- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Kizlar ahmedi en sonunda uyutmayi basardim. Yalniz bisi sorcam Ahmed bgn çok kustu. Çökelek su sut her çeşit ndn olabilir ya. Fiskirir gibi kusma nasil ooluyor video izlemdn anlamicm galiba ben
merhaba kizlar
sezaryenle dogum yapan arkadaslar ben de arkadasimdan tesadufen ogrendim sizinle paylasmak istedim
normal dogumda bebekler vajinadan cikarken yararli bazi bakteriler aliyor ve bu bagisiklilklarini arttiriyir bunu hep okuyordum ama sezaryen yapan anneler de bebeklerine toz probiotic veriyorlarmis. arkadasimin bebegine dogdugundan beri veriyormus.
ben de kontrole gittigimde danistim doktora verebilecegimi soyledi. henuz almadim ama baslamayi dusunuyorum. biraz sut sagip ya da mamaya katip veriliyor.
boyle seylerden haberim olmayinca cok uzuluyorum sizinle de paylasiyim dedim
ne paras cnm? maas aldktan snra izine ayrldgm icn odeycm daha odemedim onu soruyosanTesekkur ederim Canim hafta sonuna geldiği içindir o zaman peki para odedin mi 2 günlük ben yarin okula gitcem mazeret alcam bitince ücretsiz izin alcam gitmeden ogreneyim derim cevap icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne paras cnm? maas aldktan snra izine ayrldgm icn odeycm daha odemedim onu soruyosan
Evet onu soruyordum tamam canim sagolasin yarin yazayim ben de dilekcemi artik
benim eşimde Ordulu canım.bende öğretmenim.sen nerde çalışıyorsun.pek bilmiyorum ama senede 10 gün falan geliyoruz işte.şimdi de eşimden dolayı şırnakta çalışıyoruz.
ben de muş ta çalışmıştım bekarken.ordu ya geldiğinde beklerim canım.ama o on gün de yaza denk geliyodur o zaman da biz gidiyoruzbugün çıktım bebişimle ailece sahilde yürüdük. eve gelince de babasıyla tartıştım biz daralıyoruz sanırım artık
öyle walla güler misin ağlar mısınGeçmiş olsun dikkat etmek lazım hakikatten yoğunluktan onlar karıştırabilirler sonra sıkıntı olur Allah korusun... pembe tulumlu Ahmede de koptum:))
Ben mevlüt düşünüyorum ama öyle gelecek pek kimse yok olanlarında burnu havada.komşuda yok doğru düzgün.naapim akıl verin.oğluma mevlüt kıyafetide lazım pöff çok da sıkışık bi senedeyiz.ne zaman bitecek bu borçlar:-- -(
Kozlar cevap verirseniz çok sevinirim şimdiye kadar mukuslu kakadan bahsediyorduz biz de yoktu şimdiki kakamiz da azda olsa mukus vardi sonuç ne oldu tahlil yaptıranlar yaptitcam da diğer kakamizi bekliyorum çok canim sikildi
arkadaşlar şu emzirme için çok şey denedim. olmadı. şimdi son 3 taktiği paylaşacağım;
1) kuru inciri kaynatıp suyunu içmek süt yapıyormuş. (eşimin arkadaşı bu şekilde faydalanmış)
2) e-bebekte satılan alkolsüz maltlar süt yapıyormuş. (Almanya'da yaşayan arkadaşım tavsiye etti, orda tüm emzikli anneler bunu tüketiyormuş.)
