2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda alir,elmali muhallebiyi anne sutuyle nasil yaptin ?

Canım üzme kendini fitil koy ve ince giydir ateş yüksrlırse ılık duş seni anlıyorum şuan ecrinde paniktim hemen dr götürüyordum ama şimdi alıştım

Bu verdikleri kan demir ilacı benim kızımı ishal yaptı sizdede oldumu annişler yaa😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu verdikleri kan demir ilacı benim kızımı ishal yaptı sizdede oldumu annişler yaa😢

Ben başlayamadım korkumdan 😕 dr kontrolüne kadarda vermicem sorucam onun yerine hergün pekmez verebilirmiyim diye

Ben başlayamadım korkumdan 😕 dr kontrolüne kadarda vermicem sorucam onun yerine hergün pekmez verebilirmiyim diye

Canm Ben pekmez hep veriorm zaten ama bu ilaç nie ishal yaptı böle anlamadm bnde hamile iken kan ilacı kullandğmda banada yapıodu arıcam doktoru olmadı bırakcam hiç böle bili demedi aile hekimliği insan söler yani git kavga et işte tam bu durum yabi

Canım çok fenalar hiç sorma canım benim arkadaşım su çorbayı yapıyordu int. bulmuştu bunuda

Sebze çorbası 3-4 su bardağı su 2 havuç 1 patates bunları 45 dk kaynatıyor ve sebzeleri ezmeden suyunu başka bir tencereye alıp içerisine 1 çay kaşığı irmik atıp 10 dk falan kaynatıyordu piştikten sonra çok az zeytin yağı koyup iyice karıştırıp ılıyınca yediriyordu ve bebek bunu çok sevmişti sende dene istersen balım
keşke yapabileceğimiz bir şey olsa eylül için canım benim...

kıxlarr
dişçiden geldim
araştırdım emzirme problemi olmazmış
korktuğum gibi değilmiş.
hiç acımadı
20 lik dişim çekildi.
iki tanede dolgu yapıldıç..

ayçayı bakıcıya bırakmıştım.. emzşirmiştim
bırakmadan önce.
onlarda 2 saat kaldı sadece 50 lik anne sütü içmilşşş

.çok geçm,iş olsun canım.
her aşı farklı etki yapıyor.
3805 u geçmedikten sonra dr a gerek yok.. ateş düşütrücülerle idare et.
eğer 3 günü geçerse götürürsün

geçmiş olsun esra ağrı kesici fln yapmadı mı emzirebildin yani benim de bi gitmem gerek ama korkuyorum:18:

Son düzenleme:
Yaptım canım bunu 15e yakın tarif denedim inanırmısın😕

.çok geçm,iş olsun canım.
her aşı farklı etki yapıyor.
3805 u geçmedikten sonra dr a gerek yok.. ateş düşütrücülerle idare et.
eğer 3 günü geçerse götürürsün

Kıyamam kuzumaaa:85:
Çok geçmiş olsun cnm doktor amca niye iyileştiremedi kuzuyu

Şimdi nasıl gogo??
2 gün devam ediyor ateş malesef inşallah iyileşir kuzumm

Yazmışsın pardon canım ılık duş aldırıp kol altlarına ılık bez koysan koymuşsundurda daha yükselmesin..

Canım üzme kendini fitil koy ve ince giydir ateş yüksrlırse ılık duş seni anlıyorum şuan ecrinde paniktim hemen dr götürüyordum ama şimdi alıştım
canlarım teşekkür ederim biraz daha iyi gibi ama kulaktan ölçümlerimde 37,5-38,5 du kayınvalidemin de baskısı ile malesef şuana kadar 4 kere calpol verdim, sonra internetten okudum 38.5 un üstündeyse ilac vermek gerektiğini ama dinletemedim kimseye, ev biraz soğuk oyüzden hasta ettin nidalarına maruz kalmamak için sadece bacaklarını acık tuttum valla hiç aklıma gelmedi kol altına ılık bez koymak, ilk bebek ya acemilik işte, ateşi 37,2 ye indi ama inlemeler devam ediyor naz mıdır gerçekten midir ayırt edemiyoruz, buarada ilk kez bebeğime su verdim, 2 bebek kaşığı gerçi ama sevmedi yavrum suyun tadını

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm ben de çok korkuyorum ateşten.Mete 28 aralık doğumlu daha aşımızı olmadık.Kimseyi dinlememk lazım bunu öğrendim ben kendi bildiğimizi yapmak lazım bazen eminsek eğer.ama dediğin gibi ilk bebek acemilik her lafı dinliyosun dimi ben de öyle.....

bu arada bende ara ara su veriyorum yüzünü buruşturuyo inşallah alışırlar

işte olunca dayanıyo demekki insan ama karşına 6 yaşında bi yeğen gelince yapamıyo insan. bi de emanet çocuk diye midir nedir herşeye korkuluyor. Daha benim anneliğim ne 4 aylık süt kuzusuyla geçen sakin zamanlar :))) alışık değil ya bünye... bak sen hergününü benim 1 günümden daha yoğun yaşıyorsun... allah acılarını göstermesin, dağanıklık o bu olur gider... 2 yavruna da sevgiler, sağlıcakla kalsınlar annesi :))

bugün 23 Nisan hep neşe doluyor insannnnnn
Tümmmm arkadaşlarının Bayramı'nı kutlar
Nice aydınlık neşeli bayramlarımızın olmasını dilerimmmm
Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…