2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

günaydın canım,
çok geçmiş olsun Aral'a
forum iyi :))
ama sen arada selam verip gidiyon tüm kızlara bir merak sarıyor napıyo bu kız diye!
bebişler iyi olsun da biz oturmasak da olur napalım

Yaa benim Azra' a da erkeğe çok benziyor diyorlar
Hakikatten de benziyor
Ben de pembeli giydirip bandana felam takıyorum napıyım:))
Yaa evet ismi yazıyordu çok cici bir künyesi vardı ama çıkarttım doktor öyle diyince...

Günaydın canım bu aralar yoksun evet kolay gelsin sana...

Gunaydınn annecikler. Dun kızım 5 kere kaka yaptı ishal oldu ben bol bol emzirdim bugün henüz birşey yok hangi durumlarda dr.a götürmeliyim? Normalde 1-2 kere yapar. Ek gıda veriyorum ama farklı bir şey vermedim

arkadaşlar dün yazcam yazcam başka şeyler yazarken kaynadı gitti
dün Ege Bey ayaklarını ağzına götürüp cap cap yemeye başladı :))
çok tatlı ya :))

canım mutlaka yapıyorsundur ama ben her mızmızlandığında emziriyorum. gün içinde uyumazsa yarım saatte 1 saatte bir emziriyorum. yeni emzirdim acıkmamıştır başka bbir derdi var demiyorum.ne derdi olursa olsun altını kirletmek dışında emince unutuyor zaten..bende ilk 1.5 ay mama vermiştim her istediğinde emzirerek mamayı unutturdum.şimdi de biberonla su vermeye çalışıyorum.onu bile istemiyor.:)

canım zaten Ege memeyi redetmiyor, aslında istiyor ama sütüm yoksa sinirleniyor, emmiyor. sütüm varsa sorun yok gayet rahat emiyor. onun derdi biberona alıştım meme istemiyorum değil, süt var mı yok mu... neyse uğraşıyorum bakalım, dün 2 kere emdi :) belki de işe yarayacak incir veya malt hangisi yarıyosa artık bakalım.

canım benim göğüslerim de sadece sabahları dolu gibi oluyor.ondan sonra gün içinde fazla belli olmuyor canım.sanırım bebiş emdikçe geliyor süt.

inşallah işe yarar canım.ben de bi zamanlar mama verdiğim için çok iyi anlıyorum seni.ben eşim yada annem mama verirken resmen kıskançlık krizlerine giriyordum.

Valla bence hamilelikteki uykuyla uzaktan yakindan alakasi yok.ben isten gelince aksam altida yemegimi zar zor yiyip yatar sabaha kadar uyurdum ama oglumun uykuyla arasi pek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ssk nin acigi ile rotavirusun alakasi ne anlayamadim.ben ozel bir hastaneye duzenli olarak gidiyorum doktorumun tavsiyesiyle yaptirdim.
Ki ortada olan salgini gordukce iyi ki yaptirmisim diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun evliligimizin 2. Yili :) dun alisverise gittik kavga edip donduk bugunden cok ümitli olmasamda insallah bi hediyeylen gelir

Bugun evliligimizin 2. Yili :) dun alisverise gittik kavga edip donduk bugunden cok ümitli olmasamda insallah bi hediyeylen gelir

maşallah canım Allah ım bir yastıkta yaşlandırır inşallah..hediye işine gelince beim eşim her özel günde hediye alırdı.ama bu yılbaşında hani hediyem deyince bu seneki yılbaşı hediyemiz birbirimize oğlumuz demiş ve beni kandırmıştı:) inşallah hediyeyle gelir tabii ama en güzel hediyeniz bu sene bebeğiniz olsun canımm.

Canımsss
Ben hala sağarak veriyorum mama vermiyorum hiç
Benim önceden 3saatte taş olan göğüsler artık 7saatte kalsa taşmolmıyor ama çıkan süt aynı
Tıbbi açıklaması nedir mantığı nedir bilmiyorum ama memeler mi genişliyooo yoksa kanallar sırta doğru mı ilerliyo nedir
Ama inanın burda okuyorum memelerim inmiş balon gibi sütüm azaldı yazılarını okuyunca anlatasım geliyo
Gerçekten onunla alakası yok. Ya da bende yok bilemiyorum yanlış birşey söylemiim burda
Ben diyorum ya önceden 3saat olunca kesin mememi diyordum:) şimdi hiiiçç Ama süt çok daha fazla var

Ayrıca denemiş olduğum birşey var
Ne zaman kırmızı et soğan ueşil salata veya kara lahana yesem göğüslerim daha hızlı doluyor
Sağdığım için görüyorım ne kdr çıktı ne çıktı ne arttırdığının farkına varıyorım
Ama kar kahana hem bana hemöoğuşa çok gaz yapıo o ayrı

Heh Burcucuğım sende beni anlatmışsın cano
Aç oldukLarından uyandıkları kesinlikşe yanlış en azından Arasın
Çünkü ben biberonla verdiğim için o kdr sütü içio aç olma ihtimalı 0
Tamamen alışkanlık haline getiri 2saatte bir kalkmayı
Süt vermesem ağlaması kesilmiyo versem böyle gidecek
Nasıl bıraktırcaz bu alışkanlığı inan bende bilmiyorım
Ya her kafadan bi sess
Benim de teyzem baş hemşirelikten emekli
O da öneriyor kesinlikle yaptır diyor. Ne yapacağoz bilemedim ama ben daha çok olumlu bakıyorum
Bilmiyorum görüştüğüm dr lar güven verdi demek 3dr a sordum farklı hastanelerde
Bakalım daha zamanımız var o zamana kdr iyice araştırırız
Ama bu rotavirüste de çok kargaşa çıktı aynı şeyler
Ben yaptırdım pişman da değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…