canım , benim kızım anlattıklarını yapmaya 3. ayda başladı. ara ara düzeldi ama genel olarak ayakta gezerek pış pışlayarak emziriyorum. çok yoruldum artık çokkk. mama da hiç vermedim. sonuna kadar direnicem bi kaç haftadır eskiye göre daha iyi .bugün hiç ayağa kaldırmadan emdi. bi de onu sırt üstü yatır sen üzerine eğilip emzirmeyi dene o şekilde çok güzel emiyo kızım. doktora da sordum algıları açıldığı için diyo .loş, sakin ortamda gerekirse ayakta gezerek emzirmemi önermişti. öyle de yapıyorum .çok araştırdım bu konuyu memeden sütün akış hızı ,çevreye ilgi , büyümeye bağlı daha seyrek beslenme durumu vb bi sürü neden olabilirmiş. genelde 6-7 aylıkken geçmiş çoğu bebekte . inş sizinki uzun sürmez. bana göre sebep şu. memeyi ağzına alır almaz süt gürül gürül gelsin istiyo iki çekse sabretse gelicek zaten ama sinirleniyo hemen akmayınca. biraz pış pış oyalıyorum süt hızlı akmaya başlayınca sakinleşiyo. bazen de acıkmamış oluyo o zaman asla emmiyo.kolay gelsin canım.pes etme benim gibi üzülme de. ilk zamanlar çok üzülmüştüm.şimdi yoruldum ama üzülmüyorum artık sonuçta doyuyo büyüyo bunu biliyorumkizlar son gunlerde Mete cok hysuz. emmek istemiyo once geriyo kendini sonra sac kurtma mak.muzigini fln acyrm telden ayaga kalkyrm( meme acik tabii) tam agznn. hizasnda degdirerek ayakta gezerek neyse aliyor memeyi sonra pek sorun yok emmeye devam ediyo ama gunduzleri hep boyle.Heleki degisik bir ortamsa etrafta insan varsa mumkun degil emzrmk niye boyle ypyrki hadi etrafa bakmasini anlyrm da gunduz evde niye boyle direnyr once..
kızlar biz 23 ocak doğumluyuz bugün bebeğime bir kahve fincanı yoğurt verdim çok mu vermişim siz ne kadarla başladınız
canım , benim kızım anlattıklarını yapmaya 3. ayda başladı. ara ara düzeldi ama genel olarak ayakta gezerek pış pışlayarak emziriyorum. çok yoruldum artık çokkk. mama da hiç vermedim. sonuna kadar direnicem bi kaç haftadır eskiye göre daha iyi .bugün hiç ayağa kaldırmadan emdi. bi de onu sırt üstü yatır sen üzerine eğilip emzirmeyi dene o şekilde çok güzel emiyo kızım. doktora da sordum algıları açıldığı için diyo .loş, sakin ortamda gerekirse ayakta gezerek emzirmemi önermişti. öyle de yapıyorum .çok araştırdım bu konuyu memeden sütün akış hızı ,çevreye ilgi , büyümeye bağlı daha seyrek beslenme durumu vb bi sürü neden olabilirmiş. genelde 6-7 aylıkken geçmiş çoğu bebekte . inş sizinki uzun sürmez. bana göre sebep şu. memeyi ağzına alır almaz süt gürül gürül gelsin istiyo iki çekse sabretse gelicek zaten ama sinirleniyo hemen akmayınca. biraz pış pış oyalıyorum süt hızlı akmaya başlayınca sakinleşiyo. bazen de acıkmamış oluyo o zaman asla emmiyo.kolay gelsin canım.pes etme benim gibi üzülme de. ilk zamanlar çok üzülmüştüm.şimdi yoruldum ama üzülmüyorum artık sonuçta doyuyo büyüyo bunu biliyorum
canım benim kızım 27 aralık doğumlu henüz ek gıdaya başlamadım ama ilk seferde fazla canım o kadar .bi kaç çay kaşığı verilmeli. bebişinde sıkıntı yoksa sorn değil ama az az başla diğerlerine
kızım da tam senin anlattığın gibiydi canım memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyodu çığlığı geriniyodu. şimdi ağzına alıyo öyle atıyo tiribinicok saol cmm bizom dr da bircok sebebi olabilir hatta psikljk bile olbilir dedi.benimki memeyi slip da sut gelmedgi icin yapmyr memeyi hic almyr once direnyr sonra sanki teslim olmus gibi emyr iste dedgn gibi ayakta gezerek ksranlkta fln halledyrz az kolo alyr ama ek gidaya baslyrm artk Allah kolaylik versun hepimize cnm
saol cnm yok yazamadm zaten soran da olmamisti (alingaligim uzerimde :) )
