2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bu da benim şımarık oğlum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşşallah subanallahhh rabbim nazardan korusun
Çok tatlııı ısırırım onun totoşunu😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ek gıda topiğinde bi sürü tarif paylaşıyor anneler oraya bi bak istersen. ben daha başlamadım ek gıdaya ama orda çorba tarifleri yazmıştı anneler..

kizlar bende 6 ayda ek gidaya baslama taraftariydim oylede biliyordum hatta alerjisi olan bebekler gec baslar diye duymustum ama ingilterede kizimi dr goturdum uzun zamandir bekledigim bir dr du o bana erken baslamamiz gerektigini soyledi bu zamana kadar arastirmalari sonucu bebeklerin erken baslamasina karar vermisler.bende oyle olunca yavas yavas basliyim dedim suan sadece elma suyu veriyorum pirincli biseylerde vermek istiyorum link varmi sizde tariflere bakim ben cok takipte kalamadim bir suru biseyler oldu

Kızlar bir iki haftadir oglum cok huysuzdu elini surekli agzina goturuyordu sinirleniyordu ishal oldu veeee büyük bi acıyla dün dişimiz çikti. Hala çok huysuz surekli agliyor varmi canlarim tavsiyeleriniz

Aaa ilk dis cikaran seninki oldu sanirsam. Hayirli ugurlu olsunnn. Diş buğdayı yap da ggelelim ayol. Soguk seyler isirttiriyorlar sanıyorum o donemde.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714536&page=10
Canım buradan bakabilirsin... Hadi bakalım inşallah yarar bebeğine:)))

Slm kizlar ogluma dun kan ilacina basladik sabah kakasinda kan gibi seyler vardi acaba ilacmi yoksa baska biseymi sizde de ayni seyler oldumu

Çook canım sıkkın çok en yakın arkadaşım buğlem adaya hamile idi haziranda soğm yapcaktı dün sancısı neticesinde bebek kordon dolanmasından öldü demeye dilim varmıyor.
Dünden beri doğm yapmaya çalışıyor göZlerinde bile derman kalmadı allahm yardım etsin ona hastanedeyim kızlar dua edin neolur.
Nasıl dayanılır bu acıya o evine nasıl gircek bebeğinin odasına nasl bakıcak😰😰

canım yaklaşımlar değişiyor ilk 6 ay deniyor ama 4 ay diyenler de var. bu biraz da bebeğin hazır olmasına bağlı. ben de 2 hafta önce elmanın suyunu verdim ilk bikaçgün, sonra bikaç kaşık daha arttırarak püresine geçtim. dün havucu haslayıp püresini yaptım. bugün de havuç ve patatesle sebze püresi yaptım. sabah da yoğurt yaptım akşamüstü onu vericem. benim bebeğim mama aldığı için annem de 4. ayda başlayabileceğimi söylemişti ama ben biraz daha beklemek istedim çünkü bağırsak oluşumu 4. ay sonuna kadar devam ediyor. bebeğim çok düzenli bir çokcuk bi de bağırsakları hazır olmayıp huysuzlandırıp düzenini bozmaktan korktum. ama haftaya 5 aylık olucaz artık başlasdım yavaş yavaş...
sabah nette bazı siteler buldum hoşuma gitti güzel yazılar ve tarifler var.
http://www.gurmebebek.com/
http://www.milupa.com.tr/

Diyecek söz bulamıyorum tüylerim diken diken oldu... Allah sabır versin başınız sağolsun

Kizlar ek gida topigi nerde bulamadimj
Ara butonuna da yazdim ama ...

Canım senin yazının hemen üstünde Alaa arkadaşımıza yazdığım link:)

Slm kizlar ogluma dun kan ilacina basladik sabah kakasinda kan gibi seyler vardi acaba ilacmi yoksa baska biseymi sizde de ayni seyler oldumu

Burada birkaç arkadaşta demir ilacından sonra kakada kan olduğunu hatırlıyorum...doktoruna yine de danış canım...

canım allah sabır versin.. geçen ay benim de arkadaşım bebeğini kaybetti böyle durumlarda hiçbirşey söyleyemiyor insan ( anne sağlıklı olsun da yeni sağlıklı bebekler kucağına almayı nasip etsin allahım...

Bitmiş durumda bende dayanamıorm kızım hasta olsa içim gidiyor o nasıl dayancak allahm ilk bebeği
Birde mesleği aynı hastahanede ebelik nasl dayancak çalşcam evine her girdiği an nasl olcak brn bilmiorm knşamıyorum yazamıyorm kelimelerin tükendiği an...

Canım yaptıracaksan pamuktan yaptır mutlaka terletmez hem dediğin gibi.. Biliyorsundur büyük ihtimal ama hatırlatayım dedim yün yaptırma allerjik bebeklerde yünlü herşeyin kaldırılması gerekiyor...

canım iyiki söyledin ya kızımın inek sütü alerjisi varya tenle ilgili değilya hani yatak olarak düşünemedim açıkçası ben genede pamuk yaptırayım canım çok sağol ayrıca bu ay doktor kızıma mamasına pekmez karıştır dedi organik pekmez aldım yavrumun maması tatlandı çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…