- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Ssk nin acigi ile rotavirusun alakasi ne anlayamadim.ben ozel bir hastaneye duzenli olarak gidiyorum doktorumun tavsiyesiyle yaptirdim.
Ki ortada olan salgini gordukce iyi ki yaptirmisim diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun evliligimizin 2. Yili :) dun alisverise gittik kavga edip donduk bugunden cok ümitli olmasamda insallah bi hediyeylen gelir
maşallah canım Allah ım bir yastıkta yaşlandırır inşallah..hediye işine gelince beim eşim her özel günde hediye alırdı.ama bu yılbaşında hani hediyem deyince bu seneki yılbaşı hediyemiz birbirimize oğlumuz demiş ve beni kandırmıştı:) inşallah hediyeyle gelir tabii ama en güzel hediyeniz bu sene bebeğiniz olsun canımm.
umarım hediyen gelir canım:)
ama hiç bişey değil de ilk anneler günümüzde güzel 1-2 söz gelecek mi hediye gelecek mi ben onu merak ediyorum :))
Canımsss
Ben hala sağarak veriyorum mama vermiyorum hiç
Benim önceden 3saatte taş olan göğüsler artık 7saatte kalsa taşmolmıyor ama çıkan süt aynı
Tıbbi açıklaması nedir mantığı nedir bilmiyorum ama memeler mi genişliyooo yoksa kanallar sırta doğru mı ilerliyo nedir
Ama inanın burda okuyorum memelerim inmiş balon gibi sütüm azaldı yazılarını okuyunca anlatasım geliyo
Gerçekten onunla alakası yok. Ya da bende yok bilemiyorum yanlış birşey söylemiim burda
Ben diyorum ya önceden 3saat olunca kesin mememi diyordum:) şimdi hiiiçç Ama süt çok daha fazla var
canım eskiden süt göğüse geliyordu çünkü nekadar üretileceğini bilmiyordu ama şimdi bebeğin ihtiyacına göre üretiliyor.ben böyle bi şey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.benimde sadece sabah taş gibi oluyo çünkü Eymen 7-8 saat emmiyo.ama ondan sonra hiç dolu olmuyo.ama dolu olmasa da açlıktan ağlamıyo süt yetiyor yani.
ben geçen sene ilk anneler günü hediyemi almıştım.çocuk bakımı ile ilgili bir kitap eşimden:)
mevlutu atlartik cok sukur baya kalabalik olduk Ama cook yorulduum uykysuzum.
ya kizlar metenin kulagnn arkasnda kucyj bi bolgede kuruluk var. egzama zona olabilir mi
hehehe ben de aynı valla :) hatta diyorum ki oğlum çok akıllı anasını düşünüyo, annesi uykuyu seviyo diye o da seviyo :))
Ay ben de hamileyken ne uyudum ne uyudum... Zaten normalde de uykuma çok düşkünüm:)) hep de hamileyken "Allahım uyuyan bir bebek olsun" diye dua ettim.. Çok şükür duam kabul olduilk doğduğunda hatta aşırı uyuyordu uyandırıp meme emziremiyorduk çok zorlanmştık
ya kizlar metenin kulagnn arkasnda kucyj bi bolgede kuruluk var. egzama zona olabilir mi
Gözün aydın canım Allah kabul etsin...
Azranın da aynı bahsettiğin yerde çok geniş olmamak üzere aşırı kuruluk vardı.. Egzamaymış...
Valla bisi demiyo ne desin gece cayi önerdi ise yaramazsa yapacak bisi yok bol bol dua edin dedi:))). Uyku eğitimini sordum aahmed yapamaz cabuk katilan bi bebek dedi
Allah sizi ne etmesin hemiiii!!!! Ben burada olaydim sizi bi kovardim vi kovardim nasil kacacaginizi sasirirdiniz heee..yapmayin boyle hareketler kizlar yüreğme inecek yaaa
Günaydınnnnnnnn
Kızlar ben çok yogunun yaaaa kıçım yer görmüyor vallaaa
Bazıları girip en azından okuyabiliyor ben onu bile yapamıyorum
Trtey teyyy
Akşamları yarım saat 1 saat kendime ait zamanım oluyor
Ama ondada gizlerim kapanıyor
Aral dün bisikletten düştü feci sekilde suratını betona çaktı
Şimdi okula götürdüm digeri uyuyor uyanmadan gireyim dedim
Herkes iyi dini vukuat yok dimii
Yaa benim Azra' a da erkeğe çok benziyor diyorlar
Hakikatten de benziyor
Ben de pembeli giydirip bandana felam takıyorum napıyım:))
Yaa evet ismi yazıyordu çok cici bir künyesi vardı ama çıkarttım doktor öyle diyince...
