Yok canım almıyo uykuda uyanık mayışık hiçbişekilde almıyo. 3 kişi elmalı muhallebi yedirdik. anıldan dün süt aldım onunla pişirdim muhallebiyi. Önce suyla yaptım yemedi nasıl ayırt ediyo bacak kadar boyuyla şaşırıyorum
Bide mesaj kutuna bakarmısıın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda alir,elmali muhallebiyi anne sutuyle nasil yaptin ?
4. ay aşımız beklediğimden kötü oldu 2. ayda böyle olmamıştı bebeğim aşırı huzursuz sürekli inliyor ve sürekli ateşli, 3 kez ateş düşürücü verdim 12 saat içinde üzerine ince şeyler giydiriyorum ama hasta olur üşütür diye de korkuyorum yine de ateş kulaktan hep 37,5-38,5doktora mı götürsem ne yapsam aslında aşıdan sonra normal ateş huzursuzluk biliyorum ama korkuyorum ya bir şey olursa ateşten diye
Allah sabır versin gizoCanım baya koyu pişirip süt kattım
ben canim ingilterede yasiyorum ve burasi saglik konusunda dunya 2 cisi olmus bana dedikleri sadece sutu birak:birakiyorum dediklerini yapiyorum ama bebegim inlemeler aglamalar ve hic kilo almadi cunku emer emmez kustu ve altina yapti kilomuz geriye gitmeye basladi.arkasindan ben turkiyede bi dr goturdum diyet verdi kilo almaya basladi inlemeleri durdu.diyeti surekli acmaya calisiyorum mesela mandalina yiyorum ayni oluyor evet diyorum bundan dogru olani diyet yapmak .bizimki boyle boyle suan kilo almaya basladi .ben o kadar cok dr gittim ki inan sayisiz arabistanda gittim 6 ayda gecer dedi sabirsizlikla bekliyorum belki dogrudur diye
İnşallah canım bir an önce sağlığına kavuşur sende bebekde rhatlarsın, kakada kan oluyor mu sizin canım
İnşallah canım bir an önce sağlığına kavuşur sende bebekde rhatlarsın, kakada kan oluyor mu sizin canım
hayir artik olmuyor onceden kakada kanla alerji oldugu anlasildi sukur simdilerde yok.
Bu verdikleri kan demir ilacı benim kızımı ishal yaptı sizdede oldumu annişler yaa😢
Ben başlayamadım korkumdan 😕 dr kontrolüne kadarda vermicem sorucam onun yerine hergün pekmez verebilirmiyim diye
Yok canım almıyo uykuda uyanık mayışık hiçbişekilde almıyo. 3 kişi elmalı muhallebi yedirdik. anıldan dün süt aldım onunla pişirdim muhallebiyi. Önce suyla yaptım yemedi nasıl ayırt ediyo bacak kadar boyuyla şaşırıyorum
Bide mesaj kutuna bakarmısıın
4. ay aşımız beklediğimden kötü oldu 2. ayda böyle olmamıştı bebeğim aşırı huzursuz sürekli inliyor ve sürekli ateşli, 3 kez ateş düşürücü verdim 12 saat içinde üzerine ince şeyler giydiriyorum ama hasta olur üşütür diye de korkuyorum yine de ateş kulaktan hep 37,5-38,5doktora mı götürsem ne yapsam aslında aşıdan sonra normal ateş huzursuzluk biliyorum ama korkuyorum ya bir şey olursa ateşten diye
kıxlarr
dişçiden geldim
araştırdım emzirme problemi olmazmış
korktuğum gibi değilmiş.
hiç acımadı
20 lik dişim çekildi.
iki tanede dolgu yapıldıç..
ayçayı bakıcıya bırakmıştım.. emzşirmiştim
bırakmadan önce.
onlarda 2 saat kaldı sadece 50 lik anne sütü içmilşşş
Yaptım canım bunu 15e yakın tarif denedim inanırmısın😕Canım çok fenalar hiç sorma canım benim arkadaşım su çorbayı yapıyordu int. bulmuştu bunuda
Sebze çorbası 3-4 su bardağı su 2 havuç 1 patates bunları 45 dk kaynatıyor ve sebzeleri ezmeden suyunu başka bir tencereye alıp içerisine 1 çay kaşığı irmik atıp 10 dk falan kaynatıyordu piştikten sonra çok az zeytin yağı koyup iyice karıştırıp ılıyınca yediriyordu ve bebek bunu çok sevmişti sende dene istersen balım
keşke yapabileceğimiz bir şey olsa eylül için canım benim...
.çok geçm,iş olsun canım.
her aşı farklı etki yapıyor.
