2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben senin emzirdiğini hatırladım canım ya kusura bakma. benim eşimde asla maç izlemez hatta tv de falan denk gelse kapatır falan ama iş çocuğun takım tutmasına gelince bayılıyoo benimle inatlaşmaya..

Geçmiş olsun dikkat etmek lazım hakikatten yoğunluktan onlar karıştırabilirler sonra sıkıntı olur Allah korusun... pembe tulumlu Ahmede de koptum:))

GünaydınNnnn annişlerrr bebişler nasıll özledim yahu dün hiç yoktum 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen yap canim ben gelirim mevlut kyafetide olmasin nazar deger Borçları dert etme canım ödenir bir şekilde. Herkesin böyle bir dönemi mutlaka oluyor keşke olmasa. Allah dermansiz dert vermesin.

Gerçektenmi kız gelin çok sevinirimev borcu zaten bacım dişimi sıkacam 3 buçuk sene daha dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin

QUOTE=essela;35132210]tamam canım hatırlatırım

amaan havaları batsın... nurselin dediği gibi biz geliriz toplaşıp

off esra deme deme
bilmem mi antebin yemeklerini sen benim için de ye ohh afiyetin olsun

yemek demişken benim kuzu akşam biz yemek yerken bana da verin der gibi ağzını şıpırdata şıpırdata gözlerimin içine baktı çok alem ya
sonra emzirdim de acıkmış meğer o da kıyamam[/QUOTE]

Tamam kız ayarlayacam inşallah eşimlede bi konuşayım.kızıma
yapamadım bari oğluma yapayım

)aranızda hoca olanda varmı
Ben okuyom ama milletin içinde mümkün değil çok heyecanlanırım.okulda hiç şiir okuyamadım bu yüzden

yok canım ordudayım ben öğretmenim burda görev yapıyorum. eşim de buralı değil.ailem de izmir de. gelmezlerse keyifleri bilir canım .havaları batsın

benim eşimde Ordulu canım.bende öğretmenim.sen nerde çalışıyorsun.pek bilmiyorum ama senede 10 gün falan geliyoruz işte.şimdi de eşimden dolayı şırnakta çalışıyoruz.

:) ya ben patetes ve havucla yapiyodum dun icine kabak kattim yemedi . Bugun yapcam tekrar patatesli havuclu. O zaman marketten aliyim brokoli pazi. Az az katarim alissin diye umarim yer .normalde sadece corba veriyorm ama bugun armut suyu da vericem. Dun kontrole goturdum grip baslamis dedi ( insallah grip olmaz ya.

merhaba kizlar
sezaryenle dogum yapan arkadaslar ben de arkadasimdan tesadufen ogrendim sizinle paylasmak istedim
normal dogumda bebekler vajinadan cikarken yararli bazi bakteriler aliyor ve bu bagisiklilklarini arttiriyir bunu hep okuyordum ama sezaryen yapan anneler de bebeklerine toz probiotic veriyorlarmis. arkadasimin bebegine dogdugundan beri veriyormus.
ben de kontrole gittigimde danistim doktora verebilecegimi soyledi. henuz almadim ama baslamayi dusunuyorum. biraz sut sagip ya da mamaya katip veriliyor.
boyle seylerden haberim olmayinca cok uzuluyorum sizinle de paylasiyim dedim

Kizlar ahmedi en sonunda uyutmayi basardim. Yalniz bisi sorcam Ahmed bgn çok kustu. Çökelek su sut her çeşit ndn olabilir ya. Fiskirir gibi kusma nasil ooluyor video izlemdn anlamicm galiba ben

geceuyumusum kizlar cvplarinizi simdi okudum saolun uardimci oldunuz moral verdiniz. tam gaz emzitmeye devam :))

haberlesırız ozaman canım :)

canım paylasımın ıcın cok tesekkur ederım bende bılmıyodum ogrendıgım ıyı oldu bende sezeryanla dogum yaptım ve emzıremedım oyuzden bagısıklıgını guclu tutmak ıstıyorum

geceuyumusum kizlar cvplarinizi simdi okudum saolun uardimci oldunuz moral verdiniz. tam gaz emzitmeye devam :))

Diar sanirim siz de ogretmensiniz ucretsiz izine ayrildiniz ben dw yarin yazcam da dilekce 14 de ayrilip 14 de baslayacagim haziranin 14 u cumartesiye geliyor fark ediyo mu yani hafta sonuna gelmesi baslangicin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm konuyatam hakim degilim ama ben izin bitis tarihini 13u yazmistim haziranun.Mudur yard.aradi bisyler dedi 14u yaptm ben hbrn olsun dedi tmm dedim tekrar aradi13u ypcm dedi meb den aramislar galiba.Ama aNlamadm nedenini.Bana tekrar dilwkce yazdrtti.İstersen bi sor ole yaz cnm tekrr is cikmasin

Tesekkur ederim Canim hafta sonuna geldiği içindir o zaman peki para odedin mi 2 günlük ben yarin okula gitcem mazeret alcam bitince ücretsiz izin alcam gitmeden ogreneyim derim cevap icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…