tahlil temiz de kultur sonucu beklyrz 3 gun sonra ckyomus o daha onemliymis
ya valla benimde gozlerum seni aradi hep.hemen cvp yaziyordun ya yoklugunu hissettim cok. ben de ozledim seni
Canım meltem yulaf için sindirilmesi zor diyor biraz daha beklesek iyi olacak yulaf umu olarak büyük marketlerde satılıyor, yada yulaf kepeği olarak, sen orda bulamzsan ben sana burdan yollarım tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızçesini yediğimmmkız nasıl bişey olmuş o öyle 41 kere maşallahhh
sorma cnm ya abisini artık maskeyle gezdircem evde hep okuldan getiriyor sıpa
Moralim çok bozuk kızlar biliyorsunuz kızımda idrar yolu enfeksiyonu vardı drumuz 15 günlük ilaç tedavisi vermişti e benim kızım 10 gün içti ilacı bende zorlayamadım midesini bulandırıyordu randevu alıp drumuza götüreyim dedim kont. için ve aradım hastaneyi moralim alt üst oldu çünkü drumuz işten ayrıllmış isanbula taşınmış oğlunun yanına gitmiş şimdi ben hangi dra götürecem ya alışmıştık 6 aydır ilgisinden de çok memnundum bende o hastanede test yapıldığı için diğer dr dan randevu aldım diğer çocuk drundan ama içim hiç rahat değil
Eki Görüntüle 1135039 Eki Görüntüle 1135038 Eki Görüntüle 1135037 Eki Görüntüle 1135036
Bunnarda ben ağlayınca aglayan Ali duygusal tosba sizinkilerde ağlıyormu ben dudagımı bükünce hemen ağlıyor
Eki Görüntüle 1135148
Eki Görüntüle 1135147
günaydınn kızlar...
biz büyüdük eşeğe biniyoruz, mamamızı keyif yaparak tek içiyoruz.. :)
Eki Görüntüle 1135584 mrbb buda benim kızımmmm zeynep bilgeeeeeee
kizlar ilk defa ogun olarak sebze puresi vetdim yaklasik yarim cay bar.kdr sanyrm.
sizin bebisler ymk istmdgnde ne ypyr?Mete yedrrken agzini acti ama suratuni burstrdu ve arada ogurr gibi yappti bu ymk istmdini mi gosterr?oyle ypnca zorlamdm ben de.
bir de kalan pureyi saklma kbyla dolaba koysam yrn yedrsem olur mu?
Maşaallah Zeyno ya😙
kızlarr merhaba maşallah bebekleriniz ne tatlı olmuş. benim oğlumda büyüdü çok şükürn ama çok önemli bi sıkıntımız var çok fena kabız oluyoruz ve poposu kıpkırmızı oluyor kaka yapana kadar hemoroid olmasından çok korkuyorum bana bi aklı verin ne yapmam gerek? 5. ayımız bitti neler yediriyosunuz siz artık ek gidaya başlayalımda alışsın sıpam :) bide şu pirinç unundan muhallebiyi bi anlatın bana nasıl yapıyosunuz?
Kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama pirinç unundan muhallebi bana pek iyi gelmiyor irmik daha besleyici glisemik indeksi daha düşük ve sindirimi de kolay ben irmik ve elma suyıyla muhallebi yapıyorum şimdilik 3 kaşık gidiyorum sonra artırıcam pekmez ve muz katıcam bide yulaf ekleyeceğim oh mis gibi besleyici bence sizde böyle yapın, birde hızlı ek gıdaya gecerseniz ya kabız ya ishal olur yavaş geçin bence 3- 4 kaşıkla bile kakası daha kıvamlı oldu benimkinin çünkü, su içirmeyide unutmayın kabız olmasınlar
kizlar son gunlerde Mete cok hysuz. emmek istemiyo once geriyo kendini sonra sac kurtma mak.muzigini fln acyrm telden ayaga kalkyrm( meme acik tabii) tam agznn. hizasnda degdirerek ayakta gezerek neyse aliyor memeyi sonra pek sorun yok emmeye devam ediyo ama gunduzleri hep boyle.Heleki degisik bir ortamsa etrafta insan varsa mumkun degil emzrmk niye boyle ypyrki hadi etrafa bakmasini anlyrm da gunduz evde niye boyle direnyr once..
Yeliz Masal Duru'nun da metro yolculuğu çok ciddiydi koptum😃
Eki Görüntüle 1136333
kızlar biz 23 ocak doğumluyuz bugün bebeğime bir kahve fincanı yoğurt verdim çok mu vermişim siz ne kadarla başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?