4. ay aşımız beklediğimden kötü oldu 2. ayda böyle olmamıştı bebeğim aşırı huzursuz sürekli inliyor ve sürekli ateşli, 3 kez ateş düşürücü verdim 12 saat içinde üzerine ince şeyler giydiriyorum ama hasta olur üşütür diye de korkuyorum yine de ateş kulaktan hep 37,5-38,5doktora mı götürsem ne yapsam aslında aşıdan sonra normal ateş huzursuzluk biliyorum ama korkuyorum ya bir şey olursa ateşten diye
Bir uyumayanda burda var ustelik grip oldu bebegimöluyorum, yorgunluk ve uykusuzluktan yine bu sabah 6 ya dogru esime verdim uyudum bu bile iyi geldi simdi uyandi, benimde kaynanam sagolsun dun bana yardima gelmis saat 5 de bir saat sonra zaten esim geldi, birde yakiniz hic ilgilenmiyor :/ iyice sogudum kadindan birde midesi bozulmus aksam yemek yemeyip tam uyurken yemek hazirlartti, gidicem eve dedi burda kaldi hic gerek yokken.. Kaynanasindan dert yananlara gicik olurdum ama tam onlardan oldum uzuluyorum bu halimd bebegiminde su burnu bir acilsa rahat edicek cok kotu hali
Kaynana mı? Oda ne?ben doğum yaptım 2. Ayda torununu görmeye gelebildiler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki 4.5 aylık olduk hala görmedi torununu:)
Yuh bide babanne olacKlar ayıp ayıp kızının çocuğu olsa da böyle yaparlar mı acaba
biz biraz uzaktayız. şırnaktayız . o yüzden gelemedi.
Canım uykudada almıyor mu?allah alaaahh ne versek ki bilemedim sen emziriyor muydun yoksa sadece özel mama mı alıyordu?
Yok canım almıyo uykuda uyanık mayışık hiçbişekilde almıyo. 3 kişi elmalı muhallebi yedirdik. anıldan dün süt aldım onunla pişirdim muhallebiyi. Önce suyla yaptım yemedi nasıl ayırt ediyo bacak kadar boyuyla şaşırıyorum
Bide mesaj kutuna bakarmısıın
Yaa canım süt anne bulsak istanbuldan filan bildiğin biri olsa keşke
Anıl süt annesi hayatım eylüşün :)
Vala canım biz ankaradayız onlar istanbulda bir sürü bahane buldular kendilerine görw haklı da olabilir ama bilmiyorum herkes torun görcez diye koşa koşa geliyor doğuma, benimkiler bi çeyrek takıp gittiler sağolsunlar.
Bugün Ali yine düştü kızlar şu ergo babydenparka gittikk dönerken geri takıyodum bel kemerini takarken küçcük aradan düştü çimene toprak yumuşaktı korktu ağladı bişey olmadı şükür onca milletin arasında kimse yardımcı olmadı 1 adam geldi sadece yanıma genç boynuna kafasına baktı yerden kaldırtmadı bişeyi yok korma üzülme dedi.Our böyle şeyler yanlız çıkma minicik bebekle dışarı zor olur dedi.Başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra neden ben bu kadar yanlızım benmi hatalıyım acaba Ali babasını tanımıyor bile 1,2 kez gördü 3 aydır ondada ağladı dudaklarını büzüp kaçıyor..Pöfff çok kötü birgün bugün Alime birşey olmdı şükür ama Rabbim korudu.. Bu kadar şeyi yaşıyorum Rabbime duam evladımla sınamasn inşallah..
Aaa süperrrrt
gecmis lsun dileten herkese tesekkur ediyorum.
bugn iyi cok sukur.
gc ksurmedi.
soguk buha iyi geldi.
nihayet kaloriferlerimiz sondu.
kizlar bugun disciye gidicem..acabab muayene edecek
dolgu isim var hemde 7 tane.
emziremem degil m bugun...???????:44:
Acıkmayan bebek olabilirmi ya aklım almıyo benim
4. ay aşımız beklediğimden kötü oldu 2. ayda böyle olmamıştı bebeğim aşırı huzursuz sürekli inliyor ve sürekli ateşli, 3 kez ateş düşürücü verdim 12 saat içinde üzerine ince şeyler giydiriyorum ama hasta olur üşütür diye de korkuyorum yine de ateş kulaktan hep 37,5-38,5doktora mı götürsem ne yapsam aslında aşıdan sonra normal ateş huzursuzluk biliyorum ama korkuyorum ya bir şey olursa ateşten diye
Saatin yedisi ben hala uyuyamdım, ablama sinir oluyorum benim bebeğimde uyumuyordu anne oldun artık normal hiç bi anne uyumZ diyor, zannediyorki iki saatte bi kalkıp emzirmeyi dert ediyorum, keske öyle olsa 2 saat kesintisiz uykuya hasretim.bebeğimin gerçekten uyumadığını anlamıyorlar ve bu aydaki normal beebekler uyuyorlar kendisi de fosur fosur uyudu şimdi bana ahkam kesiyor yok uyunmaz yok normal filan. Ben isyan etmiyorum alıştım uykuızluğa ama insanların anlamamasına üzülüyorum
Bir uyumayanda burda var ustelik grip oldu bebegimöluyorum, yorgunluk ve uykusuzluktan yine bu sabah 6 ya dogru esime verdim uyudum bu bile iyi geldi simdi uyandi, benimde kaynanam sagolsun dun bana yardima gelmis saat 5 de bir saat sonra zaten esim geldi, birde yakiniz hic ilgilenmiyor :/ iyice sogudum kadindan birde midesi bozulmus aksam yemek yemeyip tam uyurken yemek hazirlartti, gidicem eve dedi burda kaldi hic gerek yokken.. Kaynanasindan dert yananlara gicik olurdum ama tam onlardan oldum uzuluyorum bu halimd bebegiminde su burnu bir acilsa rahat edicek cok kotu hali
ben canim ingilterede yasiyorum ve burasi saglik konusunda dunya 2 cisi olmus bana dedikleri sadece sutu birak:Uyumayan allerjisi olan hasta olan bebeklerin annelerine rabbim güç kuvvet ver.amin
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin gerisi hepsi geçer.sıkmayın canınızı rabbim sevdiği kulların önüne zorluklar çıkarırmış isyan etmeyip sabretsin ki cennetini kazansın.
aminnn
Canım çok sordum doktora süt yumurta dışında başka diyet yapayımmı diye defalarca hayır annesi sadece süt yumurta dedi, herşeyin arkasını okuyorum kesinlikle süt yumurta proteini olan hiç birşey tüketmiyorum, benim bebeğin sadece yüzü de atopik ve kakası yesil kan iki defa oldu biri kan damlası diğeri de süt yumurta diyetini denemek için açmıştık, valla bu alerji çok lanet bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildibirakiyorum dediklerini yapiyorum ama bebegim inlemeler aglamalar ve hic kilo almadi cunku emer emmez kustu ve altina yapti kilomuz geriye gitmeye basladi.arkasindan ben turkiyede bi dr goturdum diyet verdi kilo almaya basladi inlemeleri durdu.diyeti surekli acmaya calisiyorum mesela mandalina yiyorum ayni oluyor evet diyorum bundan dogru olani diyet yapmak .bizimki boyle boyle suan kilo almaya basladi .ben o kadar cok dr gittim ki inan sayisiz arabistanda gittim 6 ayda gecer dedi sabirsizlikla bekliyorum belki dogrudur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?