Günaydın canım bu aralar yoksun evet kolay gelsin sana...
arkadaşlar dün yazcam yazcam başka şeyler yazarken kaynadı gitti
dün Ege Bey ayaklarını ağzına götürüp cap cap yemeye başladı :))
çok tatlı ya :))
ay benim de çok hoşuma gidiyor o halleri ya :)) benim kız ayağı tuttu ama ağza ulaşamıyor henüz
geceleri dikkat et canım, çorap değil de ayaklı pijama giydir (en doğrusu hiçbişey giymemek ayağa ama )
çorabını çıkartabilir, b, arkadaş bebeğinin böyle boğulma tehlikesi geçirdiğini söylemişti
Ayyy bak onu bende merak ediyorummmmumarım hediyen gelir canım:)
ama hiç bişey değil de ilk anneler günümüzde güzel 1-2 söz gelecek mi hediye gelecek mi ben onu merak ediyorum :))
Bilemiyorum artık ama dediğin de mantıklıCanımsss
Benim önceden 3saatte taş olan göğüsler artık 7saatte kalsa taşmolmıyor ama çıkan süt aynı
Tıbbi açıklaması nedir mantığı nedir bilmiyorum ama memeler mi genişliyooo yoksa kanallar sırta doğru mı ilerliyo nedir
Ama inanın burda okuyorum memelerim inmiş balon gibi sütüm azaldı yazılarını okuyunca anlatasım geliyo
Gerçekten onunla alakası yok. Ya da bende yok bilemiyorum yanlış birşey söylemiim burda
Ben diyorum ya önceden 3saat olunca kesin mememi diyordum:) şimdi hiiiçç Ama süt çok daha fazla var
canım eskiden süt göğüse geliyordu çünkü nekadar üretileceğini bilmiyordu ama şimdi bebeğin ihtiyacına göre üretiliyor.ben böyle bi şey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.benimde sadece sabah taş gibi oluyo çünkü Eymen 7-8 saat emmiyo.ama ondan sonra hiç dolu olmuyo.ama dolu olmasa da açlıktan ağlamıyo süt yetiyor yani.
Allah kabul etsin canımmevlutu atlartik cok sukur baya kalabalik olduk Ama cook yorulduum uykysuzum.
Yaa bizimki daha beceremio o hareketi kilodan mı acabaevet canım ayaklı pijama giydiriyorum, gündüz çıplacık ayakları, az daha ısınınca gece çorap da giydirmicem..
Yaa bizimki daha beceremio o hareketi kilodan mı acaba
Bacakların maşallahı var asla gelmez ağzına
Seninkini boy kilo nasıl:))
demek ki senin bu sene de hatırlanacak anneler günün :))
oh maşallah allah kabul etsin canım.
Mete'nin kulağına gelince, Ege'nin de oluyor doğduğundan beri, aynı şey mi bilmem, ama ben banyoda kulaklarına çok dokunmuyorum su kaçar falan diye, banyodan sonra ılık suyla nemlendirdiğim bir tülbentle kulak arkalarını ve kıvrımlarını temizliyorum geçiyor. böyle kuru kuru pütür pütür oluyor, ben terden vs kirleştiğini düşünüyorum. doğduğundan beri bu şekilde temizliyorum bir sorum yok. ama seninki yeni oluştuysa doktora göster farklı birşey olabilir.
Ay ben de hamileyken ne uyudum ne uyudum... Zaten normalde de uykuma çok düşkünüm:)) hep de hamileyken "Allahım uyuyan bir bebek olsun" diye dua ettim.. Çok şükür duam kabul olduilk doğduğunda hatta aşırı uyuyordu uyandırıp meme emziremiyorduk çok zorlanmştık
Gözün aydın canım Allah kabul etsin...
