sagol denizzben de bi müddettir giremiyodum yeni gördüm msjını şimdi geçmişi okuyunca
iyiyiz çok şükür ama eskisi gibi kafamıza göre takılmak yok işte
hep bi koşturmaca zaman hep onlarla geçiyo
yemek yapmaya ev toplamaya an kolluyorum
bi de bu iyi günlerin diyo tecrübeliler hep :18: :18:
Bide bu " V " harfimiz ne zaman gecer sizce sorun yapmiyorum ama bazen ya cocugum buyudugunde bu yuzunde kalirda dalga gecerler ya kizlar oglumu begenmez diye garip garip dusunceler sariyor
Hayirli geceler Türkiye her nerede yasaniyor ve ysasatiliyorsa!!!
Hayirli geceler Türkiye her nerede yasaniyor ve ysasatiliyorsa!!!
sabah 7 gibi uyanınca eşim selimi alıp odaya geçtiler ben biraz daha uyuyayım diye dün akşam kalabalık misafir vardı ve çok yorucu geçmişti herneyse oynamışlar sonra mızırdandı diye ayağına alıp sallamaya başlamış hatta getirdi emzirmem için yine odaya gittiler sallarken ellerini tutuyoruz o da öyle alışık elini kolunu kaçırmış eşim de nasıl tutmuşsa artık bi çığlık ağlama tuttu o uyumak istemiyo diye sanıyo susmayınca ben de kalktım ama her zamankinden farklı acıyla ağlıyo yavrum, odaları gezdiriyoruz, sevdiği şeylerle ilgisini çekmeye çalışşıyoruz, yok susmuyo! sonra demesinmi kolu incindi galiba, böyle böyle oldu diye... renkli oyuncağını uzattım almak için kolunu kaldırmadı bas bas ağlamaya da devam etti.. hemen bi hışımla kucağımızda kolunu sabitleyip tutarak hazırlandık sırayla taksi çağırıp doğru hastaneye
tabi bu ana kadar o acıdan ağladıkça ben de bi taraftan ağlıyom...
meğer kolu çıkmış yavrumundirsekten
yakınımızda kadın doğum ve çocuk hast var oraya acile gittik bakmadılar araştırmaya gidin dedi dr
araştırma hastanesinde yine çocuk acile girdik yetişkin ortopedisine gönderdi
bi taraftan da röntgen çekilcek diye üzülüyorum ben neyse hiç hasta yoktu ortopedide, allahtan beklemedik.. hatta dr uyuyormuş uyandı
tutup bakmasıyla bırakması bir oldu sanki!! 10 dk böyle tutun dedi
nesi var film çekilmicek midedim yok gerek yok tamam dedi
nooldu dedik
çıkmış taktım dedibunu 2 3 sn de yaptı selim bi ağladı sonra hemen sustu yavrum
neyseki basit bi işlemmiş ama onun acısı ağlaması bu olanların korkusu yetti
allah beterinden korusun...
sizin de alkınızda olsun kızlar bu tarz bişeyde hiç çocuk aciliyle vakit kaybetmemek gerekiyormuş demek...
sanırım senin ssütün de yetmiyor benim gibi
Kızlar mamayla muhallebi yapıyor pirinç unlu ben suyla yapıyorum mamayı yediği için. Yani mamayı ek gıdalara ekleyebilirsin cnm ordan da alır vitamini
mutsuz olma sütün azalmasın akışına birak cnm zaten elinden geleni yapıyorsun
Oyyy çok tatlı maşallah ona
Canım doğum lekesi geçiyormuş mutlaka ya 1 yaş civarında sanırım.. Burada ilk bebeklerinde doğum lekesi olup da geçen arkadaşlar ne zaman geçeceği ile ilgili daha net bilgi verirler...
Tuğba yoksun bayağıdır... İyi misiniz?
Ahmed bariz zor bi çocuk meltem anneme gittik sabah ezani okununca attim annemle babamin arasina annem yattigi yerden basedemedi tabi abdest alip gelince ayakta dolasiyidu Allah sabir versin kizin çokzor ddedi.. Bana gece bakmadan yardimci olmaya calisan ablamsa gece bi saat baktiktan sonra diskalifiye oldu resmen:)) vücut offline oldu sabah diyoki hic bisi hatirlamiyirum ya sonra ne olduben de diyorum artık ahmet iyice zıvanadan çıktı herhalde nerde bu kız diyordum?!
nasılsın, ahmet nasıl?
Anneme gittim canm Şali günü Esim geç saatte götürdü saolsun cuma günü kardeşim in mezuniyeti vardi. Annenin evinij önunde carsambalari pazar kuruluyor ihtiyaclsrim var vs dedim de ikiletmeden götürdü sağolsun babada iyi geldi iki aydir gitmiyordum... Cumartesi döndüm...
