- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
canım tşkler tüm bilgiler için
yalnız ayak kısmı derken bebişin ayaklarını koyduğumuz yeri kastetmedim, sandalyenin şu uzun bacakları var ya onlar çok yer kaplar gibi görünmüştü gözüme..
Canım benimmmsabah 7 gibi uyanınca eşim selimi alıp odaya geçtiler ben biraz daha uyuyayım diye dün akşam kalabalık misafir vardı ve çok yorucu geçmişti her hasta yoktu ortopedide, allahtan beklemedik.. hatta dr uyuyormuş uyandı
tutup bakmasıyla bırakması bir oldu sanki!! 3 sn de yaptı selim bi ağladı sonra hemen sustu yavrum
neyseki basit bi işlemmiş ama onun acısı ağlaması bu olanların korkusu yetti
allah beterinden korusun...
sizin de alkınızda olsun kızlar bu tarz bişeyde hiç çocuk aciliyle vakit kaybetmemek gerekiyormuş demek...
ayy hadi inşallah salıyıda atllatın canım.Haha deli:))
Erkek çocuk boylu olur ya:)) baktın kısa gidio ver baskete hemen:))
Bizim iki taraf da çok uzun. Benim anne yarafında baba tarafımda çok çok uzun
Eşimin de aynen öyle görümcelerim de boylu poslu:)
Ben de 174 üm mesela. Aman gerçekten hiç gözüm yok Meltrmin
Şu salı günü tetkiklerimiz temiz çıksın adağımız var 3ay öncesinden
sabah 7 gibi uyanınca eşim selimi alıp odaya geçtiler ben biraz daha uyuyayım diye dün akşam kalabalık misafir vardı ve çok yorucu geçmişti herneyse oynamışlar sonra mızırdandı diye ayağına alıp sallamaya başlamış hatta getirdi emzirmem için yine odaya gittiler sallarken ellerini tutuyoruz o da öyle alışık elini kolunu kaçırmış eşim de nasıl tutmuşsa artık bi çığlık ağlama tuttu o uyumak istemiyo diye sanıyo susmayınca ben de kalktım ama her zamankinden farklı acıyla ağlıyo yavrum, odaları gezdiriyoruz, sevdiği şeylerle ilgisini çekmeye çalışşıyoruz, yok susmuyo! sonra demesinmi kolu incindi galiba, böyle böyle oldu diye... renkli oyuncağını uzattım almak için kolunu kaldırmadı bas bas ağlamaya da devam etti.. hemen bi hışımla kucağımızda kolunu sabitleyip tutarak hazırlandık sırayla taksi çağırıp doğru hastaneye
tabi bu ana kadar o acıdan ağladıkça ben de bi taraftan ağlıyom...
meğer kolu çıkmış yavrumundirsekten
yakınımızda kadın doğum ve çocuk hast var oraya acile gittik bakmadılar araştırmaya gidin dedi dr
araştırma hastanesinde yine çocuk acile girdik yetişkin ortopedisine gönderdi
bi taraftan da röntgen çekilcek diye üzülüyorum ben neyse hiç hasta yoktu ortopedide, allahtan beklemedik.. hatta dr uyuyormuş uyandı
tutup bakmasıyla bırakması bir oldu sanki!! 10 dk böyle tutun dedi
nesi var film çekilmicek midedim yok gerek yok tamam dedi
nooldu dedik
çıkmış taktım dedibunu 2 3 sn de yaptı selim bi ağladı sonra hemen sustu yavrum
sizin de alkınızda olsun kızlar bu tarz bişeyde hiç çocuk aciliyle vakit kaybetmemek gerekiyormuş demek...
Ya kızlar kaç gündür aklıma geliyor soracağım unutuyorum. Ramazan bu ayın sonu sanırım oruç tutacak mısınız sütü etkiler mi bilendir vardır belki??
