2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

oyy ne güzel cvp verdin öyle, ben de aynı şeyi kv ye söylemek istemiştim kızım onun kucağında ağlayınca ama söyleyememiştim

Anneler size bir sorum olacak organik kavanoz mamalariyla ilgili ne düşünüyorsunuz bizim doktorumuz önerdi bende bi araştirayim size sorayim dedim..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kızlar moralim bozuk bana akıl verin nolur, biliyorsunuz ben çalışıyorum bebeğime annem bakıuor, sütü sağıyorum yetmiyor mama veriyoruz ama tabi mamamız alerji maması tadı kötü bizim bebeğin en aon tercihi bu çok ackıkırsa zorla alıuor , uykuda filan veriyorduk, annem çıcuğu ağlata ağlata zorla veriyor hırs yaptı, bir kaç kere gördüm elinden aldım yapma ane içim dayanmıyor dedim, sonra eşime sordum ben yokken nasıl veriyor yinw ağlatıyormuş, memeyi reddeden çocuk geceleri memeden ayrılmıyor emmese bile bana yapışık. Anneme en sonunda dayanamadım anne sen bu çocuğu korkutuyorsun bırak zatıf olsun yemesin ne yapayım dedim, korktuğu için gece bna ypışıyo belki dedim küstü bana bir sürü şey söyledi uyummasının sebebi ben dwğilim bğırıp da dövmüyorum ya dedi al çocuğunu psikologa götür dedibenim çocuk gündüz meme mama hiç birşey almaz oldu iyice huysuzlandı ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin anneme ne diyeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende öyle koyun koyuna uyuyorum kokusunu çeke çeke..bebek kokusu cennet kokusu derdi rahmetli ananem birdaha nerden bulucaz bu kokuyu:) ayrica oda ayirmayada karsiyim daha cok erken

Belkide sadece annesini seni özluyordur..bende basliycam calismaya cok zor cokkk

Belkide sadece annesini seni özluyordur..bende basliycam calismaya cok zor cokkk

Zaten annanesi ona ölüyor çok seviyor ama olay mamaya gelince ikisi de çıldırıyor, belki haksızlık yapıyorum belkide sadece beni özlemiştir ama dediğin gibi evde benim klon halim bile baksa gözüm arkada kalacak sanırım bu duruma alışmam laZım çalışıyorum ve bebeğime hep başkaları bakacak

Eki Görüntüle 1094268

doğar doğmaz şampiyonluk gördü babasının oğlu :))

Fenerin uğuru Ege Deniz :))

Hehe maşallah şanslı minik kanarya:)

Canım üzüldüm yaa... Valla aklıma gelen anneni zoraki yememesi ileride daha kötü durumlara yol açabileceği konusunda uyarman... Belki doktorunla konuşup durumu anlatıp ek gıdaya yavaştan geçiş yapılabilir... Çünkü biliyorum ben de aynısını yaşıyorum o mama yenecek gibi değil... Başlarda ben de zorlamaya kalktı bir iki sonra yok dedim yemezse yemesin ve sürekli meme verdim... Doysun diye saatte bir hatta yarım saatte bir emziriyordum... Tabi aynen senin dediğin gibi acayip meme düşkünü oldu... Haa çok şükür kilo alabildi ben de bu şekilde devam ediyorum... Beni şimdi düşündüren meme emmeden uykuya geçmek istememesi... Ama bir şekilde onu da aşarız ne diyim... Tekbeslenme kaynağı meme onu da kesemem... Benim şansım tabi ücretsiz izin kullanmış olmam... Yoksa aynı şeyleri biz de yaşayacaktık... Zira sağılmış sütü bile artık biberonla içmek istemiyor... Biberona karşı o lanet mamadan sonra ön yargı geliştirdi... Doktora bu durumu söyle bence gündüz beslenemediğini ona göre ek gıdayabelki geçirttirir...

Canım çaresiz bıraktı bu alerji beni anneme söylyorum ama zayıf diye taktı offfff, bende ücretsiz izin alabilirdim ama akademik olunca üstlerin ne derse o, asistanım sonuçta akademik ortam çok zor of of of

Benim annem de seninki gibi olurdu eminim çünkü her gün arayıp mamasını yiyebildi mi yemesi lazım diye soruyordu... Kötü olmuş ya sen üniversitede misin? Aslında hakları değil çünkü 6 aya kadar ücretsiz kullanmak sesnin kanuni hakkın... Ben de araştırmacıyım bize istediğimiz kadar ( 6 aya kadar tabi) ücretsiz izni veriyorlar...

canım eğer verilmesi gerekiyorsa iyiyse ben hazır almıycam evde pirinç unu yapıcam. Pirinci güneşte kurutup çekicem. O yüzden o yönden bir sıkıntım yok:)))

Evde pirinç unu yapılışı:
• Pirinç akşamdan sıcak suyla ıslatılır. Ertesi gün temiz bir tülbent içine konur ve fazla suyu süzdürülür.
• süzülen pirinçler kuruması için bir tepsiye konur ve tam kurumadan mutfak robotunda çekilir.
• elekten elenen pirinç unu bu şekilde bütün pirinçler un kıvamına gelene kadar robottan geçirilir ve pirinç unu tamamen kuruması için bir tepsi içine konur sıcak bir ortamda bekletilir.

Canım kanunen hakkım var üniversitede araştırma görevlisiyim doktoramı bitirmeme çok az kaldı, alamazsın demediler tabi ama evde kaldıkça biraz işler değişecekti neyse ya karışık bi durum, inşallah büyür bebeklerimiz bir an önce de bizde rahat ederiz

Yelizim üzülme ya😪neolur düzene girer herşey

Kızlar ben işe geri dönmeyi şuan için düşünmüyorum bugün istifa ettim iznim bitince bu yüzden evdeyim kızımı büyütmek istiyorum bakıcak kimsesi olmayab ailesinden destek alamayan varsa ben bakarım inanın baş ederim istanbuldayım lütfen izülmeyin böyle şeyler yazılınca içim parçlanıyor annişler 3-4 çocuğa bakamam ama kızmla beraber başka bir bebeğe bakabilirim hemşire olan kardeşim 5 ten sonra hep yanımda kalıyor.Lütfen siz burada böyle dertler yaşayınca rahat hissedeniyorm kendimi nedense 😪😪😪

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…