2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar ahmedi en sonunda uyutmayi basardim. Yalniz bisi sorcam Ahmed bgn çok kustu. Çökelek su sut her çeşit ndn olabilir ya. Fiskirir gibi kusma nasil ooluyor video izlemdn anlamicm galiba ben

çağan 8 ay o sekilde sürekli kusuyordu.
sonra kesildi. cok kusmukluydu. üstü başı hep kokuyordu..
ama bu sürekli oluyordu
şimdi senin yeni oldu üşütmüş olabilir.
2 gündür ayca da kusuyor
evim kuzey şimdi artık hırkayla tutuyorum üşütmesin diye.
dışarlar iyi ama evler çok soğuk antepte kuzey olunca iyice soğuk oluyor

Aaa ne ilginç duymadm hiç saol paylaşımın için canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne paras cnm? maas aldktan snra izine ayrldgm icn odeycm daha odemedim onu soruyosan

dedgn dogru normal dogmda yararli bakterileri aliyo bebk vajinadan. hatta yurt disnda sezeryan olan bbklerin annenn vajinasna bsy koyup agzini yuzunu onnla temzliyolarmis.
biz biogaia prebiyoruk damla kullndk ama kolik icin vermsti dr. belki sezeryan bbkler kolik oluto bilmyrm direkt caykasgyla verdim biseye karstrmadim.ilk 3ay kullndij cnm

Kızlar ya goğsumun kahverengi kısmında misket kadar bişey var. Sıkınca falan çok acımıyor. Sutten olur mu? Bir iki haftadır var. Doktora gitmeye korkuyorum((

Son düzenleme:
Kozlar cevap verirseniz çok sevinirim şimdiye kadar mukuslu kakadan bahsediyorduz biz de yoktu şimdiki kakamiz da azda olsa mukus vardi sonuç ne oldu tahlil yaptıranlar yaptitcam da diğer kakamizi bekliyorum çok canim sikildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman canım ben 40 mevlüdü yaptım, daha doğrusu eşimin babaannesi yaptı, benim kimsem yok burda, bi kız kardeşim Ege'yi görmeye geldiği zamana denk geldiği için o geldi, beraber gittik. Kimseyi tanımam etmem benim için çok sıkıcı geçti. ha sağolsunlar okudular ettiler Allah kabul etsin inşallah. Mevlüt takımı alacaktım, Ege 52 günlüktü yaptığımızda, ama takımları 40a göre yapıyorlarmış, düdük gibi göründü gözüme bi de 70ten başlayan paraları veresim gelmedi.. o da çok gereksiz bir takım zaten.. yaz geliyo bebeğine bi sürü ciciler alabilirsin :))) ayrıca mevlüt yaparsan biz forumcana İstanbul ayağı geliriz, arada bizim bebişlere de bi nazar duası bişeyler okunur :)) (forum adına konuştum artık kusur olmasın )
Ayrıca aman borç her zaman olur. e bi de ev borcu diyosun, şükret ki kendi evim dediğin bir yuvan var ve 3 sene sonra kalmayacak o borç. bebeğin 3 yaşına geldiği zaman ona bir dünya sosyal aktivite yaptırabilsin borç yerine :)))
hiç kendini sıkma mevlüdünü yapcaksan yap gelen gelir gelmeyenin de birşeyi olduğunda davet ettiklerinde lafını söyler sen de gitmezsin... insan zaten böyle zamanlarda anlıyor kimin değerli olduğunu. böyle özel anlara burun kıvırıp gelmeyecek insanı ben bi daha arayıp sormam valla ...(sen gaza gelme yine de)

arkadaşlar şu emzirme için çok şey denedim. olmadı. şimdi son 3 taktiği paylaşacağım;
1) kuru inciri kaynatıp suyunu içmek süt yapıyormuş. (eşimin arkadaşı bu şekilde faydalanmış)
2) e-bebekte satılan alkolsüz maltlar süt yapıyormuş. (Almanya'da yaşayan arkadaşım tavsiye etti, orda tüm emzikli anneler bunu tüketiyormuş.)
3) motilium adında bir mide ilacı beyaz kasları çalıştırdığı için süt yapıyormuş. (bu bir mide ilacı sabah ve akşam 1 er tane kullanmak süt yapıyormuş, babasının vefatında sütü kesilen arkadaşım bu yolla tekrar emzirmeye başlamış)
ben bugün 1 ve 2. yöntemi uygulayacağım. sonuçları buradan tekrar paylaşacağım. ancak 2. yönteme emin değilim, ilacın kağıdında emziren annelerin dr veya eczacısına danışmasını söylüyor. ne olursa olsun günde 1 kere emziriyorum, onu da riske atamam. Ancak arkadaşın doktoru da çok ünlü ve çok güvenilir bir doktor onun da bir bildiği vardır diye düşünüyorum.

cnm benim kızımda da oluyo zaman zaman .doktora söylemiştim kan var mı diye sordu.kan hiç olmadı.tahlil istemedi doktor.ben de oyle olunca pek üstünde durmadım ama ara ara oluyo hala .bugün sabahki kakası normaldi az önce yine yaptı bu mukusluydu. bilemiyorum ki doktor tahlile gerek görmeyince normal diye düşündüm

canım benim eşim almanya doğumlu ve kayınvalidem bana o içeceklerden içmemi tavsiye etmişti o eşim doğunca kullanmış.ben içmedim gerçi ama eşim şu anda 34 yaşında ve 34 sene önce bile almanlar o içeceklerden kullanıyorlarmış.kayınvalidem eşimi nekadar emzirmiş bilmiyorum ama konuşunca sorarım.

canım motilium un yan etki olarak prolaktin hormonunu arttırdığını ve bu şekilde sütü arttırdığını duymuştum ama dediğin gibi ilaç neticede bebeği etkileyebilir doktora danışmadan kullanmamak gerekir. malt içeceği gerçekten işe yarıyo bu arada .inciri hiç denemedim denemek lazım .teşekkürler

Arkadaşlar ismini hatirlamiyorum bi arkadaşimiz bebeginin bacagindan küt küt sesler geldigini söylemisti kimdi o ve sonuç ne olmuştu benim oglumun bacaklarindan hareket edince küt küt sesler geliyor

Tesekkur ederim canim kan yoktu kaka rengi de normal sağol cevap için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vardır bu almanların bi bildiği... son umudum işte deneyeceğim, bişey kaybetmem inşallah artar da ben de az rahatlarım üzülüyorum ememiyor diye

evet canım ben de malt içeçeğini attım işte dolaba soğuyunca akşam gibi falan içicem. şimdi de incir içtim :) ilacı danışmadan içmicem..
şimdi sadece sabah uyanınca emiyor. sonra süt olmadığı için sinirleniyor, mama içiyor. aslında meme tutmakta bir sıkıntısı yok olsa emer. inşallah şunlardan birileri de işe yarar da azıcık artar. zaten ek gıdaya geçicez yavaş yavaş 1 sabah 1 de akşam uykusunda emsin ona razıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…