- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Günaydınnnnnnnn
Kızlar ben çok yogunun yaaaa kıçım yer görmüyor vallaaa
Bazıları girip en azından okuyabiliyor ben onu bile yapamıyorum
Trtey teyyy
Akşamları yarım saat 1 saat kendime ait zamanım oluyor
Ama ondada gizlerim kapanıyor
Aral dün bisikletten düştü feci sekilde suratını betona çaktı
Şimdi okula götürdüm digeri uyuyor uyanmadan gireyim dedim
Herkes iyi dini vukuat yok dimii
beni bu küpe sevdasına iten nedenler
-"erkek mi bu" soruları -evde hazır küpelerimizin olması -şimdi deldirsem anlamaz düşüncesi -ilk çocuk olması :)
ama hepsinden önce kızımın sağlığı, ben de çok düşünüyordum batar diye gerçektende gece rahatsuz ederr. Diş olayını hiç düşünmemştim, Allah korusun kulağını falan yırtar( neyse ben 6 ayı değil de 1 yaşını bekleyeyim
MiraKar bizim altın künyemiz 40ında takıldı hiç çıkmadıbayılıyorum ya çok yakışıyor bebelere
Günaydınnnnnnnn
Kızlar ben çok yogunun yaaaa kıçım yer görmüyor vallaaa
Bazıları girip en azından okuyabiliyor ben onu bile yapamıyorum
Trtey teyyy
Akşamları yarım saat 1 saat kendime ait zamanım oluyor
Ama ondada gizlerim kapanıyor
Aral dün bisikletten düştü feci sekilde suratını betona çaktı
Şimdi okula götürdüm digeri uyuyor uyanmadan gireyim dedim
Herkes iyi dini vukuat yok dimii
ay canım işte sabah bi emiyo o sonra mama vermeden önce zorluyorum sinirleniyo süt yok diye mamayı içiyo. sonra pompayla sağıyorum, gün boyunca 10-15 cc anca çıkıyo((
şu inciri maltı denedim. moralim psikolojim de iyi. hala umudum var umarım olur. günde 1 posta daha emse ona da razıyım. 1 sabah 1 akşam :)) zaten ek gıdaya da geçicez o yeter.
canım mutlaka yapıyorsundur ama ben her mızmızlandığında emziriyorum. gün içinde uyumazsa yarım saatte 1 saatte bir emziriyorum. yeni emzirdim acıkmamıştır başka bbir derdi var demiyorum.ne derdi olursa olsun altını kirletmek dışında emince unutuyor zaten..bende ilk 1.5 ay mama vermiştim her istediğinde emzirerek mamayı unutturdum.şimdi de biberonla su vermeye çalışıyorum.onu bile istemiyor.:)
valla Esracım dün İkea, migros alışveriş bütüngün gezmiştik hiç uyuyamamıştı eve geldik 5 te uyudu, gece bi uyandırıp emzirdim, sabah da emzirdim(zaten onu hep emiyor), bi de az önce banyodan sonra 2-3 dakika da olsa emdi üstüne 90lık mama içti.(normalde emmese o mama saatinde 180lik falan götürüyo mamayı) sanki daha iyi ama memelerim hala aynı gibi geliyor bana... ama incir ve malta devam bugün de :)) zaten hemen 1 günde beklemiyorum çözümü ama 1 haftaya kadar anlarım işe yarayıp yaramadığını... sen bolca dua et bana :)
sen de kendini sakın strese sokma azalıyor herhalde diye, stres kesiyor sütü aman diyim o yanılgıya sakın düşme. zaten onlar büyüdükçe daha güçlü emdikleri için eskisinden daha çok boşaltıyorlar memeyi. o yüzden de öyle geliyordur sana... sen bolca adana, baklava, künefe devam et))
canım zaten Ege memeyi redetmiyor, aslında istiyor ama sütüm yoksa sinirleniyor, emmiyor. sütüm varsa sorun yok gayet rahat emiyor. onun derdi biberona alıştım meme istemiyorum değil, süt var mı yok mu... neyse uğraşıyorum bakalım, dün 2 kere emdi :) belki de işe yarayacak incir veya malt hangisi yarıyosa artık bakalım.
ben de ilk defa çıktımhep yağış oluyodu soğuktu . boşver sıkma canını tıkılıp kalmak her yerde aynı bebişler iyi emsin iyi uyusun biz mutlu oluruz. o da olmayınca insan zıvanadan çıkıyo şu an öyleyim uyumadı ya bi türlü .misafirler vardı sesten mi etkilendi acaba
evet canım bazen bir şeyden etkilenip uyuyamıyorlar geçen gece bizde 3 e kadar uyumadık.biz karyolada yattık oğluşumla babası tv seyrediyordu.sesimiz çıkmayınca gelmiş bakmaya ben uyuyorum bizimki yanımda oynuyo tek başına resmimizi çekmiş çokk güldüm.
