2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Tşk ederim meltemcim amin inşallah rabbm kimseye yaşatmasn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah maşallah

yine mi (
ayipsin canim inanirmisin az evvel uyudu ve ben ölüyrum acligimdan

Maşallah ona çok şeker

Eyvah eyvah:18:
Hem de ne eyvah Kiz bu resim tam beni anlatiyo
anaaaa kiz kafayi yedi sonnda

ulan ahmet ulan ahmettttttf. naptin sen boyleeee

oy oy oyyy kara kasli kara gozluuuu ne tatliii
Valla iyi bile dayandim anam ama hala yikilmadim ayaktayimda biraz sendeliyorum sadece

Seni yeneceeeeeeem Ahmed yasiiiiiin!!!
Aman amaaannn tey teyyy teyyyy hasene keyfler gıcır bu gece😃
Oooo hem de ne gicir kafalar kiyak cankm gel beraber olsun

İnanirmisin gecen gece bunu düşünüyordum ne kadar aci Allahim kimseye yasatmasin güç kuvvet versin. Çok zor cok... Allah muhafaza etsin bebekleri... Bir anne icin cok aci toparlanmasi cok zor bi durum vallahi cok perisanim o gece dusunueken oturdum agladim simdide aglicam galiba ahmed yasin olmasa naparim ben

Çok hemde çok bende bir masal duruya baktm bir ayşegüle masalı hemen çıkardm odadan götrdüm
Kelimelerimin bittiği noktayaım herkes dua etsin eli bol dönmek okadr şey allahm konşamıyorm aglamaktan

arkadaslar aslinda ben subat annesiyim ama sizide arada takip etmek hosuma gidiyor bir kac ay sonra basimiza gelecekleri goruyorum. ben suan bebisi hem emziriyorm hemde mama veriyorum. verdigim mama miktari gunde toplam 90-180cc arasinda degisiyor. 2. ay kontrolunde 1200g alinca doktor mamayi kesmemi soyledi ama bu.mumkun olmuyor cunku aksam saatlerinde mama yemeden hic durmuyor bende parca patca 30-45cc gibi kasikla veriyorm. simdi benm sorum su ben mama verdigim icin sutum gitgide azalir mi? benm gibi hem mama hem anne sutuyle kac ay idare edilebilir. en azindan bir 6 ay alsin istiyorum cunku sutumde cok yok

canım benim oğlan 2,5 aylıkken mamaya başladık. anne sütü + mama şeklinde 1 ay gitti. sonrasında sadece sabahları 1 kere almaya başladı annesütünü. süt arttırmak için uğraşıp duruyorum işte...

Okurken bile gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu allah sabır versin arkadaşına canım evlat acısı kimseye yaşatmasın rabbim
İsteyen herkese versin bu yolda kimsenin elini boş bırakmasın.. Yine verir Allah hayırlısıyla..
Senin içinde çok zor canım insan en yakın arkadaşına ne der nasıl yaparda teselli eder insan bebeğini kucağna bile almaya vicdan yapar o durumdayken arkadaşının yanında

Çok tşkler canm.çok zor çok masalı aldm çıktm dayanamadm o masalı görmesin dddim artk.inşallah acısı geçmez ama en kısa zamanda inşallah yine evlat verir allah ona😰

bizim 1,5 ayi gecti ama baslangicta gunde 30cc fln yiyordu. neden azaliyor sut cnm. emzirme araligimi uzuyor? ben geceleri haric en cok 2,5 saatte bir emziriyorum ki bazen 1 saat bile oluyor. benn oglan geceleri pek emmiyor yani 3 satte bir kalkiyor ve tek meme emiyor ondanda sutum artmiyor sagip vermeyide denedm gecelrri ama oda hem cok zor oluyor hemde sutum az gelince cok uzuluyorum. cokbuzuluyorm ama yapcak bisey yok siz yine sanslisiniz4-5 aylari gkrmussunuz. darisi basima ins :)

Ege'nin kilo alımı düşüktü, benim hep azdı sütüm mamaya 30cc ile başladım. bilemiyorum neden azaldı. ama şu kanıtlanmış bir gerçek stres, üzüntü, sıkıntı bunlar sütü çok etkiliyor. sütünün az olduğunu düşünüp strese girme bence bu sütünü daha da olumsuz etkiler. ben bile günde 1 kere emziriyorum ama hala sütümün artacağına dair umutlar besliyorum :))

Allah yardimcisi olsun tuylerm diken diken okdu gozleeim doldu cok zor cook

ya bence 1 kere bile emzirmeniz super sonucta bogazindan anne sutu geciyor mu geciyor.gonul ister uzun uzun emzirebilmeyi ama hic alamayanlarda var. ben cok taktim kafama takinti haline getirdim moral dediginiz gibi cok onemli. birde bu ay doktor mamyi kes deyince etraf obez olucak mamayla deyip duruyor sinir oluyorum. kesmekte mumkun degil cunku aksamlari doymuyor oglum. annelik vijdan muhasebisidr derler ya hakkatten oyle :)

valla ben de mama alan çocuklar tombul oluyor diye kulaktan dolma şeyler vardı. Ama şimdi çocuğu olan arkadaşlarım, akrabalar bakıyorum anne sütü alanlar daha tombul, mama alanlar hep cılız, ya tamamen yanlış biliyorduk bu mama işini ya da tamamen tesadüf...

Canım başınız sağ olsun. Arkadaşının bir meleği var onu bekleyip onun için şefaatçi olacak inşallah, allah sabır versin çok çok çok zor

Rica ederim canım... Benim de organik pekmezim var katsam mı acaba yer mi mamayı acaba ya... Yemiyor sadece anne sütüne kaldı bakalım kilo aldı mı?:44:

Canım mama verdiğin zaman mutlaka sağ sütünü... Yani 2-3 saati geçme bu şekilde azalmaz inşallah...ama moral de çok çok önemli bol su bir de...

anneler günü yaklaşıyo kızlar ilk günümüz çok şükürr ...
reklamlarda hatrlatıyo saolsun. bakalım hangilerimizin bugünü kocaları tarafndan bir hediye ile kutlanacak ben hiç umutlu değilim

benim koca odundur biraz kendisi

naapalım oğlum büyüyünce kutlar anasını

bebeğim hasta oldu ( h.sonu akraba buluşmasında dışarı çıkardılar, çok esiyor dedim kimse dinlemedi(
şimdi çok hasta yavrum, gece kıvrandı durdu, 1saat 40 dk uyudu sadece, sağa sola attı kendini ((
gözleri kızarıp akıyor, hapşuruyor, masum masum bakıyor bana

bende doğumdan sonra ilk adetimi oldum, ayağa kalkınca bacaklarımdan akıyor
burada bikaç kişi de böyle olduğunu söylemişti, ne yatak kaldı ne kıyafet hersey battı
azrayla aynı bezi kullanıyorum

gecmis olsun cnm kiyamam kuzucuga cok kiziyorum bu dusuncesizlige cookkk

valla ben doğumgünü hediyemi aldım bugün:) benim anneler günümü kaynatacak herhalde benim adam ( bana öyle geliyo.. ama çok üzülürüm valla...

allahım ya şu kimsenin laf anlamamasına sinir oluyorum, bana da yapmaya çalışıyolar, kavga ettiğim bile oldu. al işte çocuk hastalandı mı analarına kalıyo hem bakımı hem üzüntüsü... geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…