2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
evet canım tedaviyle oldu kızım. yumurta bir yaşa kadar sadece sarısını veriyorsun diye biliorum, bende biberon emzik vermedim, mmamayı kaşıkla veriyorduk önceden. maşallah yavruna benim kızım oturamıyor daha yürüteç de almadık aslında uzmanlar yürütecin tembelliğe alıştırdığını söylüyorlar ama senin yavruyu görünce acaba alsammı diye düşündüm gerçi senin kızın kasımda doğdu diye hatırlıyorum?

kizlar kocacim evlilik yildonumuz icin tatil rezervasyonu yaptirmis tatile gidiyoruz ayin 20 de nasil gidecegim bilmiyorum kizimla ilk tatilimiz olacak cok heycanliyim dun ona minnacik bikini aldim yanima baska neler alsam?

Bu soruyu bnde meral ediyorum bizde tatile cikiyoruz bu hafta sonu memlekete gidiyoruz ama :) koydeki golde cimeriz bizde artik :) yanima ne almaliyim bilmiyorum aslinda biliyorum bebegimin herseyini almayi dusuniyorum :) ates dusurucusu alerji kremi bide bebegim icin acaba sinek spreyi gunes koruyucusu alsammi diye dusunuyorum sinek koruyucu zararli olurmu acaba tavsiyeleri bekliyorum kizlar :)

Evet canım kasım doğumlu biz 4aylıkken koyduk ama yeni yeni gitmeye basladi önceden hemen sıkılıyordu

Evet canım kasım doğumlu biz 4aylıkken koyduk ama yeni yeni gitmeye basladi önceden hemen sıkılıyordu
maşallah bende almaya karar verdim şuan hem bende rahat ederim buarada kilo falan kalmamış masallah kendi resmimi koysam inan şükredersin haline

Hehe dene istersen
Çilek demiştin ama

Valla Ege'nin kahvaltısı benimkinden daha güzel:) benimkini görse ağlar çocuk:)

Kızlar bakın bakalım kilolar gitmis mi..

Gitmiş valla
Maşallah bebişine de büyümüş de yaramazlığa başlamış:)

kizlar kocacim evlilik yildonumuz icin tatil rezervasyonu yaptirmis tatile gidiyoruz ayin 20 de nasil gidecegim bilmiyorum kizimla ilk tatilimiz olacak cok heycanliyim dun ona minnacik bikini aldim yanima baska neler alsam?

Eşin çokdüşünceliymiş öncelikle:) şimdiden iyi tatiller canım...
Güneş kremi çeşitli şapkalar ateş düşürücü ateş ölçer günlük aldığı vitamin ve demir ilacı tırnak makası:) güneş gözlüğü sevdiği oyuncaklar biberon kullanıyosa al mutlaka emzik aynı şekilde burun aspiratörü serum fizyolojik ek gıda vereceksen kaşığı tabağı vs şampuan vücut kremi

Aklıma ilk gelenler bunar:)

Azra 3-4 gündür sonunda dönmeyi başardı
Bugün de bir baktım döndü sonrasında da emeklemeye başladı:)
Dün akşam üstü damağıda belli belirsiz br beyazlık gördüm gibi geldi.. Anam dedim diş mi acaba.. Pek göstertmedi.. BugÜn baktım dişin ucu görünüyor:))). Kızım atak yaptı bu hafta:)

Deniycem valla az kaldı😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen ne yedin kız peki😆
Azrada sağ gösterip sol vurdu annesi😃

malesef vermedim meltemcim bana doktor da söylemedi 2 ay çocuğu susuz bırakmışız resmen

canım sen ver su... zaten bikaç haftaya 6 aylık da olacak, çok da terliyor diyorsun, su kaybetmesin...

Valla Ege'nin kahvaltısı benimkinden daha güzel:) benimkini görse ağlar çocuk:)

)

:)))
babası da diyo bana böyle kahvaltı hazırlamıyon diye...
bir baba bebeğini kıskanar mı ya :))

vaaay azra'ya bak sen, durdu durdu 1 günde herşeyi çıkarıverdi aradan :)))
ek gıda yaradı bu minike :))
nasıl emekliyor canım baya gövde yukarıda mı??
ege anca sürünüyor çünkü, yani gitmek istediği yere gidiyor ama ayaklardan ittire ittire sürünüyor, dizlerinin ve ellerinin üzerinde kalkmadı hiç
beklemedeyim ama onu da herhalde bu ay başarır.
egenin de sağ üst dişi çıkacak herhalde en ilk, baya bembeyaz top gibi oldu, elimle hissediyorum ama ucu patlamadı daha (
azra'yı tekrar tebrik ediyorum maşallah

Canım birde mutlaka çarşaf battaniye falan al otellerde bin bir türlü insan kalio biz her ay biyere gidiyoruz esimin işi sebebiyle. yatak yorgan toplanıyoruz çamaşır suyumu bile alıyorum çok tiksiniyorum.

Sen ne yedin kız peki😆
Azrada sağ gösterip sol vurdu annesi😃

Ben valla hiç birşey yiyemedim ne hamileliğimde ne doğduktan sonra hamileliğimde gebelik şekeri çıkmıştı yine diyetteydim

Ay dur dur senin tabirinle sürünüyor:)) öyle kollar havada falan değil... Cahil anne miyim ayol:) yani şöyleki kıçını havaya kaldırıp ayaklarını içe çekip ilerliyor ama kolları sabit:)
Bizim diş müstevtemiz sağ altta:)
Biz de sizi tebrik ederiz :)))

Hadi ya geçmiş olsn canm allah şifa versin geçer üzülme

Bi suredir okuyrm yazdklarnizi ama yazamyrm hic hem mete huysuz bugnletde hem de tel.im sacma sspan donuyor takiliyor kapnyr yazklam gdyr fln ugrasamadm.

Kizlar yasakli sebzele diye bir liste var di ya taze fasulye var miydi bakla patlicani iyi hatrlyrm ama fasulyeyi hatrlyamdm

haaa Ege de aynı öyle işte :)))
yüzüstü öyle gidiyo, sırt üstü de ayaklardan geriye atıyo kendini :))

Yok canım fasulye serbest

kıyamam sana ya ağlamak bazen iyi geliyo canım hadi hayırlı haberlerle inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…