2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Şimdi nasıl gogo??
2 gün devam ediyor ateş malesef inşallah iyileşir kuzumm

canım geçmiş olsun benimki de geçen hafta grip oldu babasından geçti. cumartesi olduğu için doktora gdemedik. ananem sırtına sabunlu bez koymamı söyledi. kullanılmamış sabunu (hacı şakir banyo sabunu)ıslatmadan bezine sürüp sırtına koydum. göğsüne koyma ama . öksürüğünü baya azalttı canım.ben denedim yani.

biz biraz uzaktayız. şırnaktayız . o yüzden gelemedi.

Vala canım biz ankaradayız onlar istanbulda bir sürü bahane buldular kendilerine görw haklı da olabilir ama bilmiyorum herkes torun görcez diye koşa koşa geliyor doğuma, benimkiler bi çeyrek takıp gittiler sağolsunlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım uykudada almıyor mu?allah alaaahh ne versek ki bilemedim sen emziriyor muydun yoksa sadece özel mama mı alıyordu?

Yok canım almıyo uykuda uyanık mayışık hiçbişekilde almıyo. 3 kişi elmalı muhallebi yedirdik. anıldan dün süt aldım onunla pişirdim muhallebiyi. Önce suyla yaptım yemedi nasıl ayırt ediyo bacak kadar boyuyla şaşırıyorum

Bide mesaj kutuna bakarmısıın

Son düzenleme:

Yaa canım süt anne bulsak istanbuldan filan bildiğin biri olsa keşke

öyle benim kayınvalide de gelicekti ben çalışmaya başlayınca öyle anlaşmıştık.şimdide heyet aldım seneyi kapatıyorum.istersen gene de gel buyur dedim ama babası hastanede rahatsızdı.bilmiorum gelicek mi.

cnm çok geçmiş olsun . Bende şimdi havalar ısınıyo ya arabasıyla yeni yeni çıkmaya başladık ama acayip korkuyorum bu pusetten denize düşen çocuk filan offf ya sende şimdi böle yazınca iyice panikledim çok minikler nasıl takıcaz ki emniyet kemerini :26: belki yazdın ama göremedim babasını eden görm
üyo ?

gecmis lsun dileten herkese tesekkur ediyorum.
bugn iyi cok sukur.
gc ksurmedi.
soguk buha iyi geldi.
nihayet kaloriferlerimiz sondu.

kizlar bugun disciye gidicem..acabab muayene edecek
dolgu isim var hemde 7 tane.
emziremem degil m bugun...???????:44:

dolguda nasıl oluyor bilmiyorum ama ben ilk aylarda 1 tane diş çektirmiştim.eve gelince emzirmeye devam ettim canım

cnm çok geçmiş olsun bizde 4 aylık aşısını yeni olduk bana her ihtimale karşı calpol ateş düşürücü şurup verdi kullanmadım ama onu dene istersen bende bu kan damlası olayını sordum kızlara bana da hemşire 9 damla dedi içeriğini okudum artırarak 5 damla yazıyodu aklım karıştı dr. kontrolünede daha var ben şimdilik 5 damla veriyorum benim kide vegaferon bana kabız olur kakası siyahlaşır dedi hiç bişe olmadı ama bende 9 damlaya çıkarıcam demir takviyesi önemli

Acıkmayan bebek olabilirmi ya aklım almıyo benim

Gizem acaba seni emdiği önsütle kendini tok hissediyor olabilir mi ? Ama kilo aldırmıyo tabi o süt.. Uzun süre emzirmeyip mama da denemiisindit ama muhakkak. Bilemedim ki ya :/

Geçmiş olsun
Canım ateşi olan çocuk üşümez korkma, ince giydir, koltuk altlarına, kasıklarına, ayak altlarına ılık suyla nemlendirilmiş bezler koy ateşi çıktığında, 38,5 dereceye kadar ateş normaldir 38,5 geçerse ve ılık suyla düşmezse o zaman ilaç müdahalesi yap. Ben kızımı ateşlendiği için, kış ayında sadece beziyle yatırdığımı bilirim.

Canım sinir olmakta haklısın ama bazen en yakının bile olsa anlamayabiliyor, bırak ablayı, anneyi, babayı bazen aynı evin içinde yaşadığın eşin bile anlamayabiliyor. O yüzden kafana takmamaya çalış, zaten uyku düzensizliğinden yıpranmışsın iyice yıpratma kendini

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu bebeğin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…