Ahh cnm kiyamam gecmis olsun nasil bi hareket yapmis ki esin?ben mete sirt ustu yskataren ellerinden tutup otrtyrm mesela yani o hareketi ypyrm bsy olur mu acaba
Kızlar bu meyve fileleri de on dk oyalıo bizimkini
On dk bile benim için müthiş bi süre
Bir dk dur amanımız yok Aras beyle hep faaliyet hep oyun
Soğuk veriyorum dişlerine de iyi geliyo sanırım
Eki Görüntüle 1139883 Eki Görüntüle 1139884
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabah 7 gibi uyanınca eşim selimi alıp odaya geçtiler ben biraz daha uyuyayım diye dün akşam kalabalık misafir vardı ve çok yorucu geçmişti herneyse oynamışlar sonra mızırdandı diye ayağına alıp sallamaya başlamış hatta getirdi emzirmem için yine odaya gittiler sallarken ellerini tutuyoruz o da öyle alışık elini kolunu kaçırmış eşim de nasıl tutmuşsa artık bi çığlık ağlama tuttu o uyumak istemiyo diye sanıyo susmayınca ben de kalktım ama her zamankinden farklı acıyla ağlıyo yavrum, odaları gezdiriyoruz, sevdiği şeylerle ilgisini çekmeye çalışşıyoruz, yok susmuyo! sonra demesinmi kolu incindi galiba, böyle böyle oldu diye... renkli oyuncağını uzattım almak için kolunu kaldırmadı bas bas ağlamaya da devam etti.. hemen bi hışımla kucağımızda kolunu sabitleyip tutarak hazırlandık sırayla taksi çağırıp doğru hastaneye
yakınımızda kadın doğum ve çocuk hast var oraya acile gittik bakmadılar araştırmaya gidin dedi dr
bi taraftan da röntgen çekilcek diye üzülüyorum ben neyse hiç hasta yoktu ortopedide, allahtan beklemedik.. hatta dr uyuyormuş uyandı
nooldu dedik
Ben doğduğı günden itibaren vermeye çalıştım
Çok karşı çıkan oldu ama görüş tercih meselesi
Öneren de var şiddetle karşı çıkanda
Ben seviyorum emzikli bebek ve rahat ettim gerçekten
Özellikle uykuya dalarken. Bırakması zor olacak belki ama zaten neleri kolay ki:)
Emzik seçmesi de yok her türlü marka model tutuo
8 emzik modeli var evde
Bi benim mememi tutmuyo eşek kafa!!
Ben veriyorum evet hatta vermediğim sebze kalmadı hiç hepsini verdim. Şükür tek yediği çorba zaten onuda mümkün oldugunca çeşit çeşit yapıyorum yoksa sıkılıyo 😕
Hehe bekiyoruz:)
Oyy maşallah Aras paşaya
Hahah ben de birkaç kez okudum
Ben tutacagim orucumu ins.ill bebeyuim de tuttum .bi sorun olmadi sutumde ek gidaya geciyoz .tekrar tutmak kazalari cok zor oluyor cunku.
canım tşkler tüm bilgiler için
yalnız ayak kısmı derken bebişin ayaklarını koyduğumuz yeri kastetmedim, sandalyenin şu uzun bacakları var ya onlar çok yer kaplar gibi görünmüştü gözüme..
ayy hadi inşallah salıyıda atllatın canım.
bizede haber ver muhakkak bende heycanla bekliyorum...
ayyy canım çok geçmiş olsun....neyseki hallolmış.
ney yaparken oldu kaçırmışım orayı..
canım ben tutamicam.
çok uzun çünkü günler.. sütüm iyice azalır .
allah affetsin inşallah önümüzdeki yıllarda telafi ederiz.
essela faceden ekledin mi beniiii
Cnm ya onu bende hep yapıyorum kolları güçlensşn diyorlardı bana
Hooop diye
Ama bileğinden değil kollarından destek alıyorum dirsek tarafından
Ayyu hatta bi gün eşimin akrabalarından biri kırkı çıkadan oğlumu bîleklerinden tutuo sallandırmıştaklım çıkmıştı
Yapmayın demiştim
Sen karışma biz 8çocuk büyüttük diye terslemilşti beni
Hele çıksaydı bi yeri ne yapardım acaba
O sahne hiç gitmio gözümün önünden
Emziriyorsan kola, muz , pilav .patates puresi ve bilumum kabızlık yapan gıdaları tüketme.
