aycaaacimmm canm discdeydim yine bugun yamuk agzim surada anlican..
ben de konuyu actimda daha ek gidaya gecmefim. bide kakada kan gordum yine poffff
kabiz degil birazda mukusluydu..
tum smsekler allerji uzerine.
ama anlamadigim eskidwn mama verdigimde olmuyordu....
kızlar merhaba benım kız uyumaya yakın ellerini gözüne götürüyor süreklı kasıyor sızdede varmı boyle bır durum
kızlar merhaba benım kız uyumaya yakın ellerini gözüne götürüyor süreklı kasıyor sızdede varmı boyle bır durum
burda biri kanli kaka bezinin gotosunu koymustu allerjiymis. ayni o sekilde.Esracım dişle ilgili güzel habeler bekliyorm senden😀
Ben ek gıdaya geçtin sandm ya tatlm ondan😀
Canım kakadaki kan rmen çocuklarda %70 anneden kaynaklıdır sebep
Göğüs uçlarn yara ise yanma varsa yada kanayabilir bu emdiğinde ona geçer
Yara yanma yoksada senn farketmedişin acı duymadığın göğüsten kan gelebilir bebeklerin damak çekiş gücü çok yüksektir.Bence buna bağlı olduğunu düşünüyorm alerji olursa eğer ishal ateş biranda yaşarsn😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masalda öyle canm uykusu varken uyurken kaşır göZlerini hep
anlıyorum seni annemler burdayken ben de zaman zaman kızıyodum ona ama şimdi yanında olmayınca kıymetlerini anlıyo insan .benim de ilk bebeğim ,gerçekten herşeyi kafaya takıyoruz pek rahat olamıyoruz keyfini pek çıkaramıyoruz . sağlıklı onlar maşallah rahat olmaya çalışalım azcıkHaklısın canım benim annemde uzakta sadece bir ay daha kalıp gidecek sonrası allah keri bakıcı gibi asla olmaz tabi ne bileyim artık çok yıprandım 5 aydır bir sürü sıkıntı ilk çıcuk olunca cahillik herşeyden korkuyorum öksürse tekrar zatüre olacak diye korkuyorum hep hastalıkla uğraştığım için iyice hassaslaştım sanırım
evet cok normal. ayca da ayni ..bide o ellerini koklaya koklaya uyuyor
burda biri kanli kaka bezinin gotosunu koymustu allerjiymis. ayni o sekilde.
kilcal sekildeydi.
oy oyyy
iki dolgu yaptirdim bugun..
gecen haftada iki dolgu
4 dolguyla yirttik disciden
ayrica 20 liklerkm curukmus dolgu yapmiyalim olmaz dedi.
nasilsa cektkrkrsin dedi.sonra.
ay canım vallahı korkuyorum gözünü tırnaklıcAK dıye oylebır bastırıylor kı
mınnacık parmaklarını kıyamıyorum.
Kızlar moralim bozuk bana akıl verin nolur, biliyorsunuz ben çalışıyorum bebeğime annem bakıuor, sütü sağıyorum yetmiyor mama veriyoruz ama tabi mamamız alerji maması tadı kötü bizim bebeğin en aon tercihi bu çok ackıkırsa zorla alıuor , uykuda filan veriyorduk, annem çıcuğu ağlata ağlata zorla veriyor hırs yaptı, bir kaç kere gördüm elinden aldım yapma ane içim dayanmıyor dedim, sonra eşime sordum ben yokken nasıl veriyor yinw ağlatıyormuş, memeyi reddeden çocuk geceleri memeden ayrılmıyor emmese bile bana yapışık. Anneme en sonunda dayanamadım anne sen bu çocuğu korkutuyorsun bırak zatıf olsun yemesin ne yapayım dedim, korktuğu için gece bna ypışıyo belki dedim küstü bana bir sürü şey söyledi uyummasının sebebi ben dwğilim bğırıp da dövmüyorum ya dedi al çocuğunu psikologa götür dedibenim çocuk gündüz meme mama hiç birşey almaz oldu iyice huysuzlandı ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin anneme ne diyeyim
Aynen bende öyle koyun koyuna uyuyorum kokusunu çeke çeke..bebek kokusu cennet kokusu derdi rahmetli ananem birdaha nerden bulucaz bu kokuyu:) ayrica oda ayirmayada karsiyim daha cok erken
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama o kadar çok söyledi ki her gelmeye bı çocuk yabani mi. Ne bu böyle adam mı seçiyo. Bu niye ağlıo ne kdr huysuz diye diye ağzıöa getirtti. Sinir etti beni. O kdr söyleyince hak etti o lafı. Ohhh canıma da değsin.
