2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım ek gıda topiğinde bi sürü tarif paylaşıyor anneler oraya bi bak istersen. ben daha başlamadım ek gıdaya ama orda çorba tarifleri yazmıştı anneler..

Canım ben henüz geçmedim ek gıdaya geçiş için de doktora ayın 23 ünde gideceğim... Sen ilk etapta patates havuç kabak ile başla bence... Meltemin de dediği gibi kızlar ek gıda topici açtı orada tarifler var.. Faydalanırsın bayağı... İnşallah bu süreci kolay atlatırsınız.

Maşallah subanallah kızlar
Bende küçükken çok uslu ve uykucuymuşum bana çekseydi azıcık şu çocuklar
Bebek arabasında bile son 2-3 haftadır uyumaya başladı maşallah diyim aman
Ondan önce dışarda bebek arabasıyla gezmek bile işkenceydi katılana kdr ağladığını bilirim bn arabayı sürüyodum en sonunda o babada kucakta direne direne alıştrdım en sonunda ama
Uyuyan çocuğa bayılırım ısırın o kuzuları ısırınnn

Ayy kuzummm bitsnde yaşına kdr sürsün razıyım ya 2 yaş 3 yaş fln sürerse bu gece uyanma alışkanlığı
Aman yarabbiiiii
O kdar uyuduk yattık hamişken hiç mi analarından feyz almadı bu bebeler

ben de babası da bebekken çok uslu ve düzenli bebelermişiz, bizimki de bize benzedi maşallah. allahım nazarlardan saklasın, bütün bebeklere de ağlamadan huzurlu uykucuklar versin inşallah

kızlar moralim çok bozuk...
yaklaşık 3-4 gündür geçmeyen karın ağrısı adet sancısı gibi böyle ve baş ağrısı var, adet zamanım ama olmadım polikistik olduğumdan gecikmeli olmaya alışığım bu ağrı ondan mı bilemedim bu yetmezmiş gibi bide bir kaç gndür sütüm inanılmaz azaldı napsam artmıyo, su humana stil tea dere otu bulgur v.s daha ek basıne de gecmedik dr a gıtcem anırım oğlum doymuyor hissediyorum kendimi de kötü hissediyorum neden oldu anladımmm

Aynen ahmedi biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok Uykucu annenin uykuSUZ oğlu hamileyken sabah öğle ikindi yatsi hic farketmez uyurdum hakikaten hc alakasi yok bencede.

Merhaba kizlar. Epeydir yoktum sanirim farkeden olmamistir :)
Izmirden taaa bolulara oradan da istanbula gittik kendi arabamizla. Ciddi cilginlikti. Ama bebekle ilgilenmekten yolun nasil gectigini anlamadik. Yuzdeye vurursak % 25 zorlandik.
Bugun 5. Ay kontrolu vardı ve rotarix ikinci dozu yapildi. Kilomuz yaklasik 8kg, boy 65 masallah. Gecen aya gore 700 gr artmis boyu ise 4 cm uzamis.Ek gidaya gecin demis ebesi ama ben ek gidayla doyurmuycam. Sadece tattircam. Altinci ayina kadar direnicem.

Canı. Bence sen adet olacaksın
Benimde o donem sütüm hiç olmuyo (

ben de babası da bebekken çok uslu ve düzenli bebelermişiz, bizimki de bize benzedi maşallah. allahım nazarlardan saklasın, bütün bebeklere de ağlamadan huzurlu uykucuklar versin inşallah

Aminn amin amiiiiinnnn canımm
Çok çok mışıl mışıl uyusunnlar inşşş yoksa bigün uyuyup bidaha uyanamamaktan korkuyorummm beni bıraksan bi hafta uyurum heralde

Cnım emziriyosan bencede başlamana gerek yok tattırabilrsn sadece istersen.
Kilo alımı gayet iyi sonuçta

Aynen ahmedi biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok Uykucu annenin uykuSUZ oğlu hamileyken sabah öğle ikindi yatsi hic farketmez uyurdum hakikaten hc alakasi yok bencede.

Tuğbaaaaaaaa
Bizde ters tepmiş anacım
Bileydim bu kadar uyumazdım o zamanlar
Belki o zaman uyurdu bu sıpa

Canı. Bence sen adet olacaksın
Benimde o donem sütüm hiç olmuyo (

nisanda adet oldum böyle olmamıştı şimdi kendimi yetersiz hissediyorum iş ev bide bu çıkınca depresyona girdim sanırım iştah fln bişi kalmadı süt olsun diye besleniyorum dışarı çıkasım yok

Uykucu ananın uykusus sıpası olur bence
Ali hiç bir şekilde ne yerde nede kucakta durmuyor eli kolu hiç durmuyor çok hareketli süekli ağlak bebek arabasında imkanı yok durmuyorr
Hep böylemi oucak acaba kızlar ben gögsümü sıkıyorum Ali emdikten sonra süt oluyor ama sürekli açıkıyor yaa anlamadım ben
4. AY BİTİMİNDE 8 KİLOYDU 5. AYDA ALICAGINA VERDİ incecik kaldı kuzum 7300 e düştü bezsiz çıplak tartıyo dr ek gıdaya başlama dedi dr ama üzülüyorum böyle çorbalara başladım birde meyve gece muhallebiside yapsammı? daha çok zayıflıcak sanki..
Ali sürekli kucagımda o nedenle yazamıyorum hiç ama okuyorum kızlar alıntılarada cevap veremiyorum durmuyor tükendim anacım..

Deniz geçmiş olsun birseyi varmı Aralın? YARILMADI KANAMADI DEĞİLMİ BİRYERLERİ..

Yok ama çok şişti sıyrıldı ve mosmor
Mayıs sonu gösterileri var inşallah îyileşir

Bu arada Ali ti tahmin edebiliyorum
Aral da öyleydi ... Hala öyle

Bu arada ben çıldırmanın eşiğindeyim

masallah canm bebisine.
unuturmuyuz ayol seni,

Ohhh afiyet olsunnnn maşallah hareketli herhalde

denizzz
aral iyi mi canm simdi.
nasil oldnuz
sen nasilsun..yorgunluk devammii

Geçer inşallah canım
Kalmaz okadar uzun süre sanmıyorum..
Sen gördün Ali'yi orda sakin haliydi yine Aral da böyleydi demiştin evet off inşallah düzelir yaa.
Bazen çok sabrım tükenior bugün dışarı çıktım gelene kadar ağladı en sonunda tutup duvara çarpasım geldi bir ann ama sakinim s
sakin olmalıyımm tekim birde off
Allah yardımcın olsun Denizcim senin işin 2 bebeyle daha zor..

Kızlar bir iki haftadir oglum cok huysuzdu elini surekli agzina goturuyordu sinirleniyordu ishal oldu veeee büyük bi acıyla dün dişimiz çikti. Hala çok huysuz surekli agliyor varmi canlarim tavsiyeleriniz

Kızlar bir iki haftadir oglum cok huysuzdu elini surekli agzina goturuyordu sinirleniyordu ishal oldu veeee büyük bi acıyla dün dişimiz çikti. Hala çok huysuz surekli agliyor varmi canlarim tavsiyeleriniz

Canım tecrübem yok birşey diyemeyeceğim ama yeni dişiniz hayırlı olsun:))

Bu da benim şımarık oğlum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399323887425.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…