Ben hasta yim gecen haftadan beri ahmeddede bi hirilti peydaa oldu... Moralim ona bozuk... Ahmedin uykusuz luğu ayni cnm değişen bisi yok. 5.30 da uyuyan Ahmed 6.25 de uyandi ve uyumak istemedi bidaha 9da uyudu. Çok değişikbi cçocuk ya. Çocuklarla ilgili bilinen tabulari yikiyor resmen:)) bgn uuandiginda hava güzel.olursa saglik ocagina goturecem hemen inşallah tabi
Ahmed bariz zor bi çocuk meltem anneme gittik sabah ezani okununca attim annemle babamin arasina annem yattigi yerden basedemedi tabi abdest alip gelince ayakta dolasiyidu Allah sabir versin kizin çokzor ddedi.. Bana gece bakmadan yardimci olmaya calisan ablamsa gece bi saat baktiktan sonra diskalifiye oldu resmen:)) vücut offline oldu sabah diyoki hic bisi hatirlamiyirum ya sonra ne oldu
Anneme gittim canm Şali günü Esim geç saatte götürdü saolsun cuma günü kardeşim in mezuniyeti vardi. Annenin evinij önunde carsambalari pazar kuruluyor ihtiyaclsrim var vs dedim de ikiletmeden götürdü sağolsun babada iyi geldi iki aydir gitmiyordum... Cumartesi döndüm...
Ben hasta yim gecen haftadan beri ahmeddede bi hirilti peydaa oldu... Moralim ona bozuk... Ahmedin uykusuz luğu ayni cnm değişen bisi yok. 5.30 da uyuyan Ahmed 6.25 de uyandi ve uyumak istemedi bidaha 9da uyudu. Çok değişikbi cçocuk ya. Çocuklarla ilgili bilinen tabulari yikiyor resmen:)) bgn uuandiginda hava güzel.olursa saglik ocagina goturecem hemen inşallah tabi
Ahmed bariz zor bi çocuk meltem anneme gittik sabah ezani okununca attim annemle babamin arasina annem yattigi yerden basedemedi tabi abdest alip gelince ayakta dolasiyidu Allah sabir versin kizin çokzor ddedi.. Bana gece bakmadan yardimci olmaya calisan ablamsa gece bi saat baktiktan sonra diskalifiye oldu resmen:)) vücut offline oldu sabah diyoki hic bisi hatirlamiyirum ya sonra ne oldu
ay kızlar rüyamda egenin kardeşi olmuş, kız, ama nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum, geç anlamışız aldıramamışım, ikisiyle bir uğraşıyrum, ege kıskanmış, bebeğin kafasına kafasına oyuncak atıp duruyor, ege'ye de kızamıyorum, bebek sürekli ağlıyor, kabustu resmen... rüyada yorulur mu insan ya böyle, başım ağrıyarak ve her yerim tutulmuş olarak uyandım...
allahın gücüne gitmesin ama 2 çocukla uğraşacak enerji yok bende, allah isteyene versin benim gibi tembele 1 tane yeter...
cnm oğlun çok tatlı maşallahhhBide bu " V " harfimiz ne zaman gecer sizce sorun yapmiyorum ama bazen ya cocugum buyudugunde bu yuzunde kalirda dalga gecerler ya kizlar oglumu begenmez diye garip garip dusunceler sariyor
cnm oğlun çok tatlı maşallahhhbeğenilmez mi o. benim kızımın da göz kapağında leke vardı açıldı zamanla şimdi hiç kalmadı. sizin de öyle bişeydir .geçer diye düşünüyorum doktora fln sordun mu ? çok da belli olmyo dikkat etmeyince. üzülme cnm sağlıklı olsun da her şey halledilir
ay kızlar rüyamda egenin kardeşi olmuş, kız, ama nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum, geç anlamışız aldıramamışım, ikisiyle bir uğraşıyrum, ege kıskanmış, bebeğin kafasına kafasına oyuncak atıp duruyor, ege'ye de kızamıyorum, bebek sürekli ağlıyor, kabustu resmen... rüyada yorulur mu insan ya böyle, başım ağrıyarak ve her yerim tutulmuş olarak uyandım...
allahın gücüne gitmesin ama 2 çocukla uğraşacak enerji yok bende, allah isteyene versin benim gibi tembele 1 tane yeter...
evet cnm senin daha da dikkatli olman lazim tekrarlamasin.Allah esirgesin cnmelif sanmıyorum canım elinden tutup kaldırarak oturtmayla öyle bişey olmaz, allah korusun tabiki de sanmam o çok normal bi hareket
ben de öyle yatıyorken tutup oturmasını sağlıyordum ama şimdilik bi müddet dikkat ederim noolur noolmaz bizim taze vaka... yer etmesin.
Kayıp aranıyor
cemredenizTurkuazvemor Mta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?