Çocuğa hergün 1 çay k. Hakiki zeytin yağı içir. Onun ek gıdaların da muz pirinç patates kullanma bi süre mesela bir de kayısı ye yada pure yapıp biraz yedir cano ok😉
nooldu dedik
Cnm ya onu bende hep yapıyorum kolları güçlensşn diyorlardı bana
Hooop diye
Ama bileğinden değil kollarından destek alıyorum dirsek tarafından
Ayyu hatta bi gün eşimin akrabalarından biri kırkı çıkadan oğlumu bîleklerinden tutuo sallandırmıştaklım çıkmıştı
Yapmayın demiştim
Sen karışma biz 8çocuk büyüttük diye terslemilşti beni
Hele çıksaydı bi yeri ne yapardım acaba
O sahne hiç gitmio gözümün önünden
Bende Ege yeee:))ya bu ne tatlılık ya bayılıyom bu arasa ben...
oh yesin yesin dişleri de kaşısın maşallah..:..
Kıyamam çok zor di mi.maşallah cnm onu tutması da büyük nimet.
Senin sınavın da emmemesi olsun inş başka zorluğu olmasın inş. Önemli olan annesütü almasiydi onu da büyük fedakarlikla
maşallah Aras a.. aslında mız mız durmuyor fotoğraf larda tabi bunu bir de sana sormak lazım☺
mete de hep ilgi oyun istiyor benim kurtaricim yürütec ama ondan da sıkılıyor
dün gece 11 kadar wc gidemedim eşimi bekledim düşün. O fileyi nerden alabilirim mete kesin sever ben de az mola veririm ☺
İnşallah canımmmm çok sağ ol Allah razı olsınOyy yerim meyveleri mi kemiriyor:)
Salı günü de inşallah tertemiz sonuçlar ...
Bende Ege yeee:))
Eşek sıpası oburoski kendileri:))
Kıyamam çok zor di mi.
Hep oyın hep kucak. Ben yürütece başlamadom
Mama sandalyesinde de max 10 dk duruyo durmuoçıldıranzeee
Canıms e bebek dahil ezc market her yerde gördüm ben
Yani biberon satan çoğu yerde vardır
Evet şükürker olsun zor da olsa veriyorum anne sütünü ama vermesem de üzülmezdim
Mama alıp çoookk sağlıklı olan bebekler çocuklar var gözümün önünde örnek
Bizde mamayla büyümüşüz nolcek:))
İnşallah canımmmm çok sağ ol Allah razı olsın
Bakalım uyumazsa ilaçla uyutuolarmış sanırım inş uyurda gerek kalmaz
Ama uyanık nasıl çekilecekmondan şüphe esiyorum o kabloları tutar çeker bu
Kucak istio gezme istio off
Bende Ege yeee:))
Eşek sıpası oburoski kendileri:))
14:
hem de ne obur ne obur...
bütün gün mutfakta bişeyler yapıyorum ona...
maşallah uykusu falan çok iyi çok sakin bir bebek öyle hiç uykusuz bir anne olmadım ama benim de kısmetime mutfakta yemek hazırlama yorgunluğu düştü...
geçen 1-2 örnek gördüm bebekken böyle yiyen çocuklar büyüdüklerinde hiç bişey yememeye başlamış(
şimdi ona dua ediyorum yorgunluğa razıyım ama umarım yemek seçen bir çocukluk geçirmez...
Maşallah diyim benim oğlumda öyle. Hep ne yapsam derdindeyim. Her şeyi yemek istiyor sıpa 😊 biberon hep hazırda sütüm yetmez ise en fazla 2 dk belki daha az sabır ediyor.
yanılmıyorsam senin tarifindi en son onu yaptım. 1 şeftali 1 kayısı Rondodan geçirdim içine de 2 tane Bebe bisküvi ezdim onu çok seviyor masallah yedi .
umarım ilerde de böyle iştahlı ama fit olur 😆
amin canım inşallah...
çok korkuyorum büyüyünce seçer mi diye...
bugün sebzesine enginar ekledim, sevmedi, ama yedi :)))
belki de tadı değişik geldi ilk başta, diliyle uzatıyordu çıkarmaya sonradan yedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?