Kizlar ahmed 6 sularinda 40 dk uyumustu hala uyumuyo ya mahvoldum bittim ben
canım bebeklerin uykusu annelerine benzermiş.ben hamilelğim boyunca uyudum valla.işten gelip akşam yemeğine kadar uyuyordum.yemek bile yapamıyordum genelde:)şimdi de öyledir pek dayanamam uykusuzluğa baş ağrım falan olur.senin uykuyla aran nasıldı hamilelikte?
arkadaşlar dün yazcam yazcam başka şeyler yazarken kaynadı gitti
dün Ege Bey ayaklarını ağzına götürüp cap cap yemeye başladı :))
çok tatlı ya :))
Ohhh afiyet olsunnnn maşallah hareketli herhalde
canım bebeklerin uykusu annelerine benzermiş.ben hamilelğim boyunca uyudum valla.işten gelip akşam yemeğine kadar uyuyordum.yemek bile yapamıyordum genelde:)şimdi de öyledir pek dayanamam uykusuzluğa baş ağrım falan olur.senin uykuyla aran nasıldı hamilelikte?
hehehe ben de aynı valla :) hatta diyorum ki oğlum çok akıllı anasını düşünüyo, annesi uykuyu seviyo diye o da seviyo :))
hehehe ben de aynı valla :) hatta diyorum ki oğlum çok akıllı anasını düşünüyo, annesi uykuyu seviyo diye o da seviyo :))
evet canım bi araştırmada okumuştum.bebekken uyku hormonlarının anneden geçtiğini. bende hamileyken en çok onun için dua ettim uykuyu seven bi bebeğim olsun diye. şimdi de emzirip uyutuyorum mesela ama akşam uyur sabah kalkar nerdeyse 1.ayından beri.emmeye bile kalmıyor yani gece uyumaktan.:)kilo alım da iyi diye bende hiç uyandırmamıştım.
evet canım bi araştırmada okumuştum.bebekken uyku hormonlarının anneden geçtiğini. bende hamileyken en çok onun için dua ettim uykuyu seven bi bebeğim olsun diye. şimdi de emzirip uyutuyorum mesela ama akşam uyur sabah kalkar nerdeyse 1.ayından beri.emmeye bile kalmıyor yani gece uyumaktan.:)kilo alım da iyi diye bende hiç uyandırmamıştım.
benimki de aynı :))
ben de uykuyu sevsin istiyordum, eşim de hep dua etti inşallah uykucu olmaz senin gibi diye (adam pazar günü bile 7 dedin mi uyanıyo, yatakta 9u zor ediyor) ama tutmadı duası.
Ege uyanınca bi de miskinlik yapıyo, çocuk resmen yatak keyfi yapıyor, gerine gerine, babası çıldırıyo, gittin geldin anana çektin diye :)))
Bizim çocuklarımız deney tahtasımı nefret ediyorum şu devletin iğrenç politıkalarından yaslarından kendi çocukları ölsünde düzeltme yapılsın..Onlara birşey olmuyor tabii olan bizlerrr uff sinirlerim bozuldu aslında hiç bir aşıyı yaptırmıycaktım benn ama eşim ısrar ettiii güvenemiyorum kii hep çıkar hep çıkar bu ÜLKEDEN NEFRET EDİYORUM...
benimki de aynı :))
ben de uykuyu sevsin istiyordum, eşim de hep dua etti inşallah uykucu olmaz senin gibi diye (adam pazar günü bile 7 dedin mi uyanıyo, yatakta 9u zor ediyor) ama tutmadı duası.
Ege uyanınca bi de miskinlik yapıyo, çocuk resmen yatak keyfi yapıyor, gerine gerine, babası çıldırıyo, gittin geldin anana çektin diye :)))
bizim babamızda uykuyu seviyor Allah tan.hafta sonu 12 olmadan yataktan çıkmazdık biz bebiş olmadan yani:)Eymen de aynı resmen yatak keyfi yapıyor.kalkınca gülücük atmalar bi nazlanmalar falan.. sabah hiç ağlayarak uyanmaz maşllah
Bugun evliligimizin 2. Yili :) dun alisverise gittik kavga edip donduk bugunden cok ümitli olmasamda insallah bi hediyeylen gelir
gunaydinnnnn
pazar tenha olur simdi burasi.
denizzzz neredesinn..hafta zor gecti dedn gittin.
merakta birakma bizi
anil sen hala sagiyorsn degil mi.
goguslerin nasil dolgin dolgun luyor mu.
benmkiler iyic ndi..
bu seferd sutum mu azaldi diye telaslaniyorum:44:
Heh Burcucuğım sende beni anlatmışsın canoBen varım canım tamamen beni anlatmışsın sanki..
Deli gibi acıkmış olarak uyanıyo mama falan vermiyorum gerçi sadece anne sütü
Ama bende herşeyi denedim ayrı oda yatır kaldır yöntemi ( ferber yöntemi bana görede değil) tıka basa karnı tok yatırdım iuice emzirdim banyo karanlık ortam hafif bebek müzikli ortam yok anam yok kendi kendine uykuya da dalsa yanına yatıp beraberde uyusak beşiğindede olsa aynı şekilde sabaha kadar defalarca emmek için uyanıyo bende uyudummu uyumadımmı bilemiyorum hiç bişey anlamıyorum uyuduğumdan sanki hep uyanığım
Aç olduğunu yada sütümün yetmediğni flan düşünmüyorum hiç allaha şükür sütüm var ve kilo alımı çom iyi maşallah
Uyanması tamamen alışkanlık bence !! Ve bu alışkanlıktan nasıl vazgeçiricem bilemiyorum
Emzrimiyim diyorum uyandığında ama asla uyumuyor
Kızımda böylemiydi hiç hatırlayamıyorum 8 sene geçti
Ya her kafadan bi sessBen araştırdım Menenjitten ölen çocuklar var geçen sene o nedenle bu sene yaygın aşılardan(bir basketbolcuun kızı oldü)
Hacı adayları aşılanıyor o nedenle onlara bulaşmıyor virüsü taşıyorlar bebeklere çocuklara geçiyor hersene yeni bir virüs katılıyor aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?