2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Arkadaşlar ismini hatirlamiyorum bi arkadaşimiz bebeginin bacagindan küt küt sesler geldigini söylemisti kimdi o ve sonuç ne olmuştu benim oglumun bacaklarindan hareket edince küt küt sesler geliyor

bnm bebeğimin bacağından geliyordu hatta onun için tekrardan usg çektirdim ortapediye gittim 3. ay kontrolündeydi 4. ayda doktora gösterdim bana dediği bebekler büyüdükçe eklem yerleride gelişiyor o yüzden ses gelbilir sonuçta bebeğin hareket ederken acı çekmiyor hareketlerini normal yapıyor o zmn bebeği neden yorucaksın ortapedi de dedi yoksa bu ay röntgen çektirecektim acısı yok 2 aylıktan beri ses geliyor ama şimdi ara ara oluyor

2 hafta önce kızım da yapışma var diye bahsetmiştim 5. ay kontrolümüzde açılma olmamıştı doktoristeğe bağlo olarak çocuk cerrahisine yönlendirdi korktum kendi doktorumu aradım oda bana doktor süleyman engin akhan ı önerdi bu hafta gittik çok tatlı bi doktor kesinlikle açtırma yapmamamızı söledi türkiyede her 10 kız çocuğundan 6 sında oluyormuş 1 yaşında da oluyormuş yaşındada o yüzden kız annelerinin çiş ve kaka yaptıktan sonra temizliğe dikkat etmesi gerektiğini orasaı için ıslak mendil kullanılmaması evdeyken tabiki ve kuru tutulması gerektiğini ve kaka yaptıktan sonra mutlaka yıkamamız gerektiğini v.s. söledi şimdi içim çok rahatladı

Gözün aydın canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah...ilk defa senden duyup öğrenmiştim ben de.. Ama sık rastlanıyormuş baksana...

Gözün aydın canım kolaylıkla atlatırsınız inşallah...ilk defa senden duyup öğrenmiştim ben de.. Ama sık rastlanıyormuş baksana...

aynen bende ilk defa duydum ilk başlarda çok üzülmüştüm ama allah dermansız dert vermesin konu evlatlarımız olunca insan ne yapacağını şaşırıyor inş kolaylıkla biter 1 aylık bi süreçte düzelir dedi

Zaten yaparsam sizi çağıracambizimkiler burun kıvırırlar.söylediğinin hepsinede katılıyorum

canm cok afedersin ozel olursa cevaplama..
fakat nasil oluyor b yapisiklik nasil bakcaz anlayabirirmiyiz biz de.

Esraaaaa bızdk nasıl bakalm
Yelizzzz nehrcik napıyoo 😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugnde kadin geldi yarim gun kalan isi bitirdi ev bugun ayaklandi hic bitmyck sandim berbatti neyseki yerlestk mevlute haziruz. bi metenn banyosu kaldi. yapp uyycaz hayrliisyla bi atlatalm insallah hoscakaliiiin belki buara giremm abmler kalck 1hafta

benmde azaliyor gittikce sanki.
ki gecedur yatarkn mama veriyorum hemde ögün miktari kadar.
dereotu birde encok yesil uzum prolaktin cogaltiyormus...
meltem.
yarin bnde incir suyu iceyimm.
az yiyorum ndan luyor galba benm.

bide adana kbap ve baklava kunefe yedim mi oluyorrr.
pek pahali sutum var

valla adasini uyuttum 8.30 da.
ik gundur yogurt veriyorum.
ilk gun icim suzm yogurt vermistim cok guzel istedi.
fazla vermedim ama.
bugunde koy yogurd vardi
onu verdm
yuzun eksite ksite ydi.
ama pek istekli yemedi.

valla adasini uyuttum 8.30 da.
ik gundur yogurt veriyorum.
ilk gun icim suzm yogurt vermistim cok guzel istedi.
fazla vermedim ama.
bugunde koy yogurd vardi
onu verdm
yuzun eksite ksite ydi.
ama pek istekli yemedi.

Uysunda büyüaün benim adaşım😀
Sorma masal duruda öyle yapıo hazır herşeyi yiyor evde ne yapsam yemiyor.Bu devirdeki çocuklar fastfood cu anam😀

Esra canım galiba incir işe yarayacak, memelerim sızlamaya başladı, benim maymunum bir tek sabah uyanınca emiyor, sonra hep boş. bu saatte hiç böyle sızlamazdı, dolmazdı.. sen de dene. ya ben homini gırtlak yiyorum, yemek yemeği çok seviyorum ama yok yok yok.. bakalım inciri yaptım içtim, maltı da içtim, aslında öyle 1 günde olacak diye beklemiyorum ama bir süre deneyeceğim.
Esra bi de ben de et ve et ürünleri tükettiğimde süt daha fazla oluyor. bol protein :) sende de adana ondan işe yarıyodur :)

Nehircik zavallım kendi kendine takılıyo artık bende ders çalışmaya çalışıyorum arada girip sizi okuyorum:) masalımı öp benim için olar mı:)

😃kzumu bırakma kız kendi halinee😀😀
Öperm hazır banyo yapmşken😀

canım oglumdada oldu tahlıl yaptırdık bısey cıkmamıstı. nezamandır olmuyodu ama bu aksam yıne oldu arada bı oluyo sonra gecıyo bızımkı ben usutmesıne bagladım parka goturmustum cok ruzgarlıydı hava. ama ıcın rahat etmıyosa ve gecmesse bı doktora gotur derım.

inş artar canım aslında gün içinde süt gelmese de bi pompayla sık sık sağsan süt üret emri gidiyo beyne.bi süre sonra artar dye düşünüyorum

inş artar canım aslında gün içinde süt gelmese de bi pompayla sık sık sağsan süt üret emri gidiyo beyne.bi süre sonra artar dye düşünüyorum

ay canım işte sabah bi emiyo o sonra mama vermeden önce zorluyorum sinirleniyo süt yok diye mamayı içiyo. sonra pompayla sağıyorum, gün boyunca 10-15 cc anca çıkıyo ((
şu inciri maltı denedim. moralim psikolojim de iyi. hala umudum var umarım olur. günde 1 posta daha emse ona da razıyım. 1 sabah 1 akşam :)) zaten ek gıdaya da geçicez o yeter.

incire malta devam et canım ama dediğim gibi 2 saatte bir süt gelmese de iki göğsünü de uyar onlar emri alır sen merak etme .gelecek o sütler foşur foşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…