2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

aynen bugün eşimde öyle dedi sevmedi eşşolueşşek de aç kalmaktan korktuğuna yedi :)))
valla eşim de ben de hiç yemek seçmemişiz bebekken de çocukken de şimdi de seçmiyoruz, boğazımıza düşkün bir aileyiz :))

Merhaba anneler size birşey sormak istiyorum...oglum ek gıdaya gectigimizden beli mamasını yemiyor içiremiyorum sizce ne yapmaliyim siz ne kadar veriyorsunuz mama bi programiniz varmi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salı günü 6.ay bitiyo ve 4 tane aşıları var bu ay 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz olduk kurtulduk pööff çok canımı sıkıyor şu aşılar benim 9.ayda var birde kızamık sanırım..

Maşallah Ege Deniz'e yesinde büyüsün delikanlı :)

Essella Çok geçmiş olsun ama dikkat etmek lazım koluna benim teyzemein kıznın ki sürekli çıkıyodu oyun oynarken çıkıyodu ağlıyodu ben yerine takıyodum artık alışmıştık büyüdü şimdi 20 li yaşlarda daha çıkmıyo

Ewt çok zor cnm napalım sagliklari yerinde olsun canlar ı sağolsun dayanırız cnm. Yürütece geçince oh be diyeceksin yarım saat da olsa oyaliyor.
Bu arada testiniz inş tertemiz çıkar cnm hayırlısıyla

Takma şimdi bunları canım kafana elbet ölçecekler bir şekilde Arascık da uslu olcakmış hemencecik çekilcekmiş öyle düşün:)
Ağzınızdan bal damlıo
Çok tşk ederim desteğinize
İnşallah güzel haberler getiririm size
Meltemcim hiç sanmıyorum seçeceğini
Öyle alıştı öyle gider kötü düşünme hiiiiçç
Bizde de ne uyku var ne de mutlu edebiliyoruz
Anlamadım gitti
Hemen sıkılıyo yeni şeyden yenisini istio
Şımarttık sanırım:26:
Yok canım ışıktan öyle çıktı havuç kafa gibi
Sarı saçları. Açık kumral yani
Zaten acıcık saçı var teyzesiiii:))

Dün hastaneye gittik bizde Ali'nin pipisini hep geri itiyodum 1 haftayı geçkin itmedim unutmuşum dün ittim gırcc diye ses geldi kanadı pipisi yapışmış galiba
Hemen hastaneye götürdüm dr bepantol sür bişi olmaz dedüü..8,200 olmuş çırılçıplak tartıyor dr.Boyu kısa ama 66 cm Benim ailemde kısa yok ben 170 im eşimin kızkardeşleride uzun ama erkekler hep kısa onara benzedi sıpa sanırım 43 cm dogmuştu zaten 2,5 kilo :)
Ek gıdada sorun yaşıyoruz bizde yemiyo püskürtüyor benim surat onun surat hep yemek oluyo yogurdu hiç sevmedi çorbalarda kafam karışıyor yavv neyin mevsimi neyin değil kıyma koysammı ney hangi ayda veriliyor.Kabak,enginar,havuç,patates,bezelye dahada ötesine gidemedim beceriksiz ben bugün tarhana verdim sevmedi hiçç
Kahvaltıda verilen peyniri ne alıcaz tuzsuzmu ne peyniri???

Ben Aras'ta bişey çıkıcagını sanmıyorum olsa daha farklı tepkiler oludu yavv ama için rahatlamış olur.
Orda çok saçı var gibi çıkmış miik adamın :)
Ay Anıl Ali'de öyle hiç mutlu olmuyor 5 dakikadan fazla hiç bişeyle oynamıyor farklı bişey istiyor çook meraklı sanırım herşeye ağlıyor
Herşeyden korkuyor ben asla korkmam reflexlerim çook güçlüdür..
Sanırım bizde kötü alıştırdık.Sürekli kucagımdaydı hep konuştum masal anlattım şimdide aynı ilgiyi bekliyor 1 dakika yanından ayrılamıyorum yürütece karşı olmama ragmen koydum çok huysuz çünki tavşan gibi zıplaya zıplaya gidiyor halıları kaldırdım ondada en fazla 10 dakika Emekleme arkadşı aldım tırtıl dayak manyagı yaptı nefret ediyor ondan

valla gülaycım ben annemde evde olan koyun peynirinden verdim, biraz tuzu var ama çok güzel yiyiyor...
koyun ve keçi peyniri verilebiliyormuş, onlar da tuzsuz bulunmuyor zaten.
bi de labne diyorlar. ama ben o labneleri hiç sevmiyorum, peynir gibi gelmiyor bana.
verdim koyun peynirini gitti :))