3805 u geçmedikten sonra dr a gerek yok.. ateş düşütrücülerle idare et.
eğer 3 günü geçerse götürürsün
Kıyamam kuzumaaa:85:
Çok geçmiş olsun cnm doktor amca niye iyileştiremedi kuzuyu
Şimdi nasıl gogo??
2 gün devam ediyor ateş malesef inşallah iyileşir kuzumm
Yazmışsın pardon canım ılık duş aldırıp kol altlarına ılık bez koysan koymuşsundurda daha yükselmesin..
Geçmiş olsun
Canım ateşi olan çocuk üşümez korkma, ince giydir, koltuk altlarına, kasıklarına, ayak altlarına ılık suyla nemlendirilmiş bezler koy ateşi çıktığında, 38,5 dereceye kadar ateş normaldir 38,5 geçerse ve ılık suyla düşmezse o zaman ilaç müdahalesi yap. Ben kızımı ateşlendiği için, kış ayında sadece beziyle yatırdığımı bilirim.
Canım sinir olmakta haklısın ama bazen en yakının bile olsa anlamayabiliyor, bırak ablayı, anneyi, babayı bazen aynı evin içinde yaşadığın eşin bile anlamayabiliyor. O yüzden kafana takmamaya çalış, zaten uyku düzensizliğinden yıpranmışsın iyice yıpratma kendini
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu bebeğin ?
canlarım teşekkür ederim biraz daha iyi gibi ama kulaktan ölçümlerimde 37,5-38,5 du kayınvalidemin de baskısı ile malesef şuana kadar 4 kere calpol verdim, sonra internetten okudum 38.5 un üstündeyse ilac vermek gerektiğini ama dinletemedim kimseye, ev biraz soğuk oyüzden hasta ettin nidalarına maruz kalmamak için sadece bacaklarını acık tuttum valla hiç aklıma gelmedi kol altına ılık bez koymak, ilk bebek ya acemilik işte, ateşi 37,2 ye indi ama inlemeler devam ediyor naz mıdır gerçekten midir ayırt edemiyoruz, buarada ilk kez bebeğime su verdim, 2 bebek kaşığı gerçi ama sevmedi yavrum suyun tadınıCanım üzme kendini fitil koy ve ince giydir ateş yüksrlırse ılık duş seni anlıyorum şuan ecrinde paniktim hemen dr götürüyordum ama şimdi alıştım
canlarım teşekkür ederim biraz daha iyi gibi ama kulaktan ölçümlerimde 37,5-38,5 du kayınvalidemin de baskısı ile malesef şuana kadar 4 kere calpol verdim, sonra internetten okudum 38.5 un üstündeyse ilac vermek gerektiğini ama dinletemedim kimseye, ev biraz soğuk oyüzden hasta ettin nidalarına maruz kalmamak için sadece bacaklarını acık tuttum valla hiç aklıma gelmedi kol altına ılık bez koymak, ilk bebek ya acemilik işte, ateşi 37,2 ye indi ama inlemeler devam ediyor naz mıdır gerçekten midir ayırt edemiyoruz, buarada ilk kez bebeğime su verdim, 2 bebek kaşığı gerçi ama sevmedi yavrum suyun tadını
Ben hep o tempodayım
Hele birde inanılmaz hareketli bi oğlum var ki sorma
Hiç bişeyi kendi yapmaz
Ama kabahat bnm ve babaannesinin
El bebek gül bebek şimdi yetişemiyorum
Psikolojisi dersi ödevi faaliyeti yemesi banyosu oyunu
Dağıttığı yerleri tolaması yıkanması ohoo saymakla bitmez
Ama Rabbim güç veriyor sevilmese bakılır mı
Şimdi 23 Nisan diye onu avm ye götürdük
İstediği kitap kıyafet vs aldık diğerini ve onu hazzırlarken halini görmen lazımdı
Atletle çıkıyordum nerdeyse :)) tey teyyy
Gecen gun Aral bana annecim herkesin annesi oturuyo
Sen hiç oturamıyorsun hep iş yapıyorsun ben cok üzülüyorum dedi
Ulan üzülüyorsan yormasına beni
Olsun annecim ben sizin için varım ama sende bana yardımcı ol dağıtma ortalığı dedim
O gun ev süpürdü :)))
Aman Rabbim acılarını göstermesin cokkkkk kıymetliler bnm için
Nefes : Aral & Kerem
bugün 23 Nisan hep neşe doluyor insannnnnn
Tümmmm arkadaşlarının Bayramı'nı kutlar
Nice aydınlık neşeli bayramlarımızın olmasını dilerimmmm
Hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 1083735
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?