2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

cnm bana da hep öle diyolar bunlar iyi günlerin die
benimde misafirim vardı bu hafta ev çöktüm yeminle çocuk hep onda bundaydı off ço zor ya

Bide bu " V " harfimiz ne zaman gecer sizce sorun yapmiyorum ama bazen ya cocugum buyudugunde bu yuzunde kalirda dalga gecerler ya kizlar oglumu begenmez diye garip garip dusunceler sariyor

Eklentiler

• $1401662603751.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 45
Bide bu " V " harfimiz ne zaman gecer sizce sorun yapmiyorum ama bazen ya cocugum buyudugunde bu yuzunde kalirda dalga gecerler ya kizlar oglumu begenmez diye garip garip dusunceler sariyor

Oyyy çok tatlı maşallah ona
Canım doğum lekesi geçiyormuş mutlaka ya 1 yaş civarında sanırım.. Burada ilk bebeklerinde doğum lekesi olup da geçen arkadaşlar ne zaman geçeceği ile ilgili daha net bilgi verirler...

Hayirli geceler Türkiye her nerede yasaniyor ve ysasatiliyorsa!!!

Tuğba yoksun bayağıdır... İyi misiniz?

Esselaaa canımmm çok geçmiş olsun ay çok üzüldüm okurken içim gitti resmen gitti
Çok şükür geçmiş canım Allah beterinden saklasın
En kötüsü de bu işte ağladığı zaman niye ağladığını bulamamak konuşamıyo ki anlatsın
Bi büyüselerde dertlerini diyiverseler

Evet cnm yetmiyor ..öyle yapicam artik insallah öyle yer

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ay kızlar rüyamda egenin kardeşi olmuş, kız, ama nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum, geç anlamışız aldıramamışım, ikisiyle bir uğraşıyrum, ege kıskanmış, bebeğin kafasına kafasına oyuncak atıp duruyor, ege'ye de kızamıyorum, bebek sürekli ağlıyor, kabustu resmen... rüyada yorulur mu insan ya böyle, başım ağrıyarak ve her yerim tutulmuş olarak uyandım...
allahın gücüne gitmesin ama 2 çocukla uğraşacak enerji yok bende, allah isteyene versin benim gibi tembele 1 tane yeter...

Anneme gittim canm Şali günü Esim geç saatte götürdü saolsun cuma günü kardeşim in mezuniyeti vardi. Annenin evinij önunde carsambalari pazar kuruluyor ihtiyaclsrim var vs dedim de ikiletmeden götürdü sağolsun babada iyi geldi iki aydir gitmiyordum... Cumartesi döndüm...

Ben hasta yim gecen haftadan beri ahmeddede bi hirilti peydaa oldu... Moralim ona bozuk... Ahmedin uykusuz luğu ayni cnm değişen bisi yok. 5.30 da uyuyan Ahmed 6.25 de uyandi ve uyumak istemedi bidaha 9da uyudu. Çok değişikbi cçocuk ya. Çocuklarla ilgili bilinen tabulari yikiyor resmen:)) bgn uuandiginda hava güzel.olursa saglik ocagina goturecem hemen inşallah tabi

ben de diyorum artık ahmet iyice zıvanadan çıktı herhalde nerde bu kız diyordum?!
nasılsın, ahmet nasıl?
Ahmed bariz zor bi çocuk meltem anneme gittik sabah ezani okununca attim annemle babamin arasina annem yattigi yerden basedemedi tabi abdest alip gelince ayakta dolasiyidu Allah sabir versin kizin çokzor ddedi.. Bana gece bakmadan yardimci olmaya calisan ablamsa gece bi saat baktiktan sonra diskalifiye oldu resmen:)) vücut offline oldu sabah diyoki hic bisi hatirlamiyirum ya sonra ne oldu

Aa iyi ya annene gitmene sevindim az da olsa nefes alma şansın olmuştur... Tabi ailen senin kadar kondisyonlu değil sma olsun 1-2 saat bile senden alıp baksalar sen kestirsen ya da dinlensen kardır:)

canım çok geçmiş olsun, merak etme önemli bişey değildir. geçen ege de hırıltılandı, ama geçti bikaç güne herhalde hava değişiminden oldu..
valla ahmete helal olsun herkesi yıkmış bacak kadar boyuyla :))
dün gece ege de sapıttı, annemde olduğumuzdan yanımda yatıyor, normalde gece uyanınca kendi kendine geri uyuyor, ee beni yanında görünce yüzümle falan oynadı uyku dağıldı, 3,5 tan 6 ya kadar agucuklar gugucuklar, en son ben içeri gittim içerde bıraktım onu, 5 dakikaya sızdı...
canım acaba uyku eğitimine mi başlasan, ben hep söyledim burada egenin odasını 2,5 aylıkken ayırdım, yanımdan ayrılınca uykuları düzene girdi, hiç sallamadım, kendi kendine uyuyor, bunu başarabildiği için gece uyansa da kendi uyuyor, odasına alıştı. ama bak kaç gündür yanımda hemen sapıttı... bence uyku eğitimi ve çocuğun kendi odasında kendi kendine uyumayı alışkanlık haline getirmesi çok önemli.

Ay meltem Allah hayir etsin.Ne ruyaymis be:)

cnm oğlun çok tatlı maşallahhh beğenilmez mi o. benim kızımın da göz kapağında leke vardı açıldı zamanla şimdi hiç kalmadı. sizin de öyle bişeydir .geçer diye düşünüyorum doktora fln sordun mu ? çok da belli olmyo dikkat etmeyince. üzülme cnm sağlıklı olsun da her şey halledilir

Canlarım nasılsınız neler yapıyosunuz çok özledim hepinizi biz iyiyiz gece uykularımızda hala sorun var ama idare ediyorum bi şekilde artık hayırlısı olsun diyelim daha tahlil yaptıramadım araya hafta sonu girdi eşimin izni falan değişti onunla uğrasalım derken kaldı bu hafta içinde mutlaka yaptırmayı planlıyoruz canlarım

Bu arada gerçekten de aralık bebekleri çok tatlı maşallah Allahım hepsini nazarlardan korusun sağlık sıhat versin

Cok tesekkur ederim canim evet saglikli olsunlarda artik ne yapalim insallah gecer doktor iki yasina kadar gecer dedi ama bakalim

Meltem ben geçen hafta gördüm böyle bi rüya Allah hayırlara çıkartsın
Erkek oluyordu benimki. Sezeryan hemde 650 lira veriyordık dikiş izlerimi bile görüyorum
Ağlamaktan içim çıkıo ben daha Arasıma doyamadııımmmm nasıl bakcam yetişcemmmm diye
Ama ne ağlama içim çıkıo uyanınca yorgunluk hissettim
Eşime dedim dükkanları kapattık:) bu korkuyla ben seni yanağımdan bile öpemem

elif sanmıyorum canım elinden tutup kaldırarak oturtmayla öyle bişey olmaz, allah korusun tabiki de sanmam o çok normal bi hareket

ben de öyle yatıyorken tutup oturmasını sağlıyordum ama şimdilik bi müddet dikkat ederim noolur noolmaz bizim taze vaka... yer etmesin.

evet cnm senin daha da dikkatli olman lazim tekrarlamasin.Allah esirgesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…