Azranın da aynı bahsettiğin yerde çok geniş olmamak üzere aşırı kuruluk vardı.. Egzamaymış...
Allah kabul etsin canım.neyse mevlütte aradan çıkmış oldu artık..
Ayyy bak onu bende merak ediyorummmm
Dün avm nin birinde anneşer gününe özel hediye çeki vardı
Aaa anneler günü mi yaklaştı dedim eşim de duydu. Bakalım beklemedeyiz:26:
Bilemiyorum artık ama dediğin de mantıklı
Demek ki bi genişleme olayı var:))
Allah kabul etsin canım
Ddarısı başıma
Tembelliği bırakıp ne zaman yapcam bakalım
Arasın da bazen oluyor ama farkettim ki kustuğunda kulağının arkasına kaçıyor yatarken
Orda kuruyo
Seninki de öyle birley olmasın?deriye yapışık silince çıkmıyorsa olabilir
Bizde egzama yaşadık bacaklarda kısa çaplı
2gğn krem kullandım geçti. Yayılmadan önlem almak lazım bu durumlarda
Yaa bizimki daha beceremio o hareketi kilodan mı acaba
Bacakların maşallahı var asla gelmez ağzına
Seninkini boy kilo nasıl:))
amin kizlar saguln dediklerinizi degeelendrcm ama kusmk da ilabilir mi ki?neyse tskip efelim bakalm
evet canım bazen bir şeyden etkilenip uyuyamıyorlar geçen gece bizde 3 e kadar uyumadık.biz karyolada yattık oğluşumla babası tv seyrediyordu.sesimiz çıkmayınca gelmiş bakmaya ben uyuyorum bizimki yanımda oynuyo tek başına resmimizi çekmiş çokk güldüm.
canım bebeklerin uykusu annelerine benzermiş.ben hamilelğim boyunca uyudum valla.işten gelip akşam yemeğine kadar uyuyordum.yemek bile yapamıyordum genelde:)şimdi de öyledir pek dayanamam uykusuzluğa baş ağrım falan olur.senin uykuyla aran nasıldı hamilelikte?
ben de hamileyken her fırsatta fosur fosur uyumuştum benim kız da maşallahlıko gün sesten uyumamış yne düzeldi allahtan
Canımsss
Ayrıca denemiş olduğum birşey var
Ne zaman kırmızı et soğan ueşil salata veya kara lahana yesem göğüslerim daha hızlı doluyor
Sağdığım için görüyorım ne kdr çıktı ne çıktı ne arttırdığının farkına varıyorım
Ama kar kahana hem bana hemöoğuşa çok gaz yapıo o ayrı
Heh Burcucuğım sende beni anlatmışsın cano
Aç oldukLarından uyandıkları kesinlikşe yanlış en azından Arasın
Çünkü ben biberonla verdiğim için o kdr sütü içio aç olma ihtimalı 0
Tamamen alışkanlık haline getiri 2saatte bir kalkmayı
Süt vermesem ağlaması kesilmiyo versem böyle gidecek
Nasıl bıraktırcaz bu alışkanlığı inan bende bilmiyorım
Ya her kafadan bi sess
Benim de teyzem baş hemşirelikten emekli
O da öneriyor kesinlikle yaptır diyor. Ne yapacağoz bilemedim ama ben daha çok olumlu bakıyorum
Bilmiyorum görüştüğüm dr lar güven verdi demek 3dr a sordum farklı hastanelerde
Bakalım daha zamanımız var o zamana kdr iyice araştırırız
Ama bu rotavirüste de çok kargaşa çıktı aynı şeyler
Ben yaptırdım pişman da değilim
Off sorma Anılım yaa
Gerçekten öyle resmen alışkanlık uyaniyimde iki fırt çekim geri yatiyim düşüncesii
Kaç sefere denedim misal yarım saat önce emmiş uyumuş ama uywnmış diyorum aç değildr uykusu bölünmüştr emziğni veriyim pışpışlıyım fln nerdeeeeee
O meme emilecek
6.aya girdik ilk günden beri böyle bi gece olsun uzun uyuduğunu bilmem
