2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Neler yaptınız mevlüt için bende düşünüyorum iki hafta içinde yapayım diye

Günaydın kızlar
Cok zor bi hafta geçirdik giremedim
Geçmişi okuyamadım tabi

Herkes iyidr umarım

Son düzenleme:

Amin canım
Güle güle dinleyin, güle güle uyuyun inşallah :)

Son düzenleme:

Canım belki yatakta sorun sıkıntı vardır bi yatağını iyice silip havalandır eğer yine uyumuyorsa başka yere başka odaya yatırmayı dene canım
Tesekkur ederim canımlarım hepinize okudum ama cevap yazmakta gec kaldım hepsini deniyorum bakalım sonuc alabilcekmiyim cok aglıyor cok ınatcı kime cekti bilmemayrıca hepinizin kandili mübarek olsun dualarda bulusalıp insallah rabbim evlatlarımızla sınamasın hayırlı kul hayırlı evlat eylesın amın

Senin ve herkesin kandili mübarek olsun canım...
Bu arada doktora sordun mu pekmez ve demir ilacı olayını kan ne oldu?

sağol canım.teşk ederim.

sağol canım çıkmak zorunda kaldım.geri de giremedim bi daha.bende öyle mızmız bi çocuk olsun istemiyorum.etrafımda görünce bazen kınıyorum.Allah başıma vermez inşallah. canım ben şimdi sadece emziriyorum.emzirmeye devam ettiğim sürece o muhallebiyi kullanmam gerekmez herhalde..benimki zaten 10 gibi yatıyo.saonra 1 de yada 2 de uyanıp emiyor.sonra sabah 8 yada 9 a kadar uyuyo maşallah

senin o çocuk gibi hallerin çok datlu ben napayım, ne güzel işte sen ahmedi büyütürsün ahmed seni
etmez miyim hep dua ediyorum başta sen, bütün bebeği uyumayan arkadaşlara
özellikle her uykusuz kaldığımda uzun uzun dua ediyorum size
benim badireler bitmez güzelim biri biter peşine başka bişiy eklenir,
ne mastit bırakıyor yakamı ne alerji, ikisiyle de başım fena dertte,
alerji her mevsim değişiminde perişan ediyor beni, mastit desen ayda en az 2-3 kere oluyor alıştım artık ikisine de

Canım vanilya surubunu aldım ama koymadım mamaya pek sağlıklı durmuyor görsen mısır şurubundan yapılıyor sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mısır şurubuysa uzak durmak lazım, belki ev yapım pekmez deneyebilirsin o zaman

mevlute az kaldi kayinv.geldi bugun mutfak dolaplarinu sildi ic dis.cuma kadin gelcek halilar gitti yikanmaua petdeleri se yikycam ohh ev miss. ama tabiiki cok surmeycek bu tmzlik hemn kirlnck

güle güle kirletin canım darısı benim evin başına

insan ne kadar etkilenmiycem desede etkileniyor bazen haklısın,
senin kuzunun da emmesi düzene girer, ek gıdaya geçişi de sorunsuz atlatırsınız inşallah,
bebek evin neşesi, sesi... hele ilk kelimelerini söylesin ev şenlik yerine dönüyor
sık sık kitap okur, onunla sohbet eder, bir iş yaparken yaptığın işi anlatırsan, yani mümkün olduğu kadar çok kelime duymasını sağlarsan
kısa zamanda bıcır bıcır konuşur kuzun seninle

Galiba öyle olacak canim :)) saolasin o senin tatliligin çok optum:))

Allah sifasini versin ya ben olmadim iki kere mantar oldu gogsum oda çok uzun surdu o kdr. Allah tekrarlatmasin inş. Beyfendi bin diş cikartma krizleri nasil? Bu arada msj kutuna bak istersen kokulu mektup yazdim sana:)))

esimn israri uzerne kusbasli engnar pisirdikk.
esm izmirl ck seviyor enginar
ama icerden hicde hos kokular gelmiyor.
sulu etli ymeklerle aram yok.
...

bir nsann en sevdigi yemek engina olablir mi.
hele ki ben adanaliyim

...

hele ki ben adanaliyim

Esra çok sesli güldüm:'-)adanada 15 sene yaşayıp istanbula gelince aynı durumlara ben çok düştümşimdi hepsini yiyorum alışıyo insan

...

hele ki ben adanaliyim

aaa Esracım enginar sevilmez mi ya :)) ben de bir Karşıyakalı olarak eşini tebrik ederim, ama enginar dediğin etli değil zeytinyağlı güzel olur... offf hele ki bi de dolması olacak, yeme de yanında yat... allahım allahım iyiki hamile değilim şuan çıkardım hemen enginar almaya...

...

hele ki ben adanaliyim

Haha enginar candır ama adanalıya pek gelmez tabi:))
Kuşbaşılısını ilk defa duydum biz hep zeytinyağlı pişiririz...
Afiyet olsun canım:))

canım annem süt çeker der yani emziren kadının da canının istediğini yemesi lazımmış.benden söylemesi.eşine bi telf et istersen:)

bu arada o fenerli kuzuya da maşallah.benim eşim gs li ben fb liyim.o yüzden bizim oğlan şu anda takım tutmuyo.büyüyünce karar vericek:)kıyafet alıp çocuğu etkilemek de yasak.:)

Kızlar ya bişey diycem. Katı gıdaya geçişte sebze meyve sularıyla başlayın diyor ya ben direk sebzeyi haşlayıp rondodan çekip verdim azar azar arttırdım. Bir zararı olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…