😁😄
Yaa güzelim ne var şu metroda birde ben götürecem merak ettim😄
Ilk defa yiyorsa çok tabi ama bişey olmadıysa (gaz, kabız, ishal, kusma fln) bi dahakine bir meyve ile karıştırıp verirsin azar azar.
Çok teşekkür ederiz büyüyoz biz haziran 6 sında 6 ayımız bitiyor
Masaallah bizimde 2 haziranda doluyor cano büyüdü spoşlar😊Kızlar Bebişleri oturtmaya başladınızmı kızım oturmak istiyor ama korkuyom oturtmaya pzt doktora gidicez 6. Ay kontrolü için bu arada bütün Bebişlerimiz Çok güzel aralık ayı bebişlerimiz apayrı güzel
Kızlar bugün bi ark dedi bilen vardır ama ben gene de oaylaşmak istedim
Oğlu 22 aylık. Poposu fena pişik olmuş artık herşeyden yediği için
Dr a götürmüşler oturamııormuş yavrum çünkü
İlk defa olmuş bu kdr
Dr demiş ki bu tarz şikayet bu sıra çok arttı
Meyve ve sebzeleri çocuğunuza yedirmeden önce karbonatlı suda bekletin demiş
Çünkü bu sıralar tüm ürünlerde ilaçlama artmış. Havaların dengesizliğinden kurtarmak için çiftçliler artık ilaca mı başvurdu bilmiyorum
Bu aylarda ilaçlı ürünler çok oluyormuş. Bu şekil bi yıkama önermiç
Sizi de bilgilendirmel istedim.
Ayrıca Biri demiş sonundaoldu olabilir hatırlayamıyorum
Pipi içeri kaçıyor diye
Bizimki sünnetli hep kaçıyor
4dr a birden danıştım üst kısım yağlı olduğu be bizim Aras kilolu olduğu için kaçıyormış
Ben çok korkmuştum ilk görünce ama sorun yokmuş kilodanmış
Pipisi hep içerde oğluşumun
:) Ay ota moka aglıyor arkadaş bugün pazara gittim pazarcılar bagırdıkça benim kuzu ağadı ona bagırıyorlar diyeAhahaha 😄
Aglamazmı Gülay hiç susuyormu die sorsana. Ztn babasıda içli köftem die seviyor😄
Canım benimki yemek istemediginde püskürtme yapıyor pppppppııı seklinde:)
Kız masal hafta 2-3 biniyor nerdeyse ama ilk o ray sesi ürkütücü😃
Dene bir sende reesim isteriz ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kusma falan olmadı ben verdikçe yedi sorunsuz biraz gazz oldu ama o emince de oluyo anlayamadım akşam verdim ilk defa kabız-ishal yapar mı yarın nr olcak bakalım bayadr tattırıyodum alıştı artık diye bi kahvefincanı verdim ama bi daha vermem :26:
Daha once vermissin ama sorun olmaz iştahlıysa masaallah ver 1 kahve fincanı ne ki bişi olmaz 😉
:) Ay ota moka aglıyor arkadaş bugün pazara gittim pazarcılar bagırdıkça benim kuzu ağadı ona bagırıyorlar diyeArkadaşlarımın çocuklarından korkuyo onlar yaklaşınca basıyor çıglıgı gerçi onlarda her fırsatta küçümen die eziyolar yavrumu.Biri 1,5 yaşında yalıyo Aliyi öpücem diye işkence yapıyo biri 4 yaşında Ali yüz üstü dönünce üstüne oturacakken yakaladım atçılık oynuyolarmış Aliyle...
Benimkide aynı yediremiyorum herşeyi püskürtüyor gözlerinin içine giriyor çorba benim halimi söylemiyorum bile..pöfff
Canım benimki yemek istemediginde püskürtme yapıyor pppppppııı seklinde:)
Benimki de sıkıldı memeden doğal olarak ta sütüm azaldı
çıkmaz çıkmaz bişey sen rahat ol... yaz ama 3 gün sonrada ben merak ederim... şuan anında cevap veremesem de okur yazarım sonra ilk fırsatta :)))
yeliz muza 8. ay dedi annem de yulafa ne dedi hatırlamıyom, öğrenince onu da yazıcam. bana hatta içinde yulaf olan muhallebileri de alma bak mutlaka dedi.
aaa sen batıkentte misin benim orda halamlar var, ben küçükken de harb-işlerde oturmuştuk, kardeşim de abidinpaşada. doğumdan sonra gelemedim de kısmet olursa önümüzdeki sömstrda gelicem :)) bi kahveni içerim gelince :))
Hay ağzına sağlık kuşum yaa.
