2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kizlar meme uclarim cok kotu yara oldu.emziremiyorum merhem. suruyorum ama emzirine yine aynisi ooluyor emzirmedigim zamanda sagmak zorunda kaliyorum kayniyo goguslerim napabilirim yardimm :-( !!!"!!!

kizlar meme uclarim cok kotu yara oldu.emziremiyorum merhem. suruyorum ama emzirine yine aynisi ooluyor emzirmedigim zamanda sagmak zorunda kaliyorum kayniyo goguslerim napabilirim yardimm :-( !!!"!!!

Çok zor canim bilirim bende baslarda cok cektim ben bi iki ayvanin cekirdeklerini bi gun onceden az bi sda bekletip jöle gibi olunca sürüyordum faydasini gordum geçmis olsun

Hiç sorma yaa aynen benimku oyle insan icine cikamiyoz o yuzden gecen amcadi geldi hediye almis cok ozledim ruyamda gordum diye benimki çılldırdi sürekli agladi hic sevdirmedi kaynimda çook uzuldu gitti. Alindida insallah cabuk gecer bu huyu

Günaydın teyzelerimiz biz hastanedyiz ama numardan uyuyoz baksanıza😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydin herkeslere

ayca cok surati asik bir kiz zaten. bize bile nadir guluyor. ama en cok babaya kikirdiyor.
bizmkide yabanciya gitti mi agliyor

gunaydin herkeslere

ayca cok surati asik bir kiz zaten. bize bile nadir guluyor. ama en cok babaya kikirdiyor.

Günaydın😀isim analizine göre ayçalar neşeli güleçtir keyflidir bende bir ayçayım😃bence sabret doluyo o zamanla kahka bomba ardımanına tutcaktr sizi😀

ben hetet aldim cuma bitti.
ail hekimine gittim 1 gunlik rapor istedimm.

ooo ben sana cok vermisim rapor diye.
dedim sadec 3 gun verdiniz .alalah alla deyip verdi bugnde 5 gun alcam
so.ra yin heyet..

anaaa kizimn adasimisin
valla oyl asikki surat her goren cirkin diye seviyorr.
hemsiresnden secim gorevlisine varana kadar.

Hihihi😃 bitiktirio minnoş adaşm benm ilerde agzını kapayamıycan kahkahadan emin ol😀😀

cnm ya nasil aldin heyeti? ozel bi hastanenn mudurunu tanyan kuzenimi arattrdim yine vermediler davalik olmuslar kesnlikle vermiyiolarmis kadn fogmcmdan aldgm 20gunu kullnndm sadece.aile hekimm vermm dedi basndan savdi.

biktik artk rica minnet yok yani

[SUB][/SUB]
gunaydin herkeslere

Evet Azra da babasına ayrı bir gülüyor... Akşam işten gelince hiç sesini çıkarmadan onun görebileceği yere geçiyor sadece bakıyor gülmüyor bile.. Bizimki hemen kocaman kocaman gülüyor eller ayaklar çırpınıyor:))

Ay yazık olmuş amcaya da yaa:))

Benimki de sadece teyzesini yabancılıyo herkesin kucağına gidiyo ona gidince dudağını büzüp ağlıyır ablamda çok üzülüyor niye bana böyle yapıyor diyor, hamileyken onun yüzünden çok ağlamıştım acaba ondan mı :))

Hehe belki de:))

Kizlar bisey soracam sizin bebekleriniz basiyormu hafta sonu ankaradaydik ailemin yaninda ablamin kasim dogumlu kizi var o cok guzel basiyo yeni yeni oturuyo bizimki hic direnmiyo annem cok kizdi bana oglan basmiyo diye bwn hic bastirmamistim basmasi lazim diye benim kafama cok takildi sizde de varmi ogle bi sorun

Canım o bebekten bebeğe farkeder yine bence... Benim kızım ilk doğduğu günden beri basıyor! Hatta ilk yıkadık yıkama filesinn üzerinde enn son çıkartırdırken direkt bildiğin sert sert bastı çok şaşırmıştık... O günden beri de basıyor tabi biz çok zorlamıyoruz.. Ama benim kızım da dönmüyor mesela henüz... Diyeceğim o ki değişir bence...

Ayy yeliz alemsin.Kesin ağladğndan nehirim büzüyo dudaklrı teyzeye😃😃😃

simdi rapor almaktan geliyorum
kuzenim bashekimdi. o ayarladi sagolsun
ozel hastaneler oyle diyerek basindan savuyor.

parayla veren hast.ler var diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…