2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

aynen canım anne sütününde tadı kötü dediğin gibi biraz böyle gidecek dedi doktor dediğin gibi ek gıdalara ne zman geçer hepsini sormak isityorum pazartesi salı gibi gidi,cez doktor kont. inş iyi şeyler olur kaka tahlilide vermek istiyorum gitmişken düzeldimi ilthabı kuzumun diye Allah yardımcımız olsun

kızlar bebğimin beşiklerine yataklarının üzerine yumuşak ince bi yatak daha yapmak isityorum pamuktan ince bi yatak diktir dediler elyaf yakıyo yazın sırtını başını terletiyo pamuk dediler ama ben hiç duymadım siz bişey yaptınızmı kuzular yumuşacak yatsın diye

Allah sana güç ogluna uyku versinben senn yerinde olsam psikopat olurdum herlde

Son düzenleme:
Bugun doktora gidicez haftaya 5 aylik olucak idrar tahlili yaptiricam, cok istahsiz, evde tartiyorum sanirim 400 gram anca almistir, birde idrar tahlili yaptirmak zor mu tek gidicem hastaneye hemencik cis yaparmi acaba ?.

Bugun doktora gidicez haftaya 5 aylik olucak idrar tahlili yaptiricam, cok istahsiz, evde tartiyorum sanirim 400 gram anca almistir, birde idrar tahlili yaptirmak zor mu tek gidicem hastaneye hemencik cis yaparmi acaba ?.

Ben bir kez yaptırdım... Erkek bebeklerde daha kolay oluyormuş... Benim kızımda da kolay oldu ama çok şükür... Poşet gibi birşeyi taktıktan sonra pek areket ettirmeden yatırdım ben emzirmiştim işlem öncesinde... 5 dakika kadar sonra yaptı şansıma... Sen de beslersin canım yapar heralde:))

Ben hala ayaktayim

Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin diyorum başka da bişey diyemiyorum ki

yeni bir soruyla karşıınızdayım kız anneleri :))
kızımın kulaklarını artık deldirmek istiyorum, küpeli küpeli görmek istiyorum :))
erken midir? deldiren var mı? en fazla 6. ayını bekleyeceğim galiba ben

ay ben de bayılıyorum küpeli kızlara :)) ama bence erken, en azından diş sıkıntısının geçmesini bekle, çünkü diş çıkarma döneminde kulaklarda ağrı olabiliyor ve sürekli kulaklarını çekiştiriyorlar, allah korusun yırttırır biz yeğenimin kulaklarını 9 aylıkken deldirmiştik, yanlış hatırlamıyorsam 3 diş çıkarmıştı ve diş çıkarma sorunu geçince deltirmiştik...

Son düzenleme:

bencde daha erkn cnm.
sanirm ben 4 yasndan once deldirmicem..emerken yatarken arkasindaki klipsi batar.
ama insan da dedigin gibi gomek istiyorrr

yaptirabiliyorsan en iyisi yun yatak ama onunda bakimi zor cikar yika falan

Bendee bayılırmmmmm
Etlisini hatta sıcağını duyMadım
Zy. Harika olır garnitürlü bende yaparım hep
Ama kılçılsız bulmak Zorrrr

Annem Arasa yaptırmıştı incecik ama oamuk yatak
Bebeklere çok yumyşak yer önerilmiyor ya
Kendi yatağının üzerine onu seriyorum şimdilik
Alezlerden biraz daha kalınca. Yani normal pamuk yatak kalınlığında değil bendeki Tuğbacım

Bence de henüz erken canım henüz daha küçücükler yatarken ederken sıkıntı olabilir.. Meltemin de dediği gibi kaşımayla yırtabilir... Doktorlar da pek önermiyorlar... Benim kızın kolunda künye vardı doktor görünce bu yaş grubunda altını takıyı önermiyoruz çıkarın dedi:)))

bizim beşiğimizde ince bir yün yatağımız var ablamızdan kalma, bir de ince bir pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum,
elyaf kışın üşütür yazın yakar, yün nispeten daha serin olsa da en serin tutanı pamuk

Canım yaptıracaksan pamuktan yaptır mutlaka terletmez hem dediğin gibi.. Biliyorsundur büyük ihtimal ama hatırlatayım dedim yün yaptırma allerjik bebeklerde yünlü herşeyin kaldırılması gerekiyor...

Saol canim gittik verdik kolay oldu :)

Ayy maşallah maşallah bende yatmadan mama veriyorum en fazla 2 saat sonra uyanıyor güzel bir uyku çekmeyi özledim walla

Kızlar bugün dr a gittik Aras için rutin kontroller
Rota bın 2. Dozu vuruldu
Bu sene menenjit aşısı gelmiş öneririm ama zorlamam çünkü ücretli dedi

Duyanınız oldu mu ya da dr u öneren
Bilemedim daha önce duymadığım için. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir
12.ve 24.aylarda yaptırılıyorlmuş
Sadece24. Ayda da yapılabilirmiş

özlettin ayol.bende keserken hep siz geliyorsunuz ne varmış iki dk sürmüyo diyorumnasıl geçti mevlüt?

Neler yaptınız mevlüt için bende düşünüyorum iki hafta içinde yapayım diye

mevlüt güzel gecti cnm
ama bendeki daha güzeldi
burda pilav üstü et, su böreği, ve iki çeşit baklava ikram etmiştik biri hazır diğeri kv'm yapımı :)
lokum kolonya...
küçük boy havlular hazırlamıştım hediyelik kurdale ile bağlayıp fiyonklayıp
herkes çok beğenmişti kullanışlı bişey diye... 40 kişi vardık
neyse mevzu kayınvaldemdeki mevlüttü o da güzeldi 25 kişi falan vardık
orda da pide ayran yaptırmışlardı, sarma ve ev yapımı baklava
allah kabul etsin önemli olan o
gerisi heves işte
sen de yapar atlatırsın kuzum
hem senin için ne ki emzirirken sararsın yaprakları

Günaydın kızlar
Cok zor bi hafta geçirdik giremedim
Geçmişi okuyamadım tabi

Herkes iyidr umarım

neoldu deniz neden çok zor bi hafta
herşey yolunda dimi

esimn israri uzerne kusbasli engnar pisirdikk.
esm izmirl ck seviyor enginar
ama icerden hicde hos kokular gelmiyor.
sulu etli ymeklerle aram yok.
...

bir nsann en sevdigi yemek engina olablir mi.
hele ki ben adanaliyim

ayy bizim de favori yemeklerimizin başında adana kebap gelir
eşim de ben de hastasıyız
sırf yerinde yemek için adanaya gitme hayallerimiz var

Beş aylık bebeğe tarhana verebilir miyim? Evde tuzsuz acısız var da teyzem yapmış temiz de versem olur mu acep?
verilir canım neden olmasın
hem de tuzsuz acısız tam bebek çorbası

anıl ya biz oda yaptırmamıştık ya, şimdi düşünüyorum zira sepetimiz küçülüyor
ama çocuk odamız çok küçük bi derinlik var oraya dolap sığarmı acaba
sen boydan yükseltmiştin ben de öyle düşünüyorum hoş boydan sorun yok
eni ve derinliği nedir biara müsait olduğunda ölçebilirmisin cano?
olmadı kendi ölçülerimize göre yaptırcas
biz de muhtemelen modesa dan alcas...

buarada aşı hakkında bi bilgim yok anılcım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…