Ben pirinç unu hiç vermem mesela genelde kendim çorba yapıp içiyorum hergün en güzeli ev yapımı tarhana çorbası miss gibi içinde hersey var çokta gzl içiyor😉
Valla yokki başkaaaa bize gelin:) batıkentdeyiz:)
Yelizz batıkentemisinn :)) benim annemler orda , basın iş 19 dayızsiz hangi site
Baboş biraz hassas bu konuda toplu taşımaya binmemizi istemiyor k.pedere benzin alıp arabasını kullaniyoz o da olmadı taksiyle fln ama hastanenin orada metro var sırf meraktan bindiricem bi tur atıp döneriz😄
Daha once vermissin ama sorun olmaz iştahlıysa masaallah ver 1 kahve fincanı ne ki bişi olmaz 😉
Kızlar Bebişleri oturtmaya başladınızmı kızım oturmak istiyor ama korkuyom oturtmaya pzt doktora gidicez 6. Ay kontrolü için bu arada bütün Bebişlerimiz Çok güzel aralık ayı bebişlerimiz apayrı güzel
Kızlar bugün bi ark dedi bilen vardır ama ben gene de oaylaşmak istedim
Oğlu 22 aylık. Poposu fena pişik olmuş artık herşeyden yediği için
Dr a götürmüşler oturamııormuş yavrum çünkü
İlk defa olmuş bu kdr
Dr demiş ki bu tarz şikayet bu sıra çok arttı
Meyve ve sebzeleri çocuğunuza yedirmeden önce karbonatlı suda bekletin demiş
Çünkü bu sıralar tüm ürünlerde ilaçlama artmış. Havaların dengesizliğinden kurtarmak için çiftçliler artık ilaca mı başvurdu bilmiyorum
Bu aylarda ilaçlı ürünler çok oluyormuş. Bu şekil bi yıkama önermiç
Sizi de bilgilendirmel istedim.
Ayrıca Biri demiş sonundaoldu olabilir hatırlayamıyorum
Pipi içeri kaçıyor diye
Bizimki sünnetli hep kaçıyor
4dr a birden danıştım üst kısım yağlı olduğu be bizim Aras kilolu olduğu için kaçıyormış
Ben çok korkmuştum ilk görünce ama sorun yokmuş kilodanmış
Pipisi hep içerde oğluşumun
Ohooo biz ekmek bile yiyoruz buyur bu da ispatı😄
Durunun ekmekle imtihanı😁
Gel canım gel mutlaka haberim olsun ankaraya gelirsen misafir ermek isterim seni:)
Yok cnm ben biliyorum bınları bizde sorun ypk ben hep yapıyorum o işlemicanım ben sebzeleri güzelce yıkıyorum sonra suda bekletiyorum sonra tekrar yıkıyorum ben de ilaçtan falan çok korkuyorum.
ama hiç karbonat, sirke gibi şeylerle yıkamayı denemedim.
bu arada Ege sünnet olmadı ama pipide problem yok, pipisinin banyoda geriye doğru açılması gerekiyormuş, yoksa yapışıklık oluyormuş.
sünnet olsa bile bunu gözlemle. eşimin arkadaşı oğlunu sünnet ettirdi, ama yine de yapışıklık olmuş, dr.a götürmüşler dr. geriye doğru çekmiş, açmış.
derisi her şekle girebilecek şekilde çok yumuşakm..
Yok cnm ben biliyorum bınları bizde sorun ypk ben hep yapıyorum o işlemi
Biri yazmıştı da ona söyliim dedim tedrgin olmuşta
Yapışkşıkla alakalı bi durum yok bizde kilodan kaynaklı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?