ah be canım emziriyo olaydım da çıkıp alıp yapaydık((
süt de kalmadı ben de, yemek hevesi de(
valla benim eşim de fb li ama hiç alakası yok, stada çok yakınız eve gelirken maç zamanı bi de küfür edip duruyo takımına :))
ben desen üniversitede bütün takımlara üyeydim, başkanları arkadaşımdı üye topluyolardı beni de hep joker niyetine kullandılar :) ünibjk, gençfb, ultraaslan hepsine üye oldum yani takım tumadığım halde :))
oğlanın formasını da eşimin üniden arkadaşı almış, annem de diyor ki ben beşiktaşlı yapacağım, teyzesi karşıyakalı yapacam diyo ne olur bu çocuk ben de hiiiç bilmiyorum :))
bu arada kızlar sağlık ocağında aşılar yapılırken gözünüzü dört açın. bugün az kaldı 4 aylık kızıma 6. ay aşılarını yapıyodu ebeben bebek aşı odasına girdim direk kızımı hazırlıyodum eşim de ebeyi çağırdı kızımın ismini de söylemiş . neyse ebe geldi aşıları hazırlamaya başladı bi yandan da bilgi veriyo .bu ay artık oturtmaya başlayın dedi.destekli olarak mı diye sordum .yok hayır desteksiz oturtun kısa süreli dedi .içimden daha erken yapmam dedim. sonra 3 tane aşı yapıcaz dedi biri ağızdan. bacaktan olanlar tamam da ağızdan yok diye biliyorum dedim .o da bu yeni aşı dedi.kızamık için. neyse bi şaşkınlık daha geçirdim.ardından ek gıdaya da başlıyoruz dedi. aşıları hazırlıyo bi yandan.ben erken değil mi daha bi tartsaydık falan.4 aylık henüz dedim.o da ahmet değil mi bebeğin adı dedi .benim kız da pembe tulumuyla yatıyo orda. ebe başka bi bebeğin aşı kağıdını getirip gelmiş. nerdeyse ek gıdaya başlıyodum bebeğimi desteksiz oturtuyodum ve en kötüsü 6. ay aşılarını yaptırıyodum :26: allah yardım etti de geç olmadan anlaşıldı karışıklık. çok dikkatli olmak lazımmmm
Sen yap canim ben gelirimmevlut kyafetide olmasin nazar deger Borçları dert etme canım ödenir bir şekilde. Herkesin böyle bir dönemi mutlaka oluyor keşke olmasa. Allah dermansiz dert vermesin.
yok canım ordudayım ben öğretmenim burda görev yapıyorum. eşim de buralı değil.ailem de izmir de. gelmezlerse keyifleri bilir canım .havaları batsın
Tamam gelince burdan haber vericem inşallah
Bizimde yarın 5 bitiyo aynı gün doğumlular demekki:)
Canım kereviz bezelye kabak havuç patates fasulye ıspanak pazı brokoli çok olmamak şartıyla verebilirsin.lahana karnıbahar vs gaz yapar şuan erken. Ben 3 gün deneme vs yapmadım direk verdim şükür bişey olmadı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
GünaydınNnnn annişlerrr bebişler nasıll özledim yahu dün hiç yoktum 😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aycacim hosgeldin
hesap pasif diyordu noldukiii
aycacim hosgeldin
hesap pasif diyordu noldukiii
benim kızım da 27 aralık 3250 doğumlu .aynı günlerde aynı kilolarda doğmuş minnoşlarkızım da 1000 gramın üstnde alıyodu 3. ay birden azaldı kilo alımı . o ay az emdi .ben de acıkmamış diye çok üstelememiştim. az aldığını görünce bu ay biraz daha sık emzirmeye çalıştım zorlamadan. daha ii aldı ayına göre de düşününce normal yani. benim kızım da emerken bırakmak istemiyo aynen.orda keyif yapıo onalar bence doysalar da. zaten çok dalmadıysa memeyi çekince daha kuvvetli emerler .emziğe alıştırırken de çeker gibi yapıyodum tutuyodu o zaman.canım bence emişine bakarak karar ver dalana kadar bekle sen hareket etmeden emmiyosa iyice zayıfladıysa emişi de o zaman yerine bırak derim.ben bekliyorum bi beş dk falan yanaklarına dokunuyorum arada emsin diye pek hareket kalmayınca çekiyorum. geçen ay birini emip doyuyodu hala öyle ama artık diğer memeyi de veriyorum yanaklarına dokunup hareket ettirip emmesini sağlıyorum bi şekilde. valla emzirmek de zor zanaatmış onu anladım bence de ek gıdaya hemen geçme canım sütün varken bol bol emsin inş bebişin
Canım benim bebeğim de emerken uyuyor uyuyunca emzik gibi emmeye başlıyor yutkunmuyor hiç, o zaman bıraktırıyorum, tekrar aranıyor veriyorum bir süre daha emiyor yutkunmayı her bıraktığında çekiyorum memeyi, arandığında veriyorum, ta ki aranmayı bırakana kadar.
