2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
zaten sadec anne sutu aliyor.
ama cok nadir doymadigini hissettigimde verdim .
iki kere 30 luk.
dun 75 lik
bugun bakiciya birakmistm o da 90 lik vermis. toplam bir ayda bu kadar..

dedigin gibi mamanin icndeki biseye yapiyor.
cnku hergum yumurta yerim sut icerim yogurt yerim yok bisey...

denemek icin demi ilacida vermedm.
artk yarn bakcam bakalim.

Ayyy sükunet bacim ne güzel gaz veriyosun bana:)) çok mutlu oluyorum sen boyle şeyler yazinca:)) hamileyken de seni cok merak ediyorum msjlarin çok içten yazmistin iki gün yer yüzüne ayak basmamistim:)) çocuk gibiyim bende bide çocuk büyütmeye calisiyorum:)))))

Bu arada ahmet bir haftadir sabah 9 dan evvel uyumuyo. Gece yarim yada bi saat uyuyo o kdr dua ediniz please

Sende nazi badireler atlatmissin çok geçmiş olsun cnm
kızlar merhaba benım kız uyumaya yakın ellerini gözüne götürüyor süreklı kasıyor sızdede varmı boyle bır durum

Benm oglumda öyle canm gözlerini çok ovaliyor. Uyurken uyanacagi zmn ve uykuya dalacagi zmn ozellikle

Herkese iyi akşamlar,
Mirakar soldalı kurabiyeyi yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkürler.mirakar yeni yediğin tatlardan dokunan oldu mu ?esradincel mirakara katılıyorum önce mamanın markasını değiştir hala devam ederse Dr danışırsın

Hehe sevindim canım afiyet olsun... Yumurta sarısı ve muz yedim ikisinde de sıkıntı olmadı canım.. Demir ilacını yine aynı şekilde denedim onda da sıkıntı olmadı... Şimdi biraz otursun domates deneyeceğim...

18aydan önce almıyorşar sanırım
Ben ne yapacağım bilmiyorum
Çalışmaya alıştım evde oturmak zor gelio
Ama çalışırsam bakacak kşmse yok
Evde otırmak bana göre değil hiç
Hem maddi hem manevi
Tüm gün vermekte iyi değil ama başka çare yok...

Bence en kötü iki mama bebelac ve aptamil.sma dene derim.bi hata edip bir kere bebelac aldım kakada kan gördüm bıraktım.aptamil zaten israil malı asla vermem.sma en güveniliri gibi
Benim fikrim

Kızlar ballar canlar! Özledim siziiii
Bayağıdır yazamadım okuyorum ama hızına yetişilmiyo bu aralık analarının sayfalar akıyor...
Hepinizin yüreğine sağlık çok şey öğreniyoruz birbirimizden
Biz gittik geldik kvlere... Orda da oldu bitti mevlütümüz çok şükür... Yolculuk korktuğumdan iyi geçti...
Ama şu diş ağrılarımız yoruyo bizi hep huysuzluk mızırdanma! Oynatıyorum kucağımda seviyorum yok!
Ağrısı tuttu mu hiçbirşey sakinlestirmiyo dun çığlık çığlığa bağırıyordu aksam soyup doooğru banyoya...
Ama gücüm yetmiyor... tatili olmayan bi iş büyük bir sorumluluk bu
Kendimi resetlemek eski enerjik halime dönmek istiyorum
Eskiden eşim seni seyredince ben yoruluyorum derdi ya da bu kizin enerjisi hic bitmiyor derdi
Ama bitiyormuş
Allahım henüz tek çocuk!!! Sen yardım et allahım...

Seatleon naber şekerim
Bugün bebisimin tırnaklarını kesince sen geldin aklıma marifetli hatun!

İlk başta püreyi yiyemeyeceği için suyuyla başlıyoruz canım ama daha sonraki meyvelerde direk püre seklinde başlayabiliriz 6. aydan sonra mamayı pek vermezsin canım çorbalarla yoğurtlarla öğünü geçirirsin anne sütü vermeye devam tabiki tatlımmm :)

Bebeğim ben daha denemedim ama zaten sütlü rpirinçli de devam maması var toz mama katmana gerek yok bence aben fazla vermiyorum canım sabah uyanıyor emziriyorumgeri yatıyor uyandığında 30 cc veriyorum emziriyorum tekrar yatıyor bunu biraz sıvı yapıyorum öğlende 50 cc veriyorum birazcık yoğun yapıyorum gecede yatmadan önce 50 cc sıvı yapıyorum ama 30 35 cc anca yiyor sonra emziriyorum ve yatıyor ben alışsın diye günde 3 kere aralarda veriyorum yani ama 5. ay dolsun değişik tatlar yapacağım

Bende ellerini tutup uyutuyorm oyüzden rehin kalıyor ellerim 1 saat ama napaılm😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay tuttururmu eli hiçççç asla alıştı kolları dısarda basının yanına atıyor sağlı sollu oyle uyuyoruz

eneee yine mi nöbettesin sen
Ben nöbeti hic birakmadimki anam aksine sabah 6da bitiyidu 9a kdr siruyo artik hatta 10a kdr. Sadece buraya yazmiyorum kinamauin basiniza geçer mecer maşallah:)))
bizim nöbet 5te başlıyor:) bebeğim 9da Bi vuruyo kafayı beşte ben kaldırıyorum maşallah:))

Maşallah canim o kdr uyuyosa insan nobete razi oluyor 3 saatlik uyaniklik normal bisi yani tabi ben dogru mu anladim o muallak:)))

Maşallah canim o kdr uyuyosa insan nobete razi oluyor 3 saatlik uyaniklik normal bisi yani tabi ben dogru mu anladim o muallak:)))[/QUOTE]

yanlış anladın:) akşam dokuzda yatıtiyor sabah beşte emziriyorum tekrar uyuyor sekiz gibi uyanıyor:)

yanlış anladın:) akşam dokuzda yatıtiyor sabah beşte emziriyorum tekrar uyuyor sekiz gibi uyanıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…