2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bu ne yaa mavi gri baydı valla ben beğenmedim
nereye gitti bizim pembe fuşya sitemiz

Slm kızlar Nasılsıniz bebisler nasilll..benim oglumda yanağında egzama oldu doktoruna götürdük bize BABE Marka banyo suyuna damlatilabilen bi yağ verdi kullanan var mi aranizda bu markayi???

Evet cano hatırlıommm
Ölçer yazarm cnm. Eşim sınava gitti gelsin
Unutursam hatırlat amaaa kafa bi dünya
bu ne yaa mavi gri baydı valla ben beğenmedim
nereye gitti bizim pembe fuşya sitemiz
Bendeee
Anket yapsnlarrr
Çok soğuk iticiiii

Sarıyorum zaten kızbebişi sırtıma bağlayıp her işi yapıyorum

Allah kabul etsin mevlüdünüdarısı başıma

Ben mevlüt düşünüyorum ama öyle gelecek pek kimse yok olanlarında burnu havada.komşuda yok doğru düzgün.naapim akıl verin.oğluma mevlüt kıyafetide lazım pöff çok da sıkışık bi senedeyiz.ne zaman bitecek bu borçlar:---(

bugün aşımızı olduk bi kaç gün gecikmeli.kızım 6900 g olmuş geçen ay çok az kilo almıştı pek emmek istemiodu .bu ay çok da keyfine bırakmadım daha sık emzirmeye çalıştım 800 g almış sevinçliyim şenim mutluyum

cnm ben yapamadım eşimin anne babası yok(vefat ettiler) bizimkiler izmirde çok uzak. ilgilenicek kimsem yok burda. çok da beceremem öyle işleri pek anlamam .burda çevrem de yok pek yeni sayılırız. üzülme cnm sağlık olsun da borç ödenir

Benim çevrem var akraba çok ama gelmezler pek bi havalılar.sende istanbulda mısın?

ayy gelirsen adanada degilim ama antepteyim burann yemekleride aratmiyor adanayi...
yerizzz afiyetleee.
hele bir sogan kebabi var ki offf..

Sen yap canim ben gelirim mevlut kyafetide olmasin nazar deger Borçları dert etme canım ödenir bir şekilde. Herkesin böyle bir dönemi mutlaka oluyor keşke olmasa. Allah dermansiz dert vermesin.

Evet cano hatırlıommm
Ölçer yazarm cnm. Eşim sınava gitti gelsin
Unutursam hatırlat amaaa kafa bi dünya

Bendeee
Anket yapsnlarrr
Çok soğuk iticiiii
tamam canım hatırlatırım

Benim çevrem var akraba çok ama gelmezler pek bi havalılar.sende istanbulda mısın?
amaan havaları batsın... nurselin dediği gibi biz geliriz toplaşıp

ayy gelirsen adanada degilim ama antepteyim burann yemekleride aratmiyor adanayi...
yerizzz afiyetleee.
hele bir sogan kebabi var ki offf..
off esra deme deme
bilmem mi antebin yemeklerini sen benim için de ye ohh afiyetin olsun

yemek demişken benim kuzu akşam biz yemek yerken bana da verin der gibi ağzını şıpırdata şıpırdata gözlerimin içine baktı çok alem ya
sonra emzirdim de acıkmış meğer o da kıyamam

Son düzenleme:

cnm çok sevindim senn adına.. benim oğlan en az 800 gr alıyordu son kontrolunde son kontrolünde 500 gr almış ilk defa böyle az. Dr gittikçe azalıyo kilo alımı ek gıdaya başlayabilirsin dedi.Hatta ben burda sorudm sizlere ne yapcam ne yedircem diye. Ama sonra vazgeçtim daha çok emzirmeye krr verdim çünkü sütüm var maasallah.ek gıda verrsem az emcek çünkü.Ama sana şunu sormak istiyrum emerken uyuynca bırakmak istemiyo memeyi.Beklyrm kendi bıraksın diye bıarkmıyo arada uyuyo arada emiyo almaya çalışınca emiyo duruyo böle devam ediyo işte şimdi daha çok kilo alsın diye uğraşırken bıraktrmak da saçma geliyo kafam karıştı.

