- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
zaten sadec anne sutu aliyor.Canım değişik valla tam olarak inek sütü allerjisi diyemeyiz bence... Sen tükettiğini söylüyorsun çünkü... Mamada olan birşeye allerjisi var gibime geldi... Ama ne bilemiyorum tabi... Yarın bir bak bakalım mamayı kesince düzeliyorsa artık mamadan kaynaklandığını söyleyevbiliriz heralde... Olmadı hipoallerjenik mamalar var acaba onları mı denesen ama doktora danış canım ben sadece fikir yürütüyorum... Mukus ve kan birşeylere allerjisi olduğunu gösteriyor...
Ayyy sükunet bacim ne güzel gaz veriyosun bana:)) çok mutlu oluyorum sen boyle şeyler yazinca:)) hamileyken de seni cok merak ediyorum msjlarin çok içten yazmistin iki gün yer yüzüne ayak basmamistim:)) çocuk gibiyim bende bide çocuk büyütmeye calisiyorum:)))))sağolun canlarım, kendi çocukluğumu düşünüyorum en mutlu olduğum anlardan biriydi annemle birlikte koyun koyuna uykuya daldığım anlar,
gün içinde yaptığımız ya da yapamadığımız herşeyden daha önemliydi benim için o anlar,
uyumadan önce son gördüğüm şeyin en sevdiğim insan olması beni mutlu ediyordu çünkü
bende çocuklarımın o mutluluğu yaşamasını istiyorum
maşallah küçük şampiyona
canım aynı ürünler .............. a da geliyor ben oradan almayı tercih ediyorum
hem kargo ücreti yok hem de unnado ya göre daha sorunsuz alışveriş yaptım
oy benim de hepsi çürük 20 liklerin, ama ikisi dolgu yapılabilecek durumda, 2 sinin kaçarı yok çekilecek
orda burda şurdayım canım
sabit bir noktam yok, hareket halindeyim,
geçen hafta kardeşimin kız istemesi vardı, yakın akraba düğünü, köyden gelenleri ziyareti derken koşturup durdum
o arada bir mastit, bir alerjik rinit atağı geçirdim (hatta geçiremedim devam ediyor)
öyle işte yoğunluk yoğunluk
ilahi tuğba senin mesajlarına bayılıyorum kııız
benim ki de öyle bilinçsiz bir dönüş yaptı aynı şekilde baktı o geldi gözümün önüne
erken konuşan geç yürüyor gerçekten de, ben de ikisini de erken yapan görmedim
muhallebi konusundaki bilgi için teşekkürler canım, boş kilodan hoşlanmadığım ve yararından şüpheli olduğum için kararsızdım muhallebi konusunda,
demek ki muhallebi vermiycem arada verirsem de arı mama olmayacak
kızlar merhaba benım kız uyumaya yakın ellerini gözüne götürüyor süreklı kasıyor sızdede varmı boyle bır durum
Herkese iyi akşamlar,
Mirakar soldalı kurabiyeyi yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkürler.mirakar yeni yediğin tatlardan dokunan oldu mu ?esradincel mirakara katılıyorum önce mamanın markasını değiştir hala devam ederse Dr danışırsın
18aydan önce almıyorşar sanırımTatlım valla sanki beni anlatmışsın ama benim başka sansım yok mecburum ama bakım kreşine vereceğim sanırım azıcık daha büyüsün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok şükür sevindim ,darısı başımıza diyim .
zaten sadec anne sutu aliyor.
ama cok nadir doymadigini hissettigimde verdim .
iki kere 30 luk.
dun 75 lik
bugun bakiciya birakmistm o da 90 lik vermis. toplam bir ayda bu kadar..
dedigin gibi mamanin icndeki biseye yapiyor.
cnku hergum yumurta yerim sut icerim yogurt yerim yok bisey...
denemek icin demi ilacida vermedm.
artk yarn bakcam bakalim.
canım bişey sorcam ben şu anda sadece anne sütü veriyorum. elmayala başlayınca iki hafta başka bişe vermiyormuyuz. ya da yeni meyveye nasıl geçiyoruz mesela elmaya alıştı diyelim püresiyle yiyo.ş eftali için tekrar 3-4 çay kaşığı suyla mı başlıyoruz. bir de 6.aydan sonra mama vermesek sadec evde yaptıklarımızan yese olurmu.
Ben de hero baby sütlü pirinçli aldım onu yapıpcam gece yatmadan önce ama boş muhallebi olmasın besin değeri yüksek olsun diye içine toz olarak biberon maması katayım diyorum böyle muhallebi tarifleri var
Sen denedin mi hiç mama anne sütü gibi vitamin ve mşnareller içeriyor onu da alması lazım ama bazen mama içmekten sıkılıu
Bende ellerini tutup uyutuyorm oyüzden rehin kalıyor ellerim 1 saat ama napaılm😀😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eneeeee herkeşler uyuymuuuu??
Ben nöbeti hic birakmadimki anam aksine sabah 6da bitiyidu 9a kdr siruyo artik hatta 10a kdr. Sadece buraya yazmiyorum kinamauin basiniza geçer mecer maşallah:)))eneee yine mi nöbettesin sen
bizim nöbet 5te başlıyor:) bebeğim 9da Bi vuruyo kafayı beşte ben kaldırıyorum maşallah:))
Ben nöbeti hic birakmadimki anam aksine sabah 6da bitiyidu 9a kdr siruyo artik hatta 10a kdr. Sadece buraya yazmiyorum kinamauin basiniza geçer mecer maşallah:)))
Maşallah canim o kdr uyuyosa insan nobete razi oluyor 3 saatlik uyaniklik normal bisi yani tabi ben dogru mu anladim o muallak:)))
Seatleon naber şekerim
Bugün bebisimin tırnaklarını kesince sen geldin aklımamarifetli hatun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?