- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Evet. Beklicem düşünmeden
Oğluma adadım kendimi iyice. Eşimi görmek bile istemiyırum bi süre
Annemden zaten bi cacık gördüğüm yok. Babam desen yeni karısıyla keyfşnde
Sizle konuştukça rahatlıyorum
Düşünmeyeceğim artık
1 hafta önce yoğurda başladm masal duru da ama iki gündür yüzü kıpkırmızı dökülüyor pul pul başka yeni başladğm birşey olmadığı için yoğurttan şüphe ettim dün bugün yoğurt vermedim geçti sanrm yoğurda alerjimiz var😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol cm senin bıcırlara da afiyet olsun. Kahvaltıyı sevmeleri 10 numara altın değerinde bir öğün.
Bizimki de bayıldı zeytine hep ağzımda dursun yalayım istiyor mete😊
sanırım foto koydun cnm göremiyorum telden
Salı günü 6.ay bitiyo ve 4 tane aşıları var bu ay 😔
Çok tşk kızlar. Rabbim hepsine uzun ömür versin
Getçekten hepsi çok şeker
Cnm evet kilolı durmuo boyu uzun. Öyle kilolu durup fos çocuklar gibi değil
Geçen hafta 71 cm 9080 di kilosu
6 aralık doğumlu canımss
Kilolu bebek gördüm bu arada Arasla aynı olup 12 kilo olan
Ama benim kolum belim sırtım koptığu için kucakta tutmaktan.
O yüzden bana kilolu gelio. O yüzdrn zayıf çocuk iyidir:))
Daha şimdiden pertim. Bismillaj 6ay oldu yürümeye minimum 6ay var
sağol canım .ben sadece sebze püresine zeyytin yağı koyuyordum mamasına ve meyve püresine de koyıyım mmı?
kızlaar geçmişe azıcık baktım anılım aras ta bişey çıkmayacak inşallah burdakı herkesin kalben dua ettiğine inanıyorum.
denizcim burdan da tebrik ederim tatlım hayırlı olsun sünnetiniz
essela geçmiş olsun mınık selımın ysadığını okuyunca çok üzüldümm. kıyamam ona allah beterinden korusun canım
bu arada biz memeketteyım ek gıdanın dibine vurduk ananene babane dede derken herkes tatıryr bişeyden önce çok korktum alerji olur yıne diye ama benım kız hiç pütürlü taneli demıyo herşey yıyo ezmıyorum bile sorun da çıkmadı bende bize yapılan yemekleri tuzsuz şekilde yediriyorum kzııma yumurtayı sevmıyor bir tek sanırım kokusundan hoşlanmadı onun dşında bayağı şey denedım korkak alıştırmıcam kendimi yerken zorlanmıyor kesimlikle yasak olan bal çilek süt dışında herşey vermeye karar verdim kendi evime gidince de kaşığı tabağı önüne koycaam takılsın kendi kendine babası gibi yemek seçmesin
hemen hemen hepimiz oyleyiz cnm. Boşver takma kimseyi tirnagi olan başını kaşıyor oğlun dünyalara bedel böyle düşün
paşamın bu sabah ki kahvaltısının fotosu
ben de tel den koymaya çalıştım, koyabildim mi diye de emin değildim ama olmuş
Ayyyyynennnn öyle
Bu hamişliğimden beri böyle de işte salaklık bende alışmam lazım kendime zarardan başka birşey değil
Ama alışıyorum az kaldı
ayça sen daha önceden de yoğurt vermiştin olmamıştı böyle bişey yazmamıştın hiç, canım başka bişey de olabilir. illa yediklerinden diye düşünme, benim kardeşim bebekken aşırı alerjikti, toz, tüy bile kabartıyordu hemen her yerini. annem evde halı bile kullanmıyordu toz tutuyor diye...
geçmiş olsun.
Evet. Beklicem düşünmeden
Oğluma adadım kendimi iyice. Eşimi görmek bile istemiyırum bi süre
Annemden zaten bi cacık gördüğüm yok. Babam desen yeni karısıyla keyfşnde
Sizle konuştukça rahatlıyorum
Düşünmeyeceğim artık
4 aşı biri ağızdan damla ne ağladı ne ağladı oyyyyy((
Şükür bu ayıda atlattık:)
70 cm,7.150 kg bu kiloya getirebildiğim için dr beni tebrik etti onu büyütüyorum ama ben yaşlandım oof off :))
Hadi gecmis olsun gizem.bizim asilarimiza daha cok var 29unda olck agizdan damla neyin nesi duymamistim
70 cm,7.150 kg bu kiloya getirebildiğim için dr beni tebrik etti onu büyütüyorum ama ben yaşlandım oof off :))
Hadi gözün aydın Gizem darısı başımıza inşallah kolaylıkla atlatırız biz de... Geçen aşıda Azra bayağı bir ağlamıştı bakalım bunda neler yapacak
Ateş yapmasında ağlayıp hemen susuyolar nasıl olsa :)
Anne sütünden yoğurt verdim birde hero babynn muzlu yoğurdunu vermiştim normal yoğurt vermemiştim.Ama halı vs sanmıyorm hiç
Tşk ederim
ya gizem maşallah eylüle... çok iyi boyu kilosu...
ege 7 kiloyu görür umarım diyorum... düşün artık ege bu oburlukla bu kiloya anca gelecek yazarım 9 gün sonra...
boşu boşuna kendini heba edip üzdün...
belki de yemek seçen bir çocuk olacak, ee öyle bir durumda anneler napıyor sevdiği şeyleri..
canım sen de yeterince debelendin, yapmadığın şey kalmadı, artık streslendirme kendini.
yap sevdiği şeyi geç, bi süre öyle devam et hem de sen rahatla sakinleş biraz,
sonra tekrar denersin bişeyler.
ama eylüle maşallah
senin canını çıkardı ama o çok sağlıklı bir şekilde büyümüş..
hımmm anladım canım... doğru hatırladım sen onları vermiştin... neyse normal yoğurt vermezsin... geçmiş olsun tekrardan...
Çok açız çokkk😀😀
Eki Görüntüle 1143692
Eki Görüntüle 1143690
hahaha sıpa seni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?