Bu böyle sürücek galiba yaşına kdr belkide daha fazla
Tek avuntummm sağlıklı olması anne sütü alması nankörlük etmiyimm
Ama sen bu işe bi çözüm bulursan banada söyle canoo
Denizcim geçmiş olsun Aral a yaa varmı yüzünde fln bişeyy kıyamamm
Hani uykuyu seven anaların uykucu çocukları nerde yaaaaaa
Hamileykenn akşamüstü 3-4 e kdr uyuduğumu bilirimmm ki normaldede deli gibi severim uykuyu bıraksalar 3 gün yataktan çıkmadan uyuma potansiyeline sahibimdir ama 3-4 saat deliksz uyuduğumu hatırlamıyorum doğurduğumdan berii kandırıkçılık yapmayın
Bu çocuk kime çektiiiii
Hamileykenn akşamüstü 3-4 e kdr uyuduğumu bilirimmm ki normaldede deli gibi severim uykuyu bıraksalar 3 gün yataktan çıkmadan uyuma potansiyeline sahibimdir ama 3-4 saat deliksz uyuduğumu hatırlamıyorum doğurduğumdan berii kandırıkçılık yapmayın
Bu çocuk kime çektiiiii
Senin ve herkesin kandili mübarek olsun canım...
Bu arada doktora sordun mu pekmez ve demir ilacı olayını kan ne oldu?
Biri hareket mi dedi:))canım Ege 4. ay kontrolünde 6700, 66 cm di. kilosu iyi çok şükür ama yalan olmasın tombik falan değil, bacakları daha yeni incecik 1 kat kıvrımı var. ama uyanık olduğunda hep yere atıyorum hareket etsin diye, bi de biliyosun bizim 2 tane köpek var, onları çok izliyor, onlara bakma sevdasına dönmeye başlamıştı.. çok hareketli, çok obur olmasına rağmen çok kilo almıyor, hareketten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. bi de bu işler bebekten bebeğe değişiyor. benim bir arkadaşımın Ege'den 1 hafta küçük ikizleri var, 1i 3. ayında fıldır fıldır dönmeye başladı diğeri hala dönemiyor. dönemeyen ayakları tutuyor, ağzına götüremiyor daha ama tutuyor, dönen de ayakları yakalayamadı. ikizler de bile değişiyor işte gelişim. üzülme sakın. kiloyla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum, yeğenim çok tombikti 4. ayında 8600 ya da 8900 dü emin değilim ama o da sokuyordu ayakları... eğer yatakta, ana kucağında falan tutuyorsan bolca yere at, etrafına renkli oyuncaklar at, hareketlerini çok etkiler.
Off sorma Anılım yaa
Gerçekten öyle resmen alışkanlık uyaniyimde iki fırt çekim geri yatiyim düşüncesii
Kaç sefere denedim misal yarım saat önce emmiş uyumuş ama uywnmış diyorum aç değildr uykusu bölünmüştr emziğni veriyim pışpışlıyım fln nerdeeeeee
O meme emilecek
6.aya girdik ilk günden beri böyle bi gece olsun uzun uyuduğunu bilmem
Bu böyle sürücek galiba yaşına kdr belkide daha fazla
Tek avuntummm sağlıklı olması anne sütü alması nankörlük etmiyimm
Ama sen bu işe bi çözüm bulursan banada söyle canoo
Denizcim geçmiş olsun Aral a yaa varmı yüzünde fln bişeyy kıyamamm
Bu çocuk kime çektiiiii
Biri hareket mi dedi:))
Sen gel de Arası gör bi an olsun durmuo. Hep yerde kucakta
Ana kucağında yatmanın mümkünatı ypk
Dr bu çok hareketli hrp bağlayın araba koltuğuna dedi. Konttole gittiğimizde bağlanamıştıl
Dr muayene edemedi yani. Hiç durmuo kollar ayaklar
Aras seninkinden 2 kilo fazla. Çok da hareketli. Bunlarla ilgili değilse demek ki tembel
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?