- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
demir ilacini sordum canim ama henuz cevap gemedi. ben yavas yavas basladim ek gida vermeye her ne kadar ne verecegimi nasil pisirecegimi bilmesemde nasil hasliyor sebzeleri suzuyorsunuz kizlar ben hasliyorum kabaklari sonra eziyorum sonra tulbetten geciriyorum azcik cikiyor ve su oluyor bir suru islemden gecmis oluyor sizin yaptiginiz kolay basit yontem varmi ?
demir ilacini sordum canim ama henuz cevap gemedi. ben yavas yavas basladim ek gida vermeye her ne kadar ne verecegimi nasil pisirecegimi bilmesemde nasil hasliyor sebzeleri suzuyorsunuz kizlar ben hasliyorum kabaklari sonra eziyorum sonra tulbetten geciriyorum azcik cikiyor ve su oluyor bir suru islemden gecmis oluyor sizin yaptiginiz kolay basit yontem varmi ?
burda var bi tane uykucu annenin uykucu oğlu.eve misafir gelsin onların kucağında uyuyor doktora gidelim babasının omzunda uyuyor.geçen lcw ya gittim.benimki de kucağımda başı omzumda yani.arkamda bi kadın 'aaa bebek uyumuş'dedi.bktım benim bebek.uykusu gelsin yetrki hiçbir şey engel olamıyor ona
bi tane de ben varım pakizeg gibi aynı, uykucu annenin uykucu oğlanı :))) aslında normal saat uyuyor uykucu diyince yanlış anlaşılmasın ama çok düzenli uykusu, uyku saatlerini biliyorum artık, %95 şaşmaz :) darısı başınıza...
Biri hareket mi dedi:))
Sen gel de Arası gör bi an olsun durmuo. Hep yerde kucakta
Ana kucağında yatmanın mümkünatı ypk
Dr bu çok hareketli hrp bağlayın araba koltuğuna dedi. Konttole gittiğimizde bağlanamıştıl
Dr muayene edemedi yani. Hiç durmuo kollar ayaklar
Aras seninkinden 2 kilo fazla. Çok da hareketli. Bunlarla ilgili değilse demek ki tembel
Evet bi de burda var uykucu annenin uykusuz oğluuu
Hiç alakası yok hamişlikle uykunun. Öyle olsaydı Arası da uyanık göremezdik)
Benimde avuntum aynı balımm sağlıklı olsun da varsınnuyansın ne yapalk
Tamam bir hal çare bulursam söylerim(
Yaşına kdr deme Burcuuuu korkutma beniiiii:18:
Maşallah subanallah kızlar
Bende küçükken çok uslu ve uykucuymuşum bana çekseydi azıcık şu çocuklar
Bebek arabasında bile son 2-3 haftadır uyumaya başladı maşallah diyim aman
Ondan önce dışarda bebek arabasıyla gezmek bile işkenceydi katılana kdr ağladığını bilirim bn arabayı sürüyodum en sonunda o babada kucakta direne direne alıştrdım en sonunda ama
Uyuyan çocuğa bayılırım ısırın o kuzuları ısırınnn
Biri hareket mi dedi:))
Sen gel de Arası gör bi an olsun durmuo. Hep yerde kucakta
Ana kucağında yatmanın mümkünatı ypk
Dr bu çok hareketli hrp bağlayın araba koltuğuna dedi. Konttole gittiğimizde bağlanamıştıl
Dr muayene edemedi yani. Hiç durmuo kollar ayaklar
Aras seninkinden 2 kilo fazla. Çok da hareketli. Bunlarla ilgili değilse demek ki tembel
Evet bi de burda var uykucu annenin uykusuz oğluuu
Hiç alakası yok hamişlikle uykunun. Öyle olsaydı Arası da uyanık göremezdik)
Benimde avuntum aynı balımm sağlıklı olsun da varsınnuyansın ne yapalk
Tamam bir hal çare bulursam söylerim(
Yaşına kdr deme Burcuuuu korkutma beniiiii:18:
marketlerde yok sanırım dimi hıc rastlamadım
kızlar moralim çok bozuk...
yaklaşık 3-4 gündür geçmeyen karın ağrısı adet sancısı gibi böyle ve baş ağrısı var, adet zamanım ama olmadım polikistik olduğumdan gecikmeli olmaya alışığım bu ağrı ondan mı bilemedim bu yetmezmiş gibi bide bir kaç gndür sütüm inanılmaz azaldı napsam artmıyo, su humana stil tea dere otu bulgur v.s daha ek basıne de gecmedik dr a gıtcem anırım oğlum doymuyor hissediyorum kendimi de kötü hissediyorum neden oldu anladımmm
ben de babası da bebekken çok uslu ve düzenli bebelermişiz, bizimki de bize benzedi maşallah. allahım nazarlardan saklasın, bütün bebeklere de ağlamadan huzurlu uykucuklar versin inşallah
Merhaba kizlar. Epeydir yoktum sanirim farkeden olmamistir :)
Izmirden taaa bolulara oradan da istanbula gittik kendi arabamizla. Ciddi cilginlikti. Ama bebekle ilgilenmekten yolun nasil gectigini anlamadik. Yuzdeye vurursak % 25 zorlandik.
Bugun 5. Ay kontrolu vardı ve rotarix ikinci dozu yapildi. Kilomuz yaklasik 8kg, boy 65 masallah. Gecen aya gore 700 gr artmis boyu ise 4 cm uzamis.Ek gidaya gecin demis ebesi ama ben ek gidayla doyurmuycam. Sadece tattircam. Altinci ayina kadar direnicem.
Aynen ahmedi biliyorsunuz zaten söylemeye gerek yok Uykucu annenin uykuSUZ oğlu hamileyken sabah öğle ikindi yatsi hic farketmez uyurdum hakikaten hc alakasi yok bencede.
Canı. Bence sen adet olacaksın
Benimde o donem sütüm hiç olmuyo(
Canı. Bence sen adet olacaksın
Benimde o donem sütüm hiç olmuyo(
Deniz geçmiş olsun birseyi varmı Aralın? YARILMADI KANAMADI DEĞİLMİ BİRYERLERİ..
Merhaba kizlar. Epeydir yoktum sanirim farkeden olmamistir :)
Izmirden taaa bolulara oradan da istanbula gittik kendi arabamizla. Ciddi cilginlikti. Ama bebekle ilgilenmekten yolun nasil gectigini anlamadik. Yuzdeye vurursak % 25 zorlandik.
Bugun 5. Ay kontrolu vardı ve rotarix ikinci dozu yapildi. Kilomuz yaklasik 8kg, boy 65 masallah. Gecen aya gore 700 gr artmis boyu ise 4 cm uzamis.Ek gidaya gecin demis ebesi ama ben ek gidayla doyurmuycam. Sadece tattircam. Altinci ayina kadar direnicem.
Ohhh afiyet olsunnnn maşallah hareketli herhalde
Yok ama çok şişti sıyrıldı ve mosmor
Mayıs sonu gösterileri var inşallah îyileşir
Bu arada Ali ti tahmin edebiliyorum
Aral da öyleydi ... Hala öyle
Bu arada ben çıldırmanın eşiğindeyim
Kızlar bir iki haftadir oglum cok huysuzdu elini surekli agzina goturuyordu sinirleniyordu ishal oldu veeee büyük bi acıyla dün dişimiz çikti. Hala çok huysuz surekli agliyor varmi canlarim tavsiyeleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?