2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ilk defa yiyorsa çok tabi ama bişey olmadıysa (gaz, kabız, ishal, kusma fln) bi dahakine bir meyve ile karıştırıp verirsin azar azar.

kusma falan olmadı ben verdikçe yedi sorunsuz biraz gazz oldu ama o emince de oluyo anlayamadım akşam verdim ilk defa kabız-ishal yapar mı yarın nr olcak bakalım bayadr tattırıyodum alıştı artık diye bi kahvefincanı verdim ama bi daha vermem :26:

Çok teşekkür ederiz büyüyoz biz haziran 6 sında 6 ayımız bitiyor

Masaallah bizimde 2 haziranda doluyor cano büyüdü spoşlar😊
Oturtuyorum ben no prblm😉

Duru dada var biraz kızarıklık ama ezgi de çok oluyor büyüdü tabi hala ogrenemedi yaa vaktim olsa ögrenmeye yatkın çocuk ta işte://
Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler bebeim😙

Ahahaha 😄
Aglamazmı Gülay hiç susuyormu die sorsana. Ztn babasıda içli köftem die seviyor😄
:) Ay ota moka aglıyor arkadaş bugün pazara gittim pazarcılar bagırdıkça benim kuzu ağadı ona bagırıyorlar diye Arkadaşlarımın çocuklarından korkuyo onlar yaklaşınca basıyor çıglıgı gerçi onlarda her fırsatta küçümen die eziyolar yavrumu.Biri 1,5 yaşında yalıyo Aliyi öpücem diye işkence yapıyo biri 4 yaşında Ali yüz üstü dönünce üstüne oturacakken yakaladım atçılık oynuyolarmış Aliyle...
Canım benimki yemek istemediginde püskürtme yapıyor pppppppııı seklinde:)

Benimkide aynı yediremiyorum herşeyi püskürtüyor gözlerinin içine giriyor çorba benim halimi söylemiyorum bile..pöfff

Kız masal hafta 2-3 biniyor nerdeyse ama ilk o ray sesi ürkütücü😃
Dene bir sende reesim isteriz ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baboş biraz hassas bu konuda toplu taşımaya binmemizi istemiyor k.pedere benzin alıp arabasını kullaniyoz o da olmadı taksiyle fln ama hastanenin orada metro var sırf meraktan bindiricem bi tur atıp döneriz😄

Daha once vermissin ama sorun olmaz iştahlıysa masaallah ver 1 kahve fincanı ne ki bişi olmaz 😉

Ohooo biz ekmek bile yiyoruz buyur bu da ispatı😄
Durunun ekmekle imtihanı😁

Eklentiler

• $1401401996746.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu arada ben ev yapımı çorba
Yemeklerin suyundan azar azar
Sabah bir markanın sürmeli adında yumuşak peyniri nden
Şeftali ve elma puresi
Havuç suyu katı meyve sikacagindan geçirip
Muhallebi fln bisürü şey veriyorum cano😉

Son düzenleme:

Off sen arkadaşlarının sipalarindan dertlisin ben kendi sipalarimdan bugün ezgi tutturdu ben yediricem corbayi duruya die neymiş efenim o durunun annesiymis duru bebekmis o anneymis çocuk oyuncak bebek gibi evde benim sipalarin elinde görsen://
Aynen kuzu ya halimiz perişan neyse Allahım acılarını gostermesin napalım yaşayıp görücez

Canım benimki yemek istemediginde püskürtme yapıyor pppppppııı seklinde:)

İste tam buni sormusttm cnm saol benimki yavas yavas yalantk yiyor disariya aktip puskirtmyr da suratini buzustryt bi de arada ogurr gibi yapti bgn ben de kestim vermeyi cnm

Benimki de sıkıldı memeden doğal olarak ta sütüm azaldı

Sut var Allha sukur de baslaynca iyi emyr da baslarken cebellesyrz iste bazen...