3) motilium adında bir mide ilacı beyaz kasları çalıştırdığı için süt yapıyormuş. (bu bir mide ilacı sabah ve akşam 1 er tane kullanmak süt yapıyormuş, babasının vefatında sütü kesilen arkadaşım bu yolla tekrar emzirmeye başlamış)
ben bugün 1 ve 2. yöntemi uygulayacağım. sonuçları buradan tekrar paylaşacağım. ancak 2. yönteme emin değilim, ilacın kağıdında emziren annelerin dr veya eczacısına danışmasını söylüyor. ne olursa olsun günde 1 kere emziriyorum, onu da riske atamam. Ancak arkadaşın doktoru da çok ünlü ve çok güvenilir bir doktor onun da bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
canım motilium un yan etki olarak prolaktin hormonunu arttırdığını ve bu şekilde sütü arttırdığını duymuştum ama dediğin gibi ilaç neticede bebeği etkileyebilir doktora danışmadan kullanmamak gerekir. malt içeceği gerçekten işe yarıyo bu arada .inciri hiç denemedim denemek lazım .teşekkürlerarkadaşlar şu emzirme için çok şey denedim. olmadı. şimdi son 3 taktiği paylaşacağım;
1) kuru inciri kaynatıp suyunu içmek süt yapıyormuş. (eşimin arkadaşı bu şekilde faydalanmış)
2) e-bebekte satılan alkolsüz maltlar süt yapıyormuş. (Almanya'da yaşayan arkadaşım tavsiye etti, orda tüm emzikli anneler bunu tüketiyormuş.)
3) motilium adında bir mide ilacı beyaz kasları çalıştırdığı için süt yapıyormuş. (bu bir mide ilacı sabah ve akşam 1 er tane kullanmak süt yapıyormuş, babasının vefatında sütü kesilen arkadaşım bu yolla tekrar emzirmeye başlamış)
ben bugün 1 ve 2. yöntemi uygulayacağım. sonuçları buradan tekrar paylaşacağım. ancak 2. yönteme emin değilim, ilacın kağıdında emziren annelerin dr veya eczacısına danışmasını söylüyor. ne olursa olsun günde 1 kere emziriyorum, onu da riske atamam. Ancak arkadaşın doktoru da çok ünlü ve çok güvenilir bir doktor onun da bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
benim eşimde Ordulu canım.bende öğretmenim.sen nerde çalışıyorsun.pek bilmiyorum ama senede 10 gün falan geliyoruz işte.şimdi de eşimden dolayı şırnakta çalışıyoruz.
ben de muş ta çalışmıştım bekarken.ordu ya geldiğinde beklerim canım.ama o on gün de yaza denk geliyodur o zaman da biz gidiyoruzbugün çıktım bebişimle ailece sahilde yürüdük. eve gelince de babasıyla tartıştım biz daralıyoruz sanırım artık
evet canım yazın geliyoruz.sen gene sahilde falan yürüyüyşe ççıkıyormuşsun.ben şırnakta tıkılıp kaldım şimdi rapor aldım çalışmıyorum da tırlatmaya az kaldı belki de tırlattım ama farkında değilim.geçen akşam bi yere gittik oturmaya canlı müzik varmış.neyse 1saat falan oturduk.canli müzik başladı.2 3 şarkıdan sonra bizimki acıktı.bizde tıpış tıpış eve geri döndükk
cnm benim kızımda da oluyo zaman zaman .doktora söylemiştim kan var mı diye sordu.kan hiç olmadı.tahlil istemedi doktor.ben de oyle olunca pek üstünde durmadım ama ara ara oluyo hala .bugün sabahki kakası normaldi az önce yine yaptı bu mukusluydu. bilemiyorum ki doktor tahlile gerek görmeyince normal diye düşündüm
canım benim eşim almanya doğumlu ve kayınvalidem bana o içeceklerden içmemi tavsiye etmişti o eşim doğunca kullanmış.ben içmedim gerçi ama eşim şu anda 34 yaşında ve 34 sene önce bile almanlar o içeceklerden kullanıyorlarmış.kayınvalidem eşimi nekadar emzirmiş bilmiyorum ama konuşunca sorarım.
canım motilium un yan etki olarak prolaktin hormonunu arttırdığını ve bu şekilde sütü arttırdığını duymuştum ama dediğin gibi ilaç neticede bebeği etkileyebilir doktora danışmadan kullanmamak gerekir. malt içeceği gerçekten işe yarıyo bu arada .inciri hiç denemedim denemek lazım .teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?