2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
gunaydinn gece bu mesaji yazdiktan sonra sagtarfta da basladi agri siddetlendi birax zor uyudum gecti sonra.

ya kadin da gelmedi bu saate kdr off ya unuttuysa neolcak pazar mevlut varyandi gulum keyen helva

Gecmis olsun canim, benimkide unutmus gelmemisti, delirmistim camlari kayinpederim sildi bizde icerleri halletmistik, kac tane kadin aramistik ve hepsi doluydu, insallah seninki unutmaz ara istersen

Gecmis olsun canim, benimkide unutmus gelmemisti, delirmistim camlari kayinpederim sildi bizde icerleri halletmistik, kac tane kadin aramistik ve hepsi doluydu, insallah seninki unutmaz ara istersen

sorma cnm ya kadini tanumyorumki benum kadin hastalanmis komsudan rica ettim onnki geleck olan son anda degisti komsu da uyuyodur simdi offf

bu arada helal olsun kainpedere

Son düzenleme:
gunaydinn gece bu mesaji yazdiktan sonra sagtarfta da basladi agri siddetlendi birax zor uyudum gecti sonra.

ya kadin da gelmedi bu saate kdr off ya unuttuysa neolcak pazar mevlut varyandi gulum keyen helva

geçmiş olsun canım, sana özelden mesaj attım ben bi oku istersen..
aman canım boşver kadın da gelmezse kendini yormadan yapabildiğini yaparsın yetişebildiğine yetişirsin, insanlar da biliyo ki doğum yaptın evini mi didiklicekler, rahat ol boşver... zaten ağrınla uğraşıyosun bebekle uğraşıyosun bi de streslenip germe kendini...

sorma cnm ya kadini tanumyorumki benum kadin hastalanmis komsudan rica ettim onnki geleck olan son anda degisti komsu da uyuyodur simdi offf

bu arada helal olsun kainpedere

Aynen senin gibi olmustuk bizde tanidik degildi malesef, kayinpederime camlari sildirmeseydim kusecekti :) kadinin gelmiycegini ogrenince 9 da geldi, cam siler toz alir ev supurur :) bir bulasik isini sevmez asla dokunmazmis kayinvalidem gelinim diyor kocasina benim esimde super tuvalat banyo temizler bir saat babasina cekmis biraz birgun cam silme kavgasi yapmistik evde sende gelmezse dert etme, mevlutten sonra temizlikci daha cok lazim oluyor benim ev talan olmustu

saol cnm cvpladım msjı bakalım işbaşa düşcek galiba

benim kayınpeder elini sürmez ama babam çok yardım eder anneme vakit de oyok o yüzden yrn ankaradan abimler gelecek offf artık herişin hayırlısı napalım

ay ne güzel kayınpedermiş :)) millet burda kayınpeder kaynana hepsine saydırıyo öp başına koy, ee koca da iyi maşallah...

Esra çok sesli güldüm:'-)adanada 15 sene yaşayıp istanbula gelince aynı durumlara ben çok düştümşimdi hepsini yiyorum alışıyo insan

canım annem süt çeker der yani emziren kadının da canının istediğini yemesi lazımmış.benden söylemesi.eşine bi telf et istersen:)

heheee yedm enginari fena o lmamis.
zaten ben nginari severmde etli ymgin sevmiyorum.
ozellkle garniturlu z.yagli olan bayiliri

haftaya izmirdn gorumcem gelcek.
ozel olarak bana canak kismni esimde yapraklari getirecekkk..

Gunaydin, facebookta hic olmicak birininin fotosunu begendim yanlislikla, arkadas degiliz, sonrada hemen geri aldim begenmeyi hesabimida dondurdum bildirim gitmismidir :/

begn bildirim olarak gitmz hic dert etm.
hesabni acablirsin.

gunaydnlarrrr bu arada kizlar.
dn ayca bi turl memeyi almadi cnk cok ackmis. napim napimm bari mama yapim dedim
120 lik icti veeeee aksam 9 da bi yatti sabah 5 te emmeye kalkti

ay ne güzel kayınpedermiş :)) millet burda kayınpeder kaynana hepsine saydırıyo öp başına koy, ee koca da iyi maşallah...

benm kv gldigi zamn tum camlaru mutfak dolaplarni siler.
k.babamada tum utu islerni verir. "o guzel yapiyor"diyor..

allah nlardan raz lsn. kv dem mkli hmsire oldugu icin calisann halinden anliyor.
geldmi bn okula giderm o da bosdumaz yemek blasik hallder.
yilda 1 kere geliyolar 1 ay kaliyorlar.
izmirden antep oldugu icin.

Kayinpederim iyidir kayinvalidem de tam tersi gecen bizde kaldi, 11 e kadar yataktan kalkmadi, kahvalti yaptik sonrada gitti bir carsafini pikesini toplamadi bende toplamadim sinirden :) aksama kadar oyle kaldi.. Evinde yemek yapamaz, otururken kadin cagriyolar yemek yapmaya hic sevmiyorum kendisini

Eminisin canin begendikten sonra geri aldim begenmeyi insallah gitmemistir..

Buarada benim oglanda almiyor hergun agliyorum bebege bagirir oldum, kiloda veriyor, mamayida biberonuda almiyor, sen benden tecrubelisin, meme almiyor deyip mama verirsen sutun azalir bence verme sag ver biberon aliyorsa hemde sutunu bosaltmis olursun, ben gogusum bosalsin diye zorla emziriyorum

izmirden anormal insan çıkmaz zaten Esra :)) şanslısın :))

olsun bi tanesi adam olsa o da yeter işte :)

nasıl yanı hala siz hangi saatlerde uyuyosunuz cnm

Öyle belli bi saatimiz yok canim önceden bu saatlerde uyurdu artik uyumuyo uykuyu kaydiriyo galiba diye mudehale etmiyorum artik ogluma saldim gitti. Ne zaman bisiler yapmaya calissam daha beter oldu oğlumu kendime uyduramiyirum ben ona uyacagim artik:))

Geceden beri uyanik işte bir saat bi yarim saat bi uyudu o kdr başka yok canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…