Alla alla ama ben hala alerji olmadığını düşünüyorm
Hadi iysin bugün dişten yana ama 20likleri ihmal etme koku yapar normal dişlerini kaydırır çarpıklaşır canm 😁
anaaa zaten carpik dislerrr :)))Bende ellerini tutup uyutuyorm oyüzden rehin kalıyor ellerim 1 saat ama napaılm😀😀😀
kizlar gcnlerde iki gece sadece 30 lk mama vermistim.
diger gun kan gordum.
mama bozuldu herhalde dedim.
bu seferde aradan ki hafta gecti dun bi 75 lik icirdim uyumadan
biraz once kakada yine ufak bir kan vardi.
digerlerine gore cok daha ufak.
kndimde sut urunleri tuletiyorum hic bisey olmuyor.
1 aylikknde mama takviyesi yapiyodik birsey yoktu
sadece mamaya m allerjisi var.
sut alerjisi diyblir miyiz...???????:44::44::44::44:
Canım yediklerindebir değişiklik olmadığına göre ikidir de mamadan sonra kan gördüğüne göre mana dokunmuş olmalı... Eskiden yiyordu birşey olmuyordu diye düşünme bebeğinin bağırsakları şimdi tolere edememeye başlamış olabilir... Doktoruna danuş canım mamayı değiştiripdene bir de...
aptamildi ilki
simdide bebelac aldm.
yarinada b bakim.
bugun disciye gittim bakiciya biraktim 90 lik mama icmis
yarnki kakasinada bakayim..
Allah sabır ve kolaylık versin canım,
alerji mamalarını pekmez ya da vanilya şurubuyla tatlandırıyorlardı galiba arkadaşlar, denedin mi sende belki o şekilde içer,
bu aylarda bebekler anneye daha bir düşkün olur zaten, bir de işe başlamışsın özlüyordur seni,
sen annesin, bebeğine kim bakarsa baksın senin kadar iyi bakamaz ama bir yabancının bakmasındansa annenin bakması daha iyi diye düşünüyorum,
bence annenin gönlünü al bir şekilde, torun evlattan tatlıdır derler annen de istemez ona zarar vermek
ben de 1 yaşından önce ayrılmasını doğru bulmuyorum, kızımın odasını bir yaşından sonra kendi başına yatıp uyumaya başladığı zaman ayırdım
ah ah aynı benim ki de öyle oldu ama ben diyemedim bişiy
benim ki de yapıyor canım
Kızlar moralim bozuk bana akıl verin nolur, biliyorsunuz ben çalışıyorum bebeğime annem bakıuor, sütü sağıyorum yetmiyor mama veriyoruz ama tabi mamamız alerji maması tadı kötü bizim bebeğin en aon tercihi bu çok ackıkırsa zorla alıuor , uykuda filan veriyorduk, annem çıcuğu ağlata ağlata zorla veriyor hırs yaptı, bir kaç kere gördüm elinden aldım yapma ane içim dayanmıyor dedim, sonra eşime sordum ben yokken nasıl veriyor yinw ağlatıyormuş, memeyi reddeden çocuk geceleri memeden ayrılmıyor emmese bile bana yapışık. Anneme en sonunda dayanamadım anne sen bu çocuğu korkutuyorsun bırak zatıf olsun yemesin ne yapayım dedim, korktuğu için gece bna ypışıyo belki dedim küstü bana bir sürü şey söyledi uyummasının sebebi ben dwğilim bğırıp da dövmüyorum ya dedi al çocuğunu psikologa götür dedibenim çocuk gündüz meme mama hiç birşey almaz oldu iyice huysuzlandı ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin anneme ne diyeyim
