2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar ya bişey diycem. Katı gıdaya geçişte sebze meyve sularıyla başlayın diyor ya ben direk sebzeyi haşlayıp rondodan çekip verdim azar azar arttırdım. Bir zararı olur mu ki?

Olmaz bişey canım bende sulardan başlamadım direk püre çorba verdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay içim rahatladı. Bikaç yerde iki hafta su sonra sebze püresi sonra bir hafta sonra neyce suyu ıç hafta sonra muhallebi bla bla bla.... Valla sıra mıra dinlemedim uç gün test ettikten sonra lomburt diye verdim yani.

canım annem süt çeker der yani emziren kadının da canının istediğini yemesi lazımmış.benden söylemesi.eşine bi telf et istersen:)

ah be canım emziriyo olaydım da çıkıp alıp yapaydık ((
süt de kalmadı ben de, yemek hevesi de (

bu arada o fenerli kuzuya da maşallah.benim eşim gs li ben fb liyim.o yüzden bizim oğlan şu anda takım tutmuyo.büyüyünce karar vericek:)kıyafet alıp çocuğu etkilemek de yasak.:)

valla benim eşim de fb li ama hiç alakası yok, stada çok yakınız eve gelirken maç zamanı bi de küfür edip duruyo takımına :))
ben desen üniversitede bütün takımlara üyeydim, başkanları arkadaşımdı üye topluyolardı beni de hep joker niyetine kullandılar :) ünibjk, gençfb, ultraaslan hepsine üye oldum yani takım tumadığım halde :))
oğlanın formasını da eşimin üniden arkadaşı almış, annem de diyor ki ben beşiktaşlı yapacağım, teyzesi karşıyakalı yapacam diyo ne olur bu çocuk ben de hiiiç bilmiyorum :))

bişe sorabilir miyim cnm ? benim oğlum yarın 5. ayını dolduruyo. ben iki haftadır sebze çorbası yediriyorm ona. patates ,havuç,pirinç ya da irmik le yapıyorm. içine kabak ta eklemeyi düşünüyorm gelecek hafta . sen ne zaman yeni sebze eklemeye başladın? ya da önce ne ekledin? rica etsem cvp verebilir misin?

ay içim rahatladı. Bikaç yerde iki hafta su sonra sebze püresi sonra bir hafta sonra neyce suyu ıç hafta sonra muhallebi bla bla bla.... Valla sıra mıra dinlemedim uç gün test ettikten sonra lomburt diye verdim yani.

senin bebiş kaç aylık cnm?

canım kabak ilk verileceklerden zaten ekleyebilirsin, ama ben hepsini bir kerede yapmıyorum Bi gün kabak patates Bi gün havuç patates

benim ki de beş oldu. ya ben meyve suyuyla başlamadım çorbayla başladım. meyve suyunu tadınca sebzeyi yemiyo muş bebişler. şimdilik sadece sebze çorbası . yoğurda da başlıcam. sen ne veriyosun?

canım kabak ilk verileceklerden zaten ekleyebilirsin, ama ben hepsini bir kerede yapmıyorum Bi gün kabak patates Bi gün havuç patates

kabaktan başka ne eklenebilir peki? benim pek bilgim yok . doktora sormadan başladım. bebişim mama az az yiyo doymuyo ek bişeler verince mama da yiyo.

Canm karnıbahar taze fasulye ekleyebilirsin
Mahirime yarasın😃😃

kabaktan başka ne eklenebilir peki? benim pek bilgim yok . doktora sormadan başladım. bebişim mama az az yiyo doymuyo ek bişeler verince mama da yiyo.

canım benimki de anne sutunun yanında mama alıyor. Doktora sormadım ama ben yoğurt kabak patates havuç elma armut dışında bişey vermedim. Daha yeni başladık zaten. Gutme bebek.com dan takip ediyorum orada 1. Aşama yiyecekler yazıyor ıspanak bezelye taze fasulye avokado şeftali mango falan yazıyor. Bir iki haftaya bunları da ekliycem. Bir de muhallebi yapmayı düşünüyorum günde bir kez. Ama onumuzdeki hafta sağlık ocağına gidip bir bilgi alıcam yine. Seninki kaç kg?

anladım canım baya bı olaydan sonra tarhanaya ulasmıssınız benımde memleketımden annem yolladı beyaz tarhana acısı fılan yok tuzuda yok aynı dedıklerıne uyuyo tarhananın bebek ve cocuklar ıcın faydalı oldugunu bende duydum tvde doktorlar soyluyodu yarın vercem ıns sever :)

valla cnm daha bilmiyom. cumartesi kontrolümüz var bakcaz kaç kilo.

ayy supermıs canım yaa kecı sutu anne sutune en yakın sut ve cok faydalı bıde ondan yapılıyomus cok besleyıcı olur o yesın bebısıne yarasın :) eger fazla varsa bende alabılırım ucretını verırım canım fazla fılan olursa haberım olsun :) markette gordum bugun kecı sutu ondan alıp az bısey tarhana yaparım belkı ama tarhana havası degıl ıste

Heee yaa or ulaştm ama bitti ya 😄😄
Evet kiloda aldryormş hemde çok protein varmış
Evet canm o özlelliklerfe olana bebek tarhanası diolarmş

özlettin ayol.bende keserken hep siz geliyorsunuz ne varmış iki dk sürmüyo diyorumnasıl geçti mevlüt?

cnm tam geçmişe bakmadım kusura bakma . beyaz tarhana isteyn olursa yollarım yazmışsın . eğer fazla olursa ben alırım ücretini de veririm yani. olursa haber verirsen çok sevinirim.

Bacım aşk olsun ne parası yaa.bizim tarhana toz değil bugdaylar diri diri duruyo içinde mısır da var.sen pişirince çekersin yani.söyledim bizimkilere varmış ama gelmesi bayagı zor gelince burda yazarım sende istersin.eşim gidecek getirir gelirken köyümüz adana aladağa yakın kayseri sınırları içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…