- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Bizimki tembel olduğu için anca Ege'nin yaptıklarını yeni yapıyor:)) bizim için büyük ilerleme:)
Saol gizem ama kusura bakmazsan bezelye? :)) dondurcuda gornce aklima geldi de..
Saol gizem ama kusura bakmazsan bezelye? :)) dondurcuda gornce aklima geldi de..
Azra 3-4 gündür sonunda dönmeyi başardı
Bugün de bir baktım döndü sonrasında da emeklemeye başladı:)
Dün akşam üstü damağıda belli belirsiz br beyazlık gördüm gibi geldi.. Anam dedim diş mi acaba.. Pek göstertmedi.. BugÜn baktım dişin ucu görünüyor:))). Kızım atak yaptı bu hafta:)
Aferim Kereme yesin zorluk çıkartmadan... Allerjimiz aynı devam ediyor benim yasaklılar aynı... Azra sabah kahvaltıda anne sütüyle yapılmış mısırlı çavdarlı bir karışım ve pekmez yiyor... Öğlen çorbasında da 2 günde bir birşey eklenerek gidiyor bugün patates kabak havuç pirinç ve zaytinyağı vardı... Ama zoraki içiyorkırk tane şebeklik yapıyorum başım ağrıdı resmen tek başıma mücadele veriyorum:) azraya da bana yasak olan herşey yasak tabiki... Birkaç gün sonra muhallebi de eklenecek meyvelerle bakalım ne olacak...
hoşgeldinnnn
iyiyiz deniz çok şükür selim tam gaz devam anasını yormaya
yine de çok şükür şikayet etmeye korkuyom valla! sonra yeni bi huy çıkıverip eskiyi aratmasın
sünnetiniz hayırlı olsun denizim darısı başımıza
biz de tam niyetlenmiştik kayınpederim vefat etti ertelendi biraz ama yine de en kısa zamanda yaparız inşallah
buarada selimin pazar günü kolu çıktı dirsekten... neyseki doktorun tutmasıyla takması bir oldu.. acı çekmiş olması o kadar ağlaması dayanılmaz işte.. allahım başka dertler vermesin...
günler hep birbirini tekrarlıyo sanki.. bazen çok sıkılıyorum ama bebişlerin büyüdüğünü görmek engüzel destek
ben de kafayı koyduğum gibi uyuyorum artık
nerde eski ben dönüp dururdum uyuyana kadar
Azra 3-4 gündür sonunda dönmeyi başardı
Bugün de bir baktım döndü sonrasında da emeklemeye başladı:)
Dün akşam üstü damağıda belli belirsiz br beyazlık gördüm gibi geldi.. Anam dedim diş mi acaba.. Pek göstertmedi.. BugÜn baktım dişin ucu görünüyor:))). Kızım atak yaptı bu hafta:)
daha ne olsun 1 günde neler başardı azracık :))
DeniiZZZ
Sünnet olmuşsunızzx. Hadi atlattınız iyi oldu
Bu zamana kdr beklediğine yanmışsındır benim gibi:)
Bence ne kdr erken o kdr iyi. Tabi görüş meselesi herkes kendi bilir:)
Bende duyduğum gördüğüm kadarıyla diyorum
Darısı Aralın başına onu da sorunsuz atlatırsınız inş
Eki Görüntüle 1144032
bu da ege beyin kahvaltısı,
yumurta sarısı, peynir, zeytin, tam buğday ekmek içiyle menemen suyu, kasede cici bebe,
hepsini döküyorum kaseye, karıştırıyorum,
1 ondan 1 su 1 ondan 1 su :)))
kızlar arada bısey sorayım yıne gecmıse donup alıntı yapcammm
kerem babannesıne ınıyor bazen babannesının avızelerı taşlı hanı şu elmas gıbı olanlar
babannesı ogretmışş taşş nerde keremmm dıyınce avizeye bakıyor hemen
hatta burda bızım evde sorduk ılk sefer baktı
baktı kı taşı yokk bı daha soruyoruz yokkk bakmıyorrüasagı ınıyoruz soruyoruz nerde taş dıye
bakıyor :)))
normal mı sızcee bu tur seyler yauuu
meltemmmmm sana kahvaltıya gelmek ısıtıyorummmm canımmm
supperrrrr
Maşallah Subhanallah Azraya :)) bir günde atağa geçmiş, dişin bu kadar rahat çıkmasıysa sevindirici, darısı başımıza artık
oyy oyyy oyyyy yerım yerr masallahhh azraya...
keremde cok hareketlı yaaa ama delı delı bağırıp çığırmıyor abısı gıbı yollarda :) dısarda hep mutluuu
tabı abısı kdr hareketlı olması mumkun degıl ama
keremimde yerde donup debeleniyor ayaklarını tutuyor elleriyle degısık seyler yapıyor
herseye uzanıp alıyor sadece bas ve ısaret parmağıyla bıle bı suru seyı tutuyor ıncelıyor cok komık oluyor o zaman :))
cok güzel onu oyle ızlemekkk eskı günlere gıdıyor aklım
emeklemeye daha gecemedık sıze masallahhh cok hızlıymıss azracımm
dişi içinde hayırlı olsunnnnn güzel güzel yemekler yesın o ıncı dıslerle ınsallahhhhh
bizim feci kaşınıyor daha bışey yok :44:
normal canım bravo kereme..
artık nesnelerin adlarını ve kendi adlarını öğrenebilirler...
ben de egenin önüne oyuncaklarını, biberonunu, emziğini atıyorum, farklı uzaklıklara ve aralıklarla.
soruyorum ''ege biberonun nerde'' ege ona doğru hamle yapıyor, sürünerek gidip alıyor.
alkışlayıp aferin yapıyorum çılgın gibi seviniyor.
artık herşeyin adını söylüyorum.
kendi adını da ayırt ediyor, yerde yatarken eline oyuncak veriyorum onunla ilgilenirken arkasından uzaktan sesleniyorum ege diye, hemen döndürüyor kendini, oyuncağı bırakıyor, bakıyor. ama deniz dediğim de bakmıyor, oyuncakla oynamaya devam ediyor :))) çocuğa 2 isim koyduk ama deniz diye seslenmediğimiz için öğrenemedi(
egeye evet, hayır öğrettim.
yani cevap olarak yapamıyor henüz. ama evet mi oğlum diyorum, başını sallıyor evet şeklinde.
hayır mı oğlum diyorum, hayır olarak sallıyor.
ama evetin ya da hayırın anlamını kavradığını ve cevap olarak yaptığını zannetmiyorum, tamamen görsel ezberden :))
ama artık baya cin oldular, maşallah de oğluna nazar boncuğunu eksik etme
kizlar kocacim evlilik yildonumuz icin tatil rezervasyonu yaptirmis tatile gidiyoruz ayin 20 de nasil gidecegim bilmiyorum kizimla ilk tatilimiz olacak cok heycanliyim dun ona minnacik bikini aldim yanima baska neler alsam?
Valla evet hıslı bir değişim oldu... Dişi brni de şaşırttı tamamen çıkmadı tabi ama ucu belli oldu bir sıkıntı da yapmadı şimdiye kadar ama bakalım belki ileride yapar...
Maşallah çok tatlı
Valla evet hıslı bir değişim oldu... Dişi brni de şaşırttı tamamen çıkmadı tabi ama ucu belli oldu bir sıkıntı da yapmadı şimdiye kadar ama bakalım belki ileride yapar...
Oyy yerim o Keremi:)) azra bir de çıplakken çok mutlu
Azranın da sürekli elleri ağzındaydı ve salyalar akıtıyordu ama ben beklemiyordum bana da süpriz oldu..:) sizin de bir anda çıkabilir:)
Bu arada maşallah avizenin taşı nerde diyince bakıyormuş fazla mı zeki nee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?