Ben hiç içiremedim içmiyo yani :)

Hanimlar bebegimde ilk defa pisik oldu.antibiyotik (azro) ve pedotus kullaniyoruz acaba bunlar pisik yapar mi.billgisi olan cevap verirse cok sevi irim.simdide Teşekkürler.

hahaha aynen onun için yiyorlar ☺
bizde baya bogazliyiz ama et olmalı ya da bakliyat sebze kültürü yok gibi..

ben sabah emziriyorum ise gidiyorum. Annen o arada 60 ml mama ve meyve püresi veriyor.
sonra geliyorum öğlen istedikce emziriyorum akşam sebze çorbası veriyorum isterse mama veriyorum yine 60 ml.
uyurken de 90 ml mama icip uyuyor.

amin cnm..

Çok teşekkür ederim link için. Ben bugun patates ve havucu kücük kücük dogradim kendi sütümden ve azcik Z.yagı ekledim blendirdan gecirdim verdim sevdi yedi. Ama sonra farkettim bidaha anne sütüyle degil mamayla yapacam cinku anne sütünü çalkalamak bile icindeki baglari kopariyormus besin degerini düsürüyormus yarin anneme anlattim mama ile yapacak.

Hasladigim patates ve havucu tupper a koydum annem yarin mama ve zeytinyagi ekleyip yapsin diye ama acaba teekrar yeni mi haslamak lazim bisey olur mu acaba?

Canımm önce geçmiş ılsun diyeyim
Kan gelince nasıl korkmuşsındur
Biz sünnet ettik ya rahatladık ama onda bile katlanan deriyi itip temizlemek gerekio ben pek yapamıyorum eşim yapıo korkuyorum ya
Sen hele şu fotoya bak gören örmelik sanar ama fotolarda nedense boşluklar doluoo:)))
Gülay o korku olayını hiç sorma hiç
Herşeyde öyle tepki verio öyle korkuo ki anlatamam sana
Bulaşık makinasını boşaltamıyorum çamaşır asamıyorum silkeleyerek falan
Burnumu bile silemiyorum sümkürerek hahahaja:))
İnşallah birşey çıkmaz Gülayım ama ne bu peki. Birşey desin dr lar bi çözüm önersin. Tıkanmasınsabaha kdr sürmesi çok kötğ birşey

Ayy esselaa cok geçmiş olsun ya bidaha hiç bizaman yaşamayın böyle bisey insallah. Nasil korkmuş nasıl üzülmüssünüzdür. Ben okurken bile içim parçalandı. Yazik babada kendini suçlu hissetmistir

Ben hiç içiremedim içmiyo yani :)

Tesekkür ederim cevap verdiginiz icin ...benimde icmiyo hippin bisküvisi ile karistirdim verdim onuda kustu offf Allahim çok mutsuzum

Tesekkür ederim cevap verdiginiz icin ...benimde icmiyo hippin bisküvisi ile karistirdim verdim onuda kustu offf Allahim çok mutsuzum

sanırım senin ssütün de yetmiyor benim gibi
Kızlar mamayla muhallebi yapıyor pirinç unlu ben suyla yapıyorum mamayı yediği için. Yani mamayı ek gıdalara ekleyebilirsin cnm ordan da alır vitamini

mutsuz olma sütün azalmasın akışına birak cnm zaten elinden geleni yapıyorsun

Biraz once bebegimin bingildaginin nabiz gibi attigini farkettim normal mi bu

senin bu bıdık çok fotojenik ya hu maşallah ona ☺

Biraz once bebegimin bingildaginin nabiz gibi attigini farkettim normal mi bu

sanırım inceledin biraz yoksa fark edemezsin cnm. Ben sanmıyorum bişey olduğunu ama Dr gidince sorarsin cnm kendini panikletme.
Ben de inceledikce bişey buluyorum takicak. Annelik pimpirikli olmak da demekmis.

Oglumun saclari kisa oyle bakiodum bi baktim tik tik atiyo korktum birden aynen oyle cocugu aliyorum kucagima heryerine bakiyorum herhangi bi sorun varmi diye psikolojik galiba burasi niye boyle surasi niye soyle insallah birsey yoktur netten baktim yok menenjit belirtisi falan diyr yazinca korktum ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…