Haha buna çok güldüm işteeeee
Olabilir benim oğlan da kv ye gidince aynısını yapıo
Kv de dio ki aaaa bu insan mı seçiooy
Yoo diyorum bende. Sizi yadırgıyp galiba. Hiç tanımadığı görmediği komşularıma bile gülücükler saçıyo diyorummm
sağolun canlarım, kendi çocukluğumu düşünüyorum en mutlu olduğum anlardan biriydi annemle birlikte koyun koyuna uykuya daldığım anlar,
gün içinde yaptığımız ya da yapamadığımız herşeyden daha önemliydi benim için o anlar,
uyumadan önce son gördüğüm şeyin en sevdiğim insan olması beni mutlu ediyordu çünkü
bende çocuklarımın o mutluluğu yaşamasını istiyorum
maşallah küçük şampiyona
canım aynı ürünler .............. a da geliyor ben oradan almayı tercih ediyorum
hem kargo ücreti yok hem de unnado ya göre daha sorunsuz alışveriş yaptım
oy benim de hepsi çürük 20 liklerin, ama ikisi dolgu yapılabilecek durumda, 2 sinin kaçarı yok çekilecek
orda burda şurdayım canım
sabit bir noktam yok, hareket halindeyim,
geçen hafta kardeşimin kız istemesi vardı, yakın akraba düğünü, köyden gelenleri ziyareti derken koşturup durdum
o arada bir mastit, bir alerjik rinit atağı geçirdim (hatta geçiremedim devam ediyor)
öyle işte yoğunluk yoğunluk
ilahi tuğba senin mesajlarına bayılıyorum kııız
benim ki de öyle bilinçsiz bir dönüş yaptı aynı şekilde baktı o geldi gözümün önüne
erken konuşan geç yürüyor gerçekten de, ben de ikisini de erken yapan görmedim
muhallebi konusundaki bilgi için teşekkürler canım, boş kilodan hoşlanmadığım ve yararından şüpheli olduğum için kararsızdım muhallebi konusunda,
demek ki muhallebi vermiycem arada verirsem de arı mama olmayacak
Kızlar moralim bozuk bana akıl verin nolur, biliyorsunuz ben çalışıyorum bebeğime annem bakıuor, sütü sağıyorum yetmiyor mama veriyoruz ama tabi mamamız alerji maması tadı kötü bizim bebeğin en aon tercihi bu çok ackıkırsa zorla alıuor , uykuda filan veriyorduk, annem çıcuğu ağlata ağlata zorla veriyor hırs yaptı, bir kaç kere gördüm elinden aldım yapma ane içim dayanmıyor dedim, sonra eşime sordum ben yokken nasıl veriyor yinw ağlatıyormuş, memeyi reddeden çocuk geceleri memeden ayrılmıyor emmese bile bana yapışık. Anneme en sonunda dayanamadım anne sen bu çocuğu korkutuyorsun bırak zatıf olsun yemesin ne yapayım dedim, korktuğu için gece bna ypışıyo belki dedim küstü bana bir sürü şey söyledi uyummasının sebebi ben dwğilim bğırıp da dövmüyorum ya dedi al çocuğunu psikologa götür dedibenim çocuk gündüz meme mama hiç birşey almaz oldu iyice huysuzlandı ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin anneme ne diyeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
baktim mesaj yokkkk:44:
meltem msjini yeni gordummmmm
Kızlar moralim bozuk bana akıl verin nolur, biliyorsunuz ben çalışıyorum bebeğime annem bakıuor, sütü sağıyorum yetmiyor mama veriyoruz ama tabi mamamız alerji maması tadı kötü bizim bebeğin en aon tercihi bu çok ackıkırsa zorla alıuor , uykuda filan veriyorduk, annem çıcuğu ağlata ağlata zorla veriyor hırs yaptı, bir kaç kere gördüm elinden aldım yapma ane içim dayanmıyor dedim, sonra eşime sordum ben yokken nasıl veriyor yinw ağlatıyormuş, memeyi reddeden çocuk geceleri memeden ayrılmıyor emmese bile bana yapışık. Anneme en sonunda dayanamadım anne sen bu çocuğu korkutuyorsun bırak zatıf olsun yemesin ne yapayım dedim, korktuğu için gece bna ypışıyo belki dedim küstü bana bir sürü şey söyledi uyummasının sebebi ben dwğilim bğırıp da dövmüyorum ya dedi al çocuğunu psikologa götür dedibenim çocuk gündüz meme mama hiç birşey almaz oldu iyice huysuzlandı ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin anneme ne diyeyim
üzüldüm canım ya çalışan annelere allah yardımcı olsun.ben de işe başlayınca ayrılıcam kuzumdan .üstelik bakıcıya bırakıcam. sen yine şükret haline cidden bak kızsan da neticede annen. bi yabancıdan en kötü hali iyidir içini rahat tut biraz nolur. bebişin senden ayrılınca zorlanmış olabilir. mamayı sevmediği için sana yapışıyodur ya da seni özlüyodur. annene kızmışsın haklısın belki ben olsam da kızardım ama emin ol o da onun iyi olması için uğraşıyo. sen güzel bi dille anlatmaya çalış ne yapmasını istediğini.onu da kırma derim. gerçekten şanslısın bak ben imreniyorum annesine baktırabilenlere.bizimkiler çok uzakkkıymetini bil herşey bi süre sonra düzene girer bebeğin de annen de sen de alışırsınız bu duruma ve rahatlarsınız içini ferah tut canım
