2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım mutfak sandalyesiyle yanyana çektim foto ama atamıyorum şuan hata veriyor, sonra tekrar denicem. gönderirce hesab edersin işte...

Canım benimmm
Geçmiş ılsun Allah beterinden korusun yaaa
Aman dikkat etmke lazım yer etmesin o çıkan kısım
Çok hassaslar ya kıyamam
Kemik değil ki kıkırdaklar
Yavrum benşm nasıl canı acınıştır of vakla çok ğzüldm
Neyseki bitti gitti tekrar gwçmş olsun canımmm

ayy hadi inşallah salıyıda atllatın canım.
bizede haber ver muhakkak bende heycanla bekliyorum...

ayyy canım çok geçmiş olsun....neyseki hallolmış.
ney yaparken oldu kaçırmışım orayı..

Ya kızlar kaç gündür aklıma geliyor soracağım unutuyorum. Ramazan bu ayın sonu sanırım oruç tutacak mısınız sütü etkiler mi bilendir vardır belki??

canım ben tutamicam.
çok uzun çünkü günler.. sütüm iyice azalır .
allah affetsin inşallah önümüzdeki yıllarda telafi ederiz.

essela faceden ekledin mi beniiii

nurdan mı adın canım

Son düzenleme:
Ahh cnm kiyamam gecmis olsun nasil bi hareket yapmis ki esin?ben mete sirt ustu yskataren ellerinden tutup otrtyrm mesela yani o hareketi ypyrm bsy olur mu acaba

Cnm ya onu bende hep yapıyorum kolları güçlensşn diyorlardı bana
Hooop diye
Ama bileğinden değil kollarından destek alıyorum dirsek tarafından
Ayyu hatta bi gün eşimin akrabalarından biri kırkı çıkadan oğlumu bîleklerinden tutuo sallandırmıştaklım çıkmıştı
Yapmayın demiştim
Sen karışma biz 8çocuk büyüttük diye terslemilşti beni
Hele çıksaydı bi yeri ne yapardım acaba
O sahne hiç gitmio gözümün önünden

ya bu ne tatlılık ya bayılıyom bu arasa ben...
oh yesin yesin dişleri de kaşısın maşallah..

ah canım çok geçmiş olsun... neyse kalıcı bir hasar yok böyle böyle büyücek üzülme. hepimiz tecrübesiziz, ee babalar daha zorlanıyor anlayışla karşılamak lazım... tekrar çok geçmiş olsun..

maşallah cnm onu tutması da büyük nimet.
Senin sınavın da emmemesi olsun inş başka zorluğu olmasın inş. Önemli olan annesütü almasiydi onu da büyük fedakarlikla yaptın helal olsun sana

sıpa işte inat edince ediyorlar aç kalmasından artık ne yerse onu ver cnm..

Hehe bekiyoruz:)

Oyy maşallah Aras paşaya

Hahah ben de birkaç kez okudum

😁😁

Ben tutacagim orucumu ins.ill bebeyuim de tuttum .bi sorun olmadi sutumde ek gidaya geciyoz .tekrar tutmak kazalari cok zor oluyor cunku.

çok geçmiş olsun Allah veteriner korusun cnm..

maşallah Aras a.. aslında mız mız durmuyor fotoğraf larda tabi bunu bir de sana sormak lazım☺

mete de hep ilgi oyun istiyor benim kurtaricim yürütec ama ondan da sıkılıyor
dün gece 11 kadar wc gidemedim eşimi bekledim düşün. O fileyi nerden alabilirim mete kesin sever ben de az mola veririm ☺

sanırım ben de tutamayacağım zaten sütüm az günde en az 3 lt şu içmeye rağmen birde. Saol cnm cevap icin

Korkukmazmi daha tutamyrduk bile o zmnlar.ben de korkardim valla

canım neler yapmıyorum ki bi bilsen zeytinyağı kayısı elma hepsini denedim olmuyor.saydıklarının hiçbirini zaten vermiyorum kabak bağırsak çalıştırır diye sade kabak çorbası verdim tabi zeytinyağlı ama nafile

kızlar bizim oğlan dişediii 5 ay 1 haftalık hem çok sevindim hem şaşırdım erken değilmi?sizinkiler ne durumda?

Büyük geçmiş olsun canım ya çok krkmuşunuzdur... Allah beterinden korusun...

Oyy yerim meyveleri mi kemiriyor:)
Salı günü de inşallah tertemiz sonuçlar alırsınız canım.. Dualarımız Arasla...

Sen karışma ne demek ya insan kendi çocuğuna da müdahale edemeyecek mi.. Hey Allahım...

ya bu ne tatlılık ya bayılıyom bu arasa ben...
oh yesin yesin dişleri de kaşısın maşallah..:..
Bende Ege yeee:))
Eşek sıpası oburoski kendileri:))
Kıyamam çok zor di mi.
Hep oyın hep kucak. Ben yürütece başlamadom
Mama sandalyesinde de max 10 dk duruyo durmuoçıldıranzeee
Canıms e bebek dahil ezc market her yerde gördüm ben
Yani biberon satan çoğu yerde vardır
Evet şükürker olsun zor da olsa veriyorum anne sütünü ama vermesem de üzülmezdim
Mama alıp çoookk sağlıklı olan bebekler çocuklar var gözümün önünde örnek
Bizde mamayla büyümüşüz nolcek:))

Oyy yerim meyveleri mi kemiriyor:)
Salı günü de inşallah tertemiz sonuçlar ...
İnşallah canımmmm çok sağ ol Allah razı olsın
Bakalım uyumazsa ilaçla uyutuolarmış sanırım inş uyurda gerek kalmaz
Ama uyanık nasıl çekilecekmondan şüphe esiyorum o kabloları tutar çeker bu
Kucak istio gezme istio off

Esselacımm canım çok geçmiş olsun yaa büyük şey atlatmışsınız allahtan bişey olmamış selimciğe hemencecik hallolmuş allah beterinden korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esselacımm canım çok geçmiş olsun yaa büyük şey atlatmışsınız allahtan bişey olmamış selimciğe hemencecik hallolmuş allah beterinden korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewt çok zor cnm napalım sagliklari yerinde olsun canlar ı sağolsun dayanırız cnm. Yürütece geçince oh be diyeceksin yarım saat da olsa oyaliyor.
Bu arada testiniz inş tertemiz çıkar cnm hayırlısıyla

Bende Ege yeee:))
Eşek sıpası oburoski kendileri:))

14:

hem de ne obur ne obur...
bütün gün mutfakta bişeyler yapıyorum ona...
maşallah uykusu falan çok iyi çok sakin bir bebek öyle hiç uykusuz bir anne olmadım ama benim de kısmetime mutfakta yemek hazırlama yorgunluğu düştü...
geçen 1-2 örnek gördüm bebekken böyle yiyen çocuklar büyüdüklerinde hiç bişey yememeye başlamış (
şimdi ona dua ediyorum yorgunluğa razıyım ama umarım yemek seçen bir çocukluk geçirmez...

Maşallah diyim benim oğlumda öyle. Hep ne yapsam derdindeyim. Her şeyi yemek istiyor sıpa 😊 biberon hep hazırda sütüm yetmez ise en fazla 2 dk belki daha az sabır ediyor.
yanılmıyorsam senin tarifindi en son onu yaptım. 1 şeftali 1 kayısı Rondodan geçirdim içine de 2 tane Bebe bisküvi ezdim onu çok seviyor masallah yedi .

umarım ilerde de böyle iştahlı ama fit olur 😆

amin canım inşallah...
çok korkuyorum büyüyünce seçer mi diye...
bugün sebzesine enginar ekledim, sevmedi, ama yedi :)))
belki de tadı değişik geldi ilk başta, diliyle uzatıyordu çıkarmaya sonradan yedi :))

ben de seçmesi istiyorum çünkü ben çok secerdim zavallı annem bir türlü begendiremez di.
Mete de sebze corbasini önce itti sonra alıştı bence yemek yemeyi sevdikleri için yiyorlar yoksa beğenmiyorlar😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…