2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım , benim kızım anlattıklarını yapmaya 3. ayda başladı. ara ara düzeldi ama genel olarak ayakta gezerek pış pışlayarak emziriyorum. çok yoruldum artık çokkk. mama da hiç vermedim. sonuna kadar direnicem bi kaç haftadır eskiye göre daha iyi .bugün hiç ayağa kaldırmadan emdi. bi de onu sırt üstü yatır sen üzerine eğilip emzirmeyi dene o şekilde çok güzel emiyo kızım. doktora da sordum algıları açıldığı için diyo .loş, sakin ortamda gerekirse ayakta gezerek emzirmemi önermişti. öyle de yapıyorum .çok araştırdım bu konuyu memeden sütün akış hızı ,çevreye ilgi , büyümeye bağlı daha seyrek beslenme durumu vb bi sürü neden olabilirmiş. genelde 6-7 aylıkken geçmiş çoğu bebekte . inş sizinki uzun sürmez. bana göre sebep şu. memeyi ağzına alır almaz süt gürül gürül gelsin istiyo iki çekse sabretse gelicek zaten ama sinirleniyo hemen akmayınca. biraz pış pış oyalıyorum süt hızlı akmaya başlayınca sakinleşiyo. bazen de acıkmamış oluyo o zaman asla emmiyo.kolay gelsin canım.pes etme benim gibi üzülme de. ilk zamanlar çok üzülmüştüm.şimdi yoruldum ama üzülmüyorum artık sonuçta doyuyo büyüyo bunu biliyorum

kızlar biz 23 ocak doğumluyuz bugün bebeğime bir kahve fincanı yoğurt verdim çok mu vermişim siz ne kadarla başladınız

canım benim kızım 27 aralık doğumlu henüz ek gıdaya başlamadım ama ilk seferde fazla canım o kadar .bi kaç çay kaşığı verilmeli. bebişinde sıkıntı yoksa sorn değil ama az az başla diğerlerine

cok saol cmm bizom dr da bircok sebebi olabilir hatta psikljk bile olbilir dedi.benimki memeyi slip da sut gelmedgi icin yapmyr memeyi hic almyr once direnyr sonra sanki teslim olmus gibi emyr iste dedgn gibi ayakta gezerek ksranlkta fln halledyrz az kolo alyr ama ek gidaya baslyrm artk Allah kolaylik versun hepimize cnm

sağol canım azaltıyım biraz

kızım da tam senin anlattığın gibiydi canım memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyodu çığlığı geriniyodu. şimdi ağzına alıyo öyle atıyo tiribini valla emsinler de yeter ki. ben hepten bırakır diye başlamadım ek gıdaya doktor da önermemişti zaten. ama yavaş yavaş geçeriz artık .evet cnm kolay gelsin bize

çıkmaz çıkmaz bişey sen rahat ol... yaz ama 3 gün sonrada ben merak ederim... şuan anında cevap veremesem de okur yazarım sonra ilk fırsatta :)))

yeliz muza 8. ay dedi annem de yulafa ne dedi hatırlamıyom, öğrenince onu da yazıcam. bana hatta içinde yulaf olan muhallebileri de alma bak mutlaka dedi.
aaa sen batıkentte misin benim orda halamlar var, ben küçükken de harb-işlerde oturmuştuk, kardeşim de abidinpaşada. doğumdan sonra gelemedim de kısmet olursa önümüzdeki sömstrda gelicem :)) bi kahveni içerim gelince :))

kızçesini yediğimmm kız nasıl bişey olmuş o öyle 41 kere maşallahhh
sorma cnm ya abisini artık maskeyle gezdircem evde hep okuldan getiriyor sıpa

Sağol bitanem ya Kaan da aynen öyle getiriyor okuldan sonra hepbirlikte hastanede alıyoruz soluğu://Az kaldı şu okul tatile girince rahatlıcas biraz kuşum😙

Ayyy kızım yaa okurken ödüm patladı kıza birşey oldu diye.Onun canı sağolsun bizim doktorda aynen gitti bende başka doktor buldum takma kafanı bence bu kadar

Canım benimki yemek istemediginde püskürtme yapıyor pppppppııı seklinde:)

Emziriyorsan kola, muz , pilav .patates puresi ve bilumum kabızlık yapan gıdaları tüketme.
Çocuğa hergün 1 çay k. Hakiki zeytin yağı içir. Onun ek gıdaların da muz pirinç patates kullanma bi süre mesela bir de kayısı ye yada pure yapıp biraz yedir cano ok😉

Hay ağzına sağlık kuşum yaa.
Ben pirinç unu hiç vermem mesela genelde kendim çorba yapıp içiyorum hergün en güzeli ev yapımı tarhana çorbası miss gibi içinde hersey var çokta gzl içiyor😉

Kızlar Bebişleri oturtmaya başladınızmı kızım oturmak istiyor ama korkuyom oturtmaya pzt doktora gidicez 6. Ay kontrolü için bu arada bütün Bebişlerimiz Çok güzel aralık ayı bebişlerimiz apayrı güzel

Benimki de sıkıldı memeden doğal olarak ta sütüm azaldı

Kızlar bugün bi ark dedi bilen vardır ama ben gene de oaylaşmak istedim
Oğlu 22 aylık. Poposu fena pişik olmuş artık herşeyden yediği için
Dr a götürmüşler oturamııormuş yavrum çünkü
İlk defa olmuş bu kdr
Dr demiş ki bu tarz şikayet bu sıra çok arttı
Meyve ve sebzeleri çocuğunuza yedirmeden önce karbonatlı suda bekletin demiş
Çünkü bu sıralar tüm ürünlerde ilaçlama artmış. Havaların dengesizliğinden kurtarmak için çiftçliler artık ilaca mı başvurdu bilmiyorum
Bu aylarda ilaçlı ürünler çok oluyormuş. Bu şekil bi yıkama önermiç

Sizi de bilgilendirmel istedim.

Ayrıca Biri demiş sonundaoldu olabilir hatırlayamıyorum
Pipi içeri kaçıyor diye
Bizimki sünnetli hep kaçıyor
4dr a birden danıştım üst kısım yağlı olduğu be bizim Aras kilolu olduğu için kaçıyormış
Ben çok korkmuştum ilk görünce ama sorun yokmuş kilodanmış
Pipisi hep içerde oğluşumun

kızlar biz 23 ocak doğumluyuz bugün bebeğime bir kahve fincanı yoğurt verdim çok mu vermişim siz ne kadarla başladınız

Ilk defa yiyorsa çok tabi ama bişey olmadıysa (gaz, kabız, ishal, kusma fln) bi dahakine bir meyve ile karıştırıp verirsin azar azar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…