(buarada bebgm 28 aralık 3240 gr dogumlu 28nisanda 6500grdı son kontrolü)

bu arada gelmeyen kadın öğleden sonra geldi çok şükür yarım gün yrn da yrm gün gelcek sonra mevlüt ertesi gün. Hayrlısıyla bi atlatsak

Son düzenleme:
benim kızım da 27 aralık 3250 doğumlu .aynı günlerde aynı kilolarda doğmuş minnoşlar kızım da 1000 gramın üstnde alıyodu 3. ay birden azaldı kilo alımı . o ay az emdi .ben de acıkmamış diye çok üstelememiştim. az aldığını görünce bu ay biraz daha sık emzirmeye çalıştım zorlamadan. daha ii aldı ayına göre de düşününce normal yani. benim kızım da emerken bırakmak istemiyo aynen.orda keyif yapıo onalar bence doysalar da. zaten çok dalmadıysa memeyi çekince daha kuvvetli emerler .emziğe alıştırırken de çeker gibi yapıyodum tutuyodu o zaman.canım bence emişine bakarak karar ver dalana kadar bekle sen hareket etmeden emmiyosa iyice zayıfladıysa emişi de o zaman yerine bırak derim.ben bekliyorum bi beş dk falan yanaklarına dokunuyorum arada emsin diye pek hareket kalmayınca çekiyorum. geçen ay birini emip doyuyodu hala öyle ama artık diğer memeyi de veriyorum yanaklarına dokunup hareket ettirip emmesini sağlıyorum bi şekilde. valla emzirmek de zor zanaatmış onu anladım bence de ek gıdaya hemen geçme canım sütün varken bol bol emsin inş bebişin

Canım benim bebeğim de emerken uyuyor uyuyunca emzik gibi emmeye başlıyor yutkunmuyor hiç, o zaman bıraktırıyorum, tekrar aranıyor veriyorum bir süre daha emiyor yutkunmayı her bıraktığında çekiyorum memeyi, arandığında veriyorum, ta ki aranmayı bırakana kadar.

Biraz daha fazla emzirerek daha fazla tartı almasını saglayabilirsin ama aylık 500 gr da az değil, normal sınırlar içinde üzülme, bundan sonra eskisi kadar kilo almaz zaten, eski hızıyla kilo alırsa 2 yaşına geldiğinde 24 kilo olur.

bu arada kızlar sağlık ocağında aşılar yapılırken gözünüzü dört açın. bugün az kaldı 4 aylık kızıma 6. ay aşılarını yapıyodu ebe ben bebek aşı odasına girdim direk kızımı hazırlıyodum eşim de ebeyi çağırdı kızımın ismini de söylemiş . neyse ebe geldi aşıları hazırlamaya başladı bi yandan da bilgi veriyo .bu ay artık oturtmaya başlayın dedi.destekli olarak mı diye sordum .yok hayır desteksiz oturtun kısa süreli dedi .içimden daha erken yapmam dedim. sonra 3 tane aşı yapıcaz dedi biri ağızdan. bacaktan olanlar tamam da ağızdan yok diye biliyorum dedim .o da bu yeni aşı dedi.kızamık için. neyse bi şaşkınlık daha geçirdim.ardından ek gıdaya da başlıyoruz dedi. aşıları hazırlıyo bi yandan.ben erken değil mi daha bi tartsaydık falan.4 aylık henüz dedim.o da ahmet değil mi bebeğin adı dedi .benim kız da pembe tulumuyla yatıyo orda. ebe başka bi bebeğin aşı kağıdını getirip gelmiş. nerdeyse ek gıdaya başlıyodum bebeğimi desteksiz oturtuyodum ve en kötüsü 6. ay aşılarını yaptırıyodum :26: allah yardım etti de geç olmadan anlaşıldı karışıklık. çok dikkatli olmak lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…