2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hemen hemen hepimiz oyleyiz cnm. Boşver takma kimseyi tirnagi olan başını kaşıyor oğlun dünyalara bedel böyle düşün

ayça sen daha önceden de yoğurt vermiştin olmamıştı böyle bişey yazmamıştın hiç, canım başka bişey de olabilir. illa yediklerinden diye düşünme, benim kardeşim bebekken aşırı alerjikti, toz, tüy bile kabartıyordu hemen her yerini. annem evde halı bile kullanmıyordu toz tutuyor diye...
geçmiş olsun.

paşamın bu sabah ki kahvaltısının fotosu
ben de tel den koymaya çalıştım, koyabildim mi diye de emin değildim ama olmuş

Salı günü 6.ay bitiyo ve 4 tane aşıları var bu ay 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizim aşıya 2 hafta var daha, hiç sevmiyorum aşı günlerini

maşallah aras paşaya, çok tatlı olmuş

sağol canım .ben sadece sebze püresine zeyytin yağı koyuyordum mamasına ve meyve püresine de koyıyım mmı?

rica ederim canım, meyve pürelerine koyma tadı değişir meyveden soğur yavrucak,
sebze püresine, biberon mamalarına koysan yeter

Canımmmmmmmm
Eloşumun denizimin anası cok teşekkür ederim
Afferin kuzuma yesin bırak yaa

hemen hemen hepimiz oyleyiz cnm. Boşver takma kimseyi tirnagi olan başını kaşıyor oğlun dünyalara bedel böyle düşün

Ayyyyynennnn öyle
Bu hamişliğimden beri böyle de işte salaklık bende alışmam lazım kendime zarardan başka birşey değil
Ama alışıyorum az kaldı

paşamın bu sabah ki kahvaltısının fotosu
ben de tel den koymaya çalıştım, koyabildim mi diye de emin değildim ama olmuş

afiyet bal şeker olsun mert beye. Yarın işte bakarım fındığa

Ayyyyynennnn öyle
Bu hamişliğimden beri böyle de işte salaklık bende alışmam lazım kendime zarardan başka birşey değil
Ama alışıyorum az kaldı

Estağfurullah cnm. Bu beklentiler insanı duygulardan ötürü☺

4 aşı biri ağızdan damla ne ağladı ne ağladı oyyyyy((
Şükür bu ayıda atlattık:)
70 cm,7.150 kg bu kiloya getirebildiğim için dr beni tebrik etti onu büyütüyorum ama ben yaşlandım oof off :))

Anne sütünden yoğurt verdim birde hero babynn muzlu yoğurdunu vermiştim normal yoğurt vermemiştim.Ama halı vs sanmıyorm hiç
Tşk ederim

canm daha gecmisi okumadim..
bugn randevnuz vardi seni merak ettim.

disci isim vardi benm giremedim.
nold var mi bir gelismee

Hadi gecmis olsun gizem.bizim asilarimiza daha cok var 29unda olck agizdan damla neyin nesi duymamistim

Hadi gözün aydın Gizem darısı başımıza inşallah kolaylıkla atlatırız biz de... Geçen aşıda Azra bayağı bir ağlamıştı bakalım bunda neler yapacak

Hadi gözün aydın Gizem darısı başımıza inşallah kolaylıkla atlatırız biz de... Geçen aşıda Azra bayağı bir ağlamıştı bakalım bunda neler yapacak

Ateş yapmasında ağlayıp hemen susuyolar nasıl olsa :)

Ateş yapmasında ağlayıp hemen susuyolar nasıl olsa :)

Hehe o da doğru ama yine de boncuk boncuk yaşlar akıtınca fena oluyorum ben de ama dediğin gibi ateş olmaz inşallah..

ya gizem maşallah eylüle... çok iyi boyu kilosu...
ege 7 kiloyu görür umarım diyorum... düşün artık ege bu oburlukla bu kiloya anca gelecek yazarım 9 gün sonra...
boşu boşuna kendini heba edip üzdün...
belki de yemek seçen bir çocuk olacak, ee öyle bir durumda anneler napıyor sevdiği şeyleri..
canım sen de yeterince debelendin, yapmadığın şey kalmadı, artık streslendirme kendini.
yap sevdiği şeyi geç, bi süre öyle devam et hem de sen rahatla sakinleş biraz,
sonra tekrar denersin bişeyler.
ama eylüle maşallah
senin canını çıkardı ama o çok sağlıklı bir şekilde büyümüş..

hımmm anladım canım... doğru hatırladım sen onları vermiştin... neyse normal yoğurt vermezsin... geçmiş olsun tekrardan...

Şimdi vermiorm zaten artk korktm açıkcası haftya kontrolü var tahlil yaptrırım artık napayım
Saol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…