sabah yola cikiyoruz ankaraya kvlere
Eşim 2 gün yillik izinden aldi 23nisani bagliyoruz pazara
Ama bebisimle o yol nazil geçer bilmiyorum
Bizde araba yok görümcem ve oğluyla onların arabasiyla gitces dolayisiyla oto koltuğu da yok!
İnşallah zor bir yolculuk olmaz
Orda da kv mevlut yapacak cuma günü...
Bende haberler böyle...
Canım benim Allah şifa versin Ayçamıza çok minikler daha insanın içi parçalanıyor
Evet canım kaan hasta CRP si 42 ye çıktı.Dün hastanede yattı bugün taburcu oldu şuan evde CRP düşmüş ama ateşi düşmüyor doktor ilaç vermiş onu kullanıyoruz.İşimiz zor Allah yardımcımız olsun :/
ay kızlar bugün Ankara'dan gelen yeğenimle ilgilendim. 6 yaşında Bulut. Maşallah o da çok akıllı çok uslu ama insan bir bebek bir de çocuk telef oluyor ya. parka falan gittik, Ege'nin sağolsun 4 aydır hiçbir eziyeti yok bana, Bulut'un da öyle ama 2 çocukla sokak, park, yemek vs çok fena ya... Bugün 2 ve üstü çocuğu olanlar ne yapıyorlar can mı dayanır diye düşündüm. 2 ve üstü çocuklu anneleri tebrik ediyorum. Canım çıktı valla 1 günde(
Bu kan damlasını neye göre miktarını veriyolar anlamadım. Benim kızımda 6600 5 damla dedi ben de henüz başlamadım..
aysuncum canım sızede cok gecmiş olsun..bronsiolit olmuş ayca
2 saate bir 10 dk su buharı verıyoruz.
ilaç yazmicam dedi.
dunden beri hırıltısıu daha ıyıymiş..
gece çok oksuruypr.
kagan mı hastaydı sizdede. hayırdır neyşi var.
gecmişede bakamadım..
smile13
tesekkir ederim canm.
bu ilett nerden geldi.
sanırım terleyip soguyunca mı oluyor hiç bilmiyorum ki..
kilo kaybediyor saglık o cagında diijital olmayan tartıda 6800
bizim tartıda 6500 civarı cıkıyodu
1 haftada 6200 e düştü.
Ben hep o tempodayım
Hele birde inanılmaz hareketli bi oğlum var ki sorma
Hiç bişeyi kendi yapmaz
Ama kabahat bnm ve babaannesinin
El bebek gül bebek şimdi yetişemiyorum
Psikolojisi dersi ödevi faaliyeti yemesi banyosu oyunu
Dağıttığı yerleri tolaması yıkanması ohoo saymakla bitmez
Ama Rabbim güç veriyor sevilmese bakılır mı
Şimdi 23 Nisan diye onu avm ye götürdük
İstediği kitap kıyafet vs aldık diğerini ve onu hazzırlarken halini görmen lazımdı
Atletle çıkıyordum nerdeyse :)) tey teyyy
Gecen gun Aral bana annecim herkesin annesi oturuyo
Sen hiç oturamıyorsun hep iş yapıyorsun ben cok üzülüyorum dedi
Ulan üzülüyorsan yormasına beni
Olsun annecim ben sizin için varım ama sende bana yardımcı ol dağıtma ortalığı dedim
O gun ev süpürdü :)))
Aman Rabbim acılarını göstermesin cokkkkk kıymetliler bnm için
Nefes : Aral & Kerem
hevesim kirildi iyice uyku egitimi sifir yeme icme yok ne verirsem ne yersem alerjisi var ne yapicam bilmiyorum.uyuyan bebekleri okudukca ne kadar beceriksiz bir anne oldugumu bir kere daha farkettim.kucagimda uyuyor 2 saate bir kalkiyoruz emziriyorum kucagimda tekrar yatiriyorum yarim saatimi aliyor altina yapmadiysa tabi altini temizlerken uyaniyor tamamen 1 saat uyutmaya calisirken acikiyor ve tekrar uyaniyor bu dongu sabaha kadar devam ediyor ve 7 kalkiyoruz yemek temizlik gun icinde yarim saatlik uykularinda halletmeye calisiyorum oldugu kadar onun odasini camasir odasi yaptim.logusayken girmemistim depresyona ama sanirim simdi vakti
Kızlar şu ek gıdaya geçme konusunda sizi uyarıyorum kesinlikle çocuğu mamaya ve muhallebiye çok fazla alıştırmayın.Şimdi bana sen doktordan iyimi bileceksin derseniz ben Kaan ilk çocuğum diye çok dikkat ettim aman muhallebi yesin aman yere düşeni ağzına atmasın, herşey çok hijyenik olsun fln.Çocuğu nasıl öğütlediysem çatalından temiz masaya düşen köfteyi çöpe atıyor çocuk.Ama şimdi yeme konusunda da çekiyorum bağışıklığı da çok zayıf niye? Hep benim titizliğimden.