Belkide sadece annesini seni özluyordur..bende basliycam calismaya cok zor cokkk
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üzüldüm canım ya çalışan annelere allah yardımcı olsun.ben de işe başlayınca ayrılıcam kuzumdan .üstelik bakıcıya bırakıcam. sen yine şükret haline cidden bak kızsan da neticede annen. bi yabancıdan en kötü hali iyidir içini rahat tut biraz nolur. bebişin senden ayrılınca zorlanmış olabilir. mamayı sevmediği için sana yapışıyodur ya da seni özlüyodur. annene kızmışsın haklısın belki ben olsam da kızardım ama emin ol o da onun iyi olması için uğraşıyo. sen güzel bi dille anlatmaya çalış ne yapmasını istediğini.onu da kırma derim. gerçekten şanslısın bak ben imreniyorum annesine baktırabilenlere.bizimkiler çok uzakkkıymetini bil herşey bi süre sonra düzene girer bebeğin de annen de sen de alışırsınız bu duruma ve rahatlarsınız içini ferah tut canım
Haklısın canım benim annemde uzakta sadece bir ay daha kalıp gidecek sonrası allah keri bakıcı gibi asla olmaz tabi ne bileyim artık çok yıprandım 5 aydır bir sürü sıkıntı ilk çıcuk olunca cahillik herşeyden korkuyorum öksürse tekrar zatüre olacak diye korkuyorum hep hastalıkla uğraştığım için iyice hassaslaştım sanırım
Hehe maşallah şanslı minik kanarya:)
Canım üzüldüm yaa... Valla aklıma gelen anneni zoraki yememesi ileride daha kötü durumlara yol açabileceği konusunda uyarman... Belki doktorunla konuşup durumu anlatıp ek gıdaya yavaştan geçiş yapılabilir... Çünkü biliyorum ben de aynısını yaşıyorum o mama yenecek gibi değil... Başlarda ben de zorlamaya kalktı bir iki sonra yok dedim yemezse yemesin ve sürekli meme verdim... Doysun diye saatte bir hatta yarım saatte bir emziriyordum... Tabi aynen senin dediğin gibi acayip meme düşkünü oldu... Haa çok şükür kilo alabildi ben de bu şekilde devam ediyorum... Beni şimdi düşündüren meme emmeden uykuya geçmek istememesi... Ama bir şekilde onu da aşarız ne diyim... Tekbeslenme kaynağı meme onu da kesemem... Benim şansım tabi ücretsiz izin kullanmış olmam... Yoksa aynı şeyleri biz de yaşayacaktık... Zira sağılmış sütü bile artık biberonla içmek istemiyor... Biberona karşı o lanet mamadan sonra ön yargı geliştirdi... Doktora bu durumu söyle bence gündüz beslenemediğini ona göre ek gıdayabelki geçirttirir...
Canım çaresiz bıraktı bu alerji beni anneme söylyorum ama zayıf diye taktı offfff, bende ücretsiz izin alabilirdim ama akademik olunca üstlerin ne derse o, asistanım sonuçta akademik ortam çok zor of of of
ozledik hayatim nerelerdesin
valla canım ben daha hiç araştırmadım onları.. ama yeğenime arı mamadan veriyorduk. çok seviyordu. ben de ondan vercem diyorum da eşim de sağolsun ''meltem ben arı mamanın fabrikasını gezdim, çok kötü bi yer'' falan diye anlattı ben de tiksindim... biz işimizden dolayı çok fabrika gezdik, o hala geziyo :))
ama ülkerin mama fabrikası ankara'da ve çok temiz, çok hijyenik onu da ben gördüm gözlerimle, ama ürün kalitesi tartışılır...
evde yaptığım muhallebiyi vereyim diyorum, annem de pirinç unu verme kilo yapar obezite nedeni diyor... doktorlar da tavsiye etmiyormuş.. bilmiyorum napcağımı... herhalde ayına göre çorba, balık, et onlara dayanıcam...
canım eğer verilmesi gerekiyorsa iyiyse ben hazır almıycam evde pirinç unu yapıcam. Pirinci güneşte kurutup çekicem. O yüzden o yönden bir sıkıntım yok:)))
Benim annem de seninki gibi olurdu eminim çünkü her gün arayıp mamasını yiyebildi mi yemesi lazım diye soruyordu... Kötü olmuş ya sen üniversitede misin? Aslında hakları değil çünkü 6 aya kadar ücretsiz kullanmak sesnin kanuni hakkın... Ben de araştırmacıyım bize istediğimiz kadar ( 6 aya kadar tabi) ücretsiz izni veriyorlar...
Canm getr bana ben bakarm kuzuna😃valla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?