Evet cano hatırlıommmanıl ya biz oda yaptırmamıştık ya, şimdi düşünüyorum zira sepetimiz küçülüyor
ama çocuk odamız çok küçük bi derinlik var oraya dolap sığarmı acaba
sen boydan yükseltmiştin ben de öyle düşünüyorum hoş boydan sorun yok
eni ve derinliği nedir biara müsait olduğunda ölçebilirmisin cano?
olmadı kendi ölçülerimize göre yaptırcas
biz de muhtemelen modesa dan alcas...
buarada aşı hakkında bi bilgim yok anılcım
Bendeeebu ne yaa mavi gri baydı vallaben beğenmedim
nereye gitti bizim pembe fuşya sitemiz
mevlüt güzel gecti cnm
ama bendeki daha güzeldi
burda pilav üstü et, su böreği, ve iki çeşit baklava ikram etmiştik biri hazır diğeri kv'm yapımı :)
lokum kolonya...
küçük boy havlular hazırlamıştım hediyelik kurdale ile bağlayıp fiyonklayıp
herkes çok beğenmişti kullanışlı bişey diye... 40 kişi vardık
neyse mevzu kayınvaldemdeki mevlüttüo da güzeldi 25 kişi falan vardık
orda da pide ayran yaptırmışlardı, sarma ve ev yapımı baklava
allah kabul etsin önemli olan o
gerisi heves işte
sen de yapar atlatırsın kuzum
hem senin için ne ki emzirirken sararsın yaprakları
neoldu denizneden çok zor bi hafta
herşey yolunda dimi
ayy bizim de favori yemeklerimizin başında adana kebap gelir
eşim de ben de hastasıyız
sırf yerinde yemek için adanaya gitme hayallerimiz var
verilir canım neden olmasın
hem de tuzsuz acısız tam bebek çorbası
mevlüt güzel gecti cnm
ama bendeki daha güzeldi
burda pilav üstü et, su böreği, ve iki çeşit baklava ikram etmiştik biri hazır diğeri kv'm yapımı :)
lokum kolonya...
gerisi heves işte
herşey yolunda dimi
cnm ben yapamadımBen mevlüt düşünüyorum ama öyle gelecek pek kimse yok olanlarında burnu havada.komşuda yok doğru düzgün.naapim akıl verin.oğluma mevlüt kıyafetide lazım pöff çok da sıkışık bi senedeyiz.ne zaman bitecek bu borçlar:-- -(
cnm ben yapamadımeşimin anne babası yok(vefat ettiler) bizimkiler izmirde çok uzak. ilgilenicek kimsem yok burda. çok da beceremem öyle işleri pek anlamam .burda çevrem de yok pek yeni sayılırız. üzülme cnm sağlık olsun da borç ödenir
bugün aşımızı olduk bi kaç gün gecikmeli.kızım 6900 g olmuş geçen ay çok az kilo almıştı pek emmek istemiodu .bu ay çok da keyfine bırakmadım daha sık emzirmeye çalıştım 800 g almış sevinçliyim şenim mutluyum
yok canım ordudayım ben öğretmenim burda görev yapıyorum. eşim de buralı değil.ailem de izmir de. gelmezlerse keyifleri bilir canım .havaları batsınBenim çevrem var akraba çok ama gelmezler pek bi havalılar.sende istanbulda mısın?
mevlüt güzel gecti cnm
ama bendeki daha güzeldi
lokum kolonya...
gerisi heves işte
herşey yolunda dimi
Ben mevlüt düşünüyorum ama öyle gelecek pek kimse yok olanlarında burnu havada.komşuda yok doğru düzgün.naapim akıl verin.oğluma mevlüt kıyafetide lazım pöff çok da sıkışık bi senedeyiz.ne zaman bitecek bu borçlar:-- -(
tamam canım hatırlatırımEvet cano hatırlıommm
Ölçer yazarm cnm. Eşim sınava gitti gelsin
Unutursam hatırlat amaaa kafa bi dünya
Bendeee
Anket yapsnlarrr
Çok soğuk iticiiii
amaan havaları batsın... nurselin dediği gibi biz geliriz toplaşıpBenim çevrem var akraba çok ama gelmezler pek bi havalılar.sende istanbulda mısın?
off esra deme demeayy gelirsen adanada degilim ama antepteyim burann yemekleride aratmiyor adanayi...
yerizzz afiyetleee.
hele bir sogan kebabi var ki offf..
bugün aşımızı olduk bi kaç gün gecikmeli.kızım 6900 g olmuş geçen ay çok az kilo almıştı pek emmek istemiodu .bu ay çok da keyfine bırakmadım daha sık emzirmeye çalıştım 800 g almış sevinçliyim şenim mutluyum
benim kızım da 27 aralık 3250 doğumlu .aynı günlerde aynı kilolarda doğmuş minnoşlarcnm çok sevindim senn adına.. benim oğlan en az 800 gr alıyordu son kontrolunde son kontrolünde 500 gr almış ilk defa böyle az. Dr gittikçe azalıyo kilo alımı ek gıdaya başlayabilirsin dedi.Hatta ben burda sorudm sizlere ne yapcam ne yedircem diye. Ama sonra vazgeçtim daha çok emzirmeye krr verdim çünkü sütüm var maasallah.ek gıda verrsem az emcek çünkü.Ama sana şunu sormak istiyrum emerken uyuynca bırakmak istemiyo memeyi.Beklyrm kendi bıraksın diye bıarkmıyo arada uyuyo arada emiyo almaya çalışınca emiyo duruyo böle devam ediyo işte şimdi daha çok kilo alsın diye uğraşırken bıraktrmak da saçma geliyo kafam karıştı.
(buarada bebgm 28 aralık 3240 gr dogumlu 28nisanda 6500grdı son kontrolü)
cnm çok sevindim senn adına.. benim oğlan en az 800 gr alıyordu son kontrolunde son kontrolünde 500 gr almış ilk defa böyle az. Dr gittikçe azalıyo kilo alımı ek gıdaya başlayabilirsin dedi.Hatta ben burda sorudm sizlere ne yapcam ne yedircem diye. Ama sonra vazgeçtim daha çok emzirmeye krr verdim çünkü sütüm var maasallah.ek gıda verrsem az emcek çünkü.Ama sana şunu sormak istiyrum emerken uyuynca bırakmak istemiyo memeyi.Beklyrm kendi bıraksın diye bıarkmıyo arada uyuyo arada emiyo almaya çalışınca emiyo duruyo böle devam ediyo işte şimdi daha çok kilo alsın diye uğraşırken bıraktrmak da saçma geliyo kafam karıştı.
(buarada bebgm 28 aralık 3240 gr dogumlu 28nisanda 6500grdı son kontrolü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?