Çocuk büyütürken fazla titiz olmamak gerekiyormuş aslında.Şimdi duru ya 1/4 kase mercimek çorbası yedirdim dün.Yoğurt veriyorum.Geçenleede zeytinyağlı brokoli vardı suyuna bayıldı resmen.Sabah zeytini ikiye ayırıp tattırıyorum. Çileğin ucundan bir ısırık alıyorum cokkur cokkur emiyor :)(
Herşeyi veriyorum yani o da rahat bende:))
bebeişlerimizdeki kusma problemi ne zman geçer tam olarak kızlar 3.5 aylık oldu kızım ama az az kusuyo çokmu yediriyorum bilmiyorum uyanık olduğunda ağzım boş durmasın diye hep aranıyo valla 1 cc felan yapıyorum tokken istediğinde ama böyle oluncada açmı tokum anlayamıyorum mama yeme işimizde pek karışık bizim saat başı mama yapıyorum
ilk aşıda ağlamadım artık güçlü bir anneyim diye düşünürken ikinci aşıda okadar ağladım ki bebeği bıraktık hemşire benim gözyaşlarımı silip sarıldı bana, oyuncak falan da fayda etmedi buarada800 gr almış 6600 olmuş bilemedim iyimi hemşire geceleri 2 saatte bir kaldır emzir dedi birde böyle deneyelim bakalım çocuğun uykusunu bölmek istemiyordum ama napalım artık, buarada vegaferon diye bir kan damlası verdi günde 9 kere damlat dedi ama güvenemedim birden verirsem kabız olmazmı dedim yok dedi 3+3+3 şeklinde de verebilirsin ama günde kesin 9 damla dedi neyapsamki doktor kontrolüne götürmeden vermeyi düşünmüyorum zaten
aminnn
Canım durumun zor çok zor hem yeme içme hem de uyku bskımından zor... Ancak bence gece altını değiştirme... Yani kakasını çok fena yaptıysa neyse ama çiş yaptıysa sadece değiştirme... Ben değiştirmiyorum meme emip direkt tekrar yatırıyorum...böylece sabaha kadar uyuyor...
cis degistirmiyorum canim cok fazla artik onceden cok degistiriyordum simdilerde kaka yapinca masallah bezdenmidir benim baglama seklinden midir bilmiyorum bezin orta bolumu bos sirta cikiyor direkcamasir yikamaktan utulemeye firsat kalmadan giydiriyorum
Canım çok sordum doktora süt yumurta dışında başka diyet yapayımmı diye defalarca hayır annesi sadece süt yumurta dedi, herşeyin arkasını okuyorum kesinlikle süt yumurta proteini olan hiç birşey tüketmiyorum, benim bebeğin sadece yüzü de atopik ve kakası yesil kan iki defa oldu biri kan damlası diğeri de süt yumurta diyetini denemek için açmıştık, valla bu alerji çok lanet bilemedim
Canım seninde gündüzün bizden kötü geçiyordur iki çocukla popon koltuk görmüyordur bırak da gece sinekler uçsun :) :)
Gel gör bakimm akşama kadar benden rahatı varmıbirazdan dışarı çıkacam şal almaya.elimden gelse sezeryan olmasam üçüncüyü hemen yapardım ama bünyem elvermiyo herkesin bana dediği tek laf bu dünyada işin iyi öbür dünyanda iyi olur inşallah amin
Not:annem alt katımda oturuyo
Acıkmayan bebek olabilirmi ya aklım almıyo benim
hala ateş hala ateeeeeeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?