Ne yazikki annelere bize denmiyo hemen kusuolar benimki de gizli gizli su verio kat kat lahana gibi giydirio eşimde kizio haklı olarak onun anasida çocuğun ellerini yaliyo guya kibarlik yapio bak yuzunu opmuyorum die bende gel dudagindan op o cocuk elini agzina alio ne farki var dedim bozuldu bi tuhaflar yani offf
Bu arada anılim aşk olsun şaka yaptım kuşum ben arası geçen de göremedim özledim toplanalim hemn
Evet canım ya hemen alınmaya hazırlar bugün bana küs dolaştı bir sürü de laf soktu
Yeliz ne kdr arada kaldığını anlayabiliyorım az çok
Benim annemde geliyo bebeğe yapılmamasını istediğim tüm hareketleri yapıyo oğluma
Elli kere ara vermeden yüzünden öpüyo tükürüklü tükürüklü sigaralı ağzıyla
Ütü masasının ğstünde altını değiştirmeye çalışıp çocuğu düşürüyo
Devamlı banyoya götürüp soğuk suyla yüzünü yıkıyo çocuk ağlıyo ve bunları eşim görüyo çıldırıyo haklı olark. Anneme elli kere dedim ama anlamıo hemen küsüyo bpzuluo ne değerli çocuğun var al diyo neler neler.
Bence annenin zorlaması dediğin gibi uanlış. Ama sana düşmesi de özlediğinden olabilir. Tamamen korkudan olacağını sanmam. Annenin gönlünü nasıl alırsın bilemiyorum ama anşayışlı olmaları şart. Her bebek farklıdır bunu anlamalılar. İnş düzeltirsin annenle aranı sonuçta o bakıyormuş. Benim annem sevmeye geliyo ama çocuk eziyetin alasını çekiyo hafta da bir bde olsa
Eşime karşı yaşadığım mahçubiyeti saymıyorum bile.....
kızlar merhaba benım kız uyumaya yakın ellerini gözüne götürüyor süreklı kasıyor sızdede varmı boyle bır durum[/QUOTE
canım benim kızım da ellerini gözüne doğru götürüyo kaşımıyo ama eller genelde orda oluyo dalmak üzereyken .bi doktora sormayı düşünüyorum kontrole gidince.
kızlar merhaba benım kız uyumaya yakın ellerini gözüne götürüyor süreklı kasıyor sızdede varmı boyle bır durum[/QUOTE
canım benim kızım da ellerini gözüne doğru götürüyo kaşımıyo ama eller genelde orda oluyo dalmak üzereyken .bi doktora sormayı düşünüyorum kontrole gidince.
Dr.luk bi durum değil bence hepimizinki öyle uyku işareti olarak geçiyo gözleri ovuşturma eli göze götürme gibi hareketler.eylül uykusu geldiği gibi ovuşturuo gözünü çıkarcak diye korkuyorum ellerini tutup uyutuyorum :)
çoğu bebekte varsa normal o zmanDr.luk bi durum değil bence hepimizinki öyle uyku işareti olarak geçiyo gözleri ovuşturma eli göze götürme gibi hareketler.eylül uykusu geldiği gibi ovuşturuo gözünü çıkarcak diye korkuyorum ellerini tutup uyutuyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildisaol cnm
anaaa zaten carpik dislerrr :)))
canim kizlar daha once konusmuslardi burda..
ayn belitiler olunca danisayim dedim.
insallah degildir.
moralim bozuldu. ya..
oglumu ne kadar basit buyuttum
ilk ilacini antibiyotigini 3 yasinda icti senede bir defa grip olurdu. gerci son zamanlarda hep hasta okula baslayinca ama.
inan suan ilk cocuk buyutuyir gibiyim.
bu cok farlkli cagandan.
bi kere cok citkirildim. asik surat :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?