Bu da benim şımarık oğlum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşşallah subanallahhh rabbim nazardan korusun
Çok tatlııı ısırırım onun totoşunu😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşşallah subanallahhh rabbim nazardan korusun
Çok tatlııı ısırırım onun totoşunu😃
canm cok afedersin ozel olursa cevaplama..
fakat nasil oluyor b yapisiklik nasil bakcaz anlayabirirmiyiz biz de.
canım ek gıda topiğinde bi sürü tarif paylaşıyor anneler oraya bi bak istersen. ben daha başlamadım ek gıdaya ama orda çorba tarifleri yazmıştı anneler..
Canım ben henüz geçmedim ek gıdaya geçiş için de doktora ayın 23 ünde gideceğim... Sen ilk etapta patates havuç kabak ile başla bence... Meltemin de dediği gibi kızlar ek gıda topici açtı orada tarifler var.. Faydalanırsın bayağı... İnşallah bu süreci kolay atlatırsınız.
Kızlar bir iki haftadir oglum cok huysuzdu elini surekli agzina goturuyordu sinirleniyordu ishal oldu veeee büyük bi acıyla dün dişimiz çikti. Hala çok huysuz surekli agliyor varmi canlarim tavsiyeleriniz
kizlar bende 6 ayda ek gidaya baslama taraftariydim oylede biliyordum hatta alerjisi olan bebekler gec baslar diye duymustum ama ingilterede kizimi dr goturdum uzun zamandir bekledigim bir dr du o bana erken baslamamiz gerektigini soyledi bu zamana kadar arastirmalari sonucu bebeklerin erken baslamasina karar vermisler.bende oyle olunca yavas yavas basliyim dedim suan sadece elma suyu veriyorum pirincli biseylerde vermek istiyorum link varmi sizde tariflere bakim ben cok takipte kalamadim bir suru biseyler oldu
kizlar bende 6 ayda ek gidaya baslama taraftariydim oylede biliyordum hatta alerjisi olan bebekler gec baslar diye duymustum ama ingilterede kizimi dr goturdum uzun zamandir bekledigim bir dr du o bana erken baslamamiz gerektigini soyledi bu zamana kadar arastirmalari sonucu bebeklerin erken baslamasina karar vermisler.bende oyle olunca yavas yavas basliyim dedim suan sadece elma suyu veriyorum pirincli biseylerde vermek istiyorum link varmi sizde tariflere bakim ben cok takipte kalamadim bir suru biseyler oldu
Çook canım sıkkın çok en yakın arkadaşım buğlem adaya hamile idi haziranda soğm yapcaktı dün sancısı neticesinde bebek kordon dolanmasından öldü demeye dilim varmıyor.
Dünden beri doğm yapmaya çalışıyor göZlerinde bile derman kalmadı allahm yardım etsin ona hastanedeyim kızlar dua edin neolur.
Nasıl dayanılır bu acıya o evine nasıl gircek bebeğinin odasına nasl bakıcak😰😰
Kizlar ek gida topigi nerde bulamadimj
Ara butonuna da yazdim ama ...
Slm kizlar ogluma dun kan ilacina basladik sabah kakasinda kan gibi seyler vardi acaba ilacmi yoksa baska biseymi sizde de ayni seyler oldumu
Slm kizlar ogluma dun kan ilacina basladik sabah kakasinda kan gibi seyler vardi acaba ilacmi yoksa baska biseymi sizde de ayni seyler oldumu
Çook canım sıkkın çok en yakın arkadaşım buğlem adaya hamile idi haziranda soğm yapcaktı dün sancısı neticesinde bebek kordon dolanmasından öldü demeye dilim varmıyor.
Dünden beri doğm yapmaya çalışıyor göZlerinde bile derman kalmadı allahm yardım etsin ona hastanedeyim kızlar dua edin neolur.
Nasıl dayanılır bu acıya o evine nasıl gircek bebeğinin odasına nasl bakıcak😰😰
Diyecek söz bulamıyorum tüylerim diken diken oldu... Allah sabır versin başınız sağolsun
Canım senin yazının hemen üstünde Alaa arkadaşımıza yazdığım link:)
Burada birkaç arkadaşta demir ilacından sonra kakada kan olduğunu hatırlıyorum...doktoruna yine de danış canım...
Canım yaptıracaksan pamuktan yaptır mutlaka terletmez hem dediğin gibi.. Biliyorsundur büyük ihtimal ama hatırlatayım dedim yün yaptırma allerjik bebeklerde yünlü herşeyin kaldırılması gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?