Gel canım gel mutlaka haberim olsun ankaraya gelirsen misafir ermek isterim seni:)

Evet canım ya, sen daha tecrübelisin bu ek gıda işimde biz pimpirik yapıyoz bebeler yaşına girecek başlayamadık bi valla:)

Aaaa kız azcık tadını alsn çock😄bindir bişi olmaz baboşunız hassa olmasın bukadar😄

Kizlar aranizda bebeğine azro 200 mg kullanan var mi.bebegim cok ateslendi ve oksuruyor. Dr bu ilaci verdi ve yarim olcek kullanin dedi ama orada eczaciuya sormayi unutmusum yari. Olcek nereye kadar diye.inanin mala bagladim ya bilgisi olan varsa yazar mi.yarim olcek degince yariya kadar mi dolduracagim siringayi.siringanin uzerinde ml var mg var bir de kg var yanlis birsey yapmak istemiyorum

canım Ege Deniz 12 aralık doğumlu, şuan 5,5 aylık ben başladım destekli oturtmaya. çok uzun tutmuyorum, 2-3 dakika ama gün içerisinde aralıklarla oturtuyorum. ilk başta tutamıyordu kendini şimdi baya sağlıyor dengesini. halinden de memnun ellerini falan çırpıyor çok hoşuna gidiyor.

canım ben sebzeleri güzelce yıkıyorum sonra suda bekletiyorum sonra tekrar yıkıyorum ben de ilaçtan falan çok korkuyorum.
ama hiç karbonat, sirke gibi şeylerle yıkamayı denemedim.
bu arada Ege sünnet olmadı ama pipide problem yok, pipisinin banyoda geriye doğru açılması gerekiyormuş, yoksa yapışıklık oluyormuş.
sünnet olsa bile bunu gözlemle. eşimin arkadaşı oğlunu sünnet ettirdi, ama yine de yapışıklık olmuş, dr.a götürmüşler dr. geriye doğru çekmiş, açmış.
derisi her şekle girebilecek şekilde çok yumuşakmış bu mniklerin yapmak lazımmış.

Ohooo biz ekmek bile yiyoruz buyur bu da ispatı😄
Durunun ekmekle imtihanı😁

hehehe :)) afiyet olsun Duru'ya :)) ben de gevrek veriyorum, dişini kaşıyor hoşuna gidiyor :=))

Gel canım gel mutlaka haberim olsun ankaraya gelirsen misafir ermek isterim seni:)

inşallah canım yolum düşerse haber veririm :))
yeliz şu irmikle yaptığın muhallebinin tarifini yazar mısın? yazdın mı bilmiyorum, bulamamış olabilirim.
ben de çok az pirinç unu katıyordum kıvam versin diye, aptamilin muhallebililerini ekliyordum besleyici olsun diye ama onda da GDO çıkınca bıraktım.
ben de irmikle yapayım artık..

kızlar dün Ege'ye 1 sardalyanın yarısını yedirdim... şapur şupur yiyiyor. vermeyince de ağlıyor... artık sofrada oturup bizim yediklerimizden istiyor. onu ankucağında bırakıp sofraya oturuyorduk. artık durmuyor kıyamet kopuyor... sabah kahvaltıda sofrada peynir yiyiyor, akşam sofrada ne bulursa ona talim ediyor..

Yok cnm ben biliyorum bınları bizde sorun ypk ben hep yapıyorum o işlemi
Biri yazmıştı da ona söyliim dedim tedrgin olmuşta
Yapışkşıkla alakalı bi durum yok bizde kilodan kaynaklı durum

Yok cnm ben biliyorum bınları bizde sorun ypk ben hep yapıyorum o işlemi
Biri yazmıştı da ona söyliim dedim tedrgin olmuşta
Yapışkşıkla alakalı bi durum yok bizde kilodan kaynaklı durum

anıl ben de okumuştum o yazıyı da yazamamıştım şimdi senden alıntılayıp yazdım da soran anne okusun diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…