Olsun tatlım çok şükür 5 aylık yaptık bebekleri az kaldı, alerjik olması bebeğin çok zor çünkü mamaların tadı iyi değil ama onlRın damak zevki tam gelişmediği için bi şekilde veriyoruz yapCK birşey yok, doktorun bna söylediği şuydu, senin bebeğin bi süre diğer bebeklerden farklı olacak sonra herşey düzelecek, biraz sabret demişti, gerçekten de bi süre sonra herşey düzelecek inşallah, ben bi defasında benim bebeğim diper bebekler gibi neden tatlı mama yiyemiyor diye saatlerce ağladım sonra düşündüm ki anne sütünün tadı bile kötü:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah sana güç ogluna uyku versinÖyle belli bi saatimiz yok canim önceden bu saatlerde uyurdu artik uyumuyo uykuyu kaydiriyo galiba diye mudehale etmiyorum artik ogluma saldim gitti. Ne zaman bisiler yapmaya calissam daha beter oldu oğlumu kendime uyduramiyirum ben ona uyacagim artik:))
Geceden beri uyanik işte bir saat bi yarim saat bi uyudu o kdr başka yok canm
Bugun doktora gidicez haftaya 5 aylik olucak idrar tahlili yaptiricam, cok istahsiz, evde tartiyorum sanirim 400 gram anca almistir, birde idrar tahlili yaptirmak zor mu tek gidicem hastaneye hemencik cis yaparmi acaba ?.
Ben hala ayaktayim
canım sebamed için de iyi yorumlar okudum ama bilmiyorum. geçende de yazmıştım ben Bübchen tercih ediyorum Alman güvenirliliği..
http://www.e-bebek.com/bubchen-baby-gunes-sutu-lsf-50-150-ml_BUB-12036635[/QUOTE
Sebamed öütfen kullanmayın hele bebeğiniz alerjik bir yapıya sahiplse asla benim bebeğiminin yüzünü mahvetti nemlendiricisi resmini bile koyabilirim, belki bebeğim çok hassas ondan dı ama kullanmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sebamede fena değil diyorlar biz de allerjiden dolayı kullanamıyoruz gerçi... Kullanan arkadaşlar yorum yapar ama bence en azından 50 faktör olsun derim...
Yeliz senin tavsiyeni görmüştüm şimdi hatırladım, bebeşine de çok geçmiş olsun( alerji çok zor yaa
şampuanımız sebamed memnundum, güneş kremi daha hassas birşey ama
şampuan vücuttan arınıyor da bu kalıyor, bide benim kız bembeyaz, güneşle çok derdimiz olacak anlaşılan..
Biz hala uyumadikkiiineee
yeni bir soruyla karşıınızdayım kız anneleri :))
kızımın kulaklarını artık deldirmek istiyorum, küpeli küpeli görmek istiyorum :))
erken midir? deldiren var mı? en fazla 6. ayını bekleyeceğim galiba ben
kızımın kulaklarını artık deldirmek istiyorum, küpeli küpeli görmek istiyorum :))
kızlar bebğimin beşiklerine yataklarının üzerine yumuşak ince bi yatak daha yapmak isityorum pamuktan ince bi yatak diktir dediler elyaf yakıyo yazın sırtını başını terletiyo pamuk dediler ama ben hiç duymadım siz bişey yaptınızmı kuzular yumuşacak yatsın diye
Bendee bayılırmmmmmaaa Esracım enginar sevilmez mi ya :)) ben de bir Karşıyakalı olarak eşini tebrik ederim, ama enginar dediğin etli değil zeytinyağlı güzel olur... offf hele ki bi de dolması olacak, yeme de yanında yat... allahım allahım iyiki hamile değilim şuan çıkardım hemen enginar almaya...
kızlar bebğimin beşiklerine yataklarının üzerine yumuşak ince bi yatak daha yapmak isityorum pamuktan ince bi yatak diktir dediler elyaf yakıyo yazın sırtını başını terletiyo pamuk dediler ama ben hiç duymadım siz bişey yaptınızmı kuzular yumuşacak yatsın diye
Ben bir kez yaptırdım... Erkek bebeklerde daha kolay oluyormuş... Benim kızımda da kolay oldu ama çok şükür... Poşet gibi birşeyi taktıktan sonra pek areket ettirmeden yatırdım ben emzirmiştim işlem öncesinde... 5 dakika kadar sonra yaptı şansıma... Sen de beslersin canım yapar heralde:))
heheee yedm enginari fena o lmamis.
zaten ben nginari severmde etli ymgin sevmiyorum.
ozellkle garniturlu z.yagli olan bayiliri
haftaya izmirdn gorumcem gelcek.
ozel olarak bana canak kismni esimde yapraklari getirecekkk..
begn bildirim olarak gitmz hic dert etm.
hesabni acablirsin.
gunaydnlarrrr bu arada kizlar.
dn ayca bi turl memeyi almadi cnk cok ackmis. napim napimm bari mama yapim dedim
120 lik icti veeeee aksam 9 da bi yatti sabah 5 te emmeye kalkti
özlettin ayol.bende keserken hep siz geliyorsunuz ne varmış iki dk sürmüyo diyorum nasıl geçti mevlüt?
Neler yaptınız mevlüt için bende düşünüyorum iki hafta içinde yapayım diye
Günaydın kızlar
Cok zor bi hafta geçirdik giremedim
Geçmişi okuyamadım tabi
Herkes iyidr umarım
esimn israri uzerne kusbasli engnar pisirdikk.
esm izmirl ck seviyor enginar
ama icerden hicde hos kokular gelmiyor.
sulu etli ymeklerle aram yok.
...
bir nsann en sevdigi yemek engina olablir mi.
hele ki ben adanaliyim
verilir canım neden olmasınBeş aylık bebeğe tarhana verebilir miyim? Evde tuzsuz acısız var da teyzem yapmış temiz de versem olur mu acep?
Kızlar bugün dr a gittik Aras için rutin kontroller
Rota bın 2. Dozu vuruldu
Bu sene menenjit aşısı gelmiş öneririm ama zorlamam çünkü ücretli dedi
Duyanınız oldu mu ya da dr u öneren
Bilemedim daha önce duymadığım için. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir
12.ve 24.aylarda yaptırılıyorlmuş
Sadece24. Ayda da yapılabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?