Biraz daha fazla emzirerek daha fazla tartı almasını saglayabilirsin ama aylık 500 gr da az değil, normal sınırlar içinde üzülme, bundan sonra eskisi kadar kilo almaz zaten, eski hızıyla kilo alırsa 2 yaşına geldiğinde 24 kilo olur.
Bacım aşk olsun ne parası yaa.bizim tarhana toz değil bugdaylar diri diri duruyo içinde mısır da var.sen pişirince çekersin yani.söyledim bizimkilere varmış ama gelmesi bayagı zor gelince burda yazarım sende istersin.eşim gidecek getirir gelirken köyümüz adana aladağa yakın kayseri sınırları içinde
merhaba kizlar
sezaryenle dogum yapan arkadaslar ben de arkadasimdan tesadufen ogrendim sizinle paylasmak istedim
normal dogumda bebekler vajinadan cikarken yararli bazi bakteriler aliyor ve bu bagisiklilklarini arttiriyir bunu hep okuyordum ama sezaryen yapan anneler de bebeklerine toz probiotic veriyorlarmis. arkadasimin bebegine dogdugundan beri veriyormus.
ben de kontrole gittigimde danistim doktora verebilecegimi soyledi. henuz almadim ama baslamayi dusunuyorum. biraz sut sagip ya da mamaya katip veriliyor.
boyle seylerden haberim olmayinca cok uzuluyorum sizinle de paylasiyim dedim
geceuyumusum kizlar cvplarinizi simdi okudum saolun uardimci oldunuz moral verdiniz. tam gaz emzitmeye devam :))
merhaba kizlar
sezaryenle dogum yapan arkadaslar ben de arkadasimdan tesadufen ogrendim sizinle paylasmak istedim
normal dogumda bebekler vajinadan cikarken yararli bazi bakteriler aliyor ve bu bagisiklilklarini arttiriyir bunu hep okuyordum ama sezaryen yapan anneler de bebeklerine toz probiotic veriyorlarmis. arkadasimin bebegine dogdugundan beri veriyormus.
ben de kontrole gittigimde danistim doktora verebilecegimi soyledi. henuz almadim ama baslamayi dusunuyorum. biraz sut sagip ya da mamaya katip veriliyor.
boyle seylerden haberim olmayinca cok uzuluyorum sizinle de paylasiyim dedim
cnm konuyatam hakim degilim ama ben izin bitis tarihini 13u yazmistim haziranun.Mudur yard.aradi bisyler dedi 14u yaptm ben hbrn olsun dedi tmm dedim tekrar aradi13u ypcm dedi meb den aramislar galiba.Ama aNlamadm nedenini.Bana tekrar dilwkce yazdrtti.İstersen bi sor ole yaz cnm tekrr is cikmasinDiar sanirim siz de ogretmensiniz ucretsiz izine ayrildiniz ben dw yarin yazcam da dilekce 14 de ayrilip 14 de baslayacagim haziranin 14 u cumartesiye geliyor fark ediyo mu yani hafta sonuna gelmesi baslangicin
cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm konuyatam hakim degilim ama ben izin bitis tarihini 13u yazmistim haziranun.Mudur yard.aradi bisyler dedi 14u yaptm ben hbrn olsun dedi tmm dedim tekrar aradi13u ypcm dedi meb den aramislar galiba.Ama aNlamadm nedenini.Bana tekrar dilwkce yazdrtti.İstersen bi sor ole yaz cnm tekrr is cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?