ay canım işte sabah bi emiyo o sonra mama vermeden önce zorluyorum sinirleniyo süt yok diye mamayı içiyo. sonra pompayla sağıyorum, gün boyunca 10-15 cc anca çıkıyo((
şu inciri maltı denedim. moralim psikolojim de iyi. hala umudum var umarım olur. günde 1 posta daha emse ona da razıyım. 1 sabah 1 akşam :)) zaten ek gıdaya da geçicez o yeter.
incire malta devam et canım ama dediğim gibi 2 saatte bir süt gelmese de iki göğsünü de uyar onlar emri alır sen merak etme .gelecek o sütler foşur foşur
Canim bende bol soğanlı bulgur pilavı ise yarıyor bi dene istersen
canım oglumdada oldu tahlıl yaptırdık bısey cıkmamıstı. nezamandır olmuyodu ama bu aksam yıne oldu arada bı oluyo sonra gecıyo bızımkı ben usutmesıne bagladım parka goturmustum cok ruzgarlıydı hava. ama ıcın rahat etmıyosa ve gecmesse bı doktora gotur derım.
Kızlar ya goğsumun kahverengi kısmında misket kadar bişey var. Sıkınca falan çok acımıyor. Sutten olur mu? Bir iki haftadır var. Doktora gitmeye korkuyorum(([/QUOTE. Canım inşallah önemli bişey değildir aynı şeyler benimse elime geliyor ama süt bezesidir diye düşünüyorum endişelenecek bişey değildir sanırım çok takıyorsan git bi doktora
bnm bebeğimin bacağından geliyordu hatta onun için tekrardan usg çektirdim ortapediye gittim 3. ay kontrolündeydi 4. ayda doktora gösterdim bana dediği bebekler büyüdükçe eklem yerleride gelişiyor o yüzden ses gelbilir sonuçta bebeğin hareket ederken acı çekmiyor hareketlerini normal yapıyor o zmn bebeği neden yorucaksın ortapedi de dedi yoksa bu ay röntgen çektirecektim acısı yok 2 aylıktan beri ses geliyor ama şimdi ara ara oluyor
bilemediğim için cevap yazmamıştım cnm ama sağarak masajla falan geçmiyosa bence bi doktora görünmende fayda var.sütle alakalıdır muhtemelen .geçmiş olsunKızlar ya goğsumun kahverengi kısmında misket kadar bişey var. Sıkınca falan çok acımıyor. Sutten olur mu? Bir iki haftadır var. Doktora gitmeye korkuyorum((
Kizlar ahmed 6 sularinda 40 dk uyumustu hala uyumuyo ya mahvoldum bittim ben
Bir sancısımı var acaba 😔bu saate kadar bayılması lazım uykudan.kız kahve filanmk verdin erkeğe😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok anam sancisi mancisi çok şükür. Gulelim gezelim istiyor bu sipaacikmecalim kalmadi artik simdi meme veriyorum uyur inşallah bi sürüde iişim var yemeğinyok ama hhemen uyumak isitiyorum
Allah yardımcın olsn canm zor çok zor seni öyle ii anlıormkş çok yaşadm onları bazen halada yaşıorm.dualat onu bir hocaya sen hasene
Okunmuş suyumuz muskamiz bile var okuttumda bende sürekli okurum ama çok hareketli olduğu için boyle galiba.. Çok hareketli bebisler az uyurmus... Akika kuebanimiz bile kesildi... Napiym saglikli olsun da boyle olsun
Okunmuş suyumuz muskamiz bile var okuttumda bende sürekli okurum ama çok hareketli olduğu için boyle galiba.. Çok hareketli bebisler az uyurmus... Akika kuebanimiz bile kesildi... Napiym saglikli olsun da boyle olsun
anammm Allah korusun ya... Valla Ahmed her ay ortalama 700gr aliyor ama kaka az yapiyo:)))Masal durubok hareketli bu yüzden kilo almıo enson 7 kiloyduk şimdi 6,500 az yiyo gerçi ama mama yerken bile durmuo oraya buraya saldrıo
Dün zaten tabağımdan zeytini al agzına at zor çıkardm dün kendime gelemedim valla
En fazla 8-10 saat arasi 10 saati aşmaz ama kendihalinde ddeğil uyaninca emzir salla ittire kaktira uyutmaya calisiyorumcanım ya her okuduğumda diyyorum ki allah bu kıza yardım etsin, çok zor senin işin... gecenin bi yarıları uyanıyor öğlene kadar uyumuyor( canım gün içerisinde kaç saat uyuyor Ahmedin? sanki çok çok az uyuyor gibi geliyo bana. evet hareketli bebekler az uyur denir ama bunun da bir düzeni var. Ege de çok hareketli hiç durmuyor ama uykusunun düzeni var. hareketten az uyusa bile kısa kısa da olsa günlük uyuması gereken saati tamamlıyor böyle bebişler de... acaba bir doktora mı götürsen? bir pedagogla görüşsen belki hiçbirimizin fikri olmayan birşeyler söyler sana.. sana da yazık ya bu kadar uykusuz bu kadar düzensiz kaldın gitti. allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda şu uyku problemi çözülür...
aycaya az once tarhana corbasi yedirdim yuzunu eksitti meksitti ama bayagi yedirdimm.
meltem
sen merak ettim sutun nasil etkisi oldu mu.
anammm Allah korusun ya... Valla Ahmed her ay ortalama 700gr aliyor ama kaka az yapiyo:)))
En fazla 8-10 saat arasi 10 saati aşmaz ama kendihalinde ddeğil uyaninca emzir salla ittire kaktira uyutmaya calisiyorum
Uykusunu almadan uyaninca Uyut beni dermiscesine agliyor... Bgn iyice kotuledi. ayagimdan indirince uyaniyo nerdeyse daha beşiğine koyamadim saat 2de uyudu 2.20 de uyandi hala derin daldirip beşiğe koymaya calisiyorum. Öğlen 2 tabiki. Ben daha hic doğru düzgün uyumadim. Kesimde gelmiş yinemi uyuttum diyo. Ben binuyku düzeni otursun hic olmadi öyle.mudehale edeyim simdi uyku duEni bile yok iyice batirmak istemiyorum diyorum ama anlayana. Bi bellemişler gündüz çok uyuyo ondan gece uyumuyo diye. Gelip o mizmiz bebeğe baksinlar bakalim katiliyo çocuk ağlamaktan napabilirim tabikide uyutucam. Gece bakan da ben gündüzbakanda sanki ben cçok meraklisiyim.
Dr soyledimde gece cayi verin dedi bende iseyaramazsa ne yapayim ddedim dua edin yapicak bisi yok dedi:))
Bizim.bebeğimiz zaten kolik bi bebekti tatlim geceleri hic uyumazdik ta hamileligimde geceleri çok hareketlenirdo uyutmazdi beni yapisi boyle belki de. Amannn ne bileyim ya tek bildiğim ben düzeltmek için mudehale ettikçe geç yatirdilca az uyuttukca daha beter olduğu.
Bak hala ayagimda simdi indirip yerine koymaya calisacagim uyanmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?