2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Saol gizem ama kusura bakmazsan bezelye? :)) dondurcuda gornce aklima geldi de..

Ne kusuru bezelyede serbest koy 10-15 adet :) havuç patates bezelye güzel oluyo 1 çk tereyağıyla:)

Patlıcan mantar bakla dışında bütün sebzeler serbest canım.
Ben pancar bile denedim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Maşallah Subhanallah Azraya :)) bir günde atağa geçmiş, dişin bu kadar rahat çıkmasıysa sevindirici, darısı başımıza artık

Allah kolaylık versin canım sabır işi tabıkı.. ve o da sende var... Rabbim ikinci çocukta sorunsuz buyutmenı nasıp etsin
başka gam keder vermesinn
ek gıda işi sıkıntılı olabılıyor..

canım esselacımm basınız sagolsun
Allah taksiratını affetsin..
selimciğee geçmiş olsun yaaa nasıl cıktı kolu akıl almaz bişeyyyy
cok aglamıstır kuzucummm...
evet canım günler hep aynı ama bnm hayatımdan atraksıyon eksık olmuyor
şimdi uyuttum Ali Kerem i ahandaa aglıyorrrr
ev darmaaa dumannnn ....
ama ben biraz fazla ilgili bi anneyim ondan da oluyor bu dağınıklık
onlara kalıtelı zaman gecırtecegım dıye canım çıkıyor ..
hele arallll
daha bugun havuza gırıcem dıye tutturdu.. hep bahcelerdeyız valla :)
gıttı en sonunda ayaklarını soktu ay cok sıcakmış dıoo bı baktım ayak buzzz zar zor eve soktum
yedır gıydır yıka ılgı alaka uyku derken
ztn bende sızıyorummm

Amannnn Allah a cok sukurrrr enınde sonunda büyüyecekler
herseyden ote onların mutluluğu .. bnnm hayatımdaki en degerlı varlıklar..

oyy oyyy oyyyy yerım yerr masallahhh azraya...
keremde cok hareketlı yaaa ama delı delı bağırıp çığırmıyor abısı gıbı yollarda :) dısarda hep mutluuu
tabı abısı kdr hareketlı olması mumkun degıl ama
keremimde yerde donup debeleniyor ayaklarını tutuyor elleriyle degısık seyler yapıyor
herseye uzanıp alıyor sadece bas ve ısaret parmağıyla bıle bı suru seyı tutuyor ıncelıyor cok komık oluyor o zaman :))
cok güzel onu oyle ızlemekkk eskı günlere gıdıyor aklım

emeklemeye daha gecemedık sıze masallahhh cok hızlıymıss azracımm
dişi içinde hayırlı olsunnnnn güzel güzel yemekler yesın o ıncı dıslerle ınsallahhhhh
bizim feci kaşınıyor daha bışey yok :44:

Son düzenleme:
kızlar arada bısey sorayım yıne gecmıse donup alıntı yapcammm

kerem babannesıne ınıyor bazen babannesının avızelerı taşlı hanı şu elmas gıbı olanlar
babannesı ogretmışş taşş nerde keremmm dıyınce avizeye bakıyor hemen

hatta burda bızım evde sorduk ılk sefer baktı
baktı kı taşı yokk bı daha soruyoruz yokkk bakmıyorrüasagı ınıyoruz soruyoruz nerde taş dıye
bakıyor :)))

normal mı sızcee bu tur seyler yauuu

Son düzenleme:

evet evetttt süper oldu
ya bana kalsa hemen yaptırmak ıstıyordum bılıyorsun ama bnmkı mırın kırın edıp tamam taam deyıp hep ertelıyordu
herseyı tabıkı ben ayarladım dr u ben arastrıp buldum randevu vs..
ancak oldu
bencede ne kdr erken o kdr iyi...
darısı Aralıma inşallahhh o da böyle atlatır cok korkuyorum ben ondan:26:

normal canım bravo kereme..
artık nesnelerin adlarını ve kendi adlarını öğrenebilirler...
ben de egenin önüne oyuncaklarını, biberonunu, emziğini atıyorum, farklı uzaklıklara ve aralıklarla.
soruyorum ''ege biberonun nerde'' ege ona doğru hamle yapıyor, sürünerek gidip alıyor.
alkışlayıp aferin yapıyorum çılgın gibi seviniyor.
artık herşeyin adını söylüyorum.
kendi adını da ayırt ediyor, yerde yatarken eline oyuncak veriyorum onunla ilgilenirken arkasından uzaktan sesleniyorum ege diye, hemen döndürüyor kendini, oyuncağı bırakıyor, bakıyor. ama deniz dediğim de bakmıyor, oyuncakla oynamaya devam ediyor :))) çocuğa 2 isim koyduk ama deniz diye seslenmediğimiz için öğrenemedi (

egeye evet, hayır öğrettim.
yani cevap olarak yapamıyor henüz. ama evet mi oğlum diyorum, başını sallıyor evet şeklinde.
hayır mı oğlum diyorum, hayır olarak sallıyor.
ama evetin ya da hayırın anlamını kavradığını ve cevap olarak yaptığını zannetmiyorum, tamamen görsel ezberden :))

ama artık baya cin oldular, maşallah de oğluna nazar boncuğunu eksik etme

meltemmmmm sana kahvaltıya gelmek ısıtıyorummmm canımmm
supperrrrr

yaa canım onlar bi de kasede karışıyo, dandik bir bulamaç oluyor :)))
sabah eşim de fotosunu gördü, şuan yanımda değil, o da dedi ulan bana hazırlamıyosun böyle kahvaltı diye :))

Maşallah çok tatlı

Maşallah Subhanallah Azraya :)) bir günde atağa geçmiş, dişin bu kadar rahat çıkmasıysa sevindirici, darısı başımıza artık

Valla evet hıslı bir değişim oldu... Dişi brni de şaşırttı tamamen çıkmadı tabi ama ucu belli oldu bir sıkıntı da yapmadı şimdiye kadar ama bakalım belki ileride yapar...

Oyy yerim o Keremi:)) azra bir de çıplakken çok mutlu
Azranın da sürekli elleri ağzındaydı ve salyalar akıtıyordu ama ben beklemiyordum bana da süpriz oldu..:) sizin de bir anda çıkabilir:)
Bu arada maşallah avizenin taşı nerde diyince bakıyormuş fazla mı zeki nee:))

Meltem çok afedersin ama oha:)

kizlar kocacim evlilik yildonumuz icin tatil rezervasyonu yaptirmis tatile gidiyoruz ayin 20 de nasil gidecegim bilmiyorum kizimla ilk tatilimiz olacak cok heycanliyim dun ona minnacik bikini aldim yanima baska neler alsam?

ay suprrr bir hediyeeee
bi sene eşimde bana sürpriz yapıp tatil almıştııı
bebek için gerekenler tam bilmşyorum ama ylda oyalanacağı oyuncalar al
havlu al bol bol
ne kdr güneşten koruyacak olsanda ona ozel güneş koruyucu yusek faktörlü krem
sinek önleyici spreylerden al
tırnak makası normal makas
pişik kremi isilikler için ozel bi solüsyon var ondan da al istersen
ateş dusurucu ateş olcer vs vs...

kendın ıcınse şıpıdık terlıkkkk
mayo bıkını pareo havlu bakım ıvır zıvırları

Valla evet hıslı bir değişim oldu... Dişi brni de şaşırttı tamamen çıkmadı tabi ama ucu belli oldu bir sıkıntı da yapmadı şimdiye kadar ama bakalım belki ileride yapar...

canım ucunu patlattı artık sıkıntısız bir şekilde, bundan sonra huysuzluk olmaz, yani bu diş için artık olmaz, bundan sonrakiler de belli olmaz.
maşallah diyelim diğer dişler de böyle sinsi sinsi sessiz sedasız huzur içinde gelsin :))
valla ege de huysuzlanmadan çıkaracak herhalde, sol üst benbeyaz şişti, kökö geliyor elime ama uç yok, hergün bakıyorum :))

inşallah yaaaaa birden çıksın sonra pıt pıt devamı gelsinnnn
